Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki" - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-28, 00:00   #1771
Veiovis
Zakorzenienie

Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

Ja ćwiczę od jakiegoś czasu no i wiadomo, że skończyło się strasznymi zakwasami. Dzisiaj już ich prawie nie czułam, więc znowu zabrałam się za ćwiczenia... Miałam tak zmęczone mięśnie (zaledwie po paru powtórzeniach), ze nie potrafiłam złapać równowagi i normalnie się chwiałam na boki Nie potrafię się pozbierać...
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-28, 12:21   #1772
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marcia_E Pokaż wiadomość
U mnie mięśnie ud stały się widoczne, ale na pewno się nie rozrosły tylko ładnie zarysowały. Do przyrostu masy mięśniowej potrzebny jest specjalny trening i dodatni bilans kaloryczny więc samą Tamilką nie rozbudujemy mięśni
O, ja stosuję właśnie dietę odchudzającą, więc mam nawet ujemny bilans kaloryczny, no to chyba tych mięśni jakoś specjalnie nie rozbuduję.

Od kilku dni ćwicze callanetics, jest to gimnastyka rozciągająca mięśnie. Czy callanetics i Tamille nie wykluczają się wzajemnie? Chciałabym stosować je przemiennie, jeden dzień - callanetics, drugi Tamilee.

A! No i jeszcze jedno. Moja pupa do najmniejszych nie należy i chciałabym ją odchudzić. Jeśli się odchudzam to i te ćwiczenia pomogą mi trochę w zmniejszeniu pupy? Czy jak będą je ćwiczyć to nie ma szans, że pupa sie zmniejszy, tylko jak się pupa podniesie to będzie sterczeć taka wielka, bo zostanie na niej tłuszczyk? Czy jednak przy ujemnym bilansie kalorycznym uda mi si ją odchudzić?

Edytowane przez mychamycha
Czas edycji: 2010-02-28 o 12:36
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-28, 12:45   #1773
rubi11
Raczkowanie

mychamycha ja przez ostatnie 2 miesiące straciłam w tyłku 1,5cm..jednak przez pierwszy miesiąc ćwiczeń tyłek się podniósł i pół cm więcej w nim było.
rubi11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-28, 18:01   #1774
Marcia_E
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Ja ćwiczę od jakiegoś czasu no i wiadomo, że skończyło się strasznymi zakwasami. Dzisiaj już ich prawie nie czułam, więc znowu zabrałam się za ćwiczenia... Miałam tak zmęczone mięśnie (zaledwie po paru powtórzeniach), ze nie potrafiłam złapać równowagi i normalnie się chwiałam na boki Nie potrafię się pozbierać...
Nie poddawaj się, po kilku treningach będzie Ci szło co raz lepiej Chyba większość z nas tak miała na początku. Ja nie mogłam nadążyć, utrzymać równowagi, wytrzymać wszystkich powtórzeń, mięśnie mi drżały, a zaraz po ćwiczeniach miałam takie zakwasy, że nie potrafiłam zejść ze schodów.
Teraz już nie przechodzę takiej męki
Marcia_E jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-28, 22:04   #1775
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marcia_E Pokaż wiadomość
Nie poddawaj się, po kilku treningach będzie Ci szło co raz lepiej Chyba większość z nas tak miała na początku. Ja nie mogłam nadążyć, utrzymać równowagi, wytrzymać wszystkich powtórzeń, mięśnie mi drżały, a zaraz po ćwiczeniach miałam takie zakwasy, że nie potrafiłam zejść ze schodów.
Teraz już nie przechodzę takiej męki
Dzisiaj ćwiczyłam i jest już trochę lepiej
A poddawac się nie zamierzam
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-01, 00:46   #1776
cafe con leche
Raczkowanie

Ćwiszyłam tamilee prawie rok temu po raz pierwszy, przez parę miesięcy i rzeczywiście pupa się podniosła i zrobiła twarda, ale potem przestałam z 3 tygodnie temu wzięłam się ponownie za siebie, i przy pierwszym treningu myślałam, że padnę, musiałam robić przerwy po każdym ćwiczeniu, więc zrobienie obu części zajęło mi prawie godzinę! masakra, a zakwasy potem takie, że ledwo mogłam siadać następnego dnia, bo uda nie mogły utrzymać zniżania się i leciałam koszmar. Teraz już ok, dziś nawet z obciążeniem ćwiczyłam, a na schudnięcie w udach skaczę na skakance, mam nadzieje, że to w połączeniu pomoże. Mam nadzieję, że raczej się tymi ćwiczeniami mięśni ud za bardzo nie rozbuduje, bo tego bym nie chciała, już mam wielkie.
cafe con leche jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-01, 00:54   #1777
All_that_jazz
Zakorzenienie

cafe con leche, na wyszczuplenie są ćwiczenia rozciągające
Stary 2010-03-22, 23:20   #1778
Zaba885
Raczkowanie

hej dziewczyny; czy posiadacie ćwiczenia z tamilee "chcę mieć takie pośladki" w formie rar, zip co kolwiek aby móc wysłać na wyslijto.pl lub na poczte lub na coś innego.
Proszę pomóżcie !!
Pozdrawiam
Zaba885 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-25, 14:17   #1779
darencja79
Raczkowanie

Witam wszystkich
Za mną dwie godziny tamilee webb na pośladki i ramiona, oraz dwie godziny callaneticsu. Cwiczę naprzemian - jeden dzień ćwiczenia "siłowe", drugi izometryczne (callan) - gdy nie mam zakwasów, bo gdy się pojawią, robię dzień przerwy. Kiedyś tak ćwiczyłam i miałam idealną jak na moje warunki figurę mam nadzieję, że znowu mi się to uda w tym roku i to w kilka miesięcy. Tak więc jeśli mi się uda, dam wam znać pozdrawiam!

Zapomniałabym dodać: ćwiczenia tamilee webb wg mnie są równie skuteczne jak trening w siłowni, szczególnie z obciążeniem (hantelkami) - gorąco polecam!

Edytowane przez darencja79
Czas edycji: 2010-03-25 o 14:21 Powód: dopisek
darencja79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-25, 21:22   #1780
Marcia_E
Raczkowanie

Ćwiczysz W dwie godziny bez przerwy? Jak to? Ja po 30min padam na twarz ze zmęczenia
Stary 2010-03-26, 08:56   #1781
darencja79
Raczkowanie

jak to dwie godziny bez przerwy... napisalam ze za mna dwie godziny callaneticsu (czyli dwa dni) i dwie - tamilee (czyli tez dwa dni)..

Co cię nie zabije, to cię wzmocni!
darencja79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-26, 12:38   #1782
Zaba885
Raczkowanie

hejka, to powiedźcie gdzie kupiłyście ćwiczenia - Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"?????
Stary 2010-03-26, 16:12   #1783
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zaba885 Pokaż wiadomość
hejka, to powiedźcie gdzie kupiłyście ćwiczenia - Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"?????
Ja kupiłam we wrocławskim tesco. Znalazłam w jednym z koszyków z filmami, nawet dużo tego było. Kupiłam jakiś rok temu.

A! No i widziałam także w trafficu raz. Na pewno można też zamówić w jakimś empiku, czy właśnie trafficu.
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-26, 23:13   #1784
Agaciok xD
Wtajemniczenie

dziewczyny! Moglaby mi ktoras podeslac na maila ta tamilee na posladki bo w googlach nie moglam znalezc albo po prostu nie znam odpowiednika angielskiej nazwy...

lola4141@gmail.com

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-27, 20:04   #1785
Marcia_E
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez darencja79 Pokaż wiadomość
jak to dwie godziny bez przerwy... napisalam ze za mna dwie godziny callaneticsu (czyli dwa dni) i dwie - tamilee (czyli tez dwa dni)..
Ahaaa, to źle zrozumiałam Twoją poprzednią wypowiedź

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-28, 17:02   #1786
rubi11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez darencja79 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Za mną dwie godziny tamilee webb na pośladki i ramiona, oraz dwie godziny callaneticsu. Cwiczę naprzemian - jeden dzień ćwiczenia "siłowe", drugi izometryczne (callan) - gdy nie mam zakwasów, bo gdy się pojawią, robię dzień przerwy. Kiedyś tak ćwiczyłam i miałam idealną jak na moje warunki figurę mam nadzieję, że znowu mi się to uda w tym roku i to w kilka miesięcy. Tak więc jeśli mi się uda, dam wam znać pozdrawiam!

Zapomniałabym dodać: ćwiczenia tamilee webb wg mnie są równie skuteczne jak trening w siłowni, szczególnie z obciążeniem (hantelkami) - gorąco polecam!
Ostatnio jak byłam na zajęciach fitness w siłowni to instruktorka powiedziała że callanetics wycofali ze wszystkich klubów bo okazało się że jest szkodliwy. Więc może jak to ćwiczysz to poszukaj o tym jakichś informacji na necie.
Stary 2010-03-29, 08:51   #1787
Małgosia89
Zakorzenienie

a ja ćwiczyłam Tamilee dwa dni temu po dłuuugiej przerwie i do dzisiaj nie umiem chodzić

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-29, 09:32   #1788
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Małgosia89 Pokaż wiadomość
a ja ćwiczyłam Tamilee dwa dni temu po dłuuugiej przerwie i do dzisiaj nie umiem chodzić
czy cwiczycie też z Tamilee z youtube? czy tylko z plytki?
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-29, 10:37   #1789
Zaba885
Raczkowanie

http://************/owcaII/*c4*87wiczenia+na+brzuch

Jak człowiek chce to potrafi
Dla tych które chcą poćwiczyć z Tamilee Webb, a nie maja za dużo kasy by kupować płyty dvd
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:

Jak człowiek chce to potrafi
Dla tych które chcą poćwiczyć z Tamilee Webb, a nie maja za dużo kasy by kupować płyty dvd
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

nie wiem dlaczego tak kropkuje, ale w miejscu tych kropek powinno być c h o m i ku j. PL ( napisałam tak bo inaczej będą kropki, mam nadzieje ze wiadomo o co chodzi )

Edytowane przez Zaba885
Czas edycji: 2010-03-29 o 10:35
Stary 2010-03-29, 12:06   #1790
Małgosia89
Zakorzenienie

marsi11 ja ćwiczyłam Tamille na pośladki mam jej program 30 minutowy

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-29, 21:11   #1791
marsi11
Zakorzenienie

pokochalam te babeczke, jest fantastyczna i taka ciepla osoba,ze az milo się ja oglada
i ma strasznie sexy glos
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-30, 19:56   #1792
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

O matko myslalam ze mi dzis tylek odpadnie - doslownie ale jako tako zrobilam... z dnia na dzien sadze ze bedzie prosciej.
Boje sie tylko, ze moj tylek zamiast zrobic sie bardziej okragly i tycke wiekszy - zmaleje... ale ja zawsze znajde sobie jakies wymaginowane problemy . Ruszam z wami do walki o seksowny tyleczek

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-31, 10:31   #1793
Zaba885
Raczkowanie

i ja ruszam z Wami
Ile razy w tygodniu ćwiczycie pośladki z Tamilee ?
Stary 2010-03-31, 11:57   #1794
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

Mi się właśnie ściąga ten program myśle, że jutro już go wypróbuje dzisiaj robiłam pierwszy raz Ty też możesz mieć taki brzuch i się zmęczyłam bardzo, całkiem fajne te cwiczenia. ;D
!!&*Monia*&!! jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-01, 12:03   #1795
rubi11
Raczkowanie

Ja po pół roku zmagań rezygnuję..właściwie może zrezygnuję tylko na jakiś czas, a później znowu wrócę do tamilki.
W każdym razie po tak długim okresie czasu spodziewałam się że moje ciało będzie wyglądało lepiej, a tu dalej tłuszcz mięśni też nie widać (nie wiem czemu bo już był taki okres że były fajnie zarysowane).
Może za bardzo już się przyzwyczaiły do tego zestawu ćwiczeń i dlatego nie dawał już rezultatów. Teraz przerzucam się na 8min Buns+ Great Body Guarateed Buns, może po miesiącu znowu dołożę tamilee, bo już jestem zrozpaczona, tyle czasu wytrzymałam a efekty wizualne można powiedzieć że prawie zerowe
Stary 2010-04-01, 12:13   #1796
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Nie rezygnuj dorzuć inne ćwiczenia ale zostań przy Tamilee bo to naprawdę daje efekty :P

JA ćwiczę 3 razy w tyg Tamilee minimum raz w tyg robię program pośladkowy z hantlami
Stary 2010-04-01, 12:49   #1797
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

mam prosbe, znalazlam na YT ''odcinki'' tamile webb. Natomiast wpisujac I want that buns, wyskakuje mi tylko I want that body.
Znalazlam cos apropo nog badz posladkow... ale nie jestem pewna czy to to. Bo Tamilee mowi, ''in this part we'are gonna ...'' tak jakby byla to druga czesc czegos wybaczcie zammotalam sie... generalnie do sedna, ta moja prosba : czy ktoras z was moglaby mnie uswiadomic czy filmiki o posladkach tamilee znajde na yt i GDZIE. Prosze o link

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-01, 23:08   #1798
Zaba885
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maddalena77 Pokaż wiadomość
Nie rezygnuj dorzuć inne ćwiczenia ale zostań przy Tamilee bo to naprawdę daje efekty :P

JA ćwiczę 3 razy w tyg Tamilee minimum raz w tyg robię program pośladkowy z hantlami
a ile miesięcy ćwiczysz z Tamilee ?
nie wiem czy dobrze zrozumiałam,ale ćwiczysz 3 razy w tygodniu pośladki i w jednym treningu ćwiczysz z hantlami? Czy ogólnie w tygodniu raz ćwiczysz brzuch, ciało, a w innym pośladki z dodatkowym obciążeniem ?

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez DagmaraRose2000 Pokaż wiadomość
mam prosbe, znalazlam na YT ''odcinki'' tamile webb. Natomiast wpisujac I want that buns, wyskakuje mi tylko I want that body.
Znalazlam cos apropo nog badz posladkow... ale nie jestem pewna czy to to. Bo Tamilee mowi, ''in this part we'are gonna ...'' tak jakby byla to druga czesc czegos wybaczcie zammotalam sie... generalnie do sedna, ta moja prosba : czy ktoras z was moglaby mnie uswiadomic czy filmiki o posladkach tamilee znajde na yt i GDZIE. Prosze o link
Wyżej jest podany link , ale to nie jest do youtube, tylko do chomikuj. i tam normalnie możesz ściągnąć filmiki - chociażby trening na pośladki

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez rubi11 Pokaż wiadomość
Ja po pół roku zmagań rezygnuję..właściwie może zrezygnuję tylko na jakiś czas, a później znowu wrócę do tamilki.
W każdym razie po tak długim okresie czasu spodziewałam się że moje ciało będzie wyglądało lepiej, a tu dalej tłuszcz mięśni też nie widać (nie wiem czemu bo już był taki okres że były fajnie zarysowane).
Może za bardzo już się przyzwyczaiły do tego zestawu ćwiczeń i dlatego nie dawał już rezultatów. Teraz przerzucam się na 8min Buns+ Great Body Guarateed Buns, może po miesiącu znowu dołożę tamilee, bo już jestem zrozpaczona, tyle czasu wytrzymałam a efekty wizualne można powiedzieć że prawie zerowe
Uważam tak jak Maddalena77,- nie powinnaś rezygnować z treningów. Ćwicz Tamilee i dodaj do tego co napisałaś 8min Buns+ Great Body Guarateed Buns. A dietę jakąś stosujesz ?

Edytowane przez Zaba885
Czas edycji: 2010-04-01 o 23:10
Stary 2010-04-02, 00:04   #1799
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Cytat:
a ile miesięcy ćwiczysz z Tamilee ?
nie wiem czy dobrze zrozumiałam,ale ćwiczysz 3 razy w tygodniu pośladki i w jednym treningu ćwiczysz z hantlami? Czy ogólnie w tygodniu raz ćwiczysz brzuch, ciało, a w innym pośladki z dodatkowym obciążeniem ?

-
Ćwiczę 3 razy w tyg na siłowni , a oprócz tego też 3 razy w tyg robię Tamilee z tym że 1 raz z hantlami.Ćwiczę około 6 miesiecy ale efekty są
Stary 2010-04-02, 00:23   #1800
Zaba885
Raczkowanie

Maddalena77 dzięki za odpowiedź
Ja dopiero zaczęłam ćwiczyć Tamilee w tamtym tygodniu. No i fakt czuje dobrze pośladki. Ale u mnie właśnie najgorszą częścią ciała są pośladki i wew strona ud. - a chciałabym aby wszystko już ładnie wyglądało a kiedy zauważyłaś pierwsze widoczne efekty ? po którym tygodniu lub miesiącu ?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości