etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!! - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-01, 11:19   #3721
agusia642
Zakorzenienie

Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!

Cytat:
Napisane przez toplaska Pokaż wiadomość
Ja skorzystałam z Twojego kodu w niedzielę wieczorem (bo narzekałaś, że nikt nie korzysta), za który bardzo dziękuję Od wtorku jestem szczęśliwą właścicielką fioletowej Mabel, w której jestem absolutnie zakochana Jest najpiękniejsza i zwraca uwagę Moja pierwsza e-torebka
Brałam wysyłkę z przedpłatą, więc powinno Ci wpłynąć na konto 4 zł.
bardzo Ci dziękuję niech torebka dobrze sie nosi
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:19   #3722
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Dziewuszki będę offtopować ...

Nie chcecie takich ładnych bucików z załącznika ... niskie obcasy karmelkowe ... zamówienie na Sigmie u Olencjaaa . Skuście się ... nie samymi torebkami człowiek żyje
A są różowe 39 rozmiar???

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:24   #3723
dodeczka84
Zakorzenienie

Widziałam dzisiaj na ryniaczu taką torebkęhttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=971079664oooo, urzekła mnie ;-) i chanelki były, w kształcie takich beczułek za 58zł
Stary 2010-04-01, 11:24   #3724
whoaboa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
A są różowe 39 rozmiar???
Może i są, ale zamówienie jest na karmelowe.

Edytowane przez whoaboa
Czas edycji: 2010-04-01 o 11:27
whoaboa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:35   #3725
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
To jeszcze ja pozwolę sobie podzielić się moimi doświadczeniami jeśli chodzi o wklejanie zdjęć na wizażu..

Nieraz po wstawieniu zdjęć swoich zakupów dostawałam podobne PW jak dziewczyny z pytaniami skąd mam tyle pieniędzy na zakupy, czy utrzymuje mnie TŻ albo czy nie mam na co innego wydawać

Pomijam już wszystkie tego typu komentarze w wątkach.
Ostatnio przeczytałam o sobie, że jestem chyba chora (w domyśle psychiczne), pusta, bez ambicji i nie mam nic lepszego w życiu do roboty A wszystko to na podstawie przeczytania kilku czy kilkunastu postów w jednym z wątków o danej marce Aż strach napisać dziewczynom, że gdzieś się widziało poszukiwaną przez nie rzecz albo przy okazji można pomóc w zakupie..

Po tym wszystkim również odechciewa mi się wstawiania zdjęć czegokolwiek, nie mówiąc już o tym, że do wstawiania swoich zdjęć się tym bardziej nigdy nie przekonam
Naprawdę ktoś tak napisał?
Ja pamiętam, że kiedyś mnie zdziwiło, gdy napisałaś coś o swoim mieszkaniu, ale to dlatego, że zaskoczyło mnie, że jako bardzo młoda osoba masz swoje 4-kąty, ale nie było w tym żadnego podtekstu, ot tak, zwykła ciekawość. Zresztą nie pytałam skąd nie drążyłam tematu, chciałam się tylko upewnić, czy dobrze zrozumiałam - nie wiem, czy pamiętasz tamtą sytuację

Może część osób zadając pytania "skąd na to masz" nie ma złych intencji, tylko są po prostu ciekawe. Z tego co widzę, to wśród wizażanek jest dużo nastolatek i studentek, a te z reguły same nie zarabiają, więc może dlatego inni są ciekawi. Ale pewnie jest to mniejszość

Nie znoszę pytań "o, znowu nowa torebka?" - niby neutralnie wypowiedziane, ale jeśli pada 5 raz to irytuje. Odpowiadam: "nie, nie nowa, mam ja JUŻ 2 miesiące"
Ja tam nie komentuje, że ktoś wydaje kasę np. na sprzęt do kuchni (np. ubijaczkę piany do mleka ), choć ja bym w życiu tego nie kupiła, bo pewnie bym użyła 2 razy i koniec, a poza tym nie kręcą mnie takie gadżety. Więc dlaczego ktoś komentuje moje torebki, perfumy, sushi etc? Tym bardziej, że wg mnie nie wydaję wcale na to fortuny. Moja sprawa i tyle.

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Podpisuję się rękami i nogami Lubie ten wątek bo tutaj faktycznie nikt nikogo nie obsmarowuje a zakup nowej torebki jest zawsze mile komentowany zaś zdjęcia wzbudzają euforię Czego chcieć więcej?? Moze kasy na nowe torebki

Dawno się nie udzielałam tutaj... nic nie kupiłam na e-torebce ale zamówiłam 3 torebki w innym wątku nadal "chodzi" mi po głowie turkusowa Mabel, na real foto wyglada ślicznie

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Na jakim wątku? Wstaw link

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2010-04-01 o 11:33
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:42   #3726
Naomi21
Zakorzenienie

Ciągle waham się między turkusową Mabel a waniliową Cherry Obie bardzo mi się podobają. Byłam już dzisiaj zdecydowana na Mabel, ale po obejrzeniu zdjęć znowu nie wiem... strasznie Emilkowata jest A mam Emilke i nie jest to moja ulubiona torebka. Kolor Mabel to też nie do końca jest to czego chcę. Cherry jest większa (plus), ale szkoda, że jest przy tym torebką do ręki

Dziś idę kupić nowy płaszczyk i może pod niego wybiorę torebkę, może to jakiś pomysł
Stary 2010-04-01, 11:44   #3727
Papiszynka
Zakorzenienie

Dominiique od ubijaczki do mleka to Ty sie odczep, sama chce sobie taka kupic

Naomi ja bym Cherry wziela, bardziej uniwersalny kolor
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:45   #3728
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość

Mi się też haddi podoba, a np kogo byś widziała z taką torebką? 13-latkę? To jest dzidzia-piernik
Dla mnie dzidzia piernik to osoba dojrzała, robiąca się na młode dziewcze- takie znaczenie znam tego słowa

Cytat:
Napisane przez Santosz Pokaż wiadomość
Lynn a może ktoś wgapia się bez złośliwych intencji?
Ja sama złapałam się na tym, że czasem "gapię się" w rzeczy znajomych bez jakichkolkwiek podtekstów. Bardziej na zasadzie "ale ma fajne" albo "nie podoba mi się to" - a że "gapię się dość rozwlekle" i nieco dłużej wynika z faktu, że przyglądam się szczegółom.
Być może z boku ktoś myśli sobie o mnie..."zawistna jędza" ale to nie tak.
Jak widzę fajny obiekt architektoniczny też wgapiam się w niego długo bo jest fajny więc wzbudza zainteresowanie.
Nie przypisuje osobom wgapiającym sie złośliwych intencji, a tylko że nie lubię jak ktoś się tak wgapia bez słowa. Wystarczy powiedzieć" O masz nowe..." Albo " Mogę zerknąć/dotknąć" itd. I wtedy jest rozładowana sytuacja
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:48   #3729
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Nie przypisuje osobom wgapiającym sie złośliwych intencji, a tylko że nie lubię jak ktoś się tak wgapia bez słowa. Wystarczy powiedzieć" O masz nowe..." Albo " Mogę zerknąć/dotknąć" itd. I wtedy jest rozładowana sytuacja
Jakby Ci zaczeli komentowac, to bys wolala zeby sie gapili ja czasami widze ten wzrok, ale juz komentarza brak, przynajmniej sie tlumaczyc nie musze :P

Czy ja dobrze pamietam ze do kogos dzisiaj szara Alice ma przyjsc?
Stary 2010-04-01, 11:55   #3730
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez whoaboa Pokaż wiadomość
Może i są, ale zamówienie jest na karmelowe.
Bleeee nie lubię takiego koloru, w ogóle nie toleruje brązów hehe

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:55   #3731
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Jakby Ci zaczeli komentowac, to bys wolala zeby sie gapili ja czasami widze ten wzrok, ale juz komentarza brak, przynajmniej sie tlumaczyc nie musze :P

dobrze pamiętasz ja też czekam na zdjęcia
Stary 2010-04-01, 11:56   #3732
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Dominiique od ubijaczki do mleka to Ty sie odczep, sama chce sobie taka kupic

Naomi ja bym Cherry wziela, bardziej uniwersalny kolor
Haha, do ubijaczki jako takiej nic nie mam
Akurat mi się ten przykład nasunął, bo osoba, która komentuje moje torebki podniecała się ostatnio tym gadżetem i ogólnie kupuje sporo rzeczy do kuchni, które ja ze swojego punktu widzenia uważam za pierdoły, ale skoro kogoś to cieszy, to fajnie Ja tego nie komentuję negatywnie. Po prostu dla mnie byłoby to zbędne. Zatem analogicznie oczekuję, że ktoś, kto za zbędne uważa moje zakupy też pozostawi je bez komentarza
Stary 2010-04-01, 11:59   #3733
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie dzidzia piernik to osoba dojrzała, robiąca się na młode dziewcze- takie znaczenie znam tego słowa

Mi to określenie pasuje w obydwie strony, nie wiem jak inaczej nazwać młode dziewczę ubierające wysokie obcasy czy dekolty, czy w ogóle robiąca się na starszą

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:03   #3734
Dominiique
BAN stały

Cytat:

Chyba do Syduni? Ktos na pewno na dziś zamawiał.
I Mabel miała być, nawet chyba ze 2 razy.
Stary 2010-04-01, 12:07   #3735
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Mi to określenie pasuje w obydwie strony, nie wiem jak inaczej nazwać młode dziewczę ubierające wysokie obcasy czy dekolty, czy w ogóle robiąca się na starszą
stara malenka?
Stary 2010-04-01, 12:09   #3736
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny miałam sobie nie kupować torebki, ale potrzebuję jeszcze jednej Tzn.miałam super torebke na wiosne- lato w kolorze kremowym, ale po wakacjach szlag ją trafił i popękała cała. I tu runęła moja teoria na temat dobrej jakości torebek z H&M. I chciałabym jakąs następczynie. Najlepiej w kolorze letnim, ale neutralnym, żebym ją mogła do wszystkiego założyc i niezbyt przesadnie dużą i elegancką, ale nie w stylu chanelki, bo za duzo osob widzę na ulicy z takimi torebkami. Zastanawiam sie nad Haddi,ale nie wiem czy nie będę wyglądać z tą wielką kokardą jak "dzidzia piernik"? Simon super, ale bez zamka, więc odpada, bo juz mnie kiedyś okradli, jak miałam taką torebkę. Elvie za duża...Poradzcie co wybrać
Simon i wszyć zamek lub Haddi- naprawdę wydaje mi się, że jeśli chodzi o torebki to nie ma żadnych ograniczeń wiekowych ( no dobra, może 70 letnia pani nie wyglądałaby jakoś specjalnie super z jakąś słodką, kwiatuszkowo- pluszową torebką, ale to chyba nie Twój przedział wiekowy no i o inną torebkę chodzi).

Co do zakupów i komentowania ich na zakupowym. Powiem tak, po wrzuceniu swoich zakupów nie miałam żadnych nieprzyjemności w wątku, a jeśli chodzi o PW to to już zupełnie inna historia Zakupy wrzuciłam dokładnie dwa razy od kiedy jestem na wizażu, jakoś nie chce mi się tego fotografować nie mam na to czasu, mniejsza z tym. Za pierwszym razem jeszcze nic się nie działo, ale za drugim kiedy wrzuciłam zakupy z jakichś 3-4 miesięcy i fakt było ich dużo, zostałam zasypana prywatnymi wiadomościami. Pomijam już: skąd masz na to pieniądze lub nie szkoda Ci kasy na to wszystko. Naprawdę zdziwiłam się kiedy odmówiłam kupienia jakiejś bluzki wizażance tłumacząc, że do sklepu z którego ona jest mam daleko ( mieszkam paredziesiąt kilometrów od Warszawy), a nie mam czasu żeby tam jechać i zostałam zbluzgana od góry do dołu Kiedy ktoś mnie prosi o kupienie czegoś i mam czas żeby pojechać lub i tak będę tam przypadkiem to nie ma problemu, kupowałam jednej wizażance buty, innej pasek i pare innych rzeczy- ale wtedy miałam na to czas. Do niektórych nie dociera, że nie będę rzucać swoich zajęć po to żeby komuś coś kupić Inna sytuacja: jakaś wizażanka napisała do mnie i wręcz zażądała żebym jej wysłała część z moich ciuchów, bo i tak mam dużo, a ona jest biedna i nie ma w czym chodzić. Przyznaje troche zrobiło mi się jej żal, zaproponowałam że wyślę rzeczy których już nie noszę, a są w dobrym stanie, na co ona że nie jest jakimś pck żeby jej szmaty wysyłać A pare dni później trafiłam na jej wątek wymiankowy i uwierzcie- miała w czym chodzić. No i mój absolutny faworyt- zostałam poproszona o pokazanie sweterka na sobie. Poprosiłam o adres mailowy, bo nie chciałam wstawiać zdjęć na forum. Wysłałam i za jakiś czas dostaje wiadomość: " nic dziwnego, że nie chcesz wstawiać zdjęć na forum skoro jesteś takim wielorybem"- pozostawię bez komentarza
W tej chwili nie wstawiam zdjęć zakupów bo i po co? Nie chce mi się później użerać z nikim i czytać o sobie chamskich komentarzy. Może kiedyś coś tam wkleje, na razie się zraziłam po prostu.
Przepraszam za przydługi opis, nigdzie tego nigdy nie pisałam, a że temat wypłynął to musiałam to z siebie wyrzucić

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:15   #3737
Ivy123
Zadomowienie

Przyznam że jestem w szoku... Wygląda na to, że na forum przebywają chore psychicznie osoby.Może któraś z Was powinna założyć temat na forum o tym?, to może do niektórych coś by dotarło.Nie no brak słów na ludzką zawiść, głupotę i chamstwo!!!.
Ivy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:16   #3738
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Simon i wszyć zamek lub Haddi- naprawdę wydaje mi się, że jeśli chodzi o torebki to nie ma żadnych ograniczeń wiekowych ( no dobra, może 70 letnia pani nie wyglądałaby jakoś specjalnie super z jakąś słodką, kwiatuszkowo- pluszową torebką, ale to chyba nie Twój przedział wiekowy no i o inną torebkę chodzi).

Co do zakupów i komentowania ich na zakupowym. Powiem tak, po wrzuceniu swoich zakupów nie miałam żadnych nieprzyjemności w wątku, a jeśli chodzi o PW to to już zupełnie inna historia Zakupy wrzuciłam dokładnie dwa razy od kiedy jestem na wizażu, jakoś nie chce mi się tego fotografować nie mam na to czasu, mniejsza z tym. Za pierwszym razem jeszcze nic się nie działo, ale za drugim kiedy wrzuciłam zakupy z jakichś 3-4 miesięcy i fakt było ich dużo, zostałam zasypana prywatnymi wiadomościami. Pomijam już: skąd masz na to pieniądze lub nie szkoda Ci kasy na to wszystko. Naprawdę zdziwiłam się kiedy odmówiłam kupienia jakiejś bluzki wizażance tłumacząc, że do sklepu z którego ona jest mam daleko ( mieszkam paredziesiąt kilometrów od Warszawy), a nie mam czasu żeby tam jechać i zostałam zbluzgana od góry do dołu Kiedy ktoś mnie prosi o kupienie czegoś i mam czas żeby pojechać lub i tak będę tam przypadkiem to nie ma problemu, kupowałam jednej wizażance buty, innej pasek i pare innych rzeczy- ale wtedy miałam na to czas. Do niektórych nie dociera, że nie będę rzucać swoich zajęć po to żeby komuś coś kupić Inna sytuacja: jakaś wizażanka napisała do mnie i wręcz zażądała żebym jej wysłała część z moich ciuchów, bo i tak mam dużo, a ona jest biedna i nie ma w czym chodzić. Przyznaje troche zrobiło mi się jej żal, zaproponowałam że wyślę rzeczy których już nie noszę, a są w dobrym stanie, na co ona że nie jest jakimś pck żeby jej szmaty wysyłać A pare dni później trafiłam na jej wątek wymiankowy i uwierzcie- miała w czym chodzić. No i mój absolutny faworyt- zostałam poproszona o pokazanie sweterka na sobie. Poprosiłam o adres mailowy, bo nie chciałam wstawiać zdjęć na forum. Wysłałam i za jakiś czas dostaje wiadomość: " nic dziwnego, że nie chcesz wstawiać zdjęć na forum skoro jesteś takim wielorybem"- pozostawię bez komentarza
W tej chwili nie wstawiam zdjęć zakupów bo i po co? Nie chce mi się później użerać z nikim i czytać o sobie chamskich komentarzy. Może kiedyś coś tam wkleje, na razie się zraziłam po prostu.
Przepraszam za przydługi opis, nigdzie tego nigdy nie pisałam, a że temat wypłynął to musiałam to z siebie wyrzucić
W sumie już się nie dziwię, bo skoro można spotkać takie "miłe osoby" na co dzień, to czemu nie tu

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
stara malenka?
To mi się kojarzy właśnie ze starszą stylizowaną na młodszą

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-04-01 o 12:21
Stary 2010-04-01, 12:23   #3739
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
No i dochodze do wniosku, ze powinno zostac zalozone nowe miasto, w ktorym mieszkalyby same wizazanki ze swoimi TŻtami ja nie znam nikogo, kto mialby wiekszego fisia na punkcie zakupow niz ja, a wlasciwie na wizazu to raczej jestem w tylach
Heh, świetny pomysł, tylko nie wiem jak TŻci by znieśli życie w takim miejscu . Trzeba kiedyś zorganizować jakiś zlot wizażanek
Też raczej nie znam dziewczyn, którę są zakręcone zakupowo, dopiero niedawno poznałam jedną (oczywiście świetnie sie dogadałyśmy od razu )

Cytat:
Napisane przez monika9725 Pokaż wiadomość
No właśnie o co chodzi z tym określeniem torebki jako "miejska"?
ja to rozumiem jako wygodna, pojemna czyli nadająca się do życia w dużym mieście, w pośpiechu.

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Ja pamiętam, że kiedyś mnie zdziwiło, gdy napisałaś coś o swoim mieszkaniu, ale to dlatego, że zaskoczyło mnie, że jako bardzo młoda osoba masz swoje 4-kąty, ale nie było w tym żadnego podtekstu, ot tak, zwykła ciekawość. Zresztą nie pytałam skąd nie drążyłam tematu, chciałam się tylko upewnić, czy dobrze zrozumiałam - nie wiem, czy pamiętasz tamtą sytuację
odnośnie mieszkania -zaczęłam mieszkać sama mając 17 lat (wynikało to z faktu posiadania mieszkania po babci). w liceum zazwyczaj wszyscy chcieliby się już wyrwać od "starych" dlatego bardzo mnie dziwiły komentarze, że samotne mieszkanie jest przecież strasznie smutne, nudne, że moi rodzice muszą sie mną nie interesować skoro na to pozwolili, a jednocześnie te osoby miały pretensje, ze nie wyprawiam dla nich imprez

Cytat:
Do mnie
Ostatnio kurier byl u mnie po 16, ale zazwyczaj jest jeszcze później
Stary 2010-04-01, 12:28   #3740
monika9725
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ivy123 Pokaż wiadomość
Przyznam że jestem w szoku... Wygląda na to, że na forum przebywają chore psychicznie osoby.Może któraś z Was powinna założyć temat na forum o tym?, to może do niektórych coś by dotarło.Nie no brak słów na ludzką zawiść, głupotę i chamstwo!!!.
ja też jestem w lekkim szoku czytając o reakcjach ludzi na wstawianie zdjęć zakupów
przyznaję, że coś tam kiedyś wstawiłam na zakupowym, bardzo mało, ale przeglądam dość reguralnie i nigdy się nie zastanawiałam po co komuś cos, skąd na to ma przecież to nie moja sprawa ja tam wchodzę, żeby pooglądać. Do kometowania, że coś się podoba czy nie są inne wątki( takie w których ktoś wyraźnie prosi o skomentowanie, radę). A już skąd ktoś ma na zakupy, ile wydaje na ubrania, nigdy mnie nie obchodziło
i te wiadomości prywatne? nie wiem skąd to wynika?
pozazdrościć ludzka rzecz, że na coś nie można sobie pozwolić, albo coś jest dla nas niedostępne, ale taka zawiść to przerażające..
Stary 2010-04-01, 12:33   #3741
agusia642
Zakorzenienie

widziałyście na górze "fisash" ?

Edytowane przez agusia642
Czas edycji: 2010-04-01 o 12:35
Stary 2010-04-01, 12:35   #3742
Papiszynka
Zakorzenienie

nebya nie mam slow ja nie dostaje zadnych PW, czyli wychodzi na to, ze moje zakupy sa slabe, czuje sie pominieta

Kica zniesli by zniesli, mieliby o czym rozmawiac i na co narzekac (na ogarniete zakupoholizmem ukochane ). Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia

Chcialam wam zrobic prima aprilisowy zarcik, ze Flavia bezowa wrocila, ale uznalam ze to slabe za to TŻ mnie wkrecil ze po swietach tydzien nie bedzie wody, bo faktycznie w bloku jakies problemy sa, uwierzylam i juz chcialam sie do jego rodzicow wyprowadzac
Stary 2010-04-01, 12:36   #3743
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
Heh, świetny pomysł, tylko nie wiem jak TŻci by znieśli życie w takim miejscu . Trzeba kiedyś zorganizować jakiś zlot wizażanek
Też raczej nie znam dziewczyn, którę są zakręcone zakupowo, dopiero niedawno poznałam jedną (oczywiście świetnie sie dogadałyśmy od razu )

ja to rozumiem jako wygodna, pojemna czyli nadająca się do życia w dużym mieście, w pośpiechu.

odnośnie mieszkania -zaczęłam mieszkać sama mając 17 lat (wynikało to z faktu posiadania mieszkania po babci). w liceum zazwyczaj wszyscy chcieliby się już wyrwać od "starych" dlatego bardzo mnie dziwiły komentarze, że samotne mieszkanie jest przecież strasznie smutne, nudne, że moi rodzice muszą sie mną nie interesować skoro na to pozwolili, a jednocześnie te osoby miały pretensje, ze nie wyprawiam dla nich imprez

Do mnie
Ostatnio kurier byl u mnie po 16, ale zazwyczaj jest jeszcze później
To z imprezami niezłe Liczyli na darmowy pub u Ciebie?
Stary 2010-04-01, 12:36   #3744
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość

SZOK!!! Niektórych ludzi nie powinno się do klawiatury dopuszczać... Ja pamiętam jak mi jedna wizażanka za przeproszeniem dupę truła kiedy mieszkałam w Anglii, zebym jej zakupy tam robila z Atmosphere. Jak jej odpowiedziałam grzecznie, że nie mam możliwości przywiezienia tego ze sobą, bo mam małą walizkę a wysyłać pocztą też nie będę bo może zaginąc, to owa dziewczyna tak po mnie pojechała, ze hoho
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:39   #3745
PaulinaPPP
Zadomowienie

nebya aż mi się nie chce wierzyć w to co napisałaś
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:40   #3746
monika9725
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
Stary 2010-04-01, 12:41   #3747
agusia642
Zakorzenienie

no straszne jest to co piszecie, skutecznie odwleka mnie od wklejenia swoich zakupów
Stary 2010-04-01, 12:45   #3748
Dominiique
BAN stały

Dobrze, że w tym wątku jest normalnie Gdzie nowe fotki?
Stary 2010-04-01, 12:50   #3749
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Dziewczyny tak czytam o tych PW co piszecie ze dostajecie/dostawalyscie i w szoku jestem niektorzy ludzie potrafia byc bezczelni nawet nie bierzcie tego do glowy to swiadczy tylko o tym ze to zakompleksione osoby ktore boja sie ujawnic a same oceniaja

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:51   #3750
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
Serwis dla zmotoryzowanych mrówek

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości