|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Wiecie co
poszlam dzis na miasto z nadzieja nabycia nowego staniorka. postanowiłam przymierzyc 70D to nie dosc ze był za duzy w obwodzie to miska zupełnie nie lezała. zapytalam czy są większe a babka na to "ale te przeciez sie tak ładnie układają" w kazdym razie niec z tego nie wyszlo. w innym sklepie w ogole nie mieli "duzych rozmiarow". i w ostatnim jak zapytałam czy dostane 65E to babka krzywo na mnie popatrzyla i zapytała "a to dla Pani?" no to musialam stwierdzic ze nie, bo przeciez moje to takie B/C wizualne. i nie wiem co robic
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
hehe widze, że jak nie ma sie cycków to problem dobrać i jak się ma też;P ja to myślałam, że terAZ bede przebierać w różnych różnistych a tu nie tak wesoły
|
|
|
|
#153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Hehe Diuta no to witaj w klubie .To samo mam .Najbardziej mnie to wkurza w Triumphie .Super modele widziałam dziś na necie ,w fajnej cenie ,ale sama malizna. Zdecydowanie wolę ten mój nowy problem
Buziam wszystkich
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
zazdroszcze takich problemów
to bedzie jakas masakra to oczekiwanie |
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Danni a Ty jakiego nr szukasz? na Ciebie tez krzywo patrzą jak torsisz o "wiekszy"?
|
#157 | ||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
W tej chwili nikt nic nie wie poza moim TŻem, nawet rodzice i nie mam zamiaru nikomu mówić, ale obawiam się że jak zacznę nosić dekolty to sami się zorientują. Ja od ponad miesiąca przed op. zaczęłam sobie nosić dodatkowe wkładki w staniku, jednym słowem wypychałam sobie cycki żeby nie było później takiego szoku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() już się nie mogę doczekać kiedy ja zacznę kupować, wszystkie stare grubiaste spakowałam do wyrzucenia wcale mi ich nie żal ![]() Ja sobie przeglądałam stronkę bielizna INTYMNA, tam mają takie kosmiczne rozmiary, no ale nie ma to jak przymierzyć. Tam można sobie kupić jak jest się już pewnym rozmiaru. Zaraz sobie cyknę fotki ![]() na razie...
|
|
#158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a z tym nowym problem to tak troche dziwnie... jutro jeszcze pojde pomierze dokladniej.
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Oj kobitki kobitki... z tym kupieniem stanika to wcale nie jest tak klawo ale rozmiary takie jak D czy E spokojnie można kupić
moja koleżanka przy rozmiarze koszulek S ma rozmiar miseczki H... to dopiero koszmar. W triumphie da się dostać D lub E ale trzeba zaglądac kiedy jest nowa kolekcja/dostawa lub wpadać do FasionHousów, tam jest pełno dużych Sama wiem jak to jest mieć ten problem ze stanikami. O operacji cycuchów zaczęłam myśleć już jako nastolatka... która nadal jestem (w kwietniu 19lat) jednak nigdy nie narzekałam na rozmiar. Miałam u siebie ogromne wahania wagi - od 55 do, obecnych, 95 i to od 13 roku życia. Diet nawet nie wiem ile przeszłam, lubię swoją dużość a rozmiar S to dla mnie skóra i kości rozsypujące sie przy upadku ze schodów... dla mnie musi być ciałko bez dwóch zdań ![]() ale do czego zmierzam... moja mama to dziwny osobnik, zawsze miałam staniki w rozmiarach A,B,C z czego moje piersi nie mieściły się w nich. Pamiętam tą radośc gdy przy wadze 55 okazało się, że fiszbin dośc znacznie zbliżył sie do mostka... dzieki tym "niedopatrzeniom" mojej rodzicielki do teraz nie wiem jaki mam rozmiar wiem tylko, że większy od wszystkich znajomych prócz tej jednej kolezanki która ma H.Myślałam raczej o redukcji piersi. W czerwcu wyprowadzam się, nikt juz nie będzie mi bruździł w życiu i na bank będę mogła schudnąć tak jak ja chcę I teraz pojawia się problem jakiego lekarza wybrać. Moje pytanie brzmi: co z doktorem Sankowskim z Chce Być Piękna? Wiecie coś o nim? Jestem z Katowic(wkrótce może z krakowa ) i dojazd do Warszawy to dla mnie problemPozdrawiam! Edytowane przez arahja7 Czas edycji: 2010-04-02 o 00:35 Powód: zły rozmiar miseczki :D |
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
co do dokrota Sankowskiego to dużo czytałam o nim pozytywnych opinii z wczesniejszych obrad dziewczyn odnośnie powiekszania piersi
od tygodnia siedze tutaj czytając jak dziewczyny radzą sobie po operacji bo tego obawiam się najbardziej, jestem raczej typem domownika który boi się zmian dlatego moj termin op jest dla mnie szokujący;P myślałam że nigdy sie nie zdecyduje a jednak, choć obawy się nie zmienily...na narkoza te przebudzenie pewnie ból, wolalabym juz leżec na tym lożku i nie wieć wyjścia aby zaczeli operacje...najgorsze to czekanie i ta niewiedza;P
|
|
|
|
#161 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama nie wieżę że się wogóle zdecydowałam .. Czy wy dziewczyny też tak miałyście?? jak zapełniałyście czas do operacji bo ja chyba zwariuje codziennie o tym myślę czy dobrze czy źle co powiedzą rodzice jak się dowiedzą ?? Masakra jednym słowem A i zastanawiam się ciągle czy dobry ten mój dr. Kolasiński ale czytam same pozytywne opinie więc chyba dobry .. Pozdrawiam wszystkie panikary które jeszcze wszsytko mają przed sobą |
|
|
|
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
Ja osobiście nie miałam przyjemności z tym dr, ale MyaDiva miała u niego operację powiększania piersi. Poczytaj jej posty zanim podejmiesz decyzję.
|
#163 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie dostałam telefon z kliniki Dr Kolasiński utworzył dodatkowy dzień na konsultację przyspieszają mi na 24 kwietnia .. Ale teraz się denerwuję a to dopiero konsultacja .. Ale swoją drogą to chyba jakiś znak takie przyspieszenie tego terminu bo do czerwca może i bym się rozmyślił
No a teraz będzię dylemat bo jak mam konsultacje koniec kwietnia to babka w recepcji powiedziała że operacja będzie mogła być w czerwcu .. Nie wiem nawet fajnie na lato |
|
|
|
#164 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja juz w Polsce ;-)
To jest katorga z takim maluchem 25 godzin jazdy Ale juz w domku i teraz tylko odliczam czas Pozdrawiam
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
aga3331 kiedy masz termin?;>
kejsiii ja robie na lato bo nie moge się już doczekać aż zobacze rezulataty do września to bym zakwitła w domu myślac o tym;P |
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
Trelek dzięki
![]() mam tez takie pytanie, ile mniej więcej czasu trzeba czekać na terminy konsultacji jak i zabiegu? chciałabym załapać się najdalej na październik bo metoda która mnie interesuje zostawi mi ok pięciu blizn na piersiach i chciałabym żeby na wakacje można było wyjść w kostiumie (mniej lub bardziej zabudowanym) na basen
|
|
|
|
#167 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#168 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zwarjowac mozna![]() super zaraz bedziesz miala nowe cycuszki... pozdr o...---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#169 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja mam takie pytanko czy byłyście na konsultacji tylko u jednego lekarza czy robiłyście kilka u różnych i potem wybrałyście najlepszego?? Ja zdecydowałam się na klinikę w Swarzędzu właściwie odrazu i nie wiem czy robić jeszcze konsultacje gdzieś indziej??
lusia87 a ty masz na maj termin tak?? to być może będziemy miałe nowe cycuchy w podobnym terminie |
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
To dzwonić będę dopiero w czerwcu bo wtedy rozwiąże mi się sprawa z finansami i przeprowadzką, mam nadzieję... nie, musi się rozwiązać pozytywnie ![]() 36 godzin... masz stalowe nerwy. Dla mnie katorgą były 4 godziny drogi busikiem, nogi same mi chodziły ale dużo zależy też od towarzystwa... np pociągiem na woodstock jedzie się 11 godzin a na nic bym ich nie zamieniła
|
|
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
kejsiii tak mam na 10 maja termin
myśle ze lipiec sierpień już będę mogła korzystać z moich nowych nabytków wiesz przed pójściem do lekarza czytalam wiele forów i wypowiedzi innych dziewczyn dlatego idac na konsultacje wiedziałam praktycznie wszystko oprócz wielkości cycorów i terminu;P oczywiście lekarz sam dużo mi powiedział jak to wygląda jak z narkozą z opalaniem jak długo bede siedziała w klinice, mówił mi również ze operacje piersi udają się w 98%, a niby nosa w 70% jakos tak;P Mając do niego pytania takie poza, to co moge a czego nie, powiedział że wychodząc juz z kliniki dostaje kartke, na której wszystko będzie napisane kiedy co moge zacząć no i trzeba się stosować do tego... ogólnie byłam bardzo zakręcona i zestresowana dlatego mnóstwo rzeczy zapomnialam ale mówił, żeby dzwonić dowiadywać się itp...najbardziej uspokoił mnie swoim luźnym podejściem...wypytywał co robie o filmach gadaliśmy abym przestała na chwile myśleć o tym, że jest to lekarz i tylko lekarz bardzo mi to pomogło dlatego kiedy zapytał czy chce się zastanowić czy już wiem od razu powiedziałam tak chce op i koniec![]() strasznie zakręciłam, przepraszam;P |
|
|
|
#172 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pozdrawiam wszystkich serdecznie
|
|
#173 |
|
Rozeznanie
|
Hej Babki!
Podczytałam te Wasze dylematy stanikowe i polecam z całego serca staniczki angielskiej firmy Panache a zwłaszcza serię Panache Superbra. Staniki sa tak skrojone ze cycuchy czuja sie jakby miara była dokładnie z nich brana. Rozmiarówka jest bardzo różnorodna i każdy dla siebie dostanie coś ślicznego i w dobrym rozmiarze, przy czym ja np przy moim 65-70 D/E w innych firmach w Panache biorę 65 FF i leży idealnie. Mam trzy staniczki tej firmy i jestem zachwycona. Polecam! Dani Ty o mnie pamiętaj Maleńka!
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
hej,dziewczynki
Najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych ![]() smacznego Jajeczka, wesołego i obfitego Króliczka, mokrego Dyngusa.. ..i co kto sobie więcej życzy ![]() niech cycuchy dobrze się noszą w wielkanocnych kreacjach ![]() i pięknie prezentują przy szczodrze zastawionych stołach ![]() pozdrawiam świątecznie
|
#175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdybym miała wtedy pieniądze to pewnie bym któryś kupiła ze względu na fakt, że pasowały bardziej niż te kupione gdzie indziej... jednak nie poczułam jakiegoś niewyobrażalnego komfortu ubierając je... dziwne było oglądanie siebie w staniku w którym wygląda się zupełnie inaczej niż w tych które widać wszem i wobec. Ogromne staniory leżą zupełnie inaczej niż te w standardowych rozmiarach, inna szkoła jazdy i trzeba się przyzwyczaić ;p Za to duża gama ładnych wzorów do wyboru jak na takie rozmiary, ba bardzo duża! i pod cyckami tez duzo jest do wyboru
Edytowane przez arahja7 Czas edycji: 2010-04-03 o 19:19 |
|
|
|
|
#176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Np model superbra inferno podnosi i zbliża do siebie piersi, a jednoczśnie nie powoduje latania biustu - co ja osobiście lubię, bo cenię sobie stabilność, natomiast model special occasions jest wymarzony dla posiadaczek wysokiego profilu bo świetnie układa cycuchy, nie ugniata, a fantastycznie trzyma mimo że jest bardotką. Nie ma złotego środka dla wszystkich - zgadzam sie z Tobą. Polecam jednak tą firmę bo to najlepiej wykonane i najlepiej spełniające swoje funkcje staniki jakie ja nosiłam.
|
|
#177 |
|
Rozeznanie
|
Powiem Wam dziewczyny że od nie pamiętam kiedy staram się przeczytać wszystkie poprzednie strony dotyczące powiększenia piersi wszystkie posty i właśnie stwierdzam że się poddaję
Nie mogę tego wszystkiego ogarnąć tyle tego jest . Ale co się dowiedziałąm to się dowiedziałam Szkoda tylko że tak mało wypowiedzi od dziewczyn dr.Kolasińskiego![]() Jedno ważne pytanie przeczytałąm w jednej z części że anatomy bardzo często się przesuwają tzn częściej niż okrągłe czy to prawda ??Muszę wiedzieć bo jeszcze nie wiem sama co mi dr zaproponuję ale czytam że szczupłe to raczej te właśnie anatomiczne dostają ja mam 173 cm ważę 59kg i raczej jestem szczuplutka
|
|
|
|
#178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tam trzeba szukać. Odstraszył mnie trochę jedne model który chyba miał zbliżać piersi... o dziwo kończył się tak bardzo pod pachą że ręką zasłaniałam część miseczki i był tam taki dziwnie płaski przez co piersi wylewały mi się... do mostka wyglądał komicznie ale jako krawcowa zgodzę się, że solidnie uszyte ![]() Znasz jeszcze jakąś sensowną firmę która rozprowadza duże rozmiary? ![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- O matko, zobaczyłam zdjęcie MayaDivy z "dziełem" Sankowskiego
|
|
|
|
|
#179 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja polecam dr który mnie operował bo to esteta w każdym calu, a przy tym świetny człowiek www.aestetica.pl możesz ocenić sama. Wiem jednak ze dr Broma też robi reduckcję i to przez otoczkę. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
Z tego co wiem to Agnes ( A od siebie mogę powiedzieć ze nie jest to lekarz który wypina sie na pacjentkę w razie jakichś powikłań - a to już baaaardzo dużo!!! Brawa dla Niego ![]() ![]() klaski:W sytuacji osób bardzo szczupłych faktycznie proponuje się często anatomy (nie mam pewności ale chyba dlatego żeby się biust tak gwałtownie nie zaczynał i nie wyglądał sztucznie - jak doklejone piłki) Każdy implant może sie przekręcić, ale faktem jest że w przypadku anatomów jest to bardziej widoczne. Ale wsród dawnej grupy tego forum jest dużo szczęśliwych posiadaczek anatomów, które są bardzo zadowolone i nic im sie nie przekręca (a wyglądają... niebiańsko!!!)
|
|
#180 |
|
Rozeznanie
|
seela odwiedziłam stronkę twojego doktorka i powiem Ci że super robi cycuchy takie naturalne bardzo mi się podobają ... Sama szukam właśnie lekarza co robi bardzo naturalne piersi a nie wielkie piłki
Zastanawiałam się jeszcze nad dr Kubasikiem ale kurcze właśnie coś mi się wydaję że on bardziej takie okrągłe cycuchy preferuje i bardzo duże .. Powiem że sama już nie wiem mam mętlik w głowie odnośnie tych lekarzy .. Na poewno więcej opini jest o Kubasiku niż Kolasińskim A czemu pisałaś o komplikacjach Czy Agnes miałą jakieś powikłania??Pisałąm do niej na PW ale nie wiem czy doszło czy jej już tu nie ma
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.

poszlam dzis na miasto z nadzieja nabycia nowego staniorka. postanowiłam przymierzyc 70D to nie dosc ze był za duzy w obwodzie to miska zupełnie nie lezała. zapytalam czy są większe a babka na to "ale te przeciez sie tak ładnie układają" w kazdym razie niec z tego nie wyszlo. w innym sklepie w ogole nie mieli "duzych rozmiarow". i w ostatnim jak zapytałam czy dostane 65E to babka krzywo na mnie popatrzyla i zapytała "a to dla Pani?" no to musialam stwierdzic ze nie, bo przeciez moje to takie B/C wizualne. i nie wiem co robic

loviam go prawie tak mocno jak moje melonki-anatomki ( 345 )
to bedzie jakas masakra to oczekiwanie 

wiem tylko, że większy od wszystkich znajomych prócz tej jednej kolezanki która ma H.
Sama nie wieżę że się wogóle zdecydowałam .. Czy wy dziewczyny też tak miałyście?? jak zapełniałyście czas do operacji bo ja chyba zwariuje codziennie o tym myślę czy dobrze czy źle co powiedzą rodzice jak się dowiedzą ?? Masakra jednym słowem 

zwarjowac mozna
pozdr o...
klaski: