|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXXVI - Niebo pełne gwiazd
Nadrobiłam trochę, posikałam się ze śmiechu z następcy Kubicy
![]() Mówiłam juz, że jestem głodna? Tzn. czy dziś mówiłam? ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to się dzieje? masz wielki paluch?
|
|
|
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jusia i jej wielki paluch
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Chyba mi palce ida lekko do góry
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
jak schudniesz 10 kg to Cię nie będzie widać...
|
|
|
|
#1746 | |
|
PIP.
|
Cytat:
![]() a ja tez nie mam jakichs mega wypas pieknych nog, ale niedawno doszlam do wniosku, ze mam to gdzies i i tak bede chodzic w kiecach i spodniczkach
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pewnie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Będzie będzie
![]() Ja jestem niska, więc to będzie normalna waga dla mnie ![]() Cytat:
Serio ![]() Dlatego nie lubię ciepłego lata.. bo zawsze się gotuję w spodniach. Lack of coffee ![]() Wspomoże mnie ktoś ? mama wróci dopiero za 3h z zakupów
|
|
#1749 |
|
PIP.
|
ja tez mam zawsze dziure na paluchu
![]()
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy Majkolowi też się robiły dziury w rajstopkach ![]() ale u niego to pewnie w innym miejscu
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Odkryłam odkrycie cytując Ilios!!!
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- .
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uważam, że mam ładne i zgrabne nogi
![]() wprawdzie teraz mi uda przytyły i mogłabym w sumie z 3cm zrzucić, ale w spódniczkach i szortach się nie stydzę...
|
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Na Jusi to już nie działa
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() ja się łudze, że Majkol lubi za "coś" złapać
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
No Majkolkowi na pewno się dziurka w kroku robi... bo skoro palec potrafi wypchać to co dopiero taaaaki paluch...
to już nawet nie dziura to locha jakaś...
|
|
|
|
#1756 | |
|
PIP.
|
Katrina, Osiole
![]() latem w spodniach ![]() a na plazy w takiej piance dla nurkow? ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
cytujac mnie?
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na plaży po prostu (o ile idę) to lecę tam gdzie mało ludzi ![]() na piankę jeszcze nie uzbierałam ![]() No właśnie na Jusi odkryłam, że to nie było odkrycie ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Mam deprechę i co ja teraz odkryję ?
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejoo
skończyłam wreszcie czytać lekturę ![]() a za godzinkę trzeba się zabrać za sprzątanie ![]() Cytat:
Tego dnia odczułam tak niesamowitą potrzebę pójści do kościoła, jak nigdy przedtem .. Fakt jest jeden, takiego Papieża już nigdy nie będzie[*] |
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
Miałam dzisiaj nie wchodzić, ale inaczej śpię na stojąco, to lepiej wysilić mózg do pracy, zamiast snuć się po domu jak cień. Piję herbatkę, bo dzisiaj poszczę. A u mnie to prawie żadnego jedzonka niet ale że mam @ to będę musiała coś wrzucić na ruszt ![]() Dzisiaj 3 stopnie - padał niedawo śnieg z deszczem
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MAchnij sobie porządną kawusię
|
|
#1761 |
|
PIP.
|
za 5 minut koncze prace bo nas dzisiaj puszczaja wczesniej
![]() dyzur w kuchni i gotowanie tryliona rzeczy
|
|
#1762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy on zawsze musi całowac te baby w tych filmach ![]() katarina, zamierzam to uczynić jak tylko bejbe wstanie ![]() A co do nóg, to tez kocham swoje nogi, uwazam ze są git wczoraj łaziłam w mini jeansowej i moich kozakach idąc na zakupy, zgromadziłam niezłą widownie, nie wiedzieć łaj
|
|
#1763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dupa Blada
Ja idę dalej sprzątać...
jak przyjdzie tu Luśka to mam mesydż for her:
dirrtyKatrina ![]() Moonwalker Edytowane przez Kasieńka_666 Czas edycji: 2010-04-02 o 11:59 |
||
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie dzewczyny w ten nietypowy wiosenno-sniezny dzionek
ja kibluje w robocie jako jedna z nielicznych dusz tez poszcze herbatka zielona z opuncja wypita w ilosci sztuk dwa kubeczki, jedna kawka a sniadanko to owsianka na mleku ![]() no i wydlubany slonecznik
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
zladowalam na troche
ja tez dzis na chwile do pracy, dopiero przyszlam, jakies ostatnie zakupy z P. zrobilismy typu warzywa i woda i spotkam sie z kim tzreba i tyle ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Bafi snieg u was pada ![]() zapowiadali widzialam kolo poniedzialku, ale dzis to ladnie i na sloncu to tak cieplo mamy
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1766 |
|
PIP.
|
leceee
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc po uj siedzisz w robocie?
|
|
#1768 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Ojca swietego widzialam na zywo 2 razy w Rzymie i u nas w Gorzowie, magiczny czlowiek, i jedno mi sie nie podoba co wczoraj stojac na poczcie widzialam na okladce gazety : ze 5 lat go juz z nami nie ma, jak nie ma, jest na zawsze, bedzie , w sercach , duchowo, ludzie wierza, a jakos tak dziwnie rozumuja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() uda tez mi przytyly, ale sa ladniejsze teraz, bo byly za chude, az szapre mialam ![]() Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-04-02 o 12:21 |
|||||||
|
|
|
#1769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() Katerrrina, Aj Low Ju
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
a co tam Anisia jak sie podoba cos w nas to czemu nieraz nie powiedziec, ze sie podoba
![]() a widownia, no jak, jak wszytskie chodza w spodniach, to jak w mini idzie dziewczyna z dlugimi nogami, to zaraz chlopy maja slinotok, a babki tez nieraz patrza z zazdroscia troche ![]() a ja wlasnie mam to cos, z enieraz czegos nie ubieram, zeby sie na mnie nie patrzyli i wole spodnie i kamuflaz, chco uwazam ze w spodniach nieraz bardziej wsyztsko widac i ja sie czuje bardziej sexi ![]() mama kolezanke co w ogole spodni nie uwaza, ale jak raz ubrala, wygladala tak sexownie, ze gul latal, a w spodnicy wyglada nie bardzo, nieraz jakos niechlujnie, ale sie nie dala przekonac, uwaza ze grubo wyglada, a to na odwrot, w spodnicy gdzies te kszatlty zatraca. no, ale jak tak lubi, to niech tak nosi, jej zycie nie ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- pic mi sie chce ![]() jakie ja zakupy robilam na swieta, pierogi z kapusta, pomyslalam,ze barszczyk czerowny do tego wypije, mysle o sledziach, dlatego wole tamte swieta co do jedzenia i w te tez bede tak jadla, widze, ze miesa coraz mniej jemy, a wedlin prawie wcale
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

chociaż ja nie znoszę rajstop
latem to tylko kiecki, ale jak mam ubrać rajty to jestem chora, bo jestem nieuważna i po jednym założeniu już mam dziury... nawet jeśli nie są cienkie...

padał niedawo śnieg z deszczem