![]() |
#1321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Betterware
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Przyczajenie
|
Właściwie to nie powinnam się dziwić Kasiuniu 1664, że moje klientki nic nie zamawiają. Czekają jak dostarczę im to co zamówiły. A czy to moja wina, że czekałam 2 tygodnie na paczkę? Co gorsza czekam jeszcze na zamawianą 26 marca. W niej to chyba połowę będzie brakować.
Ciekawe co powie klientka, która na 8 zamawianych przedmiotów dostanie 4? No i czy coś jeszcze zamówi z nowego katalogu? |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
BAN stały
|
Właśnie dostałam maila że obniżyli wartość punktowa jesli chodzi o lojalke.
Wystarczy że w lutym i marcu zdobędziecie 100 punktów a komplet będzie nasz- Wasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czy jak składałaś swoje zamówienia to wskoczył Ci już ten komplet ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
BAN stały
|
Nie nie wskoczył .Troche dziwne bo kubki od razu wskoczyły.Może bedzie automatycznie dodawany do zamówienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Raczkowanie
|
Dostał już ktoś paczkę z piątku 26.03.??
#1328 |
BAN stały
|
Ja wczoraj dostałam paczke zamawiana 24 marca więc może jutro jeśli kurierzy będą jezdzic to beda paczki z 26.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Rozeznanie
|
Ja dostanę jutro paczkę zamawiana 26 marca
![]() A teraz złożyłam zamówienie na kwiecień i w brakach tylko frędzelkowa miotełka ![]() Doliczyli mi się dwa komplety kubeczków i nagroda z PL |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weszłam teraz do koszyka i nagroda z PL też wskakuje, zadzwonię jutro i zapytam czy jest możliwość, żeby mi to do paczki dołączyli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
BAN stały
|
Własnie też zauwazyłam - moze nam dołoża....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Raczkowanie
|
mam pytanie czy ktoś wie czy ten BALSAM NA PIĘTY był kiedyś już i czy jest dobry bo klientka się pytała i czy te SPINACZE NIERDZEWNE są dobre ktoś ma je??jeszcze jedno TOREBKA NA SPINACZE jaka jest duża??
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- a na jaki towar macie najwięcej zamówień z kwietniowego katalogu?? Edytowane przez iwonakuzminska Czas edycji: 2010-04-01 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Odnośnie tych niebieskich to wg mnie tandeta duża co do wykonania, nie dosyć, że mokrych dżinsów mi nie trzymają, to jeszcze przy "otwieraniu" dwie ich części jakby odskakują od siebie i za każdym razem muszę je składać. Może ktoś inny jest z nich zadowolony, ale ja wolę tradycyjne klamerki ze sklepu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1336 |
Raczkowanie
|
spinacze przeciwko rdzy są super(te czerwono zielone) wykonane cale z plastiku i lekko chodzą ale podejrzewam, że długo nie wytrzymają.
#1337 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- a dlaczego twoim zdaniem długo nie wytrzymają?? dziękuję za odpowiedź pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Raczkowanie
|
Ponieważ uważam, że po dłuższym używaniu mogą się przełamać na pół-plastik słabnie od mocnego otwierania, a może to tylko moje mylne wrażenie...
#1339 |
BAN stały
|
Ja dostałam dziś zamówienie z 26 zamawiałam ok 8.30 rano, wszystko było... Być może nie mieli wszystkiego co zamawiałaś i czekali, dlatego została później wysłana, bo myślę że już wysłali skoro koleżanka wyżej dostała paczkę z 28 :/
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
To może dlatego masz szybciej paczkę, bo ja dziś nie dostałam maila że paczkę z 26.03 jutro dostanę, a zamawiałam ok 19:00
|
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Torebka na spinacze jak dobrze pamiętam jest podobnych rozmiarów do A4 bądź troszkę większa, w tamtym katalogu zamawiałam ją dla kogoś a tym razem zamówię dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- [QUOTE=MagdalenaB29;182978 66]spinacze przeciwko rdzy są super(te czerwono zielone) wykonane cale z plastiku i lekko chodzą ale podejrzewam, że długo nie wytrzymają.[/QUOTE Dla mnie są super zamówiłam je w tamtym katalogu i jestem zadowolona w tym są jeszcze tańsze i też zamówię bo za tę cenę nie zastanawiam się ile wytrzymają, a do standardowych sklepowych jakoś się zraziłam bo co kupiłam to na dzień dobry sprężyny strzelały nie wiem czy na jakieś zleżałe trafiłam czy co ale kupiłam te i jestem zadowolona, choć przy cieńszych tkaninach zsuwają się tzn nie trzymają tak ale wtedy pomagam sobie starymi które jeszcze się ostały ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
BAN stały
|
Niestety nie dolicza mi sztućców do paczki ale dorzuca do paczki z katalogami
![]() Katalogi na maj maja byc ok 10 kwietnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nic to trzeba będzie zamówić jeszcze raz, ale dzięki za info ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- 28.02 miałam paczkę i do tej pory pisze na liście, że jest niezapłacona ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
WITAM WSZYSTKICH!!
Ja wczoraj dostałam swoja paczkę z 22.03, ciągle czekam na tą z 26.03... Były braki w postaci przekręcanej praski do czosnku x 2, i nie wiem czy dostałam prezent z łatwego startu.... To móje pierwsze zamówienia były, 1sze na 103pkt, drugie na 150pkt... Dostałam mydełko w przeprosinach, którym jestem zachwycona, jest cudne!!!, oraz płyn aloesowy do naczyń i torbę na chleb i bagietkę, a myślałam, że powinien być wieszak na banany... Czy ktoś sie orientuje jak to byc powinno?? no i przy pierwszym katalogu wskoczyłam na dodatkowe 3%, moja sponsorka mi pogratulowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() również gratuluję 3% ![]() a z jakich okolic jesteś ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem lubuski 40km do zielonej gory...
I bardzo dziękuję ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- STAŁ SIE CUD WIELKANOCNY!!!!! WŁAŚNIE PRZYJECHAŁA DO MNIE PACZKA Z 26.03!!!! BEZ BRAKÓW ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dostałaś potwierdzenie na maila i o której zamawiałaś ?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1348 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie dostałam potwierdzenia mailowego w zadnym wypadku;( a zamawiałam rano, po 7
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.