Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-01, 16:00   #2821
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez cc_chanel Pokaż wiadomość
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta ???
Pamiętam gdzie się pani podziewała?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 16:05   #2822
cc_chanel
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

W niemczech , u siebie, a teraz w poznaniu Napiszę potem dokładnie
Stary 2010-04-01, 16:09   #2823
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Aguś a może powiedz że nie mają nic ciekawego i zażądaj zwrotu pieniędzy. A jak nie to powiedz że zgłosisz to do rzecznika praw konsumenta.
Ja kiedyś tak miałam że kupiłam buty zimowe pochodziłam w nich 4 tyg równe, i w końcu kazałam im oddać kasę. Bo buty w tym czasie były 3 razy na reklamacji. Pani powiedziała że kasy mi nie oddadzą tylko na inne buty, mało tego te buty co ja miałam już przecenili i musiałam wybrać buty w tej cenie.
no wlasnie tak samo z mezem wyedukowalismy, ze tak trzeba zrobic, bo naprawde maja lipe
Stary 2010-04-01, 16:51   #2824
india83
Zakorzenienie

hejka!!!
nawet nie mam czasu dokladnie wszystkiego przeczytac

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
obiecane tipsy wklejam
jestem padnieta
2h lazilam z tesciowa po intermarche, zakupy, caly kosz a tu nawet polowy nie mamy hehe
super!!

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Tylko Martucha, widzisz to nie jest zazdrosc tego typu, ze ona sie stara o dziecko i nie ma, a my mamy. Tylko tu chodzi o to, ze to my pierwsi bedziemy miec dziecko! Ona jest nienormalna pod tym wzgledem! Juz Wam pisalam, jak zareczyla sie z chlopakiem po krotkiej znajomosci i niby mialy byc tylko zareczyny, ale jak my zaczelismy wspominac o slubie w maju 2009 (bo taki byl pierwotny plan) to ona dziwnym trafem zmienila zdanie i za wszelka cene slub zaczela zalatwiac na 2008 rok i ze nie bylo termnow to udalo jej sie zalatwic na koniec pazdziernika, gdzie zawsze chciala slub latem, no ale coz liczylo sie tylko to, by zrobic wesele przed nami dzieki Bogu miala na tyle rozsadku, ze przejrzala na oczy, ze slub to zlaczenie sie na cale zycie, a nie tylko biala suknia i ze wzgledu na krotka znajomosc i brak dotarcia sie z jej tz odwolala ten slub!
Inna sytuacja byla taka, ze ja skonczylam licencjat na administracji i nie moglam isc odrazu na mgr, bo bronilam sie dopiero w pazdzierniku ze wzgledu na wyjazd do usa i zeby zachowac status studenta poszlam na ekonomie tez na licencjata to powiedziala do naszej wspolnej kolezanki, ze "nigdy nie bede od niej lepsza" nie uwierzylabym, gdyby nie to ze to moja bardzo dobra kumpela
o to ja mam bardzo podobnie z dziewczyna brata TZa- pewnie ja pamietacie z K. ja bym takiej osoby na chrzestna nie wzieła. ja zostałam chrzestna ich dziecka i relacje wcale sie nie polepszyły i powiem szczerze, ze nawet zaluje, ze sie na to zgodziłam i tak z malkym kontaktu nie mam ani nie wiem co sie z nim dzieje

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
masakra normalnie... jak to oglądałam to myślałam, że zabiję tą babę
a ja bym ja poddała tortura, ze sama blagała by o smierc. jak tak można traktowac takie niewiniatka
Stary 2010-04-01, 16:59   #2825
zaaaabcia
Zakorzenienie

Maggie1983 - trzymam kciuki zeby do czasu rozwiazania kontakty z siostra TZeta sie poprawily

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
podpinam sie pod to ptanie?
wiesz, ze dizeci sie wdaja w chrzestnych
u nas nie bedzie ani Tz rodzenstwo ani moj brat
ooo tak?
to biedny ten moj kuzyn

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
a pamiętacie jak w zeszlym roku Kasiaher nas wkręciła, że jest w ciązy
tez dzisiaj o tym pomyslalam

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Maja....łączę się z Tobą w bólu w związku ze zbliżającymi się świętami...mnie juz ciarki przechodzą na myśl o mega nudnym weekendzie...brrrr. Do tego pogoda ma być nie za ciekawa i co tu robić...buuu
u nas ma byc sliczna pogoda mam nadzieje ze nic sie nie zmieni

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
O mój boże przeciez ta kobieta jest psychicznie chora !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak by to trafiło na moje dziecko to chyba bym ja zaj...................... . To jest starszne , ja nigdy nie wezme niania !!!!
szok !

Cytat:

laski nie mogę tego przeżyć. Aż prawie się popłakałam

masakra
http://www.news4jax.com/video/22881971/index.html

ja tej babie to nie wiem co bym zrobiła

sz**ta jedna :/ :gun :
jakas chora psychicznie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
U mnie tak samo, nigdy nie było prezentów na zajączka
u nas tez nie

Cytat:
ja pamietam

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 17:11   #2826
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
My tez nic sobie nie kupujemy na wielkanoc pozatym ja juz dałam męzowi prezent chyba nie ma nic lepszego .
no tak ty dalas najlepszy

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
widzialm

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
martucha84 Kochana najbardziej mi zależy na takich pojęciach: przedmiot badawczy, problem badań, czym się różnią metody i techniki zmienna zależna i niezależna, wskaźniki i narzędzia badawcze. Regułki mam podane, ale jakoś nie potrafię tego przełożyć na praktykę... Najbardziej mi zależy wytłumaczenie na jakimś przykładzie.

Ja jestem blondynką i do ślubu miałam kwiaty w odcieniu róż-fiolet, ale suknię śnieżno białą i bardzo dobrze czułam się w tym zestawieniu. Jednak obawiam się, że do sukni ecru nie będzie pasowało takie połączenie... Bo ten róż-fiolet to taki zimny kolor...
A zerknij tu: http://www.example.pl/sezon-slubow-2009-2364.htm

A co do niebiesko... jeżeli dziewczyna odważna to całkiem dobry pomysł, ale np. jak nie odważyłabym się połączyć ecru z niebieskim...

Poniżej blondynka w sukni ecru i bukiet w kolorze orange jestem na tak
czyli cala metodologie dobrz ale nie dzis... po koleji na pw bede ci p[isac ale to troche potrwa bo dzis mi sie nieche jutro ci cos napisze pojutrze itd do niedzieli powinnas miec wszystko
aaaa co do tego koloru to pomoda mi sie to co wkleilas
niebiesko no dosc odwazny

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Marta ja miałam ecru i jestem blondynką (w miarę) i miałam bordowe róże i eustomy białe z takim zielonym odcieniem. A znajoma miała cappuccino suknie i miała słoneczniki
no sloneczniki tez fajnie

Cytat:
pamietam
Stary 2010-04-01, 17:15   #2827
aniaaa84
Zadomowienie

jestem wróciłam i padam...ale się nalatałam, nogo do tyłka mi wchodzą

buty kupiłam, wiec boso chodzić nie będę w te święta

Anika różne płaszczyki, kurtko-płaszczyki są w Forum w Ravelu nie przyglądałam się dokłądnie jak wyglądają bo jeszcze by mi coś w oko wpadło...ale wybór jest spory

Maja a powiedz mi nie możesz się wykręcić z tej całej posiadówki? tzn. rano zjeść śniadanie, a potem spędzić ten czas po swojemu ? Nie ma nic gorszego niż robić coś na siłę

Agus zrób tak ja radza dziewczyny, powiedz ze Ty nie chcialas wymiany tylko wiecej opcji, a to ze babka niedosłyszała to nie Twoja wina.
Nie mają na sklepie nic co mogłoby Cię zainteresować więc chcesz zwrot kasy

Strippi co za kretynka ja bym ją na krzesło posadziła, niech przeżywa katusze takie jakie zafundowała temu dziecku...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 17:19   #2828
india83
Zakorzenienie

a tak w ogole dzis troszke pracowalismy na działce. teren wygląda jak po ataku terrorystycznym po garazu została dziura jak po wybuchu bomby, ale trzeba było go wyburzyc zeby nie przeszkadzał nowemu domkowi
Stary 2010-04-01, 17:24   #2829
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dziewczyny zakochalam sie tej piosence

http://www.youtube.com/watch?v=KmgNvQQVRY0

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-04-01, 17:28   #2830
kliwia
Zakorzenienie

cc chanel hej
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 17:46   #2831
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zeby bioderka sie prawidlowo rozwijaly
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no musi.... napisala mi maila ze jej sie bardzo podoba (ochy i achy) no i ze ona jest bladynka i nie wie czy bedzie w niej dobrze wygladac... bo ja to ruda i tak charakterystycznie.. no ale jak to ja weszlam na nk i z mezem ja oblookalismy i wszytko wiemy ladna szczupla wysoka dziewczyna wiec luz musze tylko ja jakos zachecic... tz poszukac jakiejs fajnej wizji.. bo u mnie bylo rudo zielono a ona jkest bladynka i ja bym ja tak na romantyczie widziala.... musze cos pomyslec jak ja zagadam i nakrece i powiem jak to moze wygladac to moze sie skusi

ojj to pewnie dla profilaktyki.. albo faldki byly nierowne.. jakby bylo cos powaznego to by wam powiedzial.. glowa do gory..

no jak macie metodologie mowi wam o narzedziach itd.. to wydaje mi sie ze bedziecie musieli robic badania... ale niewyrokuje... a moja praca miala 92 strony... i u was tez pewnie na strony podaja...
40-70 stron;D jednostronnie

zeby dziecko mialo nozki szeroko i wtedy biodra sie prawidlowo rozwijaja (kosci glowka panewka stawu biodrowego..) dlatego powinno sie tak nosic dziecko zeby mialo nogo szeroko itd.. zapobiega to dysplazji stawu u dziewczynek jest to czestrze niz u chlopcow..
bioderka sa bardzooo wazne

dziekuje
tak samruje od 3 miesiaca balsamem z rossmana niekupywalam nic super hiper drogiego bo najwaaniejsze jest poprost smarowanie (masowanie i nawilzanie) no i sie sprawdza teraz juz smaruje 2 razy dzienie bo mnie czesciej swedzi

a prosze oby wam sie dobrze jezdzilo
To już rozumiem, dzięki za wyjaśnienia
Marta trzymam kciuki, żeby sukienka się sprzedała

Cytat:

no rośnie łakomczuszek

laski nie mogę tego przeżyć. Aż prawie się popłakałam

masakra
http://www.news4jax.com/video/22881971/index.html

ja tej babie to nie wiem co bym zrobiła

sz**ta jedna :/ :gun :
Wyłączyłam w połowie, bo nie mogłam na to patrzeć. Zabiłabym własnymi rękami Biedne dzieciątko.

Cytat:
pisalalm juz dzis o tym

boskoo my jeden dzien u moich drugi u meza rodzicow tak dla odmiany

no to dobrze
a co do skroy po porodzie itd.. to woda itd schodzi.. a skora sie potem troche ujedrnia... ale jak wiesz jesz jak dzika... i wszytko inne przytylas ie tylko przez ciaze ale i przez twoje wszytko "zachcianki" ktore (niekoniecnzie madre no codziennie mcdonald bo mam ochote) to poprostu przytyjesz

wiesz co tak po cichu myslalam o niebieskim wlansie hmm do bladu no i zloto.. polaczyc kwiatki niebiesko zlote
tylko nie wiedzialam czy to nie ebdzie zbyt ekstrawaganckie

ja bylam 2 lata ninia... jednej dziewczynki i nigdy jej nieuderzylam itd... niestety w kazdym "zawodzie" sa osoby z powoloania i z przypadku... czy to nauczyciel czy niania czy ksiadz lekarz policjant.. podwojna moralnosc...
i niestety przez takie "wybitne" jednostki i głąby na cala reszte pada "nieprzyjemnie swiatlo"
Ja też kiedyś byłam nianią. Fakt jedno dziecko trafiło mi się bardzo trudne, ciągle marudzące, drące się w niebogłosy - i nic mu nie było - fochy walił po prostu i przyznaję nieraz miałam ciśnienie podniesione na maksa, ale nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby cokolwiek mu zrobić. Ale dokładnie jest tak jak mówi Marta, do każdego zawodu trzeba mieć powołanie, ale często trafiają w różne miejsca przypadkowi ludzie i potem psują opinię wszystkim innym.

Maggie sytuacja ze szwagierką jest trudna, nie chciałabym jej na chrzestną na pewno, ale z drugiej strony rozumiem Twojego męża. Mam tylko nadzieje, że ona może przejrzy trochę na oczy i dorośnie.
Stary 2010-04-01, 17:53   #2832
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dziewczyny nie wiem czy bede miala czas zagladnac do Was przed swietami takze teraz skladam Wam zyczenia Wielkanocne

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"

______§§____________§§
_____§__§__________§__§
___§§____§_________§___§
__§___§___§_______§____§
_§____§____§_____§____§
_§___§_§____§___§____§
_§§§§___§___§§§§§___§
_________§_________§___§§ _§§
________§___§§_§§___§_§§§ c§§§
_______§_____________§_§d §§§
_______§______§______§__§ §§
_______§____§___§____§___ §
________§____§§§____§___§
_______§§§§§_____§§§§§_§
_§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§
§_§_§§____§_______§__§_§§ _§_§
§____§_____§_____§__§__§_ ___§
_§____§____§_____§_§__§__ __§
__§____§§§§_______§§§§___ _§
___§____§___________§____ §
____§____§§§_____§§§____§
_____§§§§___§§§§§___§§§§
............((_,»*— *« »*—*«,_))
((_,»*—**—*«, _)) ((_,»*—**—*«, _))

*~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~*

.

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-04-01, 18:06   #2833
ania20m
Wtajemniczenie

Zaabciu ja też życzę Tobie, i Wam wszystkim spokojnych i ciepłych świąt no i mokrego dyngusa

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 18:27   #2834
aniaaa84
Zadomowienie

Cisza i spokój pewnie wszystkie mazurki pieką
Stary 2010-04-01, 18:43   #2835
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Ja sie jutro zabieram za piczenie ale mazurka nie umiem, bede piekła rafaello, cappuccino i sernik

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 18:48   #2836
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ja też kiedyś byłam nianią. Fakt jedno dziecko trafiło mi się bardzo trudne, ciągle marudzące, drące się w niebogłosy - i nic mu nie było - fochy walił po prostu i przyznaję nieraz miałam ciśnienie podniesione na maksa, ale nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby cokolwiek mu zrobić. Ale dokładnie jest tak jak mówi Marta, do każdego zawodu trzeba mieć powołanie, ale często trafiają w różne miejsca przypadkowi ludzie i potem psują opinię wszystkim innym.
o tak

a mi mamusie upiecze i wsyztko zrobi powiedziala ze jestem w ciazy i mam odpoczywac.. a ze nie robimy swiat w domu tylko troche u jednych troche u drugich rodzicow bedziemy .. wiec styknie nam to co dostaniemy od mojej mamy plus nasze jajca i saltka
a ciasta i reszta jakas super weedlina wedzona cwikla i np barszczyk do mamusi
Stary 2010-04-01, 18:50   #2837
bzyczka1
Zakorzenienie

ja tam się zabieram z mamą do roboty w sobotę od rana dopiero
a teraz ja siedzę i czekam aż coś się zacznie dziać w necie a mąż gra na PS3 w Colina, mówię mu że się nudzę a on nic

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 18:52   #2838
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja a powiedz mi nie możesz się wykręcić z tej całej posiadówki? tzn. rano zjeść śniadanie, a potem spędzić ten czas po swojemu ? Nie ma nic gorszego niż robić coś na siłę
nie bardzo jak nie pojadę, to będzie darcie na cały tydzień, a jak się nastepnego dnia zwalą, to musze pilnować, co by mi dzieciatrnia nie rozpierdzieliła moich rzeczy Choć jak siostrzeniec rozsypał kiedyś mój sypki, wściekle brokatowy cień do powiek po całym pokoju, to zrobiłam taką awanturę, ze już teraz wszyscy wiedzą, że do mojego pokoju dzieciom niet
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny zakochalam sie tej piosence

http://www.youtube.com/watch?v=KmgNvQQVRY0
o Hallelujah!
Choć ja wolę oryginał Cohena, a jeszcze bardziej wersję Rufusa Wainwrighta ze Shreka
http://www.youtube.com/watch?v=kB67HO8tkQs
prawie umiem to zagrać na gitarze, tylko się na H7 zacinam
Cytat:
do domu wracały co niektóre
Stary 2010-04-01, 19:09   #2839
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Ja sie jutro zabieram za piczenie ale mazurka nie umiem, bede piekła rafaello, cappuccino i sernik
same pyszności

Cytat:
o tak

a mi mamusie upiecze i wsyztko zrobi powiedziala ze jestem w ciazy i mam odpoczywac.. a ze nie robimy swiat w domu tylko troche u jednych troche u drugich rodzicow bedziemy .. wiec styknie nam to co dostaniemy od mojej mamy plus nasze jajca i saltka
a ciasta i reszta jakas super weedlina wedzona cwikla i np barszczyk do mamusi
My wyjeżdżamy więc nic nie będę piec, ani przgotowywać, choć profilaktycznie przed każdymi świętami dzwonię do cioci i pytam czy coś zrobić upiec czy przygotwać. Zawsze odpowiada żebyśmy nie zapomnieli przywieźć siebie i to jej wystarczy

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
nie bardzo jak nie pojadę, to będzie darcie na cały tydzień, a jak się nastepnego dnia zwalą, to musze pilnować, co by mi dzieciatrnia nie rozpierdzieliła moich rzeczy Choć jak siostrzeniec rozsypał kiedyś mój sypki, wściekle brokatowy cień do powiek po całym pokoju, to zrobiłam taką awanturę, ze już teraz wszyscy wiedzą, że do mojego pokoju dzieciom niet
Ja w okresie buntu nie jeździłam do babci tak jak jeżdżę teraz i tez tak jak piszesz gadania było na tydzień, ale koniec końców zostawiali mnie w domu.
Ja też przy okazji odwiedzin rodzinnych czy urodzin nie lubie jak maluchy robią rewizję moich rzeczy, dlatego chowam co się da, a to co na biurku stoi zawsze tak samo także jak ktoś "pomaca" i przestawi to

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 19:12   #2840
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w okresie buntu nie jeździłam do babci tak jak jeżdżę teraz i tez tak jak piszesz gadania było na tydzień, ale koniec końców zostawiali mnie w domu.
Ja też przy okazji odwiedzin rodzinnych czy urodzin nie lubie jak maluchy robią rewizję moich rzeczy, dlatego chowam co się da, a to co na biurku stoi zawsze tak samo także jak ktoś "pomaca" i przestawi to
fajnie, ale ja niestety na zasłanianie się okresem buntu już jestem za stara
Stary 2010-04-01, 19:18   #2841
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
fajnie, ale ja niestety na zasłanianie się okresem buntu już jestem za stara
Aj tam za stara, kobiety się nie starzeją
mam nadzieję, że znajdzie się parę pozytywnych aspektów tej nasiadówki
Stary 2010-04-01, 19:52   #2842
cc_chanel
Zadomowienie

No to już opisuję moje ostatnie pół roku.

Ślub piękny 12 września przyjęcie na 30 osób. I tu szczście się kończy. Dwa tygodnie później mój mąż miał udar mózgu, w jego wyniku padaczkę a w wyniku padaczki uraz kręgosłupa. Potem było kursowanie pomiędzy szpitalami , operacja, rehabilitacja. Wszystkie pieniądze ze ślubu poszły na leczenie. Mąż nie miał jak pracować (tydzień po ślubie otworzył firmę) Pojechałam po ram kolejny do Niemiec. Jako opiekunka zresztą juz po raz drugi.

Wyjechałam pod koniec listopada. wróciłam do Polski w połowie marca. Małż czuje się dobrze, przeprowadził nas do Poznania. Teraz mieszkam w Poznaniu powoli układamy życie od nowa. tutaj funkcjonuje firma i mały idzie do zerówki.

no to to by było na tyle. Buziaki i dzia za ponowne przygarnięcie
Stary 2010-04-01, 20:06   #2843
ktosia86
Zakorzenienie

cc_chanel jestem w szoku, życie potrafi być okrutne.
Dobrze, że mąż dochodzi do siebie i wierzę mocno, że teraz będzie już tylko lepiej.

My w niedzielę zostajemy u siebie, w poniedziałek jedziemy do teściów. W domu nie szykujemy za dużo, nie ma co szaleć, bo potem nie będzie miał kto tego jeść. Z ciast ja robię ten placek bez pieczenia, tata piecze sernik i będziemy jeszcze robić takie kruche babeczki z jakimś kremem.
Stary 2010-04-01, 20:10   #2844
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Ja jutro albo w sobotę zrobię mazurki i zabiorę do moich rodziców i teściów. Robię bardzo prosty mazurek. Piekę tylko spód. Potem polewam gotowymi polewami czekoladowymi i posypuję posiekanymi bakaliami. Uwierzcie mi jeszcze się nie zdarzyło, żeby zostały choćby okruszki. Wszyscy czekają na mojego mazurka. Nawet mój mąż się zajada, mimo że nie lubi bakalii.

Cytat:
o Hallelujah!
Choć ja wolę oryginał Cohena, a jeszcze bardziej wersję Rufusa Wainwrighta ze Shreka
http://www.youtube.com/watch?v=kB67HO8tkQs
Ja podobnie jak Maja wolę Cohena i wersję Shrekową

Cytat:
No to już opisuję moje ostatnie pół roku.

Ślub piękny 12 września przyjęcie na 30 osób. I tu szczście się kończy. Dwa tygodnie później mój mąż miał udar mózgu, w jego wyniku padaczkę a w wyniku padaczki uraz kręgosłupa. Potem było kursowanie pomiędzy szpitalami , operacja, rehabilitacja. Wszystkie pieniądze ze ślubu poszły na leczenie. Mąż nie miał jak pracować (tydzień po ślubie otworzył firmę) Pojechałam po ram kolejny do Niemiec. Jako opiekunka zresztą juz po raz drugi.

Wyjechałam pod koniec listopada. wróciłam do Polski w połowie marca. Małż czuje się dobrze, przeprowadził nas do Poznania. Teraz mieszkam w Poznaniu powoli układamy życie od nowa. tutaj funkcjonuje firma i mały idzie do zerówki.

no to to by było na tyle. Buziaki i dzia za ponowne przygarnięcie
cc_chanell dobrze, że Mąż już dobrze się czuje.
Stary 2010-04-01, 20:12   #2845
cc_chanel
Zadomowienie

No dobra...to tak na rozluźnienie atmosfery...3 zdjęcia z pleneru
Stary 2010-04-01, 20:17   #2846
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

chanel bedzie dobrze zobaczysz pomalutku się ułoży

wrociłam od mamy, pomniki pomyte kwiaty ułożone ciekawe czy tym razem tez ukradną...

aaaaaaaaaaaaa i jak byłam na spacerze z fifulem to przechodziłam obok sklepu z ciuchami i prezesliczy płaszczyk był na wystawie
kolory biały i drugi jak w tej emotce troche ciemniejszy
ale juz było zamkniete i tate poprosiłam zeby tak jutro poszedł i zapytał o moj rozmiar i kolor czarny no ewentualnie ten niebieski
i cena nawet przyzwoita
oby sie udało go kupic

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:20   #2847
cc_chanel
Zadomowienie

Nie nie nie nie użalamy się nad sobą Powiem szczerze Już się z tym oswoiłam. Nie ma wracać . Było minęło żyjemy dalej....Nic tylko teraz się cieszyć
Stary 2010-04-01, 20:23   #2848
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

i tak trzymaj grunt to pozytywne myslenie
to przyciąga dobre chwile

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:54   #2849
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra...to tak na rozluźnienie atmosfery...3 zdjęcia z pleneru
Piękne zdjęcia! Urocza z Was rodzinka
Stary 2010-04-01, 21:25   #2850
Sysunia_d
Zakorzenienie

WESOŁYCH ŚWIĄT

W Święta
kolorowych jajeczek,
wełnianych owieczek,
kicających króliczków,
dużo jedzenia w koszyczku
i mokrych ubranek
w poniedziałkowy poranek!

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości