|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXXVI - Niebo pełne gwiazd
Cytat:
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
szefowa rozmawiała z moją mamą na mój temat
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1270057961 ![]() dobrej nocy.
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
idę pod prysznic, a potem chyba dokończę Lalkę, bo już ją męcze ze 2 tygodnie
![]() Dobranoc |
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Kamuszka mam coś jeszcze http://stefun.pl/kiwipedia/s,M3xLYW1...Z8QnlkZ29zemN6
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuję sie jakbym dopiero przyszła... |
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Kamuszka nie musi być zaraz MJ, stawia go wyżej niż Wade R. ale spoko zapisuj sobie MJ jest bardziej kumaty od Ciebie i mnie skuma
![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- o matko umarłam http://stefun.pl/kiwipedia/s,M3xMdWl...F8TWnxc2sgTWF6
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
i dla Katrinki http://stefun.pl/kiwipedia/s,M3xLYXN...phfFNpZWRsY2U=
|
#1689 |
|
Konto usunięte
|
Złamanie oka w trzech miejscach z przemieszczeniem!
Kama... What time is it?
|
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
dobra koniec zaraz 2 kwietnia
o ile dobrze liczę to już 5 lat będzie ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- carmex time!!!!
|
#1691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;18299728]Złamanie oka w trzech miejscach z przemieszczeniem! Kama... What time is it? [/QUOTE]Carmex time <mizimizi> |
||
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no 5 lat, jak z bicza strzelił... ![]() wtedy, przeryczałam całą noc w kościele na czuwaniu mimo że nigdy się NIm nie interesowałam i widziałam go tylko jeden jedyny raz... mimo wszystko przeżycie do końca zycia... trochę może przegnę z tym porównaniem, ale On i Michael to były dwie osoby, które istniały od zawsze i nie wyobrażałam sobie, że może ich nie być... ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- jak napisałaś Carmex time to byłam pewna, że tito przyszedł...
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Daria ja dowiedziałam się na ulicy jak wracałam z meczu, jeszcze mieszkałam w Rembertowie pamiętam jak dziś jak ryczałam na ulicy a rodzice nie wiedzieli o co mi chodzi powiedziałam "umarł tatuś" tata włączyć tv... już nigdy nic nie było takie same... wtedy myślałam, ba święcie wierzyłam, że świat przestanie się kręcić... ale nie przestał...
|
#1694 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wyłam jak bóbr, pamiętam Byłam wtedy w kościele, i pamiętam, że spojrzałam na zegarek o 21:37, a w domu dowiedziałam się, że to była godzina Jego śmierci... ![]() Yaaa, dziś mam po raz pierwszy przyjemność się miziać Carmexem
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Umieram
Zakiślujecie I się zsikacie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xxftZ...layer_embedded |
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się dowiedziałam w domu... pamiętam dokładnie każdy szczegół... najpierw jak usłyszałam, że z Nim źle szybko zadzwoniłam do babci do pracy żeby jej powiedzieć, ale ona już wiedziała, a potem jak telewizja przestała emitowac wszystko i na każdym programie był news... dla mnie to było jak śmierć kogoś z rodziny... dzisiaj już się pamięć zaciera i gdyby nie Ty Lu to może nawet bym sobie nie skojarzyła...
|
|
|
|
|
#1697 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Idę spać, wstaję jutro o 5 rano Dobranoc
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kamuha;18299997]Umieram
Zakiślujecie I się zsikacie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xxftZ...layer_embedded[/QUOTE jak Ty wspaniale przewidujesz nasze reakcję... sikaaam... ktos pewnie do dzisiaj ma ten ręcznik... kto wie, może jeszcze czuć
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
O Boże Majkol jak wyjęty z moich fantazji z tym ręcznikiem
Kama on właśnie tak machał jak się nawalaliśmy
|
#1700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyłam jak bóbr, pamiętam Byłam wtedy w kościele, i pamiętam, że spojrzałam na zegarek o 21:37, a w domu dowiedziałam się, że to była godzina Jego śmierci... ![]() Yaaa, dziś mam po raz pierwszy przyjemność się miziać Carmexem [/QUOTE]To sobota była nie ![]() Pamiętam, że przerwali jakiś tam serial, który człowiek oglądał, żeby się oderwać od tego wszystkiego. A to chyba Kryminalni byli... Już od czw-piątku całe dnie sie siedziało z niepokojem w sercu na to co może się wydarzyć. Tłumy nastepnego dnia na jednej z niedzielnych mszy równały się tym na pasterce i tak penwie było z każdą godziną. Było jakoś inaczej, mistycznie...niewiele jednak widziałam, bo beczałam pół nocy i parę następnych dni. Pamiętam, że przez kilka dni zawsze na jednej z lekcji szliśmy na różaniec - akurat moja szkoła znajdowała się przy kościele...niektórzy oczywiście przyszli sobie jaja porobić Wstyd.Eh... człowiek, którego nikt nam już nie zastąpi, niezwykle wpisany w historie naszego kraju... tylko co po tych wszystich wzniosłych tekstach "po" zostało w ludziach ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
Mnie ten filmik zahipnotyzował na dobre ![]() Majkol wyskakuje spod prysznica i ***uduuuuuuuuuuuuuu biega z ręcznikiem po chacie Łaaaał ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Chciałam w sumie dziś wcześniej się zmyć, se cos poczytać może i tak się milcząco zasiedziałam troche...teraz znowu włącza mi się słowotok...przesranka
|
||
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam link od Kamusi swojej kumpeli
Ta obejrzawszy napisała mi: "no i?" Mina mi zrzędła, więc pisze czy ona slepa jest i nie widzi jak on tym ręcznikiem kręci... a ona mi na to: myślałam, że to jakiś primpa aprilisowy żart i bedzie pokazane że Tobie rzuci" o k*rwa, ta ma pomysły.... |
|
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
tak to była sobota... w niedzielę była taka cudowna pogoda... pamiętam jak stałam pod świętej Anny a wszyscy byli tacy uśmiechnięci a mi serce pękało...
ale to fakt kilka wzniosłych słów przez kilka dni, jedność a teraz znowu burdel... ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Krzyształku patrz na ej focie 3 brodersó ma wąsy http://s5b.directupload.net/images/u...6/z68vswpj.jpg Marlon, Randy i Jackie a Jerma wygląda jak pedzio
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
MJ na tej focie wygląda mega
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba przyznać, zę sie cholernie wyrobił a Tito jaka kulka śmieszna... ![]() nie chcę być stronnicza, ale trzeba obiektywnie stwierdzić, że tylko MJ wyszedł przyzwoicie... no i może Marlon jeszcze też ujdzie, a reszta? osikanam...
|
|
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Jerma to wygląda jak pomyłka
Tito ciągle tak samo wygląda Jackie jeszcze spoko... Randy jak nie Randy...---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Tito Time
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jaką Jerma ma spluwę
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
spluwa jak spluwa, ale on zabija twarzą... można pęknąć ze śmiechu...
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
ale jaki przyliz ma na głowie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

wiecie co ale ja nie zawsze mam takie fajne sny tylko wtedy jak mam mega dużo emocji w sobie a wczoraj naprawdę mną trząchnęło... kufa nawet z Wadem Robsonem bym se potanczyła, nie musi to byc zaraz MJ :D

czuję sie jakbym dopiero przyszła...

o ile dobrze liczę to już 5 lat będzie 
I się zsikacie
ktos pewnie do dzisiaj ma ten ręcznik... kto wie, może jeszcze czuć