|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Zauważyłyście SPECJALNĄ OFERTĘ na tajską serię PS w Hello Tomorrow?
Cena: 66 zł, podczas gdy zamawiając z katalogu mając 25% upustu wychodzi 56,70 .... Faktycznie "specjalna"
|
#4652 |
|
Raczkowanie
|
To musi byc 250zl z katalogu. Netto czy demo sie do tego nie wlicza. Potwierdzalam to u zrodla
[/QUOTE]Łeeeee kur*** a ja myślałam, że demo i netto się wlicza a tu taki ch...łam już się napaliłam na ten zestaw za 6,90 zł, ale teraz podliczyłam i z kat. 05 mam na 197,10 zł nie sprawiedliwe nuuuu
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Moze nie zauwaza
Ja jak nie zobaczylam tego zestawu na swojej 1 fakturze z 5 to do nich zadzownilam. Mialam troche ponad 250zl z samego katalogu + dodatkowo sporo z demo, netto, specjalnej. Jak zadzwonilam to mila (naprawde) Pani przejrzala moje zamowienie krok po kroku i wytlumaczyla mi, ze po zsumowaniu produktow z katalogu mam podand 250zl wiec nie mam sie o co martwic. Potwierdzila moje domysly (bo tak zrozumialam z tej ulotki), ze do tych 250zl licza sie tylko produkty z katalogu.---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Ta oferta specjalna z HT na PS w ogole sie nie oplaca. Nie dosc, ze teraz kupujac kazdy produkt po 18.90zl wyjdzie sporo taniej to pozniej w 8 maja byc 2 produkty za 35.90zl, tak wiec jeszcze taniej wyjdzie...
|
|
|
|
#4654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie przejrzalam komentarze do tego Laseru Anew Clinical na KWC. Opinie pozytywne tak wiec chyba od razu domowie sobie +3 opakowania poki jeszcze jest dostepny
A poza tym pozniej w netto ma sie pojawic znowu ale bedzie juz drozszy...---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- @Smynio Ciezko jak ciezko... ja kiedys na czyms sie pomylilam i zamowilam cos z oferty wizanej z katalogu nie spelniajac warunku. Tzn. musialam wydac iles z danych stron by cos kupic taniej. Poczatkowo jak zamawialam to faktycznie z sumy przyslugiwaly mi 2 sztuki tego promocyjnego produktu, ale z czegos pozniej zrezygnowalam zapominajac, ze byla to oferta wiazana. Tak wiec dostalam 2 sztuki tego promocyjnego produktu mimo, iz wymagana suma nie byla dwukrotnie wieksza Glowa do gory A noz sie uda
|
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy Wy pokazujecie też klientką katalog netto i HT? I czy tamte ceny są ostateczne czy od nich też jest rabat ten zależny od zamówienia tzn to 15%, 25% itd....?
|
|
|
|
#4657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie ma rabatu
Kosmetyczka Konsultantka AVON od 2002r Liderka od 2009r Edytowane przez alutka63 Czas edycji: 2010-04-02 o 18:30 |
|
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
A jak z tym rabatem? Też jest naliczany od netto i HT? CZy ceny z tamtych katalogów są już ostateczne i nie podlegają rabatom?
|
|
|
|
#4659 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4660 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4661 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Jest baaardzo mięciutki, delikatny. Nie rysuje twarzy, tzn nie mam po użyciu uczucia swędzenia jak po normalnym syntetyku. Ale jest jeden mankament. Mianowicie nie mogę w żaden sposób strzepnąć nadmiaru pudru z niego. Przykleja się jakby do włosia . W rezultacie puder nakłada się na twarz grubą warstwą, mimo wszystko.. Dlatego czasami wracam do starego pędzla, jak już ten nowy mnie zdrażni porządnie
|
|
|
|
|
#4662 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4663 |
|
Raczkowanie
|
Ziarnko piasku, fajne rzeczy będą w tym brytyjskim katalogu
. Szczególnie spodobał mi się błyszczyk na wzór Lancome .
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas jest faktycznie to samo co w brytyjskim 5 katalogów wcześniej? Czy te katalogi się jednak róznią produktami?? (nie chodzi mi o bieliznę, bo wiem że jej u nas nie ma, ale kosmetyki i biżuterię
)
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18314865]pokazuję, nie podlegają żadnym rabatom.[/QUOTE]
To znaczy że sprzedając kosmetyki z netto nic nie zarabiamy? Tylko tyle że podnosimy wartość zamówienia do upustu? |
|
|
|
#4666 |
|
Raczkowanie
|
Miłe zaskoczenie miałam paczuszkę z zamówieniem dostać we wtorek a tu dzisiaj Pan Paczkowy zawitał. Super klientki się ucieszą że na święta będą mieć kosmetyki.
I przyszła kosmetyczka batycki w kolorze limonkowym bardzo się cieszę bo właśnie ten kolor chciałam dostać. A reklamówki to jak dla mnie tamte poprzednie papierowe były fajniejsze więcej do nich się mieściło.Naszyjnik CALISTA faktycznie nieciekawy to oczko w środku wogóle nie ma takiego koloru jak w katalogu mam nadzieję że klientka nie będzie narzekać i obejdzie się bez zwrotu. |
|
|
|
#4667 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4669 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Ktoś tam wcześniej pytał o marmurkowy róż do twarzy... Tak więc, własnie go dostałam i moge powiedzieć, że jest naprawdę świetny Polecam bardzo!
|
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie.
|
#4671 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
#4672 |
|
Raczkowanie
|
Napisałam zaraz jak go dostałam...
|
|
|
|
#4673 |
|
Zadomowienie
|
niektóre produkty wcześniej wchodzą w Polsce a niektóre w UK
to tak z moich już rocznych obserwacji wynika - myślę, że to też jest dla nich jakaś forma prognozowania sprzedaży poszczególnych rzeczy. Np u nas już jest nowa seria do zniszczonych włosów - używam wszystkich trzech produktów tzn szampon, odżywka pod prysznic i spray bez spłukiwania i jestem bardzo zadowolona.W tym małym podglądzie katalogu była też ta bransoletka do której się dokupuje oddzielnie koraliki - nie wiem czemu ostatnia wiadomość mi się nie zapisała a były jeszcze 3 strony W UK jest też sporo markowych rzeczy (sporo jak na katalog avonu) typu zegarki oasis, jeep, bench, torby storm ostatnio była torba dla mamusiek z przewijakiem dla dziecka i na takie produkty mamy stały 10% upust.Ale Wy macie kilka progów opustowych a u nas tylko dwa 20% przy zamówienieniu od 78-150 funtów i 25% powyżej 150%. Zamawiamy tylko w jednym konkretnym terminie ale możemy zamówić z obecnie obowiązyjącego katalogu i z poprzedniego. Nie ma opłaty za małe zamówienie, zwroty oddajemy kurierowi (ja często coś zwracam np zamówiłam zestaw z oferty internetowej - torba joko, perfumy Always, eyeliner ungaro, paletka do makijażu JD i coś tam jeszcze i tylko torbę sobie zostawiam, reszta fru spowrotem i tym sposobem torbę joko mam za niecałe 3 funty )
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
@Taste
To zastanow sie czy moze warto jeszcze teraz zamowic gdyz pozniej o ile dobrze pamietam ma kosztowac ponad 30zl. Pamietaj, ze teraz wystarczy bys uzbierala min. 50zl. |
|
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem jak się sprawdzi na cienkich włosach
|
|
|
#4678 |
|
Rozeznanie
|
Kurde ale mnie wystraszyłyście z tym zestawem podróżnym. Aż liczyłam na fakturze na ile mam z katalogu
Ale całe szczęście 306,10 Ale się cieszę Nie wiecie jakie będą programy lojalnościowe dla aktywnych konsultantek w wakacje?bo moja liderka coś napomknęła że będą fajne ale zdradzić więcej nie chciała
|
|
|
|
#4679 |
|
Raczkowanie
|
DZiewczyny, przyszła mi dzisiaj paczka (a miała być we wtorek
) i nie dość,że niedostałam jednego katalogu (zamowilam 5 a przyszły 4) to jeszcze dopinki do majki mi nie wchodzą tzn zamek jest za mocno w jednym miejscu wszyty i nie można zamknąć :/A ten podkład gratisowy tez mi nie podpasował, cera mi się po nim strasznie błyszczy chociaż nie mam tłustej,a jak dałam krem z filtrem pod spód to już w ogóle tragedia. Ale Wam sie wyżaliłam hehe ale pomyślałam, że zawsze to jedna opinia więcej ![]() Wesołych Świąt |
|
|
|
#4680 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam ten podkład i na razie tylko raz go użyłam ale co dziwne nie świeciłam się bardzo (a mam do tego tendencję i spodziewałam się po nim mocnego błyszczenia mojego dzioba) Fakt, nakładałam go na bazę MagiX ale nawet no niezły ten podkłąd - choć trudno go nazwać podkładem - krycie leciutkie i bardziej jest to krem tonujący niż podkład
moim skromnym zdaniem. Ciekawa jestem kiedy w PL wejdzie podkład MagiX - jak go zobaczycie w swoim HT to radzę uważać z kolorami bo są mega ciemne. Zamówiłam Ivory bo mi coś ciemno wyglądały w gazecie i oczy wywaliłam jak go dostałam - mogę zamieścić zdjecie porównawcze z tym nowym lekkim podkładem
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

[/QUOTE]
kur*** a ja myślałam, że demo i netto się wlicza a tu taki ch...łam
już się napaliłam na ten zestaw za 6,90 zł, ale teraz podliczyłam i z kat. 05 mam na 197,10 zł 

Glowa do gory 

. W rezultacie puder nakłada się na twarz grubą warstwą, mimo wszystko.. Dlatego czasami wracam do starego pędzla, jak już ten nowy mnie zdrażni porządnie
. Szczególnie spodobał mi się błyszczyk na wzór Lancome
.
)
)