|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
Ja ćwiczę od jakiegoś czasu no i wiadomo, że skończyło się strasznymi zakwasami. Dzisiaj już ich prawie nie czułam, więc znowu zabrałam się za ćwiczenia... Miałam tak zmęczone mięśnie (zaledwie po paru powtórzeniach), ze nie potrafiłam złapać równowagi i normalnie się chwiałam na boki
Nie potrafię się pozbierać...
|
|
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od kilku dni ćwicze callanetics, jest to gimnastyka rozciągająca mięśnie. Czy callanetics i Tamille nie wykluczają się wzajemnie? Chciałabym stosować je przemiennie, jeden dzień - callanetics, drugi Tamilee. A! No i jeszcze jedno. Moja pupa do najmniejszych nie należy i chciałabym ją odchudzić. Jeśli się odchudzam to i te ćwiczenia pomogą mi trochę w zmniejszeniu pupy? Czy jak będą je ćwiczyć to nie ma szans, że pupa sie zmniejszy, tylko jak się pupa podniesie to będzie sterczeć taka wielka, bo zostanie na niej tłuszczyk? Czy jednak przy ujemnym bilansie kalorycznym uda mi si ją odchudzić? Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2010-02-28 o 12:36 |
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Raczkowanie
|
mychamycha ja przez ostatnie 2 miesiące straciłam w tyłku 1,5cm..jednak przez pierwszy miesiąc ćwiczeń tyłek się podniósł i pół cm więcej w nim było.
|
|
|
#1774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba większość z nas tak miała na początku. Ja nie mogłam nadążyć, utrzymać równowagi, wytrzymać wszystkich powtórzeń, mięśnie mi drżały, a zaraz po ćwiczeniach miałam takie zakwasy, że nie potrafiłam zejść ze schodów. Teraz już nie przechodzę takiej męki
|
|
|
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poddawac się nie zamierzam
|
|
|
|
|
|
#1776 |
|
Raczkowanie
|
Ćwiszyłam tamilee prawie rok temu po raz pierwszy, przez parę miesięcy i rzeczywiście pupa się podniosła i zrobiła twarda, ale potem przestałam
koszmar. Teraz już ok, dziś nawet z obciążeniem ćwiczyłam, a na schudnięcie w udach skaczę na skakance, mam nadzieje, że to w połączeniu pomoże. Mam nadzieję, że raczej się tymi ćwiczeniami mięśni ud za bardzo nie rozbuduje, bo tego bym nie chciała, już mam wielkie.
|
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
cafe con leche, na wyszczuplenie są ćwiczenia rozciągające
|
|
|
|
|
#1778 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny; czy posiadacie ćwiczenia z tamilee "chcę mieć takie pośladki" w formie rar, zip co kolwiek aby móc wysłać na wyslijto.pl lub na poczte lub na coś innego.
Proszę pomóżcie !! Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1779 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Za mną dwie godziny tamilee webb na pośladki i ramiona, oraz dwie godziny callaneticsu. Cwiczę naprzemian - jeden dzień ćwiczenia "siłowe", drugi izometryczne (callan) - gdy nie mam zakwasów, bo gdy się pojawią, robię dzień przerwy. Kiedyś tak ćwiczyłam i miałam idealną jak na moje warunki figurę mam nadzieję, że znowu mi się to uda w tym roku i to w kilka miesięcy. Tak więc jeśli mi się uda, dam wam znać pozdrawiam!Zapomniałabym dodać: ćwiczenia tamilee webb wg mnie są równie skuteczne jak trening w siłowni, szczególnie z obciążeniem (hantelkami) - gorąco polecam! Edytowane przez darencja79 Czas edycji: 2010-03-25 o 14:21 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1780 |
|
Raczkowanie
|
Ćwiczysz W dwie godziny bez przerwy? Jak to?
Ja po 30min padam na twarz ze zmęczenia
|
|
|
|
|
#1781 |
|
Raczkowanie
|
jak to dwie godziny bez przerwy... napisalam ze za mna dwie godziny callaneticsu (czyli dwa dni) i dwie - tamilee (czyli tez dwa dni)..
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1782 |
|
Raczkowanie
|
hejka, to powiedźcie gdzie kupiłyście ćwiczenia - Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"?????
|
|
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A! No i widziałam także w trafficu raz. Na pewno można też zamówić w jakimś empiku, czy właśnie trafficu. |
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny! Moglaby mi ktoras podeslac na maila ta tamilee na posladki bo w googlach nie moglam znalezc albo po prostu nie znam odpowiednika angielskiej nazwy...
![]() lola4141@gmail.com
|
|
#1785 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ćwiczyłam Tamilee dwa dni temu po dłuuugiej przerwie i do dzisiaj nie umiem chodzić
![]()
|
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1789 | |
|
Raczkowanie
|
http://************/owcaII/*c4*87wiczenia+na+brzuch
Jak człowiek chce to potrafi Dla tych które chcą poćwiczyć z Tamilee Webb, a nie maja za dużo kasy by kupować płyty dvd Pozdrawiam ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- http://************/owcaII/*c4*87wiczenia+na+brzuch ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
Edytowane przez Zaba885 Czas edycji: 2010-03-29 o 10:35 |
|
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
marsi11 ja ćwiczyłam Tamille na pośladki
mam jej program 30 minutowy
|
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
pokochalam te babeczke, jest fantastyczna i taka ciepla osoba,ze az milo się ja oglada
i ma strasznie sexy glos |
|
|
|
|
#1792 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
O matko
myslalam ze mi dzis tylek odpadnie - doslownie ale jako tako zrobilam... z dnia na dzien sadze ze bedzie prosciej.Boje sie tylko, ze moj tylek zamiast zrobic sie bardziej okragly i tycke wiekszy - zmaleje... ale ja zawsze znajde sobie jakies wymaginowane problemy . Ruszam z wami do walki o seksowny tyleczek
|
|
#1793 |
|
Raczkowanie
|
i ja ruszam z Wami
Ile razy w tygodniu ćwiczycie pośladki z Tamilee ?
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Rozeznanie
|
Mi się właśnie ściąga ten program myśle, że jutro już go wypróbuje
dzisiaj robiłam pierwszy raz Ty też możesz mieć taki brzuch i się zmęczyłam bardzo, całkiem fajne te cwiczenia. ;D
|
|
|
|
|
#1795 |
|
Raczkowanie
|
Ja po pół roku zmagań rezygnuję..właściwie może zrezygnuję tylko na jakiś czas, a później znowu wrócę do tamilki.
W każdym razie po tak długim okresie czasu spodziewałam się że moje ciało będzie wyglądało lepiej, a tu dalej tłuszcz mięśni też nie widać (nie wiem czemu bo już był taki okres że były fajnie zarysowane).Może za bardzo już się przyzwyczaiły do tego zestawu ćwiczeń i dlatego nie dawał już rezultatów. Teraz przerzucam się na 8min Buns+ Great Body Guarateed Buns, może po miesiącu znowu dołożę tamilee, bo już jestem zrozpaczona, tyle czasu wytrzymałam a efekty wizualne można powiedzieć że prawie zerowe
|
|
|
#1796 |
|
Zadomowienie
|
Nie rezygnuj dorzuć inne ćwiczenia ale zostań przy Tamilee bo to naprawdę daje efekty :P
JA ćwiczę 3 razy w tyg Tamilee minimum raz w tyg robię program pośladkowy z hantlami
|
|
#1797 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
mam prosbe, znalazlam na YT ''odcinki'' tamile webb. Natomiast wpisujac I want that buns, wyskakuje mi tylko I want that body.
Znalazlam cos apropo nog badz posladkow... ale nie jestem pewna czy to to. Bo Tamilee mowi, ''in this part we'are gonna ...'' tak jakby byla to druga czesc czegos ![]() wybaczcie zammotalam sie... generalnie do sedna, ta moja prosba : czy ktoras z was moglaby mnie uswiadomic czy filmiki o posladkach tamilee znajde na yt i GDZIE. Prosze o link
|
|
#1798 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy dobrze zrozumiałam,ale ćwiczysz 3 razy w tygodniu pośladki i w jednym treningu ćwiczysz z hantlami? Czy ogólnie w tygodniu raz ćwiczysz brzuch, ciało, a w innym pośladki z dodatkowym obciążeniem ? ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
, ale to nie jest do youtube, tylko do chomikuj. i tam normalnie możesz ściągnąć filmiki - chociażby trening na pośladki ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Edytowane przez Zaba885 Czas edycji: 2010-04-01 o 23:10 |
|||
|
|
|
|
#1799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1800 |
|
Raczkowanie
|
Maddalena77 dzięki za odpowiedź
Ja dopiero zaczęłam ćwiczyć Tamilee w tamtym tygodniu. No i fakt czuje dobrze pośladki. Ale u mnie właśnie najgorszą częścią ciała są pośladki i wew strona ud. - a chciałabym aby wszystko już ładnie wyglądało a kiedy zauważyłaś pierwsze widoczne efekty ? po którym tygodniu lub miesiącu ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

Nie potrafię się pozbierać...

Chyba większość z nas tak miała na początku. Ja nie mogłam nadążyć, utrzymać równowagi, wytrzymać wszystkich powtórzeń, mięśnie mi drżały, a zaraz po ćwiczeniach miałam takie zakwasy, że nie potrafiłam zejść ze schodów.

, ale to nie jest do youtube, tylko do chomikuj. i tam normalnie możesz ściągnąć filmiki