|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Oczywiście nie świadoma ucieszyłam sie, że tam mało napisałyście, a tutaj niespodzianka nowa część!!
![]() Dom przybrany, posprzątany. Teraz ciasto i przygotowanie koszyczka i pisanek. Cytat:
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
smiac mi sie z tego chcialo bo ten moj czarnuszek zawsze sie nawala z ruskiem a teraz tak slodko spaly w tej misce ![]() kasha mam nadzieje ze brat sie wylize i wszystko bedzie w porzadku. |
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Jejku ale mi się nic dziś nie chce ale chyba pójdę poprasować trochę bo siedzę i tylko jem i jem i jem.
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
ale pedzicie!
A ja melduje, ze legginsy 3/4 i tuniczki ciazowe z all przyszly i sa baaaardzo fajne. Malo tego bylam dzis na zakupach i kupilam 3 bluzki-tuniki. Juz nie byly takie tanie jak te z all... Jutro mam zamiar upolowac jeszcze jakies plaskie, bezowe buciki bo mi ostatnio TZ powiedzial, ze obcas nie pasuja kobiecie w ciazy Troszke sie zafrapowalam no ale po czesci ma racje...w koncu wygoda ponad wszystko ... Poczulam wiosne i zaczynam wymieniac garderobe jeeeeeej jak to poprawia huuuumor |
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby kochane, no to mamy kolejny wątek
ładnie pędzicie. Szalejecie jak nie wiem co. Ja dzisiaj się źle czuje, pogoda do bani i oddziałowuje na mnie bardzo. W dodatku Łucję najchętniej bym dzisiaj przez okno wyrzuciła, jest niedobre, ciągle piszczy, wyje i jak bym mogła to lałabym ją po dupie co chwilę... ale wiem, że to i tak guzik da... więc po co. Nie wiem czy to pogoda na nią też tak działa czy co... możliwe, ale chcę już wieczór, by poszła już spać, bo ją chyba zatrzasnę. Sama jestem do bani, ugotowałam właśnie szynkę, byłam na zakupach, po obiedzie z Łucją spałyśmy 3 godziny, a najchętniej już bym się spać położyła jak by dziecka nie było... Właśnie dostała ochrzan, i ma karę, siedzi na swoim łóżeckzu, bo ileż można strzelać fochami? Chcę piękną pogodę, bo i lepiej się wtedy czuje vette jakie getry kupiłaś? po ile? Daj no linka? Są takie, że można je nosić nawet do krótkich bluzeczek? |
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
basienka najwazniejsze dla mnie, ze nie przeswituja... i nawet biale leza i wygladaja bardzo dobrze. Mysle, ze za kilka tygodni beda lezec jeszcze lepiej bo jednak maja troche zapasu w pasie i jeszcze sie w nich troche gubie....Tak czy siak wartaja tych kilku zl.
Nigdzie w sklepach nie moglam dostac nawet podobnych... Co do krotkich bluzek...ja kupowalam do tunik i chyba nie ryzykowalabym do krotkich...choc jak kto woli. W koncu dobrze leza i nie przeswituja wiec mozna sprobowac. Ahaaaa M rozmiar to jak dla mnie troszke wieksze S. mam nadzieje, ze mnie nie zbanuja za linka ;/ http://allegro.pl/item957872608_najt...owe_3_4_m.html |
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
bassienka jutro bedzie lepszy dzien
![]() kashha mam nadzieje, ze to jednak nic powaznego z bratem, trzymaj sie! Lazienka juz wypucowana, jedno ciasto w piekarniku, zupka sie gotuje, zaraz zabieram sie za drugie ciasto
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
kashha przykro mi z powodu brata
mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebieja juz koszyczek mam z glowy i nic wiecej mi sie nie chce. na dworze szaro buro i zimno
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-04-02 o 18:56 |
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
O kurcze tu juz 4 czesc
Ciekawe w ktorej czesci bedziemy sie rozpakowywac ![]() kashha szkoda mi tego Twojego brata ,mam nadzieje ,ze szybko dojdzie do siebie vette to tez musze takie kupic skoro polecasz ![]() Dzis mam jakis kiepski dzien Zastanawiam sie czy kupic sobie narty ,w koncu obiecalam sobie ,ze przyszly sezon caly przejezdze ,ale.. zastanawiam sie czy nie bede wyrodna matka ,ze wydaje na wlasne rozrywki ,a nie dziecko. Cos mi sie pozmienialo w psychice przez ta ciaze..
Edytowane przez żabka19 Czas edycji: 2010-04-02 o 19:02 |
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item956403809_nowo...atis_0131.html kupilam tez bombke od tego samego sprzedawcy Zdjecia wkleje jutro jak tylko ogarne szafe... zabralam sie za mega porzadki Z tymi nartami, jak tylko nie nadszarpna domowego budzetu to czemu masz sobie zalowac? Wysportowana mama to super mama ![]() Potem malemu kupisz jak troche odrosnie od ziemi i bedziecie razem smigac, wiesz jaka radocha?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Zabka my zrezygnowalismy z nartw tym roku :/ z wiadomych powodow no i w przyszlym jesli polecimy gdzies na narty to pewnie ja nie bede jezdzic chyba, ze na zmiane z tz-tem, ale juz planujemy wakacje, niestety nie bedziemy leciec gdzies daleko, ale jakas Grecja czy Maroko juz mysle, ze mozna bedzie z rocznym dzieckiem uskutecznic.
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zamowie najpierw jedna ,tylko nie wiem czy grafit czy fiolet.Co do nart.. jeszcze to przemysle,wczoraj juz szukalam informacji od ilu lat mozna zaczac uczyc dzieci jazdy Ale tak jak mowie ostatnio mam tak ,ze jak wchodze do H&M to przelece tylko wzrokiem ciuszki dla kobiet ,a w dziale dzieciecym spedzam z pol godziny A co do wakacji to ja tez juz obmyslam gdzie pojedziemy cala rodzinka za rok, wczesniej myslalam o Teneryfie ,bo w tym roku mielismy jechac ..ale ja jednak wybralam wakacje na porodowce I tak wczoraj wymyslilam,ze pojedziemy do Sopotu bo uwielbiam polskie Morze ,a nie bylo mnie tam z 5 lat ,a moze i wiecej.
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na Teneryfie mam kolezanke, ktora sie przeprowadzila tam jak w ciaze zaszlam
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki vette, na pewno sobie zamówię
bo chce na teraz jakieś getry z panelem.... ja i tak mam większość dłuższych bluzek, ale nei wszystkie są bardzo długie... niektóre są do połowy tyłka... i dlatego pytam czy można je nosić też do krótszych bluzeczek Alguien wiem, że jutro będzie lepszy dzień... nie narzekam więc
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
hello
ja po spacerku... w parku pięknie dziś cały dzień świeciło słonko Wrzucam fotki.. na pierwszej cała rodzinka, tylko Klara się odwróciła potem ja no i na końcu brzuszek i moja nowa tuniczka z h&m Widać że moje włoski są trochę jaśniejsze? powiedzcie że tak!!!
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Pszczółko ale ślicznie wyglądasz, zazdroszczę pogody, bo u nas do bani... i na ostatnim zdjęciu jaki piękny brzusio... śliczny
śliczna piłeczka!
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi sie juz tych swiat odechcialo najpierw rano przyszlo rozliczenie od syndyk. same media 750 zl do tego jej chory czynsz ktory nam podniosla 5-cio krotnie i wychodzi 1700 do doplaty niby. niech spada nie bedziemy tego placic tylko media zaplacimy. no i teraz informacja dnia: musimy kupic nowy silnik do auta |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Ania o kuźwa ciężkie czasy pod względem finansowym, załamać się można... a auto to nie lepiej sprzedać? Nie bardziej się opłaca?
Ja to się zastanawiam czasem co robić, by skądś i jakoś mieć więcej kasy... ale brakuje mi pomysłów niestety...
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
pszczolka87 Promieniejesz w ciazy! Slicznie wygladasz
Kolor wlosow rzeczywiscie jasniejszy i moim zdaniem bardzo dobrze w nim wygladasz.niezawsze Eh ,ze ja nie mam znajomych w takich miejscach. My Teneryfe juz dawno mielismy zaklepana na te wakacje ,ale jak to w zyciu plany moga sie czasami pozmieniac. Nasz maluszek na pewno bedzie mase podrozowal ,wiec chce mu oszczedzic zmian klimatu ,przesiadek i dlugich lotow. Ale zobaczymy jak to bedzie. ania22 wspolczuje tych niespodziewanych wydatkow i to jeszcze na Swieta :/
Edytowane przez żabka19 Czas edycji: 2010-04-02 o 19:55 |
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję pięknie wszystkim mamusiom
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pieknie wygladasz na tle tych krokusikow zazdroszcze spacerku... moj maz to sie chyba nigdy nie zalapie na spacer ze mna :/ za pol godziny dopiero z pracy wroci ale jutro jedziemy do mamuski to koniecznie musimy zaliczyc spacerek nad morzem, trzeba korzystac poki ma wolne
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję wszytskim bardzo za miłe słowa ![]() ![]() a co do wielkości brzuszka to sama byłam w szoku jak zobaczyłam go na zdjęciu..nie sądziłam że jest taki wielki... w lustrze nie wygląda na taki duży a fotek dawno sobie nie robiłam
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
niezawsze Ja w tym roku tez juz na nartach nie pojezdzilam...
pszczolka87 Tez mierzylam ta tunike ...ale jej nie kupilam, teraz juz wiem dla kogo zostala stworzona... wyglada na Tobie idealnieLadnie wloski wyszly aniaa22 żabka19 ja wzielam brudny roz, bardzo fajny zgaszony odcien, nie taki cukierkowy bassienkaw nie ma problemu, ja tez bede zamawiac jeszcze jeden kolor bo kroj mi baaardzo podpasowal |
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki dziewczyny za slowa otuchy. ja leze i lzy mi leca same a moj maz tak sie wkurzyl ze lazienke poszedl sprzatac.
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ty chudzinka jestes
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
pszczolka ślicznie wyglądasz
![]() ania współczucia |
|
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
75 kg zywej wagi heheania nie płacz kochana... wiem jak to jest bo sami mamy nie lekko, musimy się wprowadzić do teściów, wcale nie jest mi z tym łatwo i generalnie wszystko się wali.. także naprawde rozumiem co czujesz... ale pomyśl sobie tak że teraz nic nie jest tak ważne jak maluszek i w takich chwilach myśl o maleństwu i będzie lżej ja tak się staram robić i daję radę głowa do góry.. wszystko się ułoży zobaczysz
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
pszczółka no no jaki brzusio już duży a jaki śliczny
![]() ania
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

ładnie pędzicie. Szalejecie jak nie wiem co. Ja dzisiaj się źle czuje, pogoda do bani i oddziałowuje na mnie bardzo. W dodatku Łucję najchętniej bym dzisiaj przez okno wyrzuciła, jest niedobre, ciągle piszczy, wyje i jak bym mogła to lałabym ją po dupie co chwilę... ale wiem, że to i tak guzik da... więc po co. Nie wiem czy to pogoda na nią też tak działa czy co... możliwe, ale chcę już wieczór, by poszła już spać, bo ją chyba zatrzasnę. 

mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie