![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie od 06.04.2010!
ja mam już wykupiony karnecik na Body Space
![]()
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Witam! Nareszcie poświąteczna dieta, rozsądny termin
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
oj tak, mi systematyczność też tak ciężko przychodzi... mam nadzieję, że będziecie motywować
![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki..
![]() Można podpiąc isę pod Wasz wątek? ![]() ![]() ![]() wzrost 167cm waga 65kg ![]() marzenie: ujrzec z przodu piąteczkę na wadze i popracowac nad silną wolą! ![]() Próbowałam już tyle razy.. Z natury jestem niecierpliwa więc mam obniżony stopień motywacyjny ![]() ![]() Moją zmorą są udziochy! I cellulit... M.A.S.A.K.R.Y.C.Z.N.Y. dodam jeszcze oponkę i boczki.. mieszanka wybuchowa ![]() Z pewnością jest to wina braku ruchu wynikający z braku czasu.. Prowadzę własną działalnośc i podczas sezonu ogrodniczego od lutego do końca maja pracuję od 8 do 21.. czasami nawet dłużej.. Wieczorkiem mam czas tylko na wklepanie jakiegoś mazidełka na cycka i antycellulita.. to małooo.. ale chociaż nie mam wysuszonej skóry ![]() Mam nadzieję, że uda mi się tym razem. Kurczę, nawet musi mi się udac! Chciałabym wreszcie jechac z podniesionym czołem i dupką nad ciepłe morze z moim Menem.. no i nie wstydzic się już tak bardzo swojego ciała.. Zrobic to dla własnej satysfakcji i poczuc się piękna ![]() ![]() Nie ma bata.. Zaczynam. ![]() Do boju!! ![]()
c'est la vie ![]() Edytowane przez motylek_ Czas edycji: 2010-04-01 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Ja stosowałam "dietę Gacy" , jeździłam do Lublina co tydzień, potem co dwa tygodnie (ok.50 km w jedną stronę) i nie powiem -schudłam - 20 kg w 11 tygodni. Bardzo mi pomogła ta dieta - nabrałam pewności siebie i zaczęłam nareszcie patrzeć w lustro. Ale niestety teraz na mięso nie mogę patrzeć. Na widok karczku mnie mdli. Ale poza tym nie narzekam. Nie wyszłam z diety jak powinnam, więc znów przybrałam 10 kilo. Wtedy koleżanka poleciła mi dietę Dukana, tak popularną ostatnio. I rzeczywiście, odzyskałam sylwetkę, ale niestety tam też jest mięso, więc miałam problem, a do tego mam teraz wstręt do chudego sera. Mój ślubny do dziś dnia stosuje czwartki z diety Dukana, przybył na wadze odkąd skończył się katować, ale ostatnio znów marudzi. I co drugi-trzeci dzień piecze mięso! Ja wymiękam. Kocham chlebek i jestem uzależniona od słodyczy.
@ewa2207, mogłabym też liczyć na "próbkę" diety na zawołanie? Nie chcę się rzucać "z motyką na słońce", ale jeżeli to rzeczywiście działa, to jestem wystarczająco zmotywowana
76 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomocy!!! Edytowane przez falena loca Czas edycji: 2010-04-02 o 06:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
@ewa2207, ja też jeśli mogę bym poprosiła o tą dietę, bo zupełnie nie mam pomysłu na odchudzanie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
no no widzę że coraz więcej nas zacznie stosować po świętach dietę "odchudzanie na zawołanie" myślę że damy radę bo z tego co widziałam to nie jest ona wcale aż taka zła
![]()
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Ja również pragnę się przyłączyć. Od wtorku chcę zacząć kurację.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ah ja to bym chciała ważyć tyle co Ty no ale to tylko marzenie ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
hej , moge się przyłączyć ? waze 59 kg przy 162 - wyglądam tragicznie
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
ewa2207 czy mogłabym i ja prosic o informacje o diecie na zawołanie? Nigdy o niej nie słyszałam , a tu takie poruszenie na jej temat. Może ona okaże się skuteczna
![]()
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
no to czekamy wszystkie na odzew Ewy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Ja tez sie chetnie przylacze, przede mna 4 kg
narazie jest 62 (173cm) ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- w prawdzie juz miesiac stosuje wlasna diete i z 68 zeszlam na 62 ![]() ale jeszcze 4 kilo... mam nadzieje ze sobie pomozemy nawzajem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
To ja też się przyłączę jesli można.
zabiatko ja podobnie jak Ty ważę 55 kg (od ponad tygodnia jestem na diecie i udało mi się zgubić prawie kg, bo było 56) i może nie jest tragicznie, ale po zimie tłuszczyk się zadomowił. A chciałabym zamiast niego widzieć mięśnie i zdrowe ciałko ![]() Chciałabym wrócić do swojej normalnej wagi, tj 50kg, max 52 ![]() Może forum mnie bardziej zmotywuje do działania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
No to ja też się dołączam. Muszę się wziąć za siebie, żaby latem móc się pokazać w stroju kąpielowym.
Wzrost: 177cm Waga: ok. 70 kg myślę, ale nie jestem pewna bo nie mam wagi, do "po świętach" sobie sprawię i zobaczymy ile jest dokładnie Cel: kilka kilogramów mniej, usunąć oponkę na brzuchu i boczki ![]() Postanowienia: ograniczyć słodycze i słone przekąski (zrezygnować całkowicie chyba nie potrafię ale zobaczymy) zdrowiej się odżywiać - jeść śniadanie (teraz tego nie robię), ograniczyć spożywane tłuszcze w postaci oleju do smażenia, śmietany itd., zwiększyć ilość owoców i warzyw ćwiczyć codziennie wieczorem Ewo, w związku z tak dużym zainteresowaniem dietą "odchudzanie na zawołanie" może mogłabyś umieścić tutaj na forum szczegółowe informacje na ten temat? Dziewczyny, razem damy radę, będziemy codziennie zdawać relację ze zjedzonych posiłków, wykonanych ćwiczeń, spowiadać się z małych grzeszków i wspierać się wzajemnie ![]() Pozdrawiam Was i już nie mogę się doczekać tego naszego wspólnego odchudzania bo od dawna nosiłam się z takim zamiarem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Hej ja tez chcialabym sie dolaczyc ale juz stracilam nadzieje... nie mam sily, motywacji tez mi brak, w zasadzie moge nie jesc wogole ale to bez sensu bo wtedy tyje sie dwa razy szybciej... nie wiem jak sie zabrac do tego po raz kolejny...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
AgaS88 a ile razy juz sie odchudzalas? Mysle ze trzeba troche poczytac forum, zeby sprawdzic co i jak i na kogo dziala nalepiej i byc dobrej myśli a napewno się uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Mój mail Marta625@interia.pl ![]() Musze zgubić tu i ówdzie, bo czuje się ze soba paskudnie ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
ale nas dużo się zrobiło!!
![]() ![]()
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam
Ja też chciałabym się przyłączyć do waszej wielkiej akcji odchudzającej ![]() To będzie moje pierwsze poważne odchudzanie, bo trochę mi się odłożyło tłuszczyku (tyje podczas sesji ![]() Największy problem mam ze słodyczami i słodką kawę, którą uwielbiam. O 16.00 codziennie budzi się we mnie dziki głód na słodkie. Mam jeszcze pytanie Drogie Wizażanki: co jecie w przerwach między posiłkami, kiedy czujecie ssanie w żołądku?? Ja mam z tym problem, bo ongiś miałam chory żołądek i okresowe bulgotanie. Chce się przed tym uchronić, a będąc na mieście nie mam konceptu co by tu wrzucić na ruszt zamiast słodkiej bułki ![]() Życzę wszystkim powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do podjadania.. jem ok. 5 posiłków dziennie, więc tak naprawdę nie czuję wcale głodu ani ssania. Ale jeśli już to wszystko zależy od pory dnia. Do południa można węgle, bo powiedzmy, że spalimy je dość szybko w ciągu dnia, więc w grę wchodzą owoce, jogurty, musli, ciasteczka owsiane itp. Nawet chlebek razowy. A po południu to już bardziej nastawiłabym się na białka- jajka, ryby, mięso, sery chude. I do białka oczywiście warzywa ![]() A jak poczujesz, że na mieście lub gdziekolwiek poza domem dopadnie Cię głód to jeśli lubisz polecam maślankę. ![]() PS. Banana bym sobie jednak odpuściła, jest tuczący. . Edytowane przez jannet21 Czas edycji: 2010-04-02 o 17:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Z tym bananem to myślę, że tak źle nie jest: Banan kcal-74, białko-0,9g, tłuszcz-0,3g, węglowodany-17g, ja jem banana jak mam ochotę na słodkie, bo jest słodki i sycący
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
GRUPA 1
Czereśnie Jeżyny Limonka Nektarynka Cytryna Morele Jagody Truskawki Gruszki Jabłka Winogrona Mango Maliny Grejpfrut Figi Śliwki Ananas Kiwi Melon Papaja Pomarańcze Brzoskwinie GRUPA 2 Sałatka z jajek Jajka na twardo Plasterki sera Makrela Łosoś Sałatka z tuńczyka Serek wiejski Orzechy laskowe Orzechy włoskie Pistacje Orzechy brazylijskie Dorsz Homar Kurczak bez skóry Miecznik Flądra Krewetki Pieczona wołowina Plasterki indyka Plasterki szynki Plasterki boczku Migdały Orzechy ziemne Fasola Krab Pstrąg GRUPA 3 Pasterniak Rzepa Cebula Seler Brokuły Kapusta Buraki cukrowe Zielona fasola Grzyby Czosnek Ogórek Pomidor Kalafior Szparagi Karczochy Brukselka Rzodkiewka Szpinak Groszek Pieprz Cukinia Bakłażan Kabaczek Sałata GRUPA 4 Rzodkiewka Nektarynka Cytryna Mango Sałatka z jajek Soczewica Jajka na twardo Jajecznica Pieczona wołowina Plasterki szynki Groszek Buraki cukrowe Maliny Plasterki boczku Serek wiejski Czereśnie Jeżyny Winogrona Pomarańcze Fasola Homar Dorsz Pstrąg Sałata Szparagi Karczoch Seler Brokuły Kapusta Brukselka Szpinak Rzepa Cytryna Grejpfruty Figi Śliwki Suszone śliwki Morele Jagody Kumkwat Ananas Grzyby Czosnek Cukinia Krab Migdały Orzechy brazylijskie Orzechy nerkowca Pietruszka Cebula Kalafior Plasterki sera Makrela Łosoś Flądra Krewetka Mandarynka Kiwi Melon Papaja Sałatka z tuńczyka Kurczak bez skóry Truskawki Gruszki Brzoskwinie Jabłka Bakłażan Ogórek Pistacje Orzechy ziemne Orzechy włoskie Orzechy laskowe Pomidory ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- DZIEŃ 1 POSIŁEK PRODUKTY 1 2 z grupy 1 2 2 z grupy 2 3 1 z grupy 1 oraz 1 z grupy 2 4 3 z grupy 3 oraz 1 z grupy 2 5 2 z grupy 1 6 2 z grupy 1 DZIEŃ 2 POSIŁEK PRODUKTY 1 2 z grupy 1 2 2 z grupy 4 3 3 z grupy 3 4 1 z grupy 3 oraz 1 z grupy 2 5 2 z grupy 2 6 4 z grupy 3 DZIEŃ 3 POSIŁEK PRODUKTY 1 2 z grupy 2 2 1 z grupy 3 oraz 1 z grupy 2 3 3 z grupy 3 oraz 1 z grupy 2 4 2 z grupy 2 5 2 z grupy 2 6 4 z grupy 3 DZIEŃ 4 POSIŁEK PRODUKTY 1 2 z grupy 1 2 2 z grupy 2 3 2 z grupy 2 4 3 z grupy 3 5 3 z grupy 3 6 2 z grupy 2 DZIEŃ 8 POSIŁEK PRODUKTY 1 5 z grupy 3 2 2 z grupy 2 3 3 z grupy 3 4 2 z grupy 2 5 2 z grupy 2 6 2 z grupy 2 DZIEŃ 9 POSIŁEK PRODUKTY 1 2 z grupy 4 2 4 z grupy 3 3 2 z grupy 2 4 2 z grupy 2 5 3 z grupy 3 6 2 z grupy 2 DZIEŃ 10 POSIŁEK PRODUKTY 1 2 z grupy 4 2 2 z grupy 2 3 4 z grupy 3 4 3 z grupy 3 5 2 z grupy 2 6 2 z grupy 2 Porcje, które się je nie są z góry narzcone, mozna jeść ile się chce. Tak, aby sie najeść. Kolejność posiłków w danym dniu rówznież jest dowolna. Możemy jako pierwszy zjeść posiłek nr 6, jako drugi np. nr 4 itd ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- sałatka z jajek z grupy 2 to jajka pokrojone w kostke z majonezem niskotłuszczowym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
ewa2207 dobrze zrobiłaś podając dietę tu bo tak to biedna byś musiała kupe tych maili wysyłać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem niższa od Ciebie o 4 cm i w liceum ważyłam 47 kg. Wierz mi wyglądałam tragicznie...jakbym chora była. Więc 45 kg to zdecydowanie za mało przy Twoim wzroście! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Nasze forum się rozrasta
![]() Nie ma jak solidarnośc jajników ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.