|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
jak tam wasze odchudzanie?
ja dzisiaj o 9 na śniadanie zjadłam kanapeczkę z żółtym serem, o 13 na obiad bigos i o 17 bomba kaloryczna w postaci kiełbaski z grilla do czego doszły %.. ![]() nie lubię pić na słońcu, bo za szybko faza bierze
|
|
|
|
#3332 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
balsam jest świetny i kulka też jaram się tymi zapachami a do tego wzięłam perfum Little Black Dress i tym też się jaram ![]() kolorowych snów i zboczonych ![]() Cytat:
i też zjadłam kiełbaski a potem jeszcze się nawpierniczałam sałatki. zrobiłam dzisiaj dużą michę i cała poszła ;/ nie mam co jeść ![]() ja za to jak już zacznę pić to nie lubię w tym czasie jeść, bo
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj na kolacje zjadlam kanapki z lodami xD w sensie ze szamalam kanapke i do tego lody xD
Hmm tz siedzi z kumplami zastanawiam sie jak go zrobic w jajco, bo jeszcze dzisiaj nie udalo mi sie go w hoooja zrobic;D |
|
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
mi tez by sie przydał, ale tu nigdzie nie ma
![]() Cytat:
a na cahte nie oplacało mi sie jechac i wracać ;d (jak bym wiedziałą ze to bedzei trwało 1,5h to bym nie poszłaczemu;d przeciez to nic strasznego ;d hah ta laska mi grozi ;d dzisiaj znowu w autobusie i do mnie znowu "polaczka" i cos tam "po ch.uj sie kur.wa gapisz" ja do niej "sorry ale to ty sie na mnie gapisz, jak bym ci rodzine wybiła" ona do mnie znów "masz pecha, to po ch.uj sie do mnie wczoraj odzywałaś"ja "bo kur,wa nie lubie jak ktos mnie mierzy, dziewczyno nie bądz dziecinna, ja cie nawet nie znam" ona "to ty jesteś dziecinna, ty sie na mnie gapisz" (o zgrozo, kiedy ![]() kur.wa niby morda nie szklanka, ale chce mieć wszystkie zęby...
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-04-01 o 23:19 |
|
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
matko jaka patologia... ;|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
nie no chodzi mi o to, co kongo pisała;p wiem cos o tym, bo mnie naprawde dziewczyny z kuratorami i wgl wyzywaly a raz na miescie jajkami rzucały (ale nie trafily;]).. musialam jednej zaj***c i sie w koncu odczepiła..;/
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
Laski;d ja naprawdę wyglądam na taką wredną- bo nigdy nikt nie chciał mi na,je.bać z innego powodu- zawsze za to ze wrednie wygladam
No chyba z 10 osób;d na szczescie nigdy nie dostałam ;dW ogóle przypomniało mi sie: wyobraźcie sobie sytuacje, ze łapią was w bramie, na glebe i kopią gdzie popadnie. Była mojej siostry miał taką syt. dorwało go 6 kolesi i przekopali, złamany obojczyk, reka, żebro itd- od obojczyka do bioder w gipsie, oczy podbite, wszedzie siniaki. no meksyk ![]() ej przecież tak mozna kogoś zabić ja nie wiem co bym zrobiła![]() w ogóle nie kminie jak mozna sie bić, a co dopiero w kilka osób bić jedna...
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-04-02 o 00:04 |
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
mojego kolege skopali na miescie... za telefon... ;]
na szczescie nic mu sie nie stalo powaznego.. wgl sie dziwie, ze "nikt nie widzial" i nie pomogł..;] ja nie wiem co bym zrobila..
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takich sytuacjach zawsze tak jest ze nikt nic nie widzi kiedys koles bił dziewczyne pod realem i nikt nawet palcem nie ruszył dopieor ja z ojcem podeszłam ...;/chyba musze oglądać wiecej boksu albo najlepiej wolnej amerykanki- tam to dopiero rzeźnia;d
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-04-02 o 00:22 |
|
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Kongo - to wszystko, co opisujesz to masakra jest
mi kiedys kumpela opowiadala, ze jak czekala na tramwaj, to do takiego kolesia podbieglo jakis 4szerokich i bili takiego mlodego chloptasia, a obok nich stalo 2ch jeszcze bardziej szerokich aby nikt tamtym nie przeszkodzil ;/. kolesia na tory od tramwaju wrzucili. w ogole, gdzie Ty mieszkasz, ze taki hardkor?
|
|
|
|
#3344 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcecie wpasc na moja 18?:P:p
|
|
|
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaa.. a an takim małym zadupiu na dolnym śląsku i tak nie bedziesz wiedziała gdzie to ;d ![]() Ent- Haha pewnie przylece moim prywatnym samolotem, masz moze na podwórku lotnisko? hah
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-04-02 o 00:29 |
|
|
|
|
#3346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() taaaaaaaaaak!!
|
||
|
|
|
#3347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha:LDokkkk;p szkoda,ze nie mieszkacie blisko mnie:P byscie wpadlyyy;p ojjj ale bylby melanzzz
|
|
|
|
|
#3348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a moj brat kiedys wracal w nocy z 'kolega' i ich zaczepilo 4 typow bez powodu, ten 'kol' sper***il a mojego brata zaczeli kopac i okladac, a najsmiesznijsze ze to bylo kolo ulicy i przejezdzala straz miejska i nawet sie nie zatrzymalihaha to by byla biba ;D |
||
|
|
|
#3349 |
|
Zadomowienie
|
to przeciez Wam opowiadalam jak kiedys z moim ex szłam sobie super romantycznie a tu nagle mnie ktos popchnal jego tez i 3czy tam 4 gosci go bije a ja tak stoje i nie wiem co robic zaczelam ich odpychac to tylko mnie przepychali a ja tak duzo moglam zrobic ze eh :/
a pozniej jeszcze tzta zdenerwowalam bo zemdlalam juz po wszystkim a z laskami to raz mialam sytuacje ze chcialy bic taka kolezanke, przyszly 2 laski takie nabuzowane i to bylo na tancach, i siedzimy w sztani a wszystkie dziewczyny sie przebraly i ida gore ja tak patrze i do tych 2 lasek wyjdzcie bo tu sa moje rzcezy my wychodzimy a one ze zostaja to jedna pcham tak zeby wyszla a druga od razu do akcji wkroczyla i wchodzi miedzy nas ale w koncu wyszly z tej szatni a pozniej wrocily i cos tam fikac zaczely to bylysmy we 3 a one we 2 ja jedna za wlosy takie koleczko ladne z nia zrobilam i na ulicy[miedzy blokami nie jakiejs glownej] wyladowala gleba 2 to samo z 2 a tamta nasza 3 kolezanka uciekla bo to jjej cos chcialy zrobic :/ nie wiem czy ktos cos zrozumial kiepska jestem w tlumaczeniu ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- ej Ent do krakowa nie mam az tak daleko !! ja wpadne haha
|
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Dzizuuusie mnie nikt nigdy nie napieprzal ani ja nikogo xD
W ogole u mnie nawet nie ma takiej patologii ... ;D Ja moge wpasc do Krakowa mam 6h ;D Sa jakies kremy, ktore ukryja moje rumience? Procz korektorow zielonych. Kurde na tej malcie jest tak goraca, jak nic bede miala takie wypieki, ze hej ... ;/ ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Ooo to bylby dobry pomysl ale kurde za poznooo ... !
|
|
|
|
#3352 |
|
Rozeznanie
|
Ja do krakowa nie wiem ile mam :P 2,3h?
fajna patologia no ale to potem strach isc gdzies
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
mojego kumpla tez ostatnio pobili, z nudów.
i mnie. kilka lat temu, dwoje kolesi. przez ich kolege, który wtedy był ze mną tragedia---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- 2 kwietnia najlepsza data swoja droga;D
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Toriaaaaa 100 lat!
|
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie! ;D
ej, dlaczego za moim oknem pada deszcz ze sniegiem? Toria ! spełnienia marzeń!
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3358 |
|
Rozeznanie
|
Toriaaa Wszystkiego co Najlepszeee! dużo szczęścia i miłości
* i pieniędzy
|
#3359 |
|
Wtajemniczenie
|
TORIA najlepszego !!!!!! szczęscia, spełnienia marzeń
ja jak kiedyś z tż wracałam to podszedł do nas jakiś koleś pijany i zaczał się do mojego tż czepiać, oczywiście mój tż też zaczał gadać cos, tamten sie zamachnał zeby kopnąc tż ale ja go pociągnełam,bo oczywiście pewnie by się bic zaczeli ;/
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
ent- wpadamy
ja przylatuję razem z kongo Toria- Ty stara babo! życzę Ci wszystkiego co najlepsze, żeby układało Ci się w życiu, żebyś spełniła marzenia... oraz dużo seksu, pieniędzy, seksu, miłości, seksu, dobrych ocen w szkole no i oczywiście seksu!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

ja dzisiaj o 9 na śniadanie zjadłam kanapeczkę z żółtym serem, o 13 na obiad bigos i o 17 bomba kaloryczna w postaci kiełbaski z grilla do czego doszły %.. 

hah