|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
joł.
a ja się wkur.wiłam na tż, bo mu napisałam, że mogę wyjść po 17, to on ok, i przed 17 napisałam, że już wychodzę, wyszłam, a on po 7 minutach pisze, że dopiero o 17.30 będzie na mieście, myslę, ok, przeczekam gdzieś. i o 17,40 pisze gdzie on do holery jest, a on mi odp ze za miastem na hali i jeszcze do kantoru musi wpaść. czyli musiałabym dobrą godzine jeszcze czekac na niego. cfel je.bany ![]() wkurzył mnie i to strasznie, bo wiedział, że mam mało czasu dziś, a jutro się nie zobaczymy, bo musze mamie pomoc, a w niedziele, to wiadomo, i teraz do pon musze czekac, ale nie, bo przeciez w pon jest ta cala 18 B., na ktorą mam wstęp wzbroniony, jak to sam B. zaznaczył. nienawidzę B., boże, a kiedyś mi sie podobał. cham i prostak, jak go któras z Was spotka to niech mu wyje.bie glanem w mordę, hooj jeden (tak, tak, wciąz czuje sie ponizona przez niego) a tak poza tym to wesołych jajek
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Linka nie nerwuj się
czemu tak jest że jak się ma dystans do jakiejś osoby (tzw 'zakazany owoc') to życie jest jak sielanka, a jak już ta osoba jest 'twoja' to wszystko się psuję i zauważa się wady?
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie
![]() : **bylam na godzine w barze z osiedlowymi chlopakami i tzem i smierdze fajami. bleh jutro i pojutrze będę miała dzień nudy bo tż do pracy idzie aleeeeee... ;d w pozniedz podobno jego mama zaprasza mnie na świąsteczne ciasto haha
|
#3425 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a mnie właściwie nie. no bo nie lubi, więc zastanawia się, jakby miał zasugerowac to tej dziewczynie. o rózne rzeczy juz się na wizażu pytali ![]() ja bym sie nie pokazala tż/na basenie/na plaży czy gdzieś tam z trawnikiem wystającym z majtek. i nie wyobrażam sobie, żebym miała sie pokazać (kiedyśtam ) tż z brzydko mówiąc buszem.nie mówie, że od razu zero, ale na pewno nie pokazałabym się taka nietknięta jak mnie matka natura stworzyla;p
|
|
|
#3426 |
|
Wtajemniczenie
|
nudy jak cholera, cały dzień na chacie przesiedziałam, a rano za oknem widziałam nawet śnieg
![]() TORIA 856468546546546 lat! i samego sexu! i 654654 dzieci!
Edytowane przez ouu Czas edycji: 2010-04-02 o 21:19 |
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
colds też bym wybrała drugą opcję
![]() ale dziś mnie zamula, o ja o_O |
|
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
emdz, kredzia, mov, emii, emce, jes, noir, kongo, asiek, colds, linka, coffi, nan, tellme, ent, sol, oluska, lily, jvlka, niby nic, ouu - dzięki za życzenia dÓÓÓPy ![]() ![]() ja byłam wczoraj, dzisiaj w kościele ;] jutro idę z TŻ i chrześniakiem z koszyczkiem :P w ndz i w pon też, jak swieta to pełną parą a co;Dcolds - druga opcja lustrzanka dobra sprawa, a z tych 500zł wyciągniesz troche kasy na dwie wódki, postawisz i wsioo;Dkredzia też lubię tą piosenkę kojarzy mi się z nocnymi podróżami, może dlatego że jak jechałam samochodem dłuuugo nocą to ona leciała;w ogóle... http://www.youtube.com/watch?v=g_HREzE2xrI ![]() "Bo choć nie znałem nigdy zaklęć na śluz w kroku" albo "Ja jak już czytam o miłości, to w podręcznikach Od Kamasutry, czy innych takich periodykach Chcesz romantyka? Dla ciebie będę chuj wie kim" i "I nadal myślisz, że jest geniuszem jak Doogie Howser Ale to ja wiem co jego dupa lubi najbardziej" mogłabym cytować go w nieskończoności;d ah<3
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym za Jana Pawla II trza bylo sie pomodlic ![]() Ojaaaa O nie mooooge Obczajcie ta piosenke Przynajmniej refren posluchajcie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZlLdhaz13Yo ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Nic. Sexic sie nie mozesz A jaaaa mooooge! Wiesz jak milusko dzisiaj bylooo mmm... ![]() Cud miod i malina xD Ciekawe jak dlugo wytrzymasz
|
|
|
|
|
#3431 | ||
|
Zakorzenienie
|
niet
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do zarostu to mam kol która sie nie goli hah;dd ja bym nie mogła- dla własnego komfortu ;d
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-04-02 o 23:03 |
||
|
|
|
#3432 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja siostra ciągle tego ostatnio słucha, i mamy niezłą bekę:d http://www.youtube.com/watch?v=hBSCM_xHL7U <-- tooo jest dobra nuta ![]() pokaż jak się kręcisz, jak... pokaż jak sie kręciesz jak swym ciałem nęcisz
|
|
|
#3433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje nie mam wiecej pytan
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- <a> Wy, matematycy, jestescie dziwni... <b> udowodnij
|
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
tz do mnie przyszedl (ciekawe pory ma
) wiec ide sprawdzic co tak dlugo robi w kuchni branoc!
|
#3436 |
|
Wtajemniczenie
|
fajnie masz ;p
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obczajcie to - http://www.youtube.com/watch?v=9z93cSOiAhA ![]()
|
|
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Wstawać dzieci smieci!!!
Cytat:
ja pitole ale mi sie nic nie chce...
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
brawo Mov
moj tz tez mnie tak nazwał no ale..;d potrafię wytrzymać jak u mnie jest na przykład ![]() kupiłam dwie bluzki i spodnie ![]()
|
#3440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Toria i coffi ukradły sobie podpisy !!!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to było niesmaczne;p---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- ps. - Zgodził się, zgodził się tam ze mną pójść !!!!!!!!! zgwałcić go ?;>
|
|
|
#3441 |
|
Rozeznanie
|
eee, to spoczko nanu
![]() co robita? ja zaraz cos zjem i bede mamie pomagac, a w miedzyczasie pomizdrze sie do lusterka, zeby znaleźć piękny strój na jutro do cerwki
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę malować pisanki i potem do święconki , a do wieczora będę zapie.rzać ze sprzątaniem, uh, urok świąt
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
nanu ;D gwaaałc haha xD
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
ejj a dzisiaj sklepy są otwarte normalnie?
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ma faceta haha.a druga sobie goli nawet rece, to zas przesada w 2 strone ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- nie mam sie w co ubrac! |
|
|
|
|
#3446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Joł
Ide zaraz z rodzicami i sis do koscioła z koszykiem... Ble, nie lubie tego, mama teraz walczy z koszykami, bo sie nic nie miesci, no ale cóż... "tradycja". Z tż i jego siostra nie ide, bo tż jakoś nie zabardzo chciał, powiedział, ze on z mała nie chce isc bo ona jest niegrzeczna... Nie to nie... ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
We wtorek tż mial robić "dzien filmowy" dla nas i jego kolei, ktory kreci z moja przyjaciolka, ale wkurzylam sie na nia i chyba nie przyjde, pojde sobie na zakupy, pokupowac prezenty na urodziny (w tym miesiacu mam chyba trzy 18, urodziny siosry, ojca, rocznice slubu rodziców )---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() jakoś tak nie mam czasu jakby... Tż nic nie gada, wiec...
|
|||
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
![]() haha, już się nie mogę doczekać ;p ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- nie wychodzą wam jakieś uczulenia? mi nawet po kremie wychodzą, nie wyobrażam sobie np. co dzień chodzić na basen ;p
|
|
#3448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buehehehe, a pamietacie mój celibat... Wogole, to ostatnio (odpukać...) z tż jest jakoś lepiej. Dużo czasu spedzamy na rozmowach,o wszystkim, duzo spacerujemy, spedzamy ciekawie czas (np. wspolnie gotujemy albo gramy na gitarach, spiewamy). No i poza tym.. wiadomo... Spodziewam sie jutro @ Znalazłam moja bluzke po pół roku ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Oj, mi wychodza, ale nie na bikini (ostatnio w Rosmanie widzialam maszynki do golenia bikini, moze zainwestuje). Mnie okrutnie swędzi zawsze tak... hm... Jak masz pepek i schodzisz w dół i trafiasz na pierwsze pasmo chrustu... No to tam ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie lubie ogolonych facetów... Mnie strasznie kreci "futerko" tż
![]() Najgorzej jest np. na wakacjach, jestes 2 tyg. na wakacjach np. w cieplych krajach, bikini tiruriru i ... chrust! FUJ. Ogolisz, ze za 2 dni robią sie takie czerwone kropki i odrasta, zaczyna swedziec, wlosy odrastaja, ale nie nadaja sie do ogolenia, wiec mimo to golisz, zacinasz sie i... beznadzieja... Krew sie leje i piecze... Nienawidze tego... Ostatnio gole te kłaki jak maja już okolo 2 mm bo inaczej sie zacinam... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-04-03 o 11:35 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

spełnienia marzeń, udanego pożycia seksualnego z tż, pieniędzy, wódki i wszystkiego innego co najlepsze