|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Wszystkiego najlepszego
naj naj i sto lat sto lat
|
#4172 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
padam na pysk
![]() oczy to już mam czerwone jak królik od komputera. jak klientów nie ma to nie ma, a jak przyjdą to wszyscy na raz ![]() uciekam, zajrzę do was wieczorkiem jeśli jeszcze będę mieć siłę i nie usnę
|
|
#4173 |
|
Wtajemniczenie
|
wszystkiego najlepszego woda
ja dzisaij bylam z tz w ikei i kupilismy krzesło do pokoju hehe nic innego ciekawego nie bylo ![]() ale mi sie spac chce <ziewa>
|
#4174 |
|
Wtajemniczenie
|
a co tu taka cisza
![]() wszytkie pieką i sprzątaja ja też kurze powycierałam i piorę, a piec to nie bardzo mam ochotę, bo jestem na diecie więc zadna przyjemność..... może tylko tego cielaka zrobię ![]() byłam dzis zaprosić koleżankę na ślub i przyjęcie, a ona że by przyszli potańczyć- łoj łoj to się poczułam, ale niech tam... i chyba muszę wyjść z psem
|
#4175 |
|
BAN stały
|
Ja wróciłam właśnie do domu,pichcimy obiad.
Eh,jakieś choróbsko mnie bierze. ![]() Zaraz Was nadrobie. ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- A i zapomniałam coś napisać. wodo,w sklepie Robert Dyas widziałam zajefajny otwieracz do wina. ![]() http://www.robertdyas.co.uk/product_...pic=147497.jpg
|
|
|
|
#4176 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zapomniałam się pochwalić, bo wczoraj rozdaliśmy ostatnie zaproszenie
|
|
|
|
#4177 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
i jeszcze do spowiedzi jutro
|
|
#4178 | ||
|
BAN stały
|
Cześć ponownie.
![]() Właśnie rozmawiam z mamą i dowiedziałam się,że mój kuzyn się w tym roku w lipcu żeni.I ponoć moi rodzice będą ponoć proszeni. ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
![]() Byłam też dziś w sklepie z kartkami-Cartland,pierdołkami itp noi widziałam sliczne ramki na zdjęcie/a ślubne. Cytat:
|
||
|
|
|
#4179 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje
|
|||
|
|
|
#4180 |
|
Konto usunięte
|
Obejrzałam w końcu przed chwilą "Templariusze - miłość i krew" - tradycyjnie nudny i przewidywalny film... Strata czasu
|
|
|
|
#4181 |
|
BAN stały
|
Hm,panienki z UK.A może tak wymienić się numerami telefonów ( przepraszam kobitki z kraju
) tak by czasem posmsowac,podzwonić zapytać co słychac.Choć od tego mamy forum. ![]() Hm....
|
|
|
|
#4182 |
|
Konto usunięte
|
hejjjj
padam ze zmęczenia... kupiliśmy dziś zajączka i baranka, kaczusi ładnej nie było.... dokupię jeszcze jedzonko i zrobię nasz pierwszy wspóly koszyczek bo rok temu dołaczyliśmy się do teściowej... a jak mieszkam 7 lat poza domem to nidy mi się nie chciało tego robić ![]() przyszły skrzynki na wina dziś, fajne są , jeszcze winko trzeba kupić i już podziekowania dla rodziców są
|
|
|
|
#4183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to wyobraź sobie że ślubujemy tego samego dnia, a ja nawet zaproszeń nie ma wybranych... ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- a wiecie może co u Tancerki?
|
|
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4185 |
|
BAN stały
|
Zabrałam się wkoncu za sprzątanie,w ratach to będe robić.Częśc dzisiaj,część jutro i przy porzadkach znalazłam vauchery.
![]() Np mamy vaucher na darmową kawe bądz herbate ![]() Musze je wykorzystać bo ważne do 20 kwietnia.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-01 o 22:47 |
|
|
|
#4186 |
|
Wtajemniczenie
|
Znowu za Wami nie nadążam
![]() Mieliśmy dziś jechać sobie spokojnie do rodziców, już na święta, tak że jutro na luzie odebrałabym nowy dowód ale oczywiście w takich właśnie sytuacjach chorują dzieci i koty (również w niedziele i święta chorują najczęściej ), a jako że dzieci jeszcze nie mamy to Selecta wczoraj mi stracha napędziła paskudnie ropiejącym oczkiem![]() Dziś zamiast w pociągu, 2 godziny spędziłam u weta z Selectą i jej kocimi kolegami będącymi pod opieką mojej świadkowej. Sela ma trochę ponad dwa lata, a wychorowała się już za stado kotów i każdą wizytę u weta bardzo źle znosi Ciekawe co jeszcze się stanie żeby mi umilić życie... [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18297648]hejjjj padam ze zmęczenia... kupiliśmy dziś zajączka i baranka, kaczusi ładnej nie było.... dokupię jeszcze jedzonko i zrobię nasz pierwszy wspóly koszyczek bo rok temu dołaczyliśmy się do teściowej... a jak mieszkam 7 lat poza domem to nidy mi się nie chciało tego robić ![]() przyszły skrzynki na wina dziś, fajne są , jeszcze winko trzeba kupić i już podziekowania dla rodziców są [/QUOTE]Dzięki Waszym rozmowom (mnie samej jakoś do głowy nie wpadło) dziś na szybko kupiliśmy z Tż-tem pierwszy nasz małżeński koszyczek wielkanocny Ciekawe czy teściowa podzieli się z nami, żebyśmy mieli co do niego włożyć ![]() Woda najlepsze życzenia, dużo zdrowia i uśmiechu dla Ciebie, Tż-ta i waszej pociechy Wspominałaś o moim makijażu-wszystko co miałam na powiekach to cienie. Ze względu na małe oczka kresek eyelinerem nie miałam żadnych
|
#4187 |
|
BAN stały
|
Jutro robie skok na Superduga.
Wylisiłam ( jak to kaśka pisze ) mascary,fajne sa przeceny np: Rimmel'a http://www.superdrug.com/Mascara/Rim...ck/invt/494593 ![]() bądz Loreal'a http://www.superdrug.com/Mascara/LOr...wn/invt/321095
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-01 o 23:02 |
|
|
|
#4188 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
pojawiłam się znów nadrobić was to trzeba sporo czasu.Dziewczynki mogę wam się pochwalić jaką będę miała uszyta suknię a więc znajdźcie sobie model Cambria Marie firmy maggie soterro bo ja używam internetu za pomocą komórki i nie da rady wkleic fotki napiszcie tzn doradzcię jakie wybrać dodatki dodam że będę miała ramiaczka pozdrowionka do 7 sierpnia 128 dni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
|
|
#4189 |
|
BAN stały
|
Dzieki moinczko za opinie,ale czytałam opinie noi fakt są podziele.Też musze napisać,że jesli komuś tusz nie przypsasował nie oznacza,że mi nie przypasi.Także musze wypróbowac i się okaże.
|
|
|
|
#4190 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
wchodzę na watek a tu taka niespodzianka jedna strona do przeczytania jakiś cud Dziś puszczają nas wcześniej z pracy ![]() Rano wstaje i patrze a TZ taki chory kaszel miał straszny mokry, gardło mówi ze go strasznie boli i ogólnie mu złe muszę po pracy jechać do apteki żeby kupic mu jakies tabletki. Dobrze ze dzis piatek to jeden dzien w pracy wytrzyma ![]() Plan na dzisiejsze poludnie = mega sprzatanie myslalam czy by jakies babki nie upiec musze rozwarzyc ten pomysl bo I swieto - "tesciowie" obiad a drugie swieto moi rodzice ![]() zmykam sobie zrobic teraz kawusie
|
#4191 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
TŻcik pojechał już do pracy, a ja pije kawkę i zaraz idę wskoczyć pod prysznic. Dzisiaj mój teść ma imieniny,TŻ zapomniał, dobrze że ja zachowałam przytomnośc umysłu i wczoraj go zapytałam, czy przypadkiem teraz tata ma imieniny. Muszę pójść dzisiaj po jakiś upominek, bo po południu nie będę mieć czasu, jutro ani tyle. Nie bardzo mi to odpowiada, że na mojej głowie ten prezemt, bo nie wiem za bardzo co wybrać, ustaliliśmy, że coś z kosmetyków, jakiś zestawik ale jaki
|
#4192 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj z przyjaciółką wybrałyśmy sie szybko przed zajęciami na mini pocieszające zakupy do Factory. Napadłyśmy na intimissimi i ja zakupiłam dwa zestawy bielizny na "noce poślubne"
Jestem mega z tego zadowolona bo są piękne i kosztowały razem ok 30 zł więc jak za nichttp://www.apart.pl/pl/klient,wyszukaj-produkty,2932 coś takiego jak to ale większe i więcej kamieni-nie tak jak tu że po jednym na rogu, ale całe są nimi pokryte. Myślałam jednak o jakichś które będą pasowały do obrączek. Może więc takie? http://wkruk.pl/imgzoom.php?id=19670&s=1 są trochę jakby gniecione. Tylko te kosztują trochę więcej. |
|
|
|
#4193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ladne te rozyczki, mysle ze by pasowaly do obraczek (macie z liniami papilarnymi jesli dobrze pamietam?). A u mnie dzis 50 dni do slubu (niedawno bylo 100!) ![]() Wpadlam tez zyczyc Wesolych Swiat, spacjalnie dla wszystkich PMek 2010 ode mnie Jajeczko
|
|
|
|
|
#4194 |
|
Zadomowienie
|
cześć PMki!
![]() co wam powiem to wam powiem, że dziś mam ostatni dzień przed urlopem, cały przyszły tydzień free! a wszystko to dzięki zmianie umowy ![]() caprica, moja odpowiedź na jajeczko--> ale dzięki za chęci
|
|
#4195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4196 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Elin za 30zł dwa komplety? jestem w szoku ![]() Cytat:
suknia ma bogato zdobiony gorset więc zastanawiałabym się czy zakładać jakiś naszyjnik, a jeśli chodzi o kolczyki to pewnie jakieś delikatne wiszące, w ogóle sukni jest "dużo" więc stawiałabym na minimalizm w dodatkach jeśli chodzi o tusze to ja też wczoraj nabyłam nowy : Astor Big&Beautiful jeszcze się nie malowałam, ale zaraz kończę suszyć włoski i się przygotuję do wyjścia ogólnie to miałam już kilka tuszy Astora i to chyba moja ulubiona marka jeśli chodzi o te kosmetyki![]() wczoraj pisałyście o podkładzie Revlon CS - ja też go używam i bardzo polecam- super trwały i doskonale kryje drobne niedoskonałości a przy tym nie tworzy efektu maski ![]() Toska trzymam kciuki za Selectę mam nadzieję że szybko wróci do zdrowia, dużo ostatnio przechodziła tak jak i mój króliś, który już na sam widok kliniki się trzęsie ( tak często tam ostatnio bywał )
|
|
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! Siedzę właśnie w pracy
ale mamy dziś wyjść wcześniej. W domu czeka mnie sprzątanie i pieczenie ciasta. Wczoraj zrobiłam większe zakupy. Poza tym pogoda okropna, zimno i leje ...A ze ślubnych spraw to jestem do przodu tylko o kokardki tzn takie kotyliony dla gości, nie wiem czy u Was też jest taki zwyczaj przypinania
|
#4198 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do otwieracza to Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
trochę to niepokojące, bo była taka smutna ostatnio...Cytat:
![]() Cytat:
szkoda że w PL tego nie ma w superdrugu spędzałam w każdą sobotę "trochę" czasu wyszukując różniastych cudeńków![]() Cytat:
|
|
|
#4199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hi moja kicia miała ciężki poród ale w końcu się udało i mam 4 kociaki
|
|
#4200 |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie snieg z deszczem pada
otwieracz kapowy
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

naj naj i sto lat sto lat

i jeszcze do spowiedzi jutro

Black też się nie odzywa
Wylisiłam ( jak to kaśka pisze ) mascary,fajne sa przeceny
muszę po pracy jechać do apteki żeby kupic mu jakies tabletki. Dobrze ze dzis piatek to jeden dzien w pracy wytrzyma
musze rozwarzyc ten pomysl bo I swieto - "tesciowie" obiad a drugie swieto moi rodzice 

mam nadzieję że szybko wróci do zdrowia, dużo ostatnio przechodziła tak jak i mój króliś, który już na sam widok kliniki się trzęsie ( tak często tam ostatnio bywał 
szkoda że w PL tego nie ma