|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
Huuura dla Kubusia.Cytat:
No to zajączek obfity ![]() Cytat:
Dobrze,że Oliwci spadła gorączka Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() gratulacje dla psiapsiółkiCytat:
Cytat:
Dobry wieczór!!! Jak juz pisałam,byłam dzisiaj z chłopakami na morfologii )Kroję własnie na sałatkę,ale musiałam wpaść do Was,bo jak nie teraz to nie wiem kiedy święta na ramieniu a człowiek taki zabiegany jeszczeNie wiem kiedy jutro zajrzę,więc i ja chciałam Wam złożyc życzenia: przesyłam Wam kochane koszyk pełen świątecznych życzeń: zdrowia,szczęścia,pomyśln ości, dużo radości i pociechy z dzieciaczków, chwili oddechu,spełnienia marzeń, błogosławieństwa Zmartwychwstałego Chrystusa, smacznego święconego jajka w gronie najbliższych osób i tradycyjnie mokrego Dyngusa |
||||||||
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cześć kobiałki
![]() ![]() Cytat:
![]() za wynikiDziękujemy *** Dziewczynki, życzymy Wam z Kubaskiem szczęśliwych i spokojnych Świąt
|
|
|
#2763 |
|
Ola-Unhola
|
Dziewczyny, wpadłam życzyć Wam od naszej czwóreczki:
Wesołych, Spokojnych i przede Wszystkim Rodzinnych Świąt. Zdrówka, wszelkiej pomyślności i dużo, dużo szczęścia oraz spełnienia marzeń.
Dzisiaj na pewno zajrzę wieczorkiem, no i jutro bo jesteśmy sami, a jak pogoda dopisze (dzisiaj pada ), to wybierzemy się tylko na dalszy spacer. W poniedziałek jedziemy do Teściów, więc też zajrzę jak po ogień ![]() Dziękuję hurtowo za życzenia i jeszcze raz Wszystkiego Dobrego
|
#2764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chwile po tym jak czeko wpadla nam napisac co u was, to sie zastanawialam nad tym Cytat:
Mamusia zawsze takie super prezenty robi wiekszosc sprzetow w kuchni mam od mamy w prezencie.Sokowirówke,mik ser itp P4w ty chyba masz tez tefala, prawda? za wyniki.Juz teraz wiem ze wyniki beda idealne i wzorowe ![]() Noc bez jęków, za to o północy gotowa do zabawy bywa.Turlała sie po naszym łóżku w najlepsze, stawała na nogach, rozkosznie sie smiała, jak mawia Unholy trumfala, próbujac nas rozsmieszyc, tuliła sie... ok 1 zasneła---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- aaa czeko, lodówka bajer, zawsze taka mi sie marzyla, a najlepiej taka jaka ma Nigella ![]() męża choroba rozklada ![]() dzieciaki od siory mialy akcje zwracania.Posciele,lozka pozalatwiane dokumentnie a my u nich wczoraj bylismy jesli to wirus to tylko czekac az moja zacznie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
tak, mam parowar tefala
ja się witam prawie wyspana - Tominek spał do 7 małż pojechał na zakupy, bo kilka potraw muszę dziś zrobić... proszę się nie śmiać ![]() potem jedziemy święcić jajka, więc też pewnie będę wieczorkiem a ja Wam Zyczę żebyście za bardzo nie zostały oblane w Dyngusa
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
p4w, masz do niego jakies "ale" cos nie tak z nim, czy wszytsko super?
jeszcze nie bylo premiery, ale po swietach go odpale ![]() Ja tez sie szykuje do swieconki, poki dziecko drzemie milego dnia wszystkim Acha jeszcze skierce chcialam napisac ze wozek czeka.Nie wiem ile przesylka, nie zorientowalam sie.Przepraszam.Ale czeka na ciebie u siorki. Jak tylko slonko wyjdzie to ci go wypierze i bedziesz mogla od razu smigac
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2767 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czesc kochane
![]() dopadla mnie wczoraj migrena ja nie wiem to jakies czary, ze ja dzien po Wojtusi dostaje, ehh dzis tez mnie troche jeszcze trzyma ale mam nadzieje, ze powoli bedzie odpuszczacprzyszedl wczoraj kojec ale fajnie, ze taki duzy, tylko maruda nie chce w nim za dlugo siedziecno i TZ powiesil wczoraj nowy karnisz lece bo mam kupe sprzatania jeszcze a potem do kosciola kochane moje wirtualne przyjaciolki: Zdrowych, pogodnych i wesolych Swiat, zeby Wasze buzie zawsze byly usmiechniete a lzy plynely tylko z radosci, zycze Wam pociechy ze swoich wspanialych dzieci i wielu pieknych chwil z Waszymi TZ oraz wszystkiego czego sobie zapragniecie ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Świątecznie
dziewczyny kupilismy wczoraj lodowke w srode nam ja przywioza to nic ze bedzie stala narazie ale od czegos trzeba zaczac urzadzanie kuchni bylam tez w orsayu i kupilam spodnice, gacie i koszule ![]() Życzymy z Wercia Radosnych Świąt w gronie rodziny, smacznego jaja , bogatego Zajączka i duzo milosci w serduszkach ![]()
|
#2769 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wyniki. Będą książkowe Dziękujemy Cytat:
Cytat:
Dziękujemy Cytat:
![]() Zdrówka dla męża i żeby Laurkę nic nie wzięło ![]() Cytat:
dla TŻ ![]() Dziękujemy Mała obudziła się ok 24 z takim płaczem, że ciężko mi było ją uspokoić, później powtórka przed 2 i kolejna po 7. Nie wiem co jej było Obstawiam ząbki, dziś może dam jej na noc viburcol.Lęcę jeszcze sprzątac. I ja chciałabym już złożyć Wam życzenia: Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie. Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
|
|
|
#2770 | ||
|
Zadomowienie
|
Niech po Wielkiej Nocy nadejdą dla Was wielkie dni.
|
|
#2771 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczeta
Mam internet na karte ![]() Chwale sie Mamy pierwszego zabkaWszystkiego najlepszego z okazji Swiat
|
#2772 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nigela ma fajna lodówkę Cytat:
Oj Svi słońce, wlasnie tak sie martwiłam, zebys Ty nie miała migreny a tu masz. Kojec ten co kupiłas i wstawialas linka tez mi sie podobał, moze zamowimy taki, bo chciałam jakiś duży Cytat:
![]() To samo było z moją Oliwką, budziła sie nie wiem ile razy z płaczem i nie mogła zasnać tylko wierciła sie strasznie, spała z nami wczoraj, ale to tez nie pomogło. |
||||
|
|
|
#2773 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekujemy mamusie za piekne zyczenia
wczoraj moja bratowa przywiozla mi chodzik po jej siostrzencu bo Wercia wyraznie chce chodzic w tym jezdziku ale nie moze dostac nozkami a tak smiesznie sie odbija, wiec sprobuje czy w chodziku bedzie umiala
|
#2775 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aby Was nic nie dopadłoCytat:
![]() Cytat:
Biedulka mała Cytat:
dla Lenki za ząbka i nowe umiejętnościCytat:
Witajcie Na 11 byliśmy ze święconką kobiecie obok serwetkę z koszyka wyciągał,chyba małe ziółko mi rośnie![]() Idę teraz jeszcze wywiesić pranie ![]() Postaram się zajrzeć później Jeszcze raz wszystkiego dobrego |
|||||
|
|
|
#2776 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie świątecznie
![]() bardzo dziękujemy za życzenia, ja też wpadłam tylko z nimi, raczej dzisiaj mnie już nie będzie. Wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy dla całych waszych rodzin kochane..
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Ja później jeszcze zajrzę do Was, ale tak na wszelki wypadek już teraz składam wam
Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, wesołych i rodzinnych Świąt. To pierwsza Wielkanoc z naszymi dzieciaczkami Aby było ich jak najwięcej. Sylka no własnie Oliwka dostała wczoraj tą wysypkę, więc mam nadzieje, ze niedługo już minie. Idę robię drugą sałatkę. Mąż zasnął z córcią
|
|
|
|
#2778 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na sek
Chciałam wam życzyc wesołych, zdrowych i cieplutkich Świat oraz smacznego jajka Kasia, a ja tez dostałam parowar ale Zelmera ![]() Małz poszedł z mala na spacer to ja wracam do sprzatania Buziaki
|
#2779 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My naszą lodówkę kupiliśmy właśnie za 4,5 tys ale w sklepach stacjonarnych i tak droższa była.Dziękujemy Cytat:
![]() dla Lenki ![]() I dziękujemy za życzonka Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja właśnie skończyłam sprzątać ufff ![]() Mała zasypia a ja zasiadłam z inką
|
|||||
|
|
|
#2780 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziekuje wszystkim za zyczenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() my zaraz jemy obiadek i biore sie za prasowanie zaslon, pieczenie ciast, mycie luster jeszcze mi zostalo i potem na solarium skocze
|
|
#2781 |
|
Zadomowienie
|
Mamusie życzymy Wam wesołych świąt, dużo miłości i radości i z tych spędzonych z rodziną Świąt Wielkiej Nocy
![]() Syla ale ta moja synowa uzdolniona , Tomuś dopiero probuje pełzać
|
|
#2782 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tak na chwilkę
![]() Składamy z Amelką Wielkanocne życzenia dla wszystkich mamuś i dzieciaczków: KOLOROWYCH PISANEK PYSZNEGO JEDZONKA ![]() MOKREGO DYNGUSA ![]() I UDANYCH SPOTKAŃ RODZINNYCH ![]() ALLELUJA !!! ![]()
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wpadłam dosłownie na chwile złożyć Wam świąteczne życzenia. Zadumy u grobu pustego,
radości ze spotkania Zmartwychwstałego, pokoju, nadziei, jajka smacznego i udanego oblewanego! Niech się nie zgubi wśród tylu pisanek Świąt sens prawdziwy - Jezus - Baranek WESOŁYCH ŚWIĄT!
|
|
#2784 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny !
Dziekuje za wszystkie zyczenia ![]() Ja rowniez chcialam Wam zyczyc Zdrowych i Wesolych Swiat oraz smacznego jajka !!!
|
#2785 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zasiadłam z pokrzywką i nie ma co czytać Ale co się dziwić ![]() Ja tylko posprzątałam a jedzonko przywiozłam sobie od mamy Nic nie piekłam, nic nie gotowałam ![]() Idę oglądać "Oszukaną" na Canal+ - bardzo fajny film |
||||
|
|
|
#2786 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
widze, ze zadna nie ma czasu na wizazowanie
![]() ja wlasnie skonczylam piec sernik, polozylam dzieci i musze jeszcze te nieszczesne zaslony poprasowac ![]() i otworzyc zamowienie na SIGMIE ![]() no i napisac list do Eryka od zajaczka - Unholy jade na Twoim patencie w te swieta moje dziecko przechodzi samego siebie
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Życzenia od Kubusia dla wszystkich koleżanek i kolegów
![]() http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf
|
|
#2788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękujemy za wszystkie życzenia Dobry wieczór!!! Ale tu pusto ![]() Jutro jedziemy do moich rodziców zaglądnę w miarę możliwościPrzyjechała szwagierka ze Śląska z mężem i dziećmi,ale oni siedzą na dole u teściów ![]() Nogi mi dzisiaj do doopki wchodzą ![]() Idę się już położyć Spokojnej nocki |
|
|
|
|
#2789 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
mi tez nogi wchodza
![]() ale mam zaslony w oknach a teraz pieke oscypka, ide sie kapac i spac
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakiego oscypka pieczesz - normalnego zapiekasz czy jakoś inaczej?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

dla Kubusia.

)
święta na ramieniu a człowiek taki zabiegany jeszcze

za wyniki
), to wybierzemy się tylko na dalszy spacer. W poniedziałek jedziemy do Teściów, więc też zajrzę jak po ogień 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ok 1 zasneła

Obstawiam ząbki, dziś może dam jej na noc viburcol.

ale w sklepach stacjonarnych i tak droższa była.