|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() TŻ się śmieje, że jestem jego osobistym notatnikiem i przypominam mu o tym o czym powinien pamiętać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Podobno też płyny do higieny intymnej też się sprawdzają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz, to się tam samo przeglądnęło ![]() A tak na serio, to zainspirowała mnie wypowiedź z wątu o tych kosmetykach, gdzie ktoś pytał o to, czy jest strona z opisami wszystkich rodzajów tego cuda. I postanowiłam sprawdzić, co tam nowego... Wymyślili nawet BB Creamy dla facetów, nocne i bazę rozświetlającą pod BB Cream, którą chyba nawet sobie kupię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
No akurat po chinskiemu nie umiem, jeszcze się ucze
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyznam się, że właśnie w ten sposób zaczęłam wykorzystywać resztkę Physiogelu zanim się przeterminuje ![]() ![]() No, mój kosztował 2 dychy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i niech mi ktos powie, ze minerały tylko wyciągają pieniąze ![]() dzięki nim nie mozna skusic mnie zadnymi puderkami i podkładami ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() a Asia neich się nie wymądrza, bo sie zaraz okaże, ze to zaszyfrowany polski ![]() a serio ostatnio chciałam sobie kupic jakies gotowe pierogi i chyba sprawdziłam wszystkie jakie mogłam i w kazdych smalec ![]() tłuszcz wieprzowy itp... po cholere oni do pierogów to pchają?? no i sobie pojadłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Estelle - no taka jakaś
![]() ![]() Finlora- fakt. Teraz to te kiełbasy wszystkie jakieś dziwne ;o ale zjadłabym takiej domowej, wiejskiej z chrzanikiem ![]()
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie dzisiaj przypomniałam, że jest post kiedy wyjęłam parówkę z lodówki z zamiarem spożycia jej na śniadanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Mnie to od rana wszyscy mówią
![]() ![]() ![]() ![]() no cóż... idę się zadowolić śledzikiem...
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz jedziemy z TŻ'em do chińczyka - nie będę mogła zamówić swojego ulubionego kurczaka ale za to wezmę rybkę w cieście kokosowym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedzenie od chińczyka mnie przeraza, po aferach z kotami w zamrażalkach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
|
A ja nawet za bardzo czasu na jedzenie nie mam
![]() Dzisiaj zrobiłam sobie musli na śniadanie i... musiałam je zjeść na dworze podczas spaceru... Pazuryr walnął w kimkę a ja na ławeczkę, z kubeczkiem i wiosłowałam łyżką ![]() Niestety, coraz więcej uwagi wymaga ![]()
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
ja należe do tych, którzy wolą wiedziec co jedzą
![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-02 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dopóki nie przeczytałam 1 składu i teraz nigdzie nie mogę znalezc bez smalcu serio nigdzie! i juz nie jem a to tez plus, bo pierogi lekkie nie są, a takie kupne to w ogóle lepiej nie mówic co tam pakują by mniej kasy wydac ![]() serio ja! ale tak serio serio ![]() niedługo będzie trzeba w bikini wskoczyc no było o tym w gazetach pisali juz w 2-3 restauracjach odkryto w zamrazalkach kocie i psie mięso, które było dorzucane do kurczaka ja juz nawet tam ryzu z warzywami nie biorę ![]() bo jak tak było w 2-3 to co z tymi innymi chińskimi restauracjami, których nikt nie sprawdza? ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- dzis dla odmiany nałozyłam na twarz białą glinke ![]() idę ją zaraz zmyc i jakis peeling ciała sobie zrobic ![]() a jutro olejowanie ![]() normalnie zaczęłam o siebie dbać ![]() ciekawe jak długo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To od wtorku, bo w świeta to nie ma sensu bo wiem, ze na pewno zjadłabym placka albo zająca czekoladowego ![]() ![]() Ja się raczej nie stołuje w knajpach bo raz ze taniej w domu a dwa ze kalorycznie i nie wiadomo co w tym jedzeniu jest i jak było przygotowywane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
ale tak serio sie odchudzamy a nie co?
![]() moze na dietetyke pójdziemy to będzie bardziej motywować ![]() ja się stołuje w pizzeriach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
|
Kobietki!
Ponieważ jutro pewnie nie będzie mi dane zajrzeć do Was z iwagi na gorączkowe przygotowania do wyjazdu, już dzisiaj życzę Wam Wesołych Świąt a co za tym idzie wszystkiego co najlepsze, kasy na minerały, odżywki i olejki do włosów ![]() ![]() *** Kliknąć w załącznik ![]()
![]() |
#2930 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
![]() ![]() ![]() Musisz to szybko nadrobić ! Naprawdę smaczny. Cytat:
Podam krótki przykład z Jego rankingu owocowego. Najmniej kaloryczne są : mandarynki, poziomki, jabłka, czereśnie, grejpfruty, morele, wiśnie, brzoskwinie. A ananas zawiera bromelinę - enzym, który reguluje przemianę materii. Cytat:
Papierosów nie pozwalają palić, ścierwa też nie dają jeść. To jakie przyjemności {poza mineralnymi kosmetykami} mi pozostaną ?! Nie wiem jak Wy, ale ja mam układ trawienny wszystkożerców : mięsko więc też jeść powinnam. Cytat:
Dlaczego : "no cóż" ?! Rybki są pyszne. Mogłabym je jeść na okrągło. Tylko nie umiem przyrządzić. Dzisiaj spróbuję pstrąga w folii upiec. Cytat:
![]() No pewnie !!! Dziewczyny - życzę Wam i Waszym Rodzinom radosnych Świąt Wielkiej Nocy ! No - i żeby wielkanocny króliczek duuuuużo prezentów Wam przyniósł. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a jak nigdzie nie wyjezdzacie to na wizaz zagladac, bo co ja robić będę? ![]() ja informacje o ananasach, jajkach i w ogóle o zywieniu to z wizażu mam napewno ananas jak w ogóle owoce jest zdrowy, ale wiem, ze na dietę nie polecany smalcu nie ma w moich posiłkach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na dietetyke można pójsc zrobić osobny wątek, jeśli by nas więcej było, mogłybyśmy wrzucać jadłospisy itp. Bo na ogólnym z jadłospisami to mi sie nie chce zabardzo udzielać, bo mam wrażenie, ze tam jest wzajemne kółko adoracji osób na P [przytyciu] i ogólnie nie mozna napisać, że się za dużo zjadło na R [redukcji] bo ciekawe co dziewcztyny na P mają powiedziec o ilości ich jedzenia, ale w drugą strone to już nie działa, a wiadomo, ze prawie każdy na R chciałby móc tyle jeść ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też życze wszystkiego najlepszego z okazji świąt, smacznego jajeczka ![]() ![]() Ja też mam załącznik, a co ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Przeszedł do mnie ten filtr Lirene już, Mirelka to chcesz tą próbke?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Finlora- u nas to różnie ywa z tym postem. Kiedyś mięsa nie jadłam w każdy piątek, ale teraz jest mi to obojętne. Chociaż obiady mamy raczej postne. Słodycze też jemy, tylko ojciec taki religijny
![]() Karola - moja dieta kończy się wraz z otwraciem lodówki ![]() ![]() Heroldin- ojj taka rybka w foli i do tego jakiś pyszny dip... mmmm Życzę Wam spokojnych. radnosnych i pogodnych Świąt. I smacznych jajek ![]() ![]()
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja wczoraj po 21 zjadłam sledzia i orzechy laskowe i kto ma gorzej? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
Obie mamy źle
![]() ![]() ![]() mogę Wam kibicować ![]()
#2937 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem jak to jest na jadłospisach, bywa bardzo nie miło są tam takie 2 osobniki co uwielbiają krytykowac diete wege... Cytat:
ja bym pakowała do pudełeczka np po kremie pod oczy albo po zwykłym kremie, ew do strunki ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- ja bym biegała jakbym miała z kim i gdzie ![]() ale w wakacje biegalam o 6 rani 4 dni w tygodniu ![]() ![]() potem nie miałam z kim ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
I widziałaś efekty, Mirelko? Ja biegam z koleżanką, ale wydaje mi się, że samemu lepiej
![]() Dostałam od króliczka tipsy z taki kwiatami wystającymi. Zastanawiam się, czy nie przeszkadzają one w niczym...
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprostu lepiej się czułam tak pełna energii i wypoczęta dzięki bieganiu sama nie dałabym rady musiałabym miec auto, zeby jechac w to miejsce, bo nie wyobrazam biegac sobie po miescie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
To może rower?
![]() ja po lesie hasam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.