|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam dzisiaj na ryniaczu taką torebkęhttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=971079664oooo, urzekła mnie ;-) i chanelki były, w kształcie takich beczułek
za 58zł
|
|
#3724 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez whoaboa Czas edycji: 2010-04-01 o 11:27 |
|
|
|
#3725 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja pamiętam, że kiedyś mnie zdziwiło, gdy napisałaś coś o swoim mieszkaniu, ale to dlatego, że zaskoczyło mnie, że jako bardzo młoda osoba masz swoje 4-kąty, ale nie było w tym żadnego podtekstu, ot tak, zwykła ciekawość. Zresztą nie pytałam skąd nie drążyłam tematu, chciałam się tylko upewnić, czy dobrze zrozumiałam - nie wiem, czy pamiętasz tamtą sytuację ![]() Może część osób zadając pytania "skąd na to masz" nie ma złych intencji, tylko są po prostu ciekawe. Z tego co widzę, to wśród wizażanek jest dużo nastolatek i studentek, a te z reguły same nie zarabiają, więc może dlatego inni są ciekawi. Ale pewnie jest to mniejszość ![]() Nie znoszę pytań "o, znowu nowa torebka?" - niby neutralnie wypowiedziane, ale jeśli pada 5 raz to irytuje. Odpowiadam: "nie, nie nowa, mam ja JUŻ 2 miesiące" ![]() Ja tam nie komentuje, że ktoś wydaje kasę np. na sprzęt do kuchni (np. ubijaczkę piany do mleka ), choć ja bym w życiu tego nie kupiła, bo pewnie bym użyła 2 razy i koniec, a poza tym nie kręcą mnie takie gadżety. Więc dlaczego ktoś komentuje moje torebki, perfumy, sushi etc? Tym bardziej, że wg mnie nie wydaję wcale na to fortuny. Moja sprawa i tyle.---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
Wstaw link
Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2010-04-01 o 11:33 |
||
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Ciągle waham się między turkusową Mabel a waniliową Cherry
Obie bardzo mi się podobają. Byłam już dzisiaj zdecydowana na Mabel, ale po obejrzeniu zdjęć znowu nie wiem... strasznie Emilkowata jest A mam Emilke i nie jest to moja ulubiona torebka. Kolor Mabel to też nie do końca jest to czego chcę. Cherry jest większa (plus), ale szkoda, że jest przy tym torebką do rękiDziś idę kupić nowy płaszczyk i może pod niego wybiorę torebkę, może to jakiś pomysł
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Dominiique od ubijaczki do mleka to Ty sie odczep, sama chce sobie taka kupic
Naomi ja bym Cherry wziela, bardziej uniwersalny kolor
|
|
|
|
#3728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czasami widze ten wzrok, ale juz komentarza brak, przynajmniej sie tlumaczyc nie musze :PCzy ja dobrze pamietam ze do kogos dzisiaj szara Alice ma przyjsc? |
|
|
|
|
#3730 |
|
Wtajemniczenie
|
Bleeee nie lubię takiego koloru, w ogóle nie toleruje brązów hehe
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3732 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Akurat mi się ten przykład nasunął, bo osoba, która komentuje moje torebki podniecała się ostatnio tym gadżetem i ogólnie kupuje sporo rzeczy do kuchni, które ja ze swojego punktu widzenia uważam za pierdoły, ale skoro kogoś to cieszy, to fajnie Ja tego nie komentuję negatywnie. Po prostu dla mnie byłoby to zbędne. Zatem analogicznie oczekuję, że ktoś, kto za zbędne uważa moje zakupy też pozostawi je bez komentarza
|
|
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3734 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I Mabel miała być, nawet chyba ze 2 razy. |
|
|
|
|
#3735 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
).Co do zakupów i komentowania ich na zakupowym. Powiem tak, po wrzuceniu swoich zakupów nie miałam żadnych nieprzyjemności w wątku, a jeśli chodzi o PW to to już zupełnie inna historia Zakupy wrzuciłam dokładnie dwa razy od kiedy jestem na wizażu, jakoś nie chce mi się tego fotografować nie mam na to czasu, mniejsza z tym. Za pierwszym razem jeszcze nic się nie działo, ale za drugim kiedy wrzuciłam zakupy z jakichś 3-4 miesięcy i fakt było ich dużo, zostałam zasypana prywatnymi wiadomościami. Pomijam już: skąd masz na to pieniądze lub nie szkoda Ci kasy na to wszystko. Naprawdę zdziwiłam się kiedy odmówiłam kupienia jakiejś bluzki wizażance tłumacząc, że do sklepu z którego ona jest mam daleko ( mieszkam paredziesiąt kilometrów od Warszawy), a nie mam czasu żeby tam jechać i zostałam zbluzgana od góry do dołu Kiedy ktoś mnie prosi o kupienie czegoś i mam czas żeby pojechać lub i tak będę tam przypadkiem to nie ma problemu, kupowałam jednej wizażance buty, innej pasek i pare innych rzeczy- ale wtedy miałam na to czas. Do niektórych nie dociera, że nie będę rzucać swoich zajęć po to żeby komuś coś kupić Inna sytuacja: jakaś wizażanka napisała do mnie i wręcz zażądała żebym jej wysłała część z moich ciuchów, bo i tak mam dużo, a ona jest biedna i nie ma w czym chodzić. Przyznaje troche zrobiło mi się jej żal, zaproponowałam że wyślę rzeczy których już nie noszę, a są w dobrym stanie, na co ona że nie jest jakimś pck żeby jej szmaty wysyłać A pare dni później trafiłam na jej wątek wymiankowy i uwierzcie- miała w czym chodzić. No i mój absolutny faworyt- zostałam poproszona o pokazanie sweterka na sobie. Poprosiłam o adres mailowy, bo nie chciałam wstawiać zdjęć na forum. Wysłałam i za jakiś czas dostaje wiadomość: " nic dziwnego, że nie chcesz wstawiać zdjęć na forum skoro jesteś takim wielorybem"- pozostawię bez komentarza![]() W tej chwili nie wstawiam zdjęć zakupów bo i po co? Nie chce mi się później użerać z nikim i czytać o sobie chamskich komentarzy. Może kiedyś coś tam wkleje, na razie się zraziłam po prostu. Przepraszam za przydługi opis, nigdzie tego nigdy nie pisałam, a że temat wypłynął to musiałam to z siebie wyrzucić
|
|
#3737 |
|
Zadomowienie
|
Przyznam że jestem w szoku...
Wygląda na to, że na forum przebywają chore psychicznie osoby.Może któraś z Was powinna założyć temat na forum o tym?, to może do niektórych coś by dotarło.Nie no brak słów na ludzką zawiść, głupotę i chamstwo!!!.
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie już się nie dziwię, bo skoro można spotkać takie "miłe osoby" na co dzień, to czemu nie tu![]() To mi się kojarzy właśnie ze starszą stylizowaną na młodszą
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2010-04-01 o 12:21 |
|
|
|
|
#3739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Trzeba kiedyś zorganizować jakiś zlot wizażanek Też raczej nie znam dziewczyn, którę są zakręcone zakupowo, dopiero niedawno poznałam jedną (oczywiście świetnie sie dogadałyśmy od razu )ja to rozumiem jako wygodna, pojemna czyli nadająca się do życia w dużym mieście, w pośpiechu. Cytat:
![]() Do mnie Ostatnio kurier byl u mnie po 16, ale zazwyczaj jest jeszcze później |
||
|
|
|
#3740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przyznaję, że coś tam kiedyś wstawiłam na zakupowym, bardzo mało, ale przeglądam dość reguralnie i nigdy się nie zastanawiałam po co komuś cos, skąd na to ma przecież to nie moja sprawa ja tam wchodzę, żeby pooglądać. Do kometowania, że coś się podoba czy nie są inne wątki( takie w których ktoś wyraźnie prosi o skomentowanie, radę). A już skąd ktoś ma na zakupy, ile wydaje na ubrania, nigdy mnie nie obchodziło i te wiadomości prywatne? nie wiem skąd to wynika?pozazdrościć ludzka rzecz, że na coś nie można sobie pozwolić, albo coś jest dla nas niedostępne , ale taka zawiść to przerażające..
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście na górze "fisash" ?
Edytowane przez agusia642 Czas edycji: 2010-04-01 o 12:35 |
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
nebya nie mam slow
ja nie dostaje zadnych PW, czyli wychodzi na to, ze moje zakupy sa slabe, czuje sie pominieta Kica zniesli by zniesli, mieliby o czym rozmawiac i na co narzekac (na ogarniete zakupoholizmem ukochane ). Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia ![]() Chcialam wam zrobic prima aprilisowy zarcik, ze Flavia bezowa wrocila, ale uznalam ze to slabe |
|
|
|
#3743 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektórych ludzi nie powinno się do klawiatury dopuszczać... Ja pamiętam jak mi jedna wizażanka za przeproszeniem dupę truła kiedy mieszkałam w Anglii, zebym jej zakupy tam robila z Atmosphere. Jak jej odpowiedziałam grzecznie, że nie mam możliwości przywiezienia tego ze sobą, bo mam małą walizkę a wysyłać pocztą też nie będę bo może zaginąc, to owa dziewczyna tak po mnie pojechała, ze hoho |
|
|
|
|
#3745 |
|
Zadomowienie
|
nebya aż mi się nie chce wierzyć w to co napisałaś
![]()
|
|
|
|
#3746 |
|
Rozeznanie
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
no straszne jest to co piszecie, skutecznie odwleka mnie od wklejenia swoich zakupów
|
|
|
|
#3748 |
|
BAN stały
|
Dobrze, że w tym wątku jest normalnie
Gdzie nowe fotki?
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak czytam o tych PW co piszecie ze dostajecie/dostawalyscie i w szoku jestem
niektorzy ludzie potrafia byc bezczelni nawet nie bierzcie tego do glowy to swiadczy tylko o tym ze to zakompleksione osoby ktore boja sie ujawnic a same oceniaja
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

Od wtorku jestem szczęśliwą właścicielką fioletowej Mabel, w której jestem absolutnie zakochana

za 58zł

Wygląda na to, że na forum przebywają chore psychicznie osoby.Może któraś z Was powinna założyć temat na forum o tym?, to może do niektórych coś by dotarło.Nie no brak słów na ludzką zawiść, głupotę i chamstwo!!!.

Niektórych ludzi nie powinno się do klawiatury dopuszczać...