Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-01, 15:29   #151
Duita
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Wiecie co poszlam dzis na miasto z nadzieja nabycia nowego staniorka. postanowiłam przymierzyc 70D to nie dosc ze był za duzy w obwodzie to miska zupełnie nie lezała. zapytalam czy są większe a babka na to "ale te przeciez sie tak ładnie układają" w kazdym razie niec z tego nie wyszlo. w innym sklepie w ogole nie mieli "duzych rozmiarow". i w ostatnim jak zapytałam czy dostane 65E to babka krzywo na mnie popatrzyla i zapytała "a to dla Pani?" no to musialam stwierdzic ze nie, bo przeciez moje to takie B/C wizualne. i nie wiem co robic kurde az sie nie spodziewalam ze taki problem bedzie z tymi cyckami, ale dobrze ze są
Stary 2010-04-01, 16:11   #152
lusia87
Raczkowanie

hehe widze, że jak nie ma sie cycków to problem dobrać i jak się ma też;P ja to myślałam, że terAZ bede przebierać w różnych różnistych a tu nie tak wesoły
lusia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 16:39   #153
Duita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lusia87 Pokaż wiadomość
hehe widze, że jak nie ma sie cycków to problem dobrać i jak się ma też;P ja to myślałam, że terAZ bede przebierać w różnych różnistych a tu nie tak wesoły
nosz wlasnie ja tez mialam nadzieje ze chociaz nie bedzie problemu a tu...
Stary 2010-04-01, 21:26   #154
Danni
Raczkowanie

Hehe Diuta no to witaj w klubie .To samo mam .Najbardziej mnie to wkurza w Triumphie .Super modele widziałam dziś na necie ,w fajnej cenie ,ale sama malizna. Zdecydowanie wolę ten mój nowy problem

Buziam wszystkich
Stary 2010-04-01, 21:37   #155
kejsiii
Rozeznanie

zazdroszcze takich problemów Też chciałabym juz szukać nowych staniczków a tu tyle czasu jeszcze to bedzie jakas masakra to oczekiwanie
kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 22:06   #156
Duita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Danni Pokaż wiadomość
Hehe Diuta no to witaj w klubie .To samo mam .Najbardziej mnie to wkurza w Triumphie .Super modele widziałam dziś na necie ,w fajnej cenie ,ale sama malizna. Zdecydowanie wolę ten mój nowy problem

Buziam wszystkich
Danni a Ty jakiego nr szukasz? na Ciebie tez krzywo patrzą jak torsisz o "wiekszy"?
Stary 2010-04-01, 22:12   #157
Monia 83
Przyczajenie

Cytat:
...najbardziej obawiam się reakcji osob z mojego otoczenia bo nic nie mówiłam o tym, wiadomo jacy sa poniektorzy ludzie wytykając palcami....
Też się tego mocno obawiam.
W tej chwili nikt nic nie wie poza moim TŻem, nawet rodzice i nie mam zamiaru nikomu mówić, ale obawiam się że jak zacznę nosić dekolty to sami się zorientują.
Ja od ponad miesiąca przed op. zaczęłam sobie nosić dodatkowe wkładki w staniku, jednym słowem wypychałam sobie cycki żeby nie było później takiego szoku

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Hej Monia! Gratuluję i cieszę się, że łagodnie przeszłaś czas pooperacyjny. Krzywuski się wyrównają i będzie pięknie
Ps. Mówiłam, że nie ma się czego bać
Dzięki wielkie za Twoją pomoc, miałaś rację, jest fajnie a będzie jeszcze lepiej

Cytat:
Napisane przez Duita Pokaż wiadomość
Wiecie co poszlam dzis na miasto z nadzieja nabycia nowego staniorka...i nie wiem co robic kurde az sie nie spodziewalam ze taki problem bedzie z tymi cyckami, ale dobrze ze są
Cytat:
Napisane przez Danni Pokaż wiadomość
cudowne problemy
już się nie mogę doczekać kiedy ja zacznę kupować, wszystkie stare grubiaste spakowałam do wyrzucenia wcale mi ich nie żal

Ja sobie przeglądałam stronkę bielizna INTYMNA, tam mają takie kosmiczne rozmiary, no ale nie ma to jak przymierzyć. Tam można sobie kupić jak jest się już pewnym rozmiaru.

Zaraz sobie cyknę fotki
na razie...
Stary 2010-04-01, 22:38   #158
Duita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Monia 83 Pokaż wiadomość
Też się tego mocno obawiam.
W tej chwili nikt nic nie wie poza moim TŻem, nawet rodzice i nie mam zamiaru nikomu mówić, ale obawiam się że jak zacznę nosić dekolty to sami się zorientują.
Ja od ponad miesiąca przed op. zaczęłam sobie nosić dodatkowe wkładki w staniku, jednym słowem wypychałam sobie cycki żeby nie było później takiego szoku

Dzięki wielkie za Twoją pomoc, miałaś rację, jest fajnie a będzie jeszcze lepiej

cudowne problemy
już się nie mogę doczekać kiedy ja zacznę kupować, wszystkie stare grubiaste spakowałam do wyrzucenia wcale mi ich nie żal

Ja sobie przeglądałam stronkę bielizna INTYMNA, tam mają takie kosmiczne rozmiary, no ale nie ma to jak przymierzyć. Tam można sobie kupić jak jest się już pewnym rozmiaru.

Zaraz sobie cyknę fotki
na razie...
ja swoje ze swoimi starymi to zrobilam calą "ceremonie"
a z tym nowym problem to tak troche dziwnie... jutro jeszcze pojde pomierze dokladniej.
Stary 2010-04-02, 00:33   #159
arahja7
Raczkowanie

GG do arahja7

Oj kobitki kobitki... z tym kupieniem stanika to wcale nie jest tak klawo ale rozmiary takie jak D czy E spokojnie można kupić moja koleżanka przy rozmiarze koszulek S ma rozmiar miseczki H... to dopiero koszmar. W triumphie da się dostać D lub E ale trzeba zaglądac kiedy jest nowa kolekcja/dostawa lub wpadać do FasionHousów, tam jest pełno dużych Sama wiem jak to jest mieć ten problem ze stanikami. O operacji cycuchów zaczęłam myśleć już jako nastolatka... która nadal jestem (w kwietniu 19lat) jednak nigdy nie narzekałam na rozmiar. Miałam u siebie ogromne wahania wagi - od 55 do, obecnych, 95 i to od 13 roku życia. Diet nawet nie wiem ile przeszłam, lubię swoją dużość a rozmiar S to dla mnie skóra i kości rozsypujące sie przy upadku ze schodów... dla mnie musi być ciałko bez dwóch zdań
ale do czego zmierzam...
moja mama to dziwny osobnik, zawsze miałam staniki w rozmiarach A,B,C z czego moje piersi nie mieściły się w nich. Pamiętam tą radośc gdy przy wadze 55 okazało się, że fiszbin dośc znacznie zbliżył sie do mostka... dzieki tym "niedopatrzeniom" mojej rodzicielki do teraz nie wiem jaki mam rozmiar wiem tylko, że większy od wszystkich znajomych prócz tej jednej kolezanki która ma H.
Myślałam raczej o redukcji piersi. W czerwcu wyprowadzam się, nikt juz nie będzie mi bruździł w życiu i na bank będę mogła schudnąć tak jak ja chcę (max do 60kg, dodam że mam wzrostu 161cm) poprzednie diety to wymysł mojej mamy.
I teraz pojawia się problem jakiego lekarza wybrać. Moje pytanie brzmi: co z doktorem Sankowskim z Chce Być Piękna? Wiecie coś o nim? Jestem z Katowic(wkrótce może z krakowa) i dojazd do Warszawy to dla mnie problem

Pozdrawiam!

Edytowane przez arahja7
Czas edycji: 2010-04-02 o 00:35 Powód: zły rozmiar miseczki :D
arahja7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 02:33   #160
lusia87
Raczkowanie

co do dokrota Sankowskiego to dużo czytałam o nim pozytywnych opinii z wczesniejszych obrad dziewczyn odnośnie powiekszania piersi od tygodnia siedze tutaj czytając jak dziewczyny radzą sobie po operacji bo tego obawiam się najbardziej, jestem raczej typem domownika który boi się zmian dlatego moj termin op jest dla mnie szokujący;P myślałam że nigdy sie nie zdecyduje a jednak, choć obawy się nie zmienily...na narkoza te przebudzenie pewnie ból, wolalabym juz leżec na tym lożku i nie wieć wyjścia aby zaczeli operacje...najgorsze to czekanie i ta niewiedza;P
Stary 2010-04-02, 09:23   #161
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
co do dokrota Sankowskiego to dużo czytałam o nim pozytywnych opinii z wczesniejszych obrad dziewczyn odnośnie powiekszania piersi od tygodnia siedze tutaj czytając jak dziewczyny radzą sobie po operacji bo tego obawiam się najbardziej, jestem raczej typem domownika który boi się zmian dlatego moj termin op jest dla mnie szokujący;P myślałam że nigdy sie nie zdecyduje a jednak, choć obawy się nie zmienily...na narkoza te przebudzenie pewnie ból, wolalabym juz leżec na tym lożku i nie wieć wyjścia aby zaczeli operacje...najgorsze to czekanie i ta niewiedza;P
Dokładnie jak bym czytałą swoje myśli Ale dla mnie teraz najgorsze jest to że termin samej konsultacji mam dopiero w czerwcu a operacja pewnie w sierpniu strasznie długo boję się żebym się tylko nie rozmyśliła do tego czasu Sama nie wieżę że się wogóle zdecydowałam .. Czy wy dziewczyny też tak miałyście?? jak zapełniałyście czas do operacji bo ja chyba zwariuje codziennie o tym myślę czy dobrze czy źle co powiedzą rodzice jak się dowiedzą ?? Masakra jednym słowem No i przeglądam i czytam artykuły fora i wszystko co związane z op.
A i zastanawiam się ciągle czy dobry ten mój dr. Kolasiński ale czytam same pozytywne opinie więc chyba dobry .. Pozdrawiam wszystkie panikary które jeszcze wszsytko mają przed sobą
Stary 2010-04-02, 11:18   #162
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez arahja7 Pokaż wiadomość
I teraz pojawia się problem jakiego lekarza wybrać. Moje pytanie brzmi: co z doktorem Sankowskim z Chce Być Piękna? Wiecie coś o nim? Jestem z Katowic(wkrótce może z krakowa) i dojazd do Warszawy to dla mnie problem
Ja osobiście nie miałam przyjemności z tym dr, ale MyaDiva miała u niego operację powiększania piersi. Poczytaj jej posty zanim podejmiesz decyzję.

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 15:03   #163
kejsiii
Rozeznanie

Właśnie dostałam telefon z kliniki Dr Kolasiński utworzył dodatkowy dzień na konsultację przyspieszają mi na 24 kwietnia .. Ale teraz się denerwuję a to dopiero konsultacja .. Ale swoją drogą to chyba jakiś znak takie przyspieszenie tego terminu bo do czerwca może i bym się rozmyślił No a teraz będzię dylemat bo jak mam konsultacje koniec kwietnia to babka w recepcji powiedziała że operacja będzie mogła być w czerwcu .. Nie wiem nawet fajnie na lato czy może przeczekać lato i na wrzesień tak jak początkowo chciałąm ... Teraz to dopiero będę myśleć
Stary 2010-04-02, 15:47   #164
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Dziewczyny ja juz w Polsce ;-)
To jest katorga z takim maluchem 25 godzin jazdy
Ale juz w domku i teraz tylko odliczam czas
Pozdrawiam
Stary 2010-04-02, 17:08   #165
lusia87
Raczkowanie

aga3331 kiedy masz termin?;>
kejsiii ja robie na lato bo nie moge się już doczekać aż zobacze rezulataty do września to bym zakwitła w domu myślac o tym;P
Stary 2010-04-02, 19:08   #166
arahja7
Raczkowanie

GG do arahja7

Trelek dzięki poszperam po tamtych tematach

mam tez takie pytanie, ile mniej więcej czasu trzeba czekać na terminy konsultacji jak i zabiegu? chciałabym załapać się najdalej na październik bo metoda która mnie interesuje zostawi mi ok pięciu blizn na piersiach i chciałabym żeby na wakacje można było wyjść w kostiumie (mniej lub bardziej zabudowanym) na basen
Stary 2010-04-02, 20:41   #167
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Cytat:
aga3331 kiedy masz termin?;>
kejsiii ja robie na lato bo nie moge się już doczekać aż zobacze rezulataty do września to bym zakwitła w domu myślac o tym;P
23 kwietnia lub 14 kwietnia to zalezy na jakiego sie Dr zdecyduje;-)

Cytat:
Ja na 23 kwietnia albo 14 kwietnia zalezy na jakiego doktora sie zdecyduje

mam tez takie pytanie, ile mniej więcej czasu trzeba czekać na terminy konsultacji jak i zabiegu? chciałabym załapać się najdalej na październik bo metoda która mnie interesuje zostawi mi ok pięciu blizn na piersiach i chciałabym żeby na wakacje można było wyjść w kostiumie (mniej lub bardziej zabudowanym) na basen
Mysle ze to zalezy u kogo chcesz robic ja uprosiłam żeby było szybko bo mi zalezy i takie tam i Dr zaraz cos tam znalazł ale to pewnie miałam farta
Stary 2010-04-02, 20:44   #168
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Pozdrawiam
o kurcze to sie najechalas... my oststnio tez do PL samochodem jechalismy z 2 dzieciaczkow i to 36 godzin zwarjowac mozna
super zaraz bedziesz miala nowe cycuszki...pozdr o...

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:

zadzwon do kliniki i umow sie na konsultacje..zapytaj o wolne terminy ale spokojnie mysle ,ze na pazdzeirnik sa... a operacje jak sie dogadasz mozesz miec zaraz po konsultacji... wiec na nastepne lato bedziesz biegac z nowymi przodami

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 20:57   #169
kejsiii
Rozeznanie

Dziewczyny a ja mam takie pytanko czy byłyście na konsultacji tylko u jednego lekarza czy robiłyście kilka u różnych i potem wybrałyście najlepszego?? Ja zdecydowałam się na klinikę w Swarzędzu właściwie odrazu i nie wiem czy robić jeszcze konsultacje gdzieś indziej??

lusia87 a ty masz na maj termin tak?? to być może będziemy miałe nowe cycuchy w podobnym terminie A napisz mi jeszcze o co pytałaś na pierwszej konsultacji co jest najważniejsze??
Stary 2010-04-02, 22:14   #170
arahja7
Raczkowanie

GG do arahja7

Dzięki To dzwonić będę dopiero w czerwcu bo wtedy rozwiąże mi się sprawa z finansami i przeprowadzką, mam nadzieję... nie, musi się rozwiązać pozytywnie

36 godzin... masz stalowe nerwy. Dla mnie katorgą były 4 godziny drogi busikiem, nogi same mi chodziły ale dużo zależy też od towarzystwa... np pociągiem na woodstock jedzie się 11 godzin a na nic bym ich nie zamieniła
Stary 2010-04-02, 23:47   #171
lusia87
Raczkowanie

kejsiii tak mam na 10 maja termin myśle ze lipiec sierpień już będę mogła korzystać z moich nowych nabytków
wiesz przed pójściem do lekarza czytalam wiele forów i wypowiedzi innych dziewczyn dlatego idac na konsultacje wiedziałam praktycznie wszystko oprócz wielkości cycorów i terminu;P oczywiście lekarz sam dużo mi powiedział jak to wygląda jak z narkozą z opalaniem jak długo bede siedziała w klinice, mówił mi również ze operacje piersi udają się w 98%, a niby nosa w 70% jakos tak;P
Mając do niego pytania takie poza, to co moge a czego nie, powiedział że wychodząc juz z kliniki dostaje kartke, na której wszystko będzie napisane kiedy co moge zacząć no i trzeba się stosować do tego...
ogólnie byłam bardzo zakręcona i zestresowana dlatego mnóstwo rzeczy zapomnialam ale mówił, żeby dzwonić dowiadywać się itp...najbardziej uspokoił mnie swoim luźnym podejściem...wypytywał co robie o filmach gadaliśmy abym przestała na chwile myśleć o tym, że jest to lekarz i tylko lekarz bardzo mi to pomogło dlatego kiedy zapytał czy chce się zastanowić czy już wiem od razu powiedziałam tak chce op i koniec
strasznie zakręciłam, przepraszam;P
Stary 2010-04-03, 11:43   #172
Danni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Duita Pokaż wiadomość
Danni a Ty jakiego nr szukasz? na Ciebie tez krzywo patrzą jak torsisz o "wiekszy"?
70 E w triumphie .Nie patrza krzywo jak wpadłam to od razu Pańcia powiedziala że min D .Widać Twoje słabe oko miały , albo zapakowana mocno byłaś

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam telefon z kliniki Dr Kolasiński utworzył dodatkowy dzień na konsultację przyspieszają mi na 24 kwietnia .. Ale teraz się denerwuję a to dopiero konsultacja .. Ale swoją drogą to chyba jakiś znak takie przyspieszenie tego terminu bo do czerwca może i bym się rozmyślił No a teraz będzię dylemat bo jak mam konsultacje koniec kwietnia to babka w recepcji powiedziała że operacja będzie mogła być w czerwcu .. Nie wiem nawet fajnie na lato czy może przeczekać lato i na wrzesień tak jak początkowo chciałąm ... Teraz to dopiero będę myśleć
Super

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Pozdrawiam
No Aga to już blisko .Fajnie . Odetchniesz bo domyślam się , że dylematów i wątpliwości masa

Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Stary 2010-04-03, 17:26   #173
seela
Rozeznanie

Hej Babki!

Wesołyc h Świąt Wam życzę!

Podczytałam te Wasze dylematy stanikowe i polecam z całego serca staniczki angielskiej firmy Panache a zwłaszcza serię Panache Superbra.
Staniki sa tak skrojone ze cycuchy czuja sie jakby miara była dokładnie z nich brana.
Rozmiarówka jest bardzo różnorodna i każdy dla siebie dostanie coś ślicznego i w dobrym rozmiarze, przy czym ja np przy moim 65-70 D/E w innych firmach w Panache biorę 65 FF i leży idealnie. Mam trzy staniczki tej firmy i jestem zachwycona.
Polecam!

Dani Ty o mnie pamiętaj Maleńka!

seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 17:44   #174
macerata
Zakorzenienie

hej,dziewczynki

Najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych
smacznego Jajeczka,
wesołego i obfitego Króliczka,
mokrego Dyngusa..
..i co kto sobie więcej życzy
niech cycuchy dobrze się noszą w wielkanocnych kreacjach
i pięknie prezentują przy szczodrze zastawionych stołach

pozdrawiam świątecznie
Stary 2010-04-03, 19:17   #175
arahja7
Raczkowanie

GG do arahja7

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
Podczytałam te Wasze dylematy stanikowe i polecam z całego serca staniczki angielskiej firmy Panache a zwłaszcza serię Panache Superbra.
Staniki sa tak skrojone ze cycuchy czuja sie jakby miara była dokładnie z nich brana.
Zgodzę się z tym, że rozmiarówka ogromna ale nie do końca leżą tak perfekcyjnie bo każdy model(nie stanik) jest inaczej krojony i leży zupełnie inaczej na każdych piersiach Gdybym miała wtedy pieniądze to pewnie bym któryś kupiła ze względu na fakt, że pasowały bardziej niż te kupione gdzie indziej... jednak nie poczułam jakiegoś niewyobrażalnego komfortu ubierając je... dziwne było oglądanie siebie w staniku w którym wygląda się zupełnie inaczej niż w tych które widać wszem i wobec. Ogromne staniory leżą zupełnie inaczej niż te w standardowych rozmiarach, inna szkoła jazdy i trzeba się przyzwyczaić ;p Za to duża gama ładnych wzorów do wyboru jak na takie rozmiary, ba bardzo duża! i pod cyckami tez duzo jest do wyboru

Edytowane przez arahja7
Czas edycji: 2010-04-03 o 19:19
Stary 2010-04-03, 21:43   #176
seela
Rozeznanie

Cytat:
Zgodzę się z tym, że rozmiarówka ogromna ale nie do końca leżą tak perfekcyjnie bo każdy model(nie stanik) jest inaczej krojony i leży zupełnie inaczej na każdych piersiach Gdybym miała wtedy pieniądze to pewnie bym któryś kupiła ze względu na fakt, że pasowały bardziej niż te kupione gdzie indziej... jednak nie poczułam jakiegoś niewyobrażalnego komfortu ubierając je... dziwne było oglądanie siebie w staniku w którym wygląda się zupełnie inaczej niż w tych które widać wszem i wobec. Ogromne staniory leżą zupełnie inaczej niż te w standardowych rozmiarach, inna szkoła jazdy i trzeba się przyzwyczaić ;p Za to duża gama ładnych wzorów do wyboru jak na takie rozmiary, ba bardzo duża! i pod cyckami tez duzo jest do wyboru
Z pewnością nie ma ideału, który by pasował każdemu, aczkolwiek modeli jest bardzo dużo i mozna wybrać coś odpowiedniego dla danego rodzaju biustu.
Np model superbra inferno podnosi i zbliża do siebie piersi, a jednoczśnie nie powoduje latania biustu - co ja osobiście lubię, bo cenię sobie stabilność, natomiast model special occasions jest wymarzony dla posiadaczek wysokiego profilu bo świetnie układa cycuchy, nie ugniata, a fantastycznie trzyma mimo że jest bardotką.
Nie ma złotego środka dla wszystkich - zgadzam sie z Tobą.
Polecam jednak tą firmę bo to najlepiej wykonane i najlepiej spełniające swoje funkcje staniki jakie ja nosiłam.

Stary 2010-04-03, 23:39   #177
kejsiii
Rozeznanie

Powiem Wam dziewczyny że od nie pamiętam kiedy staram się przeczytać wszystkie poprzednie strony dotyczące powiększenia piersi wszystkie posty i właśnie stwierdzam że się poddaję Nie mogę tego wszystkiego ogarnąć tyle tego jest .
Ale co się dowiedziałąm to się dowiedziałam Szkoda tylko że tak mało wypowiedzi od dziewczyn dr.Kolasińskiego

Jedno ważne pytanie przeczytałąm w jednej z części że anatomy bardzo często się przesuwają tzn częściej niż okrągłe czy to prawda ??Muszę wiedzieć bo jeszcze nie wiem sama co mi dr zaproponuję ale czytam że szczupłe to raczej te właśnie anatomiczne dostają ja mam 173 cm ważę 59kg i raczej jestem szczuplutka
Stary 2010-04-04, 01:33   #178
arahja7
Raczkowanie

GG do arahja7

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
Z pewnością nie ma ideału, który by pasował każdemu, aczkolwiek modeli jest bardzo dużo i mozna wybrać coś odpowiedniego dla danego rodzaju biustu.
Np model superbra inferno podnosi i zbliża do siebie piersi, a jednoczśnie nie powoduje latania biustu - co ja osobiście lubię, bo cenię sobie stabilność, natomiast model special occasions jest wymarzony dla posiadaczek wysokiego profilu bo świetnie układa cycuchy, nie ugniata, a fantastycznie trzyma mimo że jest bardotką.
Nie ma złotego środka dla wszystkich - zgadzam sie z Tobą.
Polecam jednak tą firmę bo to najlepiej wykonane i najlepiej spełniające swoje funkcje staniki jakie ja nosiłam.
Chodziło mi o to że nie każdy model będzie każdemu pasował, dosyć często można spotkać się z opinią, że ten konkretny model to się świetnie układa na każdych A tam trzeba szukać. Odstraszył mnie trochę jedne model który chyba miał zbliżać piersi... o dziwo kończył się tak bardzo pod pachą że ręką zasłaniałam część miseczki i był tam taki dziwnie płaski przez co piersi wylewały mi się... do mostka wyglądał komicznie ale jako krawcowa zgodzę się, że solidnie uszyte
Znasz jeszcze jakąś sensowną firmę która rozprowadza duże rozmiary?

---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

O matko, zobaczyłam zdjęcie MayaDivy z "dziełem" Sankowskiego jestem przerażona... a chciałam iść do niego bo z tego co wyszukałam, on jeden oferował dużą gamę sposobów na redukcję, ten klasyczny mnie nie interesuje
Stary 2010-04-04, 14:08   #179
seela
Rozeznanie

Cytat:
Znasz jeszcze jakąś sensowną firmę która rozprowadza duże rozmiary?
marks & spenser ma też sensowną rozmiarówkę ale trzeba szukać bo nie zawsze na sklepie aktualnie jest dostępna (przynajmniej u mnie)

O matko, zobaczyłam zdjęcie MayaDivy z "dziełem" Sankowskiego jestem przerażona... a chciałam iść do niego bo z tego co wyszukałam, on jeden oferował dużą gamę sposobów na redukcję, ten klasyczny mnie nie interesuje
to nie do końca dzieło dr S. Operatorem był niejaki dr Lembas ale dr S podpisał się pod tym.
Ja polecam dr który mnie operował bo to esteta w każdym calu, a przy tym świetny człowiek
www.aestetica.pl możesz ocenić sama.

Wiem jednak ze dr Broma też robi reduckcję i to przez otoczkę.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Powiem Wam dziewczyny że od nie pamiętam kiedy staram się przeczytać wszystkie poprzednie strony dotyczące powiększenia piersi wszystkie posty i właśnie stwierdzam że się poddaję Nie mogę tego wszystkiego ogarnąć tyle tego jest .
Ale co się dowiedziałąm to się dowiedziałam Szkoda tylko że tak mało wypowiedzi od dziewczyn dr.Kolasińskiego

Jedno ważne pytanie przeczytałąm w jednej z części że anatomy bardzo często się przesuwają tzn częściej niż okrągłe czy to prawda ??Muszę wiedzieć bo jeszcze nie wiem sama co mi dr zaproponuję ale czytam że szczupłe to raczej te właśnie anatomiczne dostają ja mam 173 cm ważę 59kg i raczej jestem szczuplutka

Z tego co wiem to Agnes () jest zadowolona z pracy dr.
A od siebie mogę powiedzieć ze nie jest to lekarz który wypina sie na pacjentkę w razie jakichś powikłań - a to już baaaardzo dużo!!! Brawa dla Niego klaski:

W sytuacji osób bardzo szczupłych faktycznie proponuje się często anatomy (nie mam pewności ale chyba dlatego żeby się biust tak gwałtownie nie zaczynał i nie wyglądał sztucznie - jak doklejone piłki)
Każdy implant może sie przekręcić, ale faktem jest że w przypadku anatomów jest to bardziej widoczne.
Ale wsród dawnej grupy tego forum jest dużo szczęśliwych posiadaczek anatomów, które są bardzo zadowolone i nic im sie nie przekręca (a wyglądają... niebiańsko!!!)

Stary 2010-04-04, 17:52   #180
kejsiii
Rozeznanie

seela odwiedziłam stronkę twojego doktorka i powiem Ci że super robi cycuchy takie naturalne bardzo mi się podobają ... Sama szukam właśnie lekarza co robi bardzo naturalne piersi a nie wielkie piłki
Zastanawiałam się jeszcze nad dr Kubasikiem ale kurcze właśnie coś mi się wydaję że on bardziej takie okrągłe cycuchy preferuje i bardzo duże .. Powiem że sama już nie wiem mam mętlik w głowie odnośnie tych lekarzy .. Na poewno więcej opini jest o Kubasiku niż Kolasińskim
A czemu pisałaś o komplikacjach Czy Agnes miałą jakieś powikłania??Pisałąm do niej na PW ale nie wiem czy doszło czy jej już tu nie ma

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości