|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part III
hejjjj;*
mam już wszytko wysprzątane i przygnało mnie do was
|
#3062 |
|
Rozeznanie
|
heh Chers prawdopodobni wszystkie coś robią
ja też jednym okiem wizaż drugim sprzątanie.. byliśmy dziś na zakupach z tż do nowego mieszkanka eh nie ma to jak sklepy "wszystko po 3 zł" można kupić tanio potrzebne rzeczy
|
|
|
|
#3063 |
|
Rozeznanie
|
A nie po 4 zł?
Czasem można znależsc coś fajnego
|
#3064 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3065 |
|
Rozeznanie
|
O rety pogłupieli do reszty
|
#3066 |
|
Rozeznanie
|
dokładnie
ale dzięki temu mamy fajne rzeczy po małej cenie jak kiedyś będzie nas stać to kupimy fajniejsze i porządniejsze ![]() Dziewczynki doradźcie mi z włoskami bo nie wiem co robić
|
|
|
|
#3067 |
|
Rozeznanie
|
A chcesz obciąc czy zmiana koloru?
|
#3068 |
|
Rozeznanie
|
chce zmienić kolor... no i obciąć na krótsze tj,. takie do ramion większość osób twierdzi że mi bardzo fajnie w takich i pasują mi do buz le sama nie wiem.... zawsze miałam długie...
|
|
|
|
#3069 |
|
Rozeznanie
|
Jaki masz obecnie kolor włosów?
jaką masz karnacje?
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3071 |
|
Zadomowienie
|
Ejjj no heelllołłłłłłłł.. Raczej
Napisnae jest w notce![]() Dobrze się kamufluje, nie?
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
#3072 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3073 |
|
Rozeznanie
|
może braz?
chociaz nie:/ może Ci nie pasowac.Najlepiej jak bys spytała się fryzjerki najlepiej by Ci doradziła
|
#3074 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jest o rodzinie, której głową jest taki trochę alkoholik z nadwagąAktualnie Londyn już niedługo spod KrakowaEdytowane przez Windyyy Czas edycji: 2010-04-01 o 18:26 |
|
|
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o fuck ! kurde pogubilam sie.. myslalam ze Ty jestes kto inny ! zaraz Ci na PW napisze ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- 244 odpiszesz mi
|
|
|
#3076 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A taki jasny blond pasemka już miałam raz no i było fajno... mój tż strasznie mnie namawia ale ja sama nie wiem .. :P Kobietki odchudzanie zaczęte póki co udaje mi się trzymać diety.. :P zobaczymy jak w święta muszę być twarda.. |
|
|
|
|
#3077 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- mifka :no mi się podoba fryzurka na 4 zdj. najlepiej ci w takiej długości ale nie widzę całej fryzurki
|
||
|
|
|
#3078 |
|
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- nikola to są takie włosy do łopatek a grzywkę to ja sobie zawsze sama robię brzytwą fryzjerską bo jak fryzjerkom tłumaczę to one nie ścinają mnie tak jakbym chciała Ja właśnie wracam do swojego naturalnego koloru włosów bo miałam szamponetkę brąz na głowie. Co do koloru to ja chciałam pasemka właśnie blond i z pewnością farbą a nie rozjaśniaczem bo moje włosy by nie przeżyły zabiegów rozjaśniaczem są cienkie ale jest ich bardzo dużo. Edytowane przez mifka Czas edycji: 2010-04-02 o 15:18 |
|
|
|
#3079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() :conf used: możesz coś więcej napisac....???ja też mam cienkie włosy i robię pasemka odkąd pamiętam tylko na NK jest jedno zdj. włosów w kolorze machoniu, taki troszke rudy sie zrobił na moich rozjaśnianych ale fajny kolorek
|
|
|
|
|
#3080 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez mifka Czas edycji: 2010-04-02 o 15:17 |
|
|
|
#3081 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurcze ale czemu twoja matka tak robi??? przecież jesli się wami nie zajmowała, nie wychowywała oraz co najważniejsze nie utrzymywała to jakie ona ma teraz prawo żądac od was alimentów.....niepoważne ale mam nadzieje ze uda ci się rozwiązac sprawę i że ni przyznają jej tych alimentów |
|
|
|
|
#3082 |
|
Zadomowienie
|
Heh Madziula
Odpisałam Ci już Już wiesz wszytsko![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
#3083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Twojemu bratu płaciła??Dobrez kombinujesz z tym ściąganiem alimentów, powodzenia Kochana Cytat:
Mifka jutro obejrzę Twoje zdjęcia i powiem Ci w jakich włoskach bardziej mi się podobasz, dziś ledwo na oczy widzę, jakaś śpiąca strasznie jestem więc wolę nie oceniać ![]() Kolorowycn snów Kochane
|
|
|
#3084 | |
|
Rozeznanie
|
nilka polskie prawo jak już wiemy nie od dziś jest poje**ne.
Mi nic nie grozi ona uchylała się od płacenia mi alimentów więc sąd jej nie przyzna do tego ja się jeszcze uczę także mi to nic nie będzie. Niestety mój brat będzie musiał ponieważ ma pracę i teraz się broni mgr na studiach on nie miał alimentów... w Polsce jest tak że masz obowiązek alimentacyjny, nawet jak nie utrzymujesz kontaktu z rodzicem i on Ci nie pomagał. itp. Znam przypadki gdzie ojciec katował rodzinę na 20 lat słuch o nim zaginął a potem córka musiała mu płacić alimenty i żaden sąd nie może tego uchybić... ot polskie prawo Jeśli ona wygra sprawę o alimenty od mojego brata, to ja składam wniosek o egzekucję jej długu i do tego jeszcze płacenie mi dodatkowo alimentów teraz w końcu mam 600 zł przysądzone i się uczę dziennie. Niluś tak to jest .. jestem młoda ale przeszłam w życiu bardzo dużo.. ale za to mam wspaniałego ojca ))))---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
dziewczyny przepraszam że Was tak zarzucam moimi problemami ale naprawdę nie mam z kim pogadać a z wami mimo że się nie znamy osobiśćie.. jakoś tak raźniej że mogę komuś powiedzieć ... Moja matka chciała odbudować kontakt ze mną ale ja nie umiem już z nią rozmawiać nie mam o czym ... reaguję agresywnie bardzo .. :/ wyjechała jak miałam 13 lat a teraz mam 23 a ona tego nie widzi i uważa że jest kimś ważnym w moim życiu ... przestała być na własne życzenie.. No nic dziewuszki idę się przejść mam zły dzień .. idę na tory tam jest fajny widok cicho i ciemno żywej duszy nie widać .. może tam uspokoję swoje myśli.
|
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Mifka
![]() sprawa faktycznie nie ciekawa, nie wiem co mogłabym poradzić Właśnie przeczytałam ulotkę clo (tego leku, którym mam mieć stymulowaną owulacje) i jest tam napisane "W czasie leczenia ciąże bliźniacze zdarzają się częściej niż w populacji ogólnej." Masakra. Ale podobno od przybytku głowa nie boli
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Zrób sobie punka.
![]() PS: Ja też mam czasami dobre serce. ![]() Cytat:
![]() Ważne, żeby były zdrowe. ![]() A poza tym nie ma się co stresować bo to tylko Ci szkodzi tak więc pełen luz. ![]() |
|
|
|
|
#3089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No własnie, co za problem:d problemu z chrzestnymi nie będziesz mieć (toż to tu masz ciotek do wybory do koloru )
|
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
Alex ja się nie stresuje wcale.
![]() Co ma być to będzie. Co prawda mam jeszcze takie dołki (szczególnie w nocy), wmawiam sobie różne głupoty... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.

z jakiego miasta do nas piszesz?
już niedługo spod Krakowa