Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część XII !!! - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-02, 21:10   #151
mesarka
MUSEarka

Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część XII !!!

Cytat:
Napisane przez szukajacawspomnien Pokaż wiadomość
No to dotrzymam Ci trochę towarzystwa.
Przemęczysz się z Nimi, ale potem samo kosztowanie ich ile da szczęścia ;D

Mam nadzieję

Blair - Faceci tacy są - niedomyślni Ten mój też był taki..
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 21:11   #152
Mirelkaaa
Zakorzenienie

[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;18318893]dla nas obu

a ja skończyłam właśnie 16 odc VD jaka jazdaaa końcówka super, tylko myślałam, że Jeremy pocałuje Annę, a tu taki zong [/QUOTE]a no ja wolisz

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
Namawiaj, namawiaj!

Dzięki Ci Dobra Duszyczko

Nie potępiam nikogo, tak o chciałam się zapytać jakie Wy macie na to zapatrzenie.
Koniec tematu

Noooo Muse są świetni

Dziewczyny, zaraz ocipieję . Zaczęłam robić te pieprzone babeczki o 20. Dopiero teraz skończyło się piec pierwsze 20. Muszą siedzieć pół godziny w piekarniku, a mam ciasta z 1 kg mąki więc wyobraźcie sobie, że pójdę chyba na Rezurekcję [nigdy nie byłam], bo nie skończę piec tego do rana
oj to współczuję
ja się za pieczenie nie biorę, ale zjadłabym tych Twoich babeczek
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 21:29   #153
XoBlairoX
Zakorzenienie

ide spać jutro biorę sie za gotowanie , wsyztsko jzu w domciu na błysk posprzatane tylko jeszcze kota wykąpie i git bd
CULLENOWYCH **

Podpiszesz? Ja już to zrobiłam a Ty ??

XoBlairoX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 21:32   #154
DankHajgh
Zakorzenienie

[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;18316816]to spraw sobie taki prezent ja miałam na te wakacje ze spadochronem skoczyć, ale ni cholery lekarz mi po operacji zabronił, więc może uda się na 18, też byłby zaje**sty prezent

a wyobraźcie sobie, jakby to było, gdyby oprócz muse, byli też green day i limp bizkit... wtedy to sama bym pojechała bez pytania [/QUOTE]
spadochron<33 też chce skoczyć .. ale najpierw bungee z jakiegoś meeega mostu wprost do wody ! koniecznie <3
kurde z chęcią bym sobie sprawiła ale nikt ze mną nie pojedzie bo jak im ostatnio gadałm to jak powiedziałam MUSE to tylko słyszałam "co?" "kto?" ;/ pajace oooo jakby GD byli <3 +Paramore + LP
Cytat:
Nie potępiam nikogo, tak o chciałam się zapytać jakie Wy macie na to zapatrzenie.

Dziewczyny, zaraz ocipieję . Zaczęłam robić te pieprzone babeczki o 20. Dopiero teraz skończyło się piec pierwsze 20. Muszą siedzieć pół godziny w piekarniku, a mam ciasta z 1 kg mąki więc wyobraźcie sobie, że pójdę chyba na Rezurekcję [nigdy nie byłam], bo nie skończę piec tego do rana
to ja poproszę te pierwsze 20

przynajmniej z nami posiedzisz

a co do Wiary to ja wierze w Boga, Biblię,Kościół, Wszystkich Świętych ..ale przez obecnego księdza nie za często jestem w kościele.. po prostu zbiera mi się na wymioty jak słysze jego gadkę, jak go widze .. jest paskudny [i nie chodzi mi o wygląd chociaż jedno oko patrzy na dół drugie do góry a okazuje się że patrzy na Ciebie .. no ale nie ważne ] jego zachowanie jest odpychające .. bo mieszkam na wsi i czasami są jakieś festyny typu dożynki, strażackie .. a on przychodzi koszula rozpięta i piwa pije ;/ na jednym festynie tak się porobił że podrywał moją koleżankę ! tzn sypał głupie teksty jaka to ona śliczna nie jest .. msza? msza wygląda bardziej jak reklama! dziękuje tym co dali mu kase i ciągle mu mało .. to jest główny temat! połowa kazania jest o kasie ! jeździ samochodem z 2008 roku ostatnio wyremontował sobie kuchnię za 3000 zł a marudzi że nie ma pieniedzy na "świetlice dla młodzieży" chociaż nie wiem co on che jeszcze wn iej robić bo ją wyremontował .. żeby odprawił pogrzeb trzeba mu zapłacić conajmniej 500 złoty a ślub 700 ! wole przejść si eod czasu do czasu na miasto [a kilka km mam] niż go słuchać ..ale na spowiedź i wszystkie święta chodze , na rekolekcjach też byłam ..
Cytat:
Napisane przez XoBlairoX Pokaż wiadomość
wróciłam z : carefura , kauflandu , lidla, 2 osiedlowyuch sklepów i ledwo zyje
do tego spodkałam mase znajomych ludzi w tym łądnego chłopaka z 3 klasy no i jeszce takeigo kube co tam wczesniej do mnie podbijał i tak mnie wkurzył wrrr wychodze sobie z kauflandu i pcham zepsuty wózek (kółka mi sie powykręcały każdy w inna strone) i jestem ze 20 metrów od wyjscia i patrze a tu kuba zasuwa i sie lampi na mnie i ja na niego-oficjlanie sie nie znamy ni nic na nk ciagle tylko do mnie pisał, i sie tak lampi to sie tez polookałam tak normalnie i dalej ide ale czuje ze ten sie dalej lampi i to tak prefidnie az nie mogłam gówniarz jeden z 10 sekund to tak trwało potem jak juz zapakowałąm do samochodu zarcie i wózek odwoziłam to samo wyszedł juz z kerfura ale juz tylko sie taks yzbko z nim mienełam .... wrrr a jak rodzice przyszli do samochodu to sie tylko pytali czemu taka wkurzona jestem .....
i na dodatek ten łądny chłopak z 3 kalsy mnie nie widział ;( chyba no ale racze nie ...ja to mam zawsze głupie'szczescie'
uuu biedna a ten chłopak jakiś dziwny pisze na nk a "cześć" powiedzieć nie potrafi ?!

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez XoBlairoX Pokaż wiadomość
ide spać jutro biorę sie za gotowanie , wsyztsko jzu w domciu na błysk posprzatane tylko jeszcze kota wykąpie i git bd
CULLENOWYCH **
Branoc ;** Kolorokowych
Stary 2010-04-02, 21:40   #155
Xasia17
Zadomowienie

GG do Xasia17

Zrobiłabym jakieś ciasteczka, albo coś upiekła Poszukam przepisów.. :P

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez DankHajgh Pokaż wiadomość
spadochron<33 też chce skoczyć .. ale najpierw bungee z jakiegoś meeega mostu wprost do wody ! koniecznie <3
kurde z chęcią bym sobie sprawiła ale nikt ze mną nie pojedzie bo jak im ostatnio gadałm to jak powiedziałam MUSE to tylko słyszałam "co?" "kto?" ;/ pajace oooo jakby GD byli <3 +Paramore + LP
Ja bym się nie odważyła skoczyc z bungee, ale spadochron.. czemu nie Jeszcze marzy mi się malutki tatuaż , u dołu pleców, albo na karku ..

włosy -zapuszczam i dbam - od 11.09r.
dieta, aktywność fizyczna (-5kg) - od 13.08.2012r.
nie jem słodyczy.
zmieniam swoje nawyki żywieniowe.
Xasia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 21:43   #156
mesarka
MUSEarka

Cytat:

to ja poproszę te pierwsze 20

przynajmniej z nami posiedzisz

a co do Wiary to ja wierze w Boga, Biblię,Kościół, Wszystkich Świętych ..ale przez obecnego księdza nie za często jestem w kościele.. po prostu zbiera mi się na wymioty jak słysze jego gadkę, jak go widze .. jest paskudny [i nie chodzi mi o wygląd chociaż jedno oko patrzy na dół drugie do góry a okazuje się że patrzy na Ciebie .. no ale nie ważne ] jego zachowanie jest odpychające .. bo mieszkam na wsi i czasami są jakieś festyny typu dożynki, strażackie .. a on przychodzi koszula rozpięta i piwa pije ;/ na jednym festynie tak się porobił że podrywał moją koleżankę ! tzn sypał głupie teksty jaka to ona śliczna nie jest .. msza? msza wygląda bardziej jak reklama! dziękuje tym co dali mu kase i ciągle mu mało .. to jest główny temat! połowa kazania jest o kasie ! jeździ samochodem z 2008 roku ostatnio wyremontował sobie kuchnię za 3000 zł a marudzi że nie ma pieniedzy na "świetlice dla młodzieży" chociaż nie wiem co on che jeszcze wn iej robić bo ją wyremontował .. żeby odprawił pogrzeb trzeba mu zapłacić conajmniej 500 złoty a ślub 700 ! wole przejść si eod czasu do czasu na miasto [a kilka km mam] niż go słuchać ..ale na spowiedź i wszystkie święta chodze , na rekolekcjach też byłam ..

uuu biedna a ten chłopak jakiś dziwny pisze na nk a "cześć" powiedzieć nie potrafi ?!

Pierwsze 20 wyszło Już jest cała micha. Mleko skondensowane skończyło się gotować, więc zaraz masa będzie robiona. I wsadziłam do piekarnika ostatnią porcję, bo stwierdziłyśmy z mamą, że jednak 2 porcje to przesada i pół ciasta zamroziłam . Także jeszcze tylko wylać jako tato masę, uzdobić i jestem free!

Ja siedzę chętnie, boję się tylko, że jednak będę siedzieć tu sama

Cytat:
Napisane przez Xasia17 Pokaż wiadomość
Poszukaj poszukaj, warto pomagać w domu.

Dzisiaj widziałam parę, któa siedziała pod moim blokiem. Normalnie siedzieli chyba z 6 godzin Co popatrzyłam przez okno to oni tam byli. Na prawdę siedzieli pół dnia. I moja mama też się zaczęła bulwersować, że dziewczyna se siedzi z chłopem i się migdalą a mama pewnie sama w domu zasuwa na święta
Już miałam na końcu języka, żeby jej powiedzieć " a widzisz mamo, jaką masz dobrą córunię? tylko ty tego nie doceniasz.."
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-04-02, 21:54   #157
Daiana
Zakorzenienie

[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;18316816]
a wyobraźcie sobie, jakby to było, gdyby oprócz muse, byli też green day i limp bizkit... wtedy to sama bym pojechała bez pytania [/QUOTE]
oo tak Limp Bizkit <3 dżizas u mnie to jak kogokolwiek pytam czy zna LB to robi głupią minę i `że co? ` i, że jak nie znają to oczywiście badziew
Cytat:
Napisane przez Wajola Pokaż wiadomość
TO fajnie masz;D zawsze chcialam miec starszego brata ale los chcial i mam mlodszego...

Hah... nie wiem

Jej... Klada dobrze napisane Ja tak samo mysle.... te cale powstanie swiata i ten Adam i Ewa to dla mnie jakies sporo naciagane.... i wogole to wszystko jakos k.upy sie za przeproszeniem nie trzyma xD

Jej.... kurcze boski usi byc ten koncert
Też chętnie bym się wybrała gdzie on w ogóle się odbędzie?

hmm, IMO nie wszystko z Biblii powinno być traktowane dosłownie. To przecież oczywiste - Adam, Ewa itd to tylko symbole, nie traktujmy tego słowo w słowo bo któż by miał to powstanie świata spisać, przecież podobno nie było ludzi, tylko Bóg.

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

http://www.livefestival.pl/art.html
to jest lista artystów w tym roku?

Edytowane przez Daiana
Czas edycji: 2010-04-02 o 21:47
Daiana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 21:55   #158
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez Daiana Pokaż wiadomość

Też chętnie bym się wybrała gdzie on w ogóle się odbędzie?

Kraków Muzeum Lotnictwa, czy coś takiego.

edit:

Daiana, tak, na razie tylko Muse jest pewny na 100%.
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-04-02, 21:58   #159
Daiana
Zakorzenienie

Cytat:
Kraków Muzeum Lotnictwa, czy coś takiego.

edit:

Daiana, tak, na razie tylko Muse jest pewny na 100%.
jezuu tam mieszka mój brat - centralnie obok. Ja mam internat po 2 stronie miasta. Byłam Tam w muzeum lotnictwa w tamtym tyg na rowerze, w sumie średnio się prezentuje ale full miejsca

jezu muszę zwerbować jakoś brata, muszę iść na Muse
Stary 2010-04-02, 22:05   #160
Wajola
Zakorzenienie

Blair no coz tacy sa faceci niestety ;/
Daiana niom nie wiem xD
Dank ja tez mam okropnego ksiedza wiec nie jestes sama...

"- zobacz , ocean , podoba Ci się ?
- piękny jest
- on nic nie musi"<3

Agusia^^

Edytowane przez Wajola
Czas edycji: 2010-04-02 o 22:06
Wajola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 22:05   #161
Xasia17
Zadomowienie

GG do Xasia17

Cytat:

Dzisiaj widziałam parę, któa siedziała pod moim blokiem. Normalnie siedzieli chyba z 6 godzin Co popatrzyłam przez okno to oni tam byli. Na prawdę siedzieli pół dnia. I moja mama też się zaczęła bulwersować, że dziewczyna se siedzi z chłopem i się migdalą a mama pewnie sama w domu zasuwa na święta
Już miałam na końcu języka, żeby jej powiedzieć " a widzisz mamo, jaką masz dobrą córunię? tylko ty tego nie doceniasz.."
Pewnie że warto
Ile 6 h ? ;O
Mama na pewno docenia, tylko że może tego nie okazuje w należyty sposób..?

nie jem słodyczy.
Stary 2010-04-02, 22:07   #162
mesarka
MUSEarka

Coraz więcej Wizażanek werbuję ^^

Kurde Laski, cza jakiś zlot by zrobić na tym Festivalu

Xasia: a wiesz, nawet ostatnio mi się z nią dobrze układa, ale na prawdę, już myślę tylko o tym, żeby się wyprowadzić na te studia w cholerę i nie wracać do domu. Tylko na święta .
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków

Edytowane przez mesarka
Czas edycji: 2010-04-02 o 22:13
Stary 2010-04-02, 22:20   #163
Xasia17
Zadomowienie

GG do Xasia17

Cytat:
Xasia: a wiesz, nawet ostatnio mi się z nią dobrze układa, ale na prawdę, już myślę tylko o tym, żeby się wyprowadzić na te studia w cholerę i nie wracać do domu. Tylko na święta .
Rozumiem Cię, bo ja też czasami nie wytrzymuję w domu. Czasami mają do mnie wąty, że nic nie mówię, a czasami, że zachowuję się bezczelnie wyrażając swoje zdanie.. Z pewnością, po studiach , muszę się wyprowadzic, nie wytrzymałabym tam mieszkac.. A najgorsze to jest to że mi mówią, że co ja w wieku 15 lat mogę wiedziec o życiu, a jak im mówię, że po studiach chciałabym wyjechac do Stanów i tam ułożyc sobie życie, to mnie wyśmiewają..eh..;/

nie jem słodyczy.
Stary 2010-04-02, 22:20   #164
DankHajgh
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Ja bym się nie odważyła skoczyc z bungee, ale spadochron.. czemu nie Jeszcze marzy mi się malutki tatuaż , u dołu pleców, albo na karku ..
a ja dzisiaj sernik upiekła
mhm tatuaż ale na karku
Cytat:
Pierwsze 20 wyszło Już jest cała micha. Mleko skondensowane skończyło się gotować, więc zaraz masa będzie robiona. I wsadziłam do piekarnika ostatnią porcję, bo stwierdziłyśmy z mamą, że jednak 2 porcje to przesada i pół ciasta zamroziłam . Także jeszcze tylko wylać jako tato masę, uzdobić i jestem free!

Ja siedzę chętnie, boję się tylko, że jednak będę siedzieć tu sama

oooo to te pół ciasta podaj to ja upieke tylko powiedz co i jak xD

jeju 6 h ? a co oni domu nie mają o.O ... haha moja pewnie poszła by ich pogonić
docenia docenia na bank ale może nie umie tego okazać ...
Cytat:
Napisane przez Daiana Pokaż wiadomość
jezuu tam mieszka mój brat - centralnie obok. Ja mam internat po 2 stronie miasta. Byłam Tam w muzeum lotnictwa w tamtym tyg na rowerze, w sumie średnio się prezentuje ale full miejsca

jezu muszę zwerbować jakoś brata, muszę iść na Muse
zazdroszcze Ci jak cholera ! tego że w Krk mieszkasz! matko ! też bym chciała i CLMF
Stary 2010-04-02, 22:23   #165
Xasia17
Zadomowienie

GG do Xasia17

Cytat:
mhm tatuaż ale na karku

jeju 6 h ? a co oni domu nie mają o.O ... haha moja pewnie poszła by ich pogonić

zazdroszcze Ci jak cholera ! tego że w Krk mieszkasz! matko ! też bym chciała i CLMF
O , ja jeszcze nie jestem tak zaawansowana żeby sernik piec
Ja mieszkam w Krk, ale w tym roku się nie wybieram na CLMF.. może dopiero za rok, jak bd fajne zespoły

nie jem słodyczy.
Stary 2010-04-02, 22:53   #166
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Rozumiem Cię, bo ja też czasami nie wytrzymuję w domu. Czasami mają do mnie wąty, że nic nie mówię, a czasami, że zachowuję się bezczelnie wyrażając swoje zdanie.. Z pewnością, po studiach , muszę się wyprowadzic, nie wytrzymałabym tam mieszkac.. A najgorsze to jest to że mi mówią, że co ja w wieku 15 lat mogę wiedziec o życiu, a jak im mówię, że po studiach chciałabym wyjechac do Stanów i tam ułożyc sobie życie, to mnie wyśmiewają..eh..;/
Tacy są rodzice. Ich się nie wybiera.
Każda z nas w końcu kiedyś założy własną rodzinę i... zapewne będzie też "Zrzędliwą" matką dla swoich dzieci, pomimo tego, że teraz przysięgamy sobie, że nie będziemy takie jak nasze rodzicielki

Cytat:
mhm tatuaż ale na karku

Ej Stara, zabieraj dupcie i do Krakowa. Spotykamy się. Nie ma to tamto

Cytat:
O , ja jeszcze nie jestem tak zaawansowana żeby sernik piec
Ja mieszkam w Krk, ale w tym roku się nie wybieram na CLMF.. może dopiero za rok, jak bd fajne zespoły
Czy Ty moja Droga sugerujesz, że Muse to kupa? To cho no na solooffke. Na gołe klaty

edit: chyba mi bije na głowę od euforii, że już skończyłam z tymi babeczkami Stoją na stole w dużym pokoju i czekają na jutro.

A ja czekam na północ, żeby zabrać się za pałaszowanie wędlinki i domowego chrzanu

Na prawdę przepraszam za moją nadpobudliwość, chyba za dużo dzisiaj siedziałam przy piekarniku i modliłam się, żeby te babki wyrosły
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków

Edytowane przez mesarka
Czas edycji: 2010-04-02 o 22:55
Stary 2010-04-02, 22:58   #167
Wajola
Zakorzenienie

Cytat:
edit: chyba mi bije na głowę od euforii, że już skończyłam z tymi babeczkami Stoją na stole w dużym pokoju i czekają na jutro.

A ja czekam na północ, żeby zabrać się za pałaszowanie wędlinki i domowego chrzanu

Na prawdę przepraszam za moją nadpobudliwość, chyba za dużo dzisiaj siedziałam przy piekarniku i modliłam się, żeby te babki wyrosły
Hah... musze Ci przyznac miano udanej;D umiesz mnie rozsmieszyc;D
chcrzan domowy...mniam mniam;D

- piękny jest
- on nic nie musi"<3

Agusia^^
Stary 2010-04-02, 23:12   #168
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez Wajola Pokaż wiadomość
Hah... musze Ci przyznac miano udanej;D umiesz mnie rozsmieszyc;D
chcrzan domowy...mniam mniam;D

Miło mi

OOOOHHH, 12! Lecę opędzlować lodówkę

Dziewczyny powiedzcie mi proszę, jak się robi ten taki "dopisek" na szaro? Siedzę tyle na Wizażu, a do tej pory nie sczaiłam jak to się robiii.
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-04-02, 23:15   #169
Wajola
Zakorzenienie

Cytat:
Miło mi

OOOOHHH, 12! Lecę opędzlować lodówkę

Dziewczyny powiedzcie mi proszę, jak się robi ten taki "dopisek" na szaro? Siedzę tyle na Wizażu, a do tej pory nie sczaiłam jak to się robiii.

smacznego

jakiego szarego dopiska??;D

Ja juz ide spac.Branoc

- piękny jest
- on nic nie musi"<3

Agusia^^

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 23:18   #170
2018070520180950
Konto usunięte

Ja jestem dobra w wyjadaniu z lodówki o tej porze
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 23:19   #171
mesarka
MUSEarka

Dzięki, wcinam już

Taki czasami jest "dopisano o XX:XX"

Dobranooc, jajkowych snów
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-04-02, 23:22   #172
Wajola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
Ja jestem dobra w wyjadaniu z lodówki o tej porze
Hah... tak jak ja xD
Cytat:
Dzięki, wcinam już

Taki czasami jest "dopisano o XX:XX"

Dobranooc, jajkowych snów
nmzc
aaa... to sie robi jak sie doda 2 posty i nikt nie doda innego miedzy te dwa xD dobra nie umiem tlumaczyc xD

a dzieki

- piękny jest
- on nic nie musi"<3

Agusia^^
Stary 2010-04-02, 23:27   #173
mesarka
MUSEarka

AAAaaa, chyba rozumiem.

Wypróbujmy

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Hjuston, mamy problem?

Edit:

Jeah, jestem Wielka. A Ty Wajol, jeszcze WIększa
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-04-02, 23:28   #174
Daiana
Zakorzenienie

hej to może zrobimy sobie meeting wizażowy w Krk?

macie facebooka? ;> albo tweetera? tego drugiego sobie założyłam właśnie i będę śledzić IANA SOMERHALDERA <333

Edytowane przez Daiana
Czas edycji: 2010-04-02 o 23:33
Daiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 23:29   #175
mesarka
MUSEarka

Jestem jak najbardziej ZA . Jak pojedzie moja przyjaciółka to ona też się łapie, bo też się udziela na Wizażu, ale na winny wątkach

Mam Fejsbuka. Twittera nie mam, ale chyba założę, bo MUSE ma i dodaje aktualne fotki z miejsc, w których są
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków

Edytowane przez mesarka
Czas edycji: 2010-04-02 o 23:36
Stary 2010-04-02, 23:43   #176
Daiana
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem jak najbardziej ZA . Jak pojedzie moja przyjaciółka to ona też się łapie, bo też się udziela na Wizażu, ale na winny wątkach

Mam Fejsbuka. Twittera nie mam, ale chyba założę, bo MUSE ma i dodaje aktualne fotki z miejsc, w których są
ririri mój face http://www.facebook.com/profile.php?id=1728597231

załóż tweeta będę miała znajomego bo coś w Polsce to mało popularne więc zacznę szerzyć wśród znajomych
http://twitter.com/adrenaliini
Stary 2010-04-02, 23:45   #177
2018070520180950
Konto usunięte

Muse uprising,undisclosed desires ,supermassive black hole

Fejsbuka ja też mam uzależniłan się od niego hehe. Tyle że ja nie z krk.

A twittera nie mam, znaczy mam ale zapomniałam hasła a i tak nie wchodzę na to xD ale za to myspace xD ale prawie nie wchodzę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 23:50   #178
mesarka
MUSEarka

Wysłałam Ci zaproszenie Bejb

Na razie tłituję z ukrycia - linki do zdjęć mi wyświetla, więc daję radę

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
Muse uprising,undisclosed desires ,supermassive black hole

Fejsbuka ja też mam uzależniłan się od niego hehe. Tyle że ja nie z krk.

A twittera nie mam, znaczy mam ale zapomniałam hasła a i tak nie wchodzę na to xD ale za to myspace xD ale prawie nie wchodzę.

Następna, która jedzie z nami na koncert
I nie ma przeproś. Nie ma migania się, że wtedy jesteś w Londynie, Paryżu czy Gwadelumpur.
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-04-02, 23:52   #179
2018070520180950
Konto usunięte

Mój twitter to - kacha8765 jak coś xD

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

No ja będę wtedy w Londynie właśnie...
Stary 2010-04-02, 23:53   #180
Daiana
Zakorzenienie

ty ukrywaczko!

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości