|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
dziewczyny zawsze mają gorzej.. muszą się golić, muszą mieć okres, muszą rodzić dzieci
|
|
|
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w gim miałam dwie dziewczyny które chodziły z takim buszem na nogach bleeeh ;d
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Leze do koscioła... Łe...
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- No, nie wymyslono jeszcze hormonow anty dla facetow, nie maja cycek (wiecie jak ja sie uderzylam we wtorek... do dzisiaj mnie boli okrutnie), wiecej sie od nich wymaga jesli chodzi o zarobki, łatwiej im przychodzi chociazby jazda autem czy motorem, ale za to kobietom nic miedzy nogami nie dynda, nie musza "wajchy" przekladac, nie maja niechcianych erekcji, moga zakładac spodnice, spodnie i sukienki, im bardziej wolno płakać, wygladaja uroczo w ubraniach swoich tż, moga sie malowac, był caly watek na ten temat. Gadalam kiedys z tż o tym, ze kto ma lepiej a kto gorzej i doszlismy do wnisoku, ze kazda plec ma swoje dobre i zle strony. Ale te okresy, porody i golenie sa chyba najgorsze... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-04-03 o 11:53 |
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
ja teżź mam problem z tymi podrażnieniami i na to chyba nie ma dobrego rozwiązania
|
|
|
|
#3455 |
|
Rozeznanie
|
Wesołych Świąt! :'***
ooo ale dzisiaj ładna pogodaaa ale jak zwykle sie zdupc y : D
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja juz po swieconce TŻ bawi się z małym zaraz do nich ide
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam dopiero za kilka dni dostać, a dostałam w prima aprilis
![]() a ja wczoraj z R. chyba z 7h przepisałam.. ![]() zaś odzywa się ten od gitary. . fajny chłoptaś, tylko troche misiowaty . no i odezwał się taki A. . zaprosił mnie na whisky w poniedziałek do siebie . haha .
|
|
|
|
#3459 |
|
Rozeznanie
|
FeSsSoUyCh ŚfJOoOnTt DzIefFfCzYnNneCzkI
<--- boshe, jak trudno pisze sie takimi pokemonami -.- ![]() ej, ja tez nienawidze tego, ze jak juz sie je ogoli, to za dwa dni się robi taka trzcinka szczecinka i nic sie z tym nie zrobi. bo nie wydepiluje/nie ogoli sie tego, bo na to iniemamocnych. zastanawialam sie ostatnio nad woskiem w plasterkach z drogerii jakiejs albo nad kremem, tylko, ze wosk moze za***iscie bolec (ale bedzie na dluzej spokoj), a krem moze nie zlapac (zapach jakos wytrzymam na czas depilacji :/) chamstwo, ostatnio z tż widzialam sie w srode i zobacze go dopiero we wtorek :/ kuuuuuuuuuuuuuuuuuuur.rrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrwa mać! :/
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
wesołych jajek i okolic
![]() ![]()
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz nie mam wcale. Gole sie co jakies 5 dni. A wloski zaczynaja mi odsratac po 2-3 dniach ;pp Wydalam 170zl w rossmanie ... :O Nie uwiezycie ! BYLAM W KOSCIELE !!! ![]() ![]() Ide sie troche pouczyc i do tz spadam ;ppp ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Mov chyba smacznych jajek i okolic
|
|
|
|
|
#3463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzis sie mam z nim spotkac pogadac i powiem mu ze to koniec raz na zawsze ze jednak tej szansy mu nie daje. ejjjj ja mialam pierwsza ten podpis :<
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
łaaa niedługo będę robić szarlotkę...;d
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Buehehehe... Wrociłam, bylam u spowiedzi i stary pryk mnie zjechal, ze sie gram... Ja mam taka zasade ze "popelnilam grzech nieczysty" mowie w sodku, ze zanim dojade do konca, to zapomina co powiedzialam i to sie zazwyczaj sprawdza, ale nie tym razem, a on do mnie...
-A sama czy z kims popelnilas ten grzech... - (myslalam co mu powiedziec ) z kims-a to jest staly zwiazek -tak - mieszkacie razem -yyy nie -to tak czy nie -no nie! - jezus zaprasza was do czystosci... bal bla bla... (...) na pokute odmow litanie do serca Jezusowego... Zatailam, ze nie odmowilam tej starej pokuty wogole durzo nie powiedzialam :P Noir, powiedzialam ze "czasem nie odmawialm modlitwy"
|
|
|
|
#3466 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zawsze t0 mówię
ostatnio byłam u takiego księdza co nic nie gadał tylko pokutę zadał
|
#3468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w wakacje np nogi czasami nawet codziennie, bo na drugi dzien juz widać, tak samo pod pachami ;/ ej jak tak szybko rosną to możliwe, ze mam coś z hormonami? czy po prostu mam takiego pecha ? http://www.youtube.com/watch?v=xTekKyznpGA&NR=1 kocham to <3
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja na nogach gole sie raz na 2-3 tyg. bo mi wogole wlosy na nogach nie rosna, bikini tak co tydzien, a pod pachami tak co 3 dni...
---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- A własnie, w kosciele przede mna stała baba, ja wiem... moze kolo 40 i miała taka spodnice do kolan i takie paskudne 5 cm wlosy na nogach, ze jej z rajstop wyłaziły... To jest obrzydliwe, jak ktos sie tak zapuszcza, jeszcze jak spodnie nosi albo z domu nie wylazi- pal szesc, niech se kisi chrust, ale jak do ludzi idzie, a tam taki syf, bleee... ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() Chcialam powiedziec, ze piłam, ale olałam to. Wystarczy, ze musialam mu gadac o ruchaniu... Głupota z ta spowiedzia...
|
|
|
|
|
#3470 |
|
Rozeznanie
|
ja nogi to tak raz na tydzień, bo nie widać u mnie,
ale pachy to codziennie. na drugi dzień ja już mam widoczne włoski, ale nie że jakieś wakorcze można pleść (obleśne porównanie, wiem-.-), ale taką trzcinkę szczecinkę drażniącą mnie-.- ja zawsze chodzę do tego samego księdza, i jemu wystarczy powiedzie kilka grzechów, ja np. zawsze mówię że nie każdego dnia się modlilam, nie sluchalam mamy, mowilam brzydkie slowa, czasem dopowiem ze nie pomoglam, ze z siostrami sie klocila i tyle. potem on wymienia sam do siebie, i czasem trzeba mu po prostu przytaknąć ![]() tak wygląda kaaaaażda moja spowiedź ![]() ![]() ![]() nigdy bym mu nie powiedziała, ze pilam, palilam, czy 'popelnilam grzech nieczysty'... ![]() tak to jest kiedy w malej wsi sie chodzi spowiadac, wstyd sie przyznac do czegos i tyle...
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
ale ludzie sa po****ni
ale nie nie! nic mnie dzis nie wyprowadzi z rownowagi! wieeelkaaanoc!
|
|
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio na rekolekcjach moja kolezanka mowi do mnie tak: -Ej wiesz po co jest ta folia za kratkamy konfesjonalu? -yyyy... - po to, ze jak komus z pyska smierdzi... - (wybuch smiechu) cicho!!! Tż: Jak ja raz byłem u spowiedzi, to ksiedzu nawet folia nie pomogła, nie dalo sie wytrzymac... |
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
ja pachy 1-2 dni, nogi depilator to co tydz, bikini co 2-3 dni, ale tak jak nie wychode na basen czy cos to co tydz zeby wlasnie nie bylo podraznien ;p
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, przyjaciolka chce mnie wyciagnac na spacer, ale wiem, ze jak pojdziemy to zajdziemy do tż a on serio nie ma czasu... Wczoraj sie wkurzyłam, bo bylam u mamy tż i zagadalam czy moge z nim sie spotkac a ona, ze jak lazienki posprzata, to mu napisałam, co jego mama powiedziala, a po kilku godz. zadzwonilam, a on ze nie wie czy sie wyrobi bo moja przyjaciolka do niego przyszla i zajela mu troche czasu...
Ale na szczescie zdażyl, no bo sie spotkalismy ![]() ![]() Ale nie chce go na chodzic, bo w koncu ktores z jego starych sie wkurzy, ze ja tak ciagle chce sie z nim widziec, jak on ma kupe roboty. Z reszta chyba sie bede zaraz uczyc z gegry, obiektow jakiś.No i wogole po co moja przyjaciołka do niego poszla, tż mowił ze gadali w ogrodzie... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-04-03 o 15:40 |
|
|
|
#3475 |
|
Zadomowienie
|
zdrada to jest grzech taki religijny
? czy po prostu jako kłamstwo sie liczy hm ?
|
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
jej, ja w kościele byłam ostatnio rok temu, na pogrzebie..
|
|
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedys plastry kupiłam, to prosiłam tż żeby je odrywał... Bo ja to za wolno robiłam ze strachu... Ale plastry są gówniane, jak dla mnie to nic nie wyrywaja, najlepszy jest delikatny żel z Rosmanna, ewentualnie pianka, maszynka za 3,5o zł i wio, mam 2 tyg spokoju... Moja koelzanka codziennie goli nogi maszynka, bo jej tak szybko rosna... Dlatego mowiła, ze na 18 mama jej laser funduje... A włacha, co myslicie o laserze? Moja przyjaciolka mowi, ze te włosy i tak rosna po tym tylko takie jasne i miekkie... ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- To zalezy chyba, czy jestes w wolnym zwiazku, czy juz w małzenstwie... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-04-03 o 15:43 |
|
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaa ja bym sobie kupila jakis za***isty depilator ale kasy nie ma...
to tak bikini gole jak pisalam co 5 dni nogi: jak krotkie spodnie to co 2 dni. a jak dlugie to tak raz w tyg. paszki co 3-4 dni Moja znajoma np rece depiluje. jak raz zobaczylam te jej rece, to tak okropnie wloski jej odrastaly... takie sztywne, ciemne ... blee... |
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie polecam depilacij depilatorem bikini
Na początku faktycznie było ładnie, gładko i na długo, ale z czasem widac powrastane włoski.. bardzo ciężko to się goi.. i okropnie wygląda ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- no wg. mnie głupotą jest golenie rąk, chyba że dziewczyna ma faktycznie busz na rękach |
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Ej dziewczyny, a co np. z wasikiem, bo wiadomo, niektore maja. Ja odpukac nie mam, ale moja przyjaciolka tak i ona kupila sobie takie plastry do depilacji twarzy i zdziera plastrami...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

<--- boshe, jak trudno pisze sie takimi pokemonami -.- 

to było niesmaczne;p
? czy po prostu jako kłamstwo sie liczy hm ?