![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wakacje 2010
Ja też się właśnie zastanawiam nad Funclubem (dokładnie ta oferta)
![]() A o tym drugi nie słyszałam.
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
moja koleżanka była w tamtym roku w Litochoro i podobno zadupie.. a nie myślałyście o Olimpic o apartamentach? : > ja w tym roku tam wracam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
A był ktoś w Cannes? Chciałabym się tam wybrać, ale ciekawa jestem, jak wygląda to miasto tak od ' młodzieżowej strony' ;d Jacy są Francuzi ? Tacy otwarci jak Włosi, Hiszpanie? Bo na tym właściwie najbardziej mi zależy
![]() ![]() ![]() Byłam już w Hiszpanii, Grecji, Włoszech, Chorwacji, Czarnogórze... [ chętnie opowiem, jakby ktoś chciał coś wiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
moglabys porownac hiszpanie i wlochy... i napisac cos wiecej o hiszpanii..w jakim miescie bylas..??lloret..?? z jakiego biura..?? i kogo mozna tam najczesciej spotkac..?? hiszpanow, wlochow niemcow czy francuzow..??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
hiszpania leposza niż włochy , w lloret czystsza woda niż w rimini [włochy] , we włoszech nie byłam , ale jestem fanką lloret de mar i całej hiszpanii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Przyczajenie
|
Czy dalej są chętni na hotel LiLaLo w grecji ? ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
ze steji? ;d
ja się zastanawiam. zakochałam się w tym hotelu ;p
![]() |
#158 |
Przyczajenie
|
ja jasobie rezerwuje w biurze Joy Tours w katowicach , ale z tego co widziałam to oferta jest ze strony travelbook.pl jutro właśnie jadę wpłacić pieniądze tylko kurde nie wiem na którego wziąc czy na 5.07 czy na 14.07 a ty jakbyś jechała to kiedy ?;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Heeej!
![]() Chodzi mi o wczasy ..hotel 2-3 * z wyżywieniem HB (najlepiej) .. Dużo szukałam w internecie ..niestety ciekawe oferty to tylko obozów znalazłam..lub takie ze zwiedzaniem (mi chodzi głownie o plażowanie) aa i najlepiej to żeby 9 noclegów było. Z góry dziękuje ![]() ![]()
![]() |
#160 |
Przyczajenie
|
najprawdopodobniej ja z dwoma/trzema koleżankami się wybiorę,
najprawdopodobniej początek lipca, czyli 05.07-16.07.2010, ale się jeszcze zobaczy ![]() i widzę, że o Steji chcecie coś wiedzieć. no cóż mam mieszane uczucia, ponieważ: byłam z nimi dwa lata temu we Włoszech i było mega, bez żadnych problemów, na poprzednich wakacjach zarezerwowałam sobie obóz do Bułgarii z antenką z Warszawy, nie dość, że po rezerwacji papiery wysyłali ponad 2 tyg. i nie można było się z nimi dogadać, papiery doszły dopiero tydzień przed obozem, no powiedzmy, żę wszystko było by ok. gdyby nie to, że dzień przed wyjazdem odwołali antenkę z Warszawy i trzeba było dojechać do Katowic, a w moim wypadku nie było jak i nie pojechałam.. no, ale z kolei moje koleżanki był w tamtym roku w Lloret i się nie skarżyły ![]() mimo wszystko, chcę jeszcze raz spróbować z tym biurem, bo ma jedne z najciekawszych ofert w necie, a poza tym ceny są śmiesznie niskie;] a hotel LiLaLo nieziemski: D Edytowane przez Tereffere Czas edycji: 2010-03-14 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
ej ej ;d ja już mam na 14,07 zarezerwowane;d więc może ty też ze swoimi koleżankami się skusicie na ten teermin ?:p
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
właśnie feelbetter gdzie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
no do Grecji do LiLaLo ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sorry, że dopiero teraz, ale rzadko bywam na wizażu ;p Byłam w Lloret, w hotelu Goya [ baaardzo fajny, a recepcjonista albo właściciel hotelu, nie wiem właściwie- mega przystojny i bardzo sympatyczny, jak cała obsługa ;D Niby dwie gwiazdki, ale na co najmniej 3 zasługuje ]. Byłam z Funclubu. Generalnie Lloret jest cudne, a te sklepy- wróciłam z kilkunastoma dodatkowymi ciuchami ;] Pogoda wspaniała, plaża również, to miasto nie ma żadnych minusów jak dla mnie : D Dyskoteki od 16 lat, ja miałam pecha, bo urodziny miałam kilkanaście dni po zakończeniu obozu, a nie wpuszczają, nawet dzień przed urodzinami. ;] Można spotkać sporo murzynów, szczególnie w Barcelonie, zaczepiają, zagadują, ja jestem blondynką, wiec ogólnie robiłam duże wrażenie, za włosy łapali, chcieli całować, krzyczeli coś, nawet sobie ze mną zdjęcia robili a w sklepie jeden pan podarował mi figurkę zakochanego żółwia xD W ogóle oni lubią Polki, czy brunetki czy blondynki, są bardzo sympatyczni ;] No i Niemców sporo, szczególnie właśnie w hotelu Goya- sporo przystojnych Niemców ;] Dużo Hiszpanów- w końcu to Hiszpania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie.
Jedzie ktoś na obóz: Łeba "relax na maxa" na 3 turnus tj. od 20.07 do 31.07?? Ja jade i moze znajde kogoś kto również tam jedzie ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- a no oczywiście bp. Steja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Przyczajenie
|
Bułgaria hotel Mak z biura Steja początek sierpnia jedzie ktoś?
![]() Pisać na priv.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze Łeba. Z własnych doświadczen nie polecam;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Za granicę jadę z rodzicami... niestety... więc obóz już odpada... Zostały mi tylko obozy w Polsce... ![]() A Łebę wybrałam, bo jest jako taki program więc... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Rozeznanie
|
Baby14 ma rację. Na prawde, dołożysz sobie 200 zł i masz fajny obóz, szczególnie, że do tej Łeby nie jedziesz na jakoś specjalnie długo.
Może jednak puścili by cię ? Pogadaj z nimi ![]() Ja w tym roku nie jadę na obóz, jakoś tak wyszło...no ale jest Italia ![]() ![]() A ja wam polecam Jaworzynę któryś już raz z kolei ![]() Może teraz te ceny nie są jakieś super przystępne, ale ja się w tamtym roku zdecydowałam na takie "last minute" i wtedy są okazje takie, że ho ho ho. ![]()
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
zosia_96, dokładnie - może poczekaj na last minute, wtedy ceny są powalająco niskie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie.. nie warto..w polsce nic nie ma -_-
zero pogody ;/ Myślę, że jakbyś pogadała z rodzicami to by się zgodzili ..
![]() |
#174 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też tak myślę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie mogę zdecydować .. to co fajne to drogie
![]() postanowiłyśmy z kuzyką, że poczekamy do lipca i wtedy coś wybierzemy ..a jak się nie uda to trudno ![]()
![]() |
#176 |
Rozeznanie
|
Baby14
W tamtym roku, byłam w Vieste, na płw. Gargano z Jaworzyny właśnie. I powiem szczerze, że to były najpiękniejsze chwile w moim życiu ![]() Hm... płaciłam chyba 1300 zł. na 11, czy 12 dni ![]() Chciałam jechac też w tym roku, no ale niestety nie ma tej oferty. W tym roku lecę do Genovy, na północ z przyjaciółkami ![]() justine333 Najbardziej się właśnie opłaca poczekać, bo potem ceny są na prawdę niskie ![]()
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ta Genova jest nad Adriatykiem ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
też tak myślę
![]() first przegapiłam, to może się na lasta załapię ![]()
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
ja polecam funclub jak na zagraniczne tanie wycieczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kocham ... ![]() Edytowane przez stookrotka1991 Czas edycji: 2010-04-03 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.