|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Hejo
![]() zaczelam wczoraj sezon rolkowy tak sobie mysle, ze przed slubem trzeba sie bedzie wstrzymac od takich sportow, bo jak gdzies wyglebie i sie poobijam to sie to bedzie nieciekawie z suknia komponowalo ![]() przyszly nasza zaproszenia i juz je od wczoraj rozdajemy ![]() Załącznik 2998517 wczoraj juz kilku znajomych dostalo i dzis rozdamy kolejne a na weekend mamy w planie rozdac calej rodzinie - bedzie intensywnie ![]() no i moja swiadkowa przyjechala do PL, wiec mozemy ja osobiscie zaprosic szkoda, ze jest bez swojej polowki (pewnie go poznam dopiero na slubie ). zaraz zmykam na spotkano z nia a w ogole to trzymac kciuki zeby w poniedzialek byla ladna pogoda, bo ja chce w Gorce na krokusy ![]() mozliwe, ze juz mnie tu przez swieta nie bedzie, wiec smacznego jajka i wesolego zajaca zycze
|
|
|
|
#4232 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Witam w ten paskudny deszczowy dzień.
![]() W dodatku jestem przeziębiona. ![]() Zaraz Was nadrobie.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-02 o 13:15 |
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
lain no faktycznie mogłoby się to nieładnie komponować z kiecą
zaproszenia bardzo fajne - a zdjęcia profeska ![]() a co do pogody to w stolicy piękne słońce, nie pada, cieplutko aż założyłam żółte rajtki do pracy
|
|
|
|
#4234 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkim dziewczynom dziekuje za zyczenia
Czy znowu bede musiala sie przypominac?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Caly czas tak mam Cytat:
Jakies czary-mary?
|
|||||
|
|
|
#4235 | |||
|
BAN stały
|
Mam 3 strony do nadrobienia.
![]() Ja narazie odpisze na szybko i nie na wszystko. wodo,chyba nie tylko my,bo obca też jest w uk.Chyba ![]() lain,bardzo ładne zaproszenia. Musze wziąc się za sprzątanie,ale mam strasznego lenia. :/ ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() Aha,ale ciesze się że otwieracz ci się podoba. ![]() Mam telefon w 3 stety,albo niestety. ![]() Cytat:
Faktycznie cena niezła. ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To nie bede do ciebie miala free calla |
|
|
|
|
#4237 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() ja od rana sprzatam, upiekłam 3 mazurki ![]() a tak poza tym to sobie pomyslałam dzisiaj jak ja się przyzwyczaję do codziennego gotowania obiadów.. miałam dzisiaj kolejny slubny sen.. po raz kolejny sniło mi się wesele, bardzo mało gości przyjechało i ogolnie skifa była ![]() zaraz zrobię sobie malutką drzemkę, bo podam na pyszczek
|
|
|
|
#4238 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzieki za ![]() No przyznaje ze takie troche nietypowe to jajeczko Cytat:
|
||
|
|
|
#4239 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
puścili nas już o 13 z pracy, więc jestem wcześniej w domku wpadłam złożyć Wam wszystkim życzenia i dziekuje za Wasze życzenia ![]() spokojnych, ciepłych świat, a jak ktoś wyjeżdża to szczęśliwych powrotów Can`t te sny będą Cię teraz tak często nawiedzały, w końcu ślub tuż, tuż Woda, spóźnione ale gdybyś tylko wiedziała jak bardzo szczere życzenia urodzinowe przyszłam Ci złożyć no to sto lat Caprica jak tam maleństwo, jak się czujesz??? Mad nie, nie, nie Obca na pewno nie jest w UK
|
#4240 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo dobrze sie czuje, dziekuje, w srode ide na usg i mam nadzieje ze podejrzymy plec
Boje sie tylko co to bedzie po swietach jak trzeba bedzie wejsc na wage Woda i Mad a gdzie dokladnie mieszkacie w UK? |
|
|
|
#4241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lusi, dziekuje bardzo za zyczenia Wczoraj dostalam od Bonda kwiaty i sukienke (ale pojechalismy ja wymienic na inna, bo jemu nie sciemniam, ze cos mi sie podoba, jesli wiem, ze nie mam zamiaru tego nosic), a wieczorkiem poszlismy na "Alicje...". Dostalam tez od szwagierki voucher na 20£ do River Islandu i od szwagra torebke tez z RI (nawet mu sie udalo trafic w moj gust). Tesciowa ponoc tez mi ma cos w niedziele dac (blagam, tylko nie Jane Norman, bo nie znosze, a jej o tym nie powiem). A zapomnialam, ten bukiet od Bonda byl ze slonecznikow, a na folijce byla nalepka "bukiet wiosenny" |
|
|
|
|
#4242 | |
|
Wtajemniczenie
|
A proszę bardzo http://allegro.pl/item972815565_swar..._kolczyki.html
Chyba Marta już zamówiła ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4243 |
|
Adwokat diabła
|
Cześć! Żyję i dzięki za martwienie się!
Mam troche na głowie i nie miałam czasu wejść na wizaż. Jestem teraz w NDZ i problem z netem na lapku, więc walczę..
|
|
#4244 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe no jasne, ja mam niedaleko wesele- koło Nałęczowa- w Miłocinie, a do Kazimierza to co roku 15 sierpnia jeźdzę ( wtedy mamy z TŻcikiem rocznice związku i jakoś zawsze tam jeździmy ) a oprócz tego w lecie co drugi weekend tam jestem bo uwielbiam kulebiaczki i pierożki z zielonej tawerny ![]() ładne Cytat:
![]() no oczywiście Aniołku że pamiętamy- odzywajcie się częściej dziewczyny, please ![]() Lain Twoje zaproszenia też bardzo ładne Cytat:
![]() Cytat:
To jak wszystkie już życzenia składacie to i ja żeby nie zostać w tyle, a żeby i te z Was, które wyjeżdżają mogły przeczytać, życzę Wam zdrowych, radosnych świąt Wielkiej Nocy oraz mokrego Poniedziałku Wielkanocnego ![]() ja zrobiłam już farsz do jajek i sprzątnęłam resztę mieszkania, wieczorem brat przyjeżdza więc jutro korzystanie z kompa będzie ograniczone...
|
||||
|
|
|
#4245 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wkurzyłam sie---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę że większość z Was albo w pracy albo sprząta ... Ja mam urlop Teraz pralka kończy pranie, a ja zaraz zabieram się za robienie sałatki dla teściowej .... Dla siebie będę robić jutro Korzystając z okazji życzę Wam zdrowych, rodzinnych, cieplutkich i słonecznych świąt i mokrego dyngusa |
|
|
|
|
#4247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Martulku upiekłam cielaczka super
troche za mała blaszkę wiziełam, ale wysżło ok i urosło i miękkie![]() Cytat:
![]() u nas święta, posprzątaliśmy troche, tżcik pojechał na rower, ja klikam i oczywiście teściówka mnie wneriwiła bo się wtrąca, decyduje i ogólnie jest upierdliwa.... a to dopiero początek...
|
|
#4248 | ||
|
BAN stały
|
No jestem.Wszystko co miało być zrobione,to zostalo.
Tylko czekać na jutro/dni świąteczne,na które nie mam ochoty.Eh i musze Was nadrobić wkońcu.A się fatalnie czuje,katarzysko mnie męczy,oczy mi przy tym łzawią. :/ Zaraziłam się od tż-ta. ![]() No to zaczynam nadrabiać. ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Dzieki ale za późno. ![]() To fajno,że Ci/Wam się otwieracz się podoba. ![]() Cytat:
,bo najchętniej to z Wami wszystkimi sę wymieniła numerami telefonów. ![]() Nie dziwie się. jak wczoraj je znalazłam,to pomyślałam że za to m.in kocham anglie. ![]() Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-02 o 19:55 |
||
|
|
|
#4249 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja uwielbiamtelescopic bo nic nie skleja i właśnie mocno nie pogrubia i nie robią się taki grube kluchy. Wróciłam dopiero godzine temu z pracy... padam i do tego @ przyszła..... zjadłam na obiado kolacje szpinak z serem pleśniowym i leżę na kanapie i się nie moge podnieść...umieram... |
|
|
|
|
#4250 |
|
BAN stały
|
Wrrr masakra,grzeje sie w łóżku i co chwile kicham.A jutro ktoś musi jechać/iśc do Koscioła ze święconką.A musze jeszcze przygotować jutro koszyk.
I chyba padnie na mnie,chyba że tż wyśle.No,chyba że jutro będe się lepiej czuła.Póki co łeb mi też pęka. ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18318988] A ja uwielbiamtelescopic bo nic nie skleja i właśnie mocno nie pogrubia i nie robią się taki grube kluchy.[/QUOTE] No widzisz mascara telscopic Loreal'a jest dla Ciebie ok,co głowa to róźne opinie. ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18318988] Wróciłam dopiero godzine temu z pracy... padam i do tego @ przyszła..... zjadłam na obiado kolacje szpinak z serem pleśniowym i leżę na kanapie i się nie moge podnieść...umieram...[/QUOTE] Oj,współczuje boleści/okresu. Ok nadrobiłam,pozapisywałam sobie w zeszycie co mam komu napisać/odpisać. 15 punktów mi wyszło.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-02 o 21:48 |
|
|
|
#4251 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18318988]A ja uwielbiamtelescopic bo nic nie skleja i właśnie mocno nie pogrubia i nie robią się taki grube kluchy.
Wróciłam dopiero godzine temu z pracy... padam i do tego @ przyszła..... zjadłam na obiado kolacje szpinak z serem pleśniowym i leżę na kanapie i się nie moge podnieść...umieram...[/QUOTE] do mnie też dzisiaj zawitała @... prosto na święta ![]() widzę że pełną parą sprzątacie, gotujecie, pichcicie skoro od popołudnia nawet jednej strony nie zapisałyście ![]() zmykam coś poczytać. Good night girls |
|
|
|
#4252 |
|
Adwokat diabła
|
Capri, jak mi Twoje fasolkowanie szybko minęło.. Dawno tu nie byłam, lookam w Twój suwaczek i dziś 20tc.
U mnie powoli, mam tak wolnego neta że szok. Postaram się nie męczyć netu tutaj dużo, aby szału nie dostać.. Powoli żyję...
|
|
#4253 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie urok, to sraczka ![]() Poza tym w miarę ok. Niedawno przyszły nasze zaproszenia Cytat:
![]() Cytat:
No moje Kochanie raczej nie będzie miał problemu z zapamiętaniem daty moich urodzin, bo jestem dokładnie 12 dni starsza od niego i zawsze może sobie policzyć kiedy mam urodziny
|
|||
|
|
|
#4254 |
|
BAN stały
|
Ok,jestem ponownie.
![]() Jaka tu cisza.Pewnie krzątacie się po kuchni,albo odpoczywacie. ![]() Ok nadrabiam ratami jak zwykle. ![]() moniczko,gratuluje sukni. Sprawdziłam co to za suknia-Cambria Marie firmy Maggie Sotero i jest bardzo piękna. ![]() Elinko,mi się z tych 2 par kolczyków podobają różyczki.
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi bardzo się podoba chociaż dużo osób mówi że dol za bardzo wypasiony ale co zrobić jak to moja wymarzona![]() dobrej nocy
|
|
#4256 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4257 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki wpadłam tu tylko na chwilke życzyć wam miłego dnia
mnie dziś czeka bardzo ciężki dzień w pracy bo w sklepie spożywczym przed świętami jest młyn niesamowity...mam tylko nadzieję że przeżyje jedyne pocieszenie to takie że dziś w lapce będę miała wypłatę
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() Życzę Wam wszystkim: Wesołych Świat Wielkanocnych, spokoju ducha, wiary w Boga i w Ludzi. Umiejętności dostrzegania piękna tego świata i oczywiście wiary w Siebie i swoje możliwości Wczoraj załatwiliśmy wreszcie dekorację Kościoła, po 3 godzinach rozmów z pozostałymi parami(jest Nas razem 5 par) uzgodniliśmy wspólną dekorację, będą żywe kwiaty a na tym mi zależało najbardziej ![]() Poza tym jutro jedziemy z kolejnymi zaproszeniami do rodzinki, bo już na Nas czekają Więc jutro chyba 6 zaproszeń wręczymy, a w poniedziałek około 10 -hurtem Bo akuratnie rodzina TŻ będzie blisko siebie Po świętach pozostaną Nam do zaproszenia znajomi i chyba nikt więcej taką nadzieję bo już mam dość![]() Piękne słoneczko świeci Potem jadę po TŻ i jedziemy święcić pokarm ![]() A za rok już jako małżeństwo się wybierzemy hehe Pozostało Nam zaledwie 83 dni do ślubu WOW
|
#4259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Madzia za zakończenie tych pertraktacji dekoracyjnych Jakim cudem Ci się udało przekonac wszystkie 4 pary skoro im się aż tak strasznie podobały tamte dekoracje? ![]() U mnie nie świeci słoneczko Może jeszcze się pojawi...Ja pójdę święcic jedzonko na 12 bo na 10 się już nie obrobie
|
|
|
|
|
#4260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to na szczescie bylo bardziej po roku znjomosci, bo jakby teraz sie tak zdarzylo to hahha
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

tak sobie mysle, ze przed slubem trzeba sie bedzie wstrzymac od takich sportow, bo jak gdzies wyglebie i sie poobijam to sie to bedzie nieciekawie z suknia komponowalo 
a na weekend mamy w planie rozdac calej rodzinie - bedzie intensywnie 

Czy znowu bede musiala sie przypominac?
) tak by czasem posmsowac,podzwonić zapytać co słychac.

ale za późno.
szkoda że w PL tego nie ma