|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
siemka
![]() ![]() nie bylo mnie znow jakis czas. zaraz bede nadrabiac. u mnie ok ![]() swieta z tż. wczoraj bylismy w aquaparku w wielki piatek ![]() ![]() ![]() ![]() generalnie jest dobrze ![]() edit: dodam ze ok 21. zadzwonili znajomi tż czy idziemy z nimi na piwo. tz spojrzal na mnie. powiedzialam ze jestem wykonczona po basenie i zanim sie doprowadze do ladu-skladu (zmyje z siebie zapach chloru, umyje uczesze wlosy, pomaluje, ubiore) to z godzina minie. wiec zostalismy u mnie ![]() ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-04-03 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie spedzamy swiat razem. Ja jestem w domu, on w Gdansku. Dzieli nas jakies 550 km ![]() Ale wracam za tydzien i od razu laduje na rodzinnej imprezie - sa urodziny jego taty ![]() Cytat:
![]() Naprawde nic wam sie nie stanie jak nie bedziecie sie widziec kilka dni. Zatesknicie i bedziecie bardziej spragnieni swojego towarzystwa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że się widzicie, ale... " rodzice zabronili mi wchodzić do niego do domu".. ? Dlatego, że są święta? Czy tak po prostu.. ? ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
O, no proszę to będzie impreza ![]() A powiedz mi, pamietam że spory czas temu miałaś dziwne myśli o TŻcie, jeśli chodzi o Wasze wspólne wyjścia ze znajomymi, kojarzysz? Już wszystko dobrze? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Wtajemniczenie
|
Wesołych Świat
![]() Myślałam ze te święta będą znowu smutne i samotne, ale dziś odezwał się do mnie z życzeniami ten chłopak o którym wam ostatnio pisałam ![]() ![]()
![]() |
#4745 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() A czemu tak uwazasz moge wiedziec? Bo ja nawet nie zauwazylam, zebym sie az tak zmienila ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Szatanku śliczne życzenia
![]() ![]() Wanilia cieszę się, że jest tak dobrze u Ciebie ![]() ![]() Wczoraj był u mnie TŻ, jednak tylko na adorację pojechaliśmy do kościoła, dziś się nie widzimy ale za to jutro razem idziemy na imprezę rodzinną do mnie (wujostwo ma 30 ślubu) a w pon. zabiera mnie TŻ do siebie ![]() ![]()
![]() |
#4747 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ale przynajmniej wiemy o co chodzi, pocieszę Cię, że u mnie pogoda ładna, chłodno ale słoneczko więc jak u Ciebie też tak jest to spokojnie możecie iść na spacer tylko cieplachno ubrani ![]() Cytat:
Rodzinna imprezka - czyli rozumiem, że to 1 raz przed tyloma osobami z rodzinki ? |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do II pytania - tak, to mój TŻ się zapozna z moją rodzinką i też ma stresa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale dacie radę, spokojnie! Bądź sobą, uśmiech na buzi i będzie w porządku. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Wtajemniczenie
|
Ale tu pusto...
Dziewczyny Wesołych Świąt wam życze ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale wiem że czasami wolą tylko męskie towarzystwo ![]() U mnie z Tżtem w miarę dobrze ![]() ![]() Został u mnie na noc, niedawno pojechał na mecz- zaczyna się sezon wrr...co weekend mecze ![]() Po meczu pewnie Tż z kolegami z drużyny wyskoczy gdzieś na piwko/piwka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wesołych Świąt Kobitki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Wtajemniczenie
|
Wesołych Wesołych!
![]() ![]() ja się zbieram do kościoła na poświęcenie koszyczka ![]() z Tż wszystko dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zadomowienie
|
A ile takie cudeńko kosztuje? To z jakiejś konkretnej firmy?
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
http://www2.100lat.pl/kartki/2/228/
Zdrowych i Wesołych Świąt Kochane ![]() Madame, przestań kochana, ludzie dłużej bez siebie wytrzymują. Od razu nie uschniesz. Tak jak pisze Nafi, zatęsknicie przynajmniej do siebie ![]() Ja już po święconce i najedzona ![]() Najważniejsze heheh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zadomowienie
|
BelleFramboise fajny dzionek Ci się szykuje
![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Gwiazdeczko jaka kaaaaartka! ![]() Dziękujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Raczkowanie
|
Wcześniej dostałam od wujka z zagranicy dwa opakowania
![]() ![]() Mam nadzieję, że podziała tak jak ta wcześniejsza ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nic i nikt go nie zepsuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Musze u mnie popatrzeć. A mozna wiedziec jakie były efekty?
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Raczkowanie
|
Po prostu nie chce Ci się jeść- np. zamiast 3 kanapek, jedną hehe
![]() ![]() U mnie "spadły" boczki i brzuszek ![]() ![]() ps. Na allegro widziałam tą kawę za 20zł ![]() Gwiazdeczko kartka pierwsza klasa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Też się uśmiałam
![]() ![]() Ps. Ja to bym wolała coś innego od kawy, bo nie pijam, przez gardło mi nie przejdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Koleżanka potwierdziła nasze spotkanie, jestem tak podekscytowana że szok, tak dawno jej nie widziałam ![]() Najchętniej to już bym się szykowała ![]() ![]() Wieczny problem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wręcz przepadam za nią...
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hehe najlepiej pic kawę odchudzającą z lodami i bitą śmietana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udanego spotkania w takim razie ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() Ja nawet nie przepadam za czymś o smaku kawowym ![]() Wolę gorącą czekoladę z bitą śmietaną heheh ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Gwiazdeczka a co tam u Ciebie? Masz jakieś wątpliwości co do TŻta? Bo wcześniej coś wyczytałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
BAN stały
|
Ja tez nie lubie kawy pod zadna postacia...
Chyba, ze jestem zmeczona to wmuszam w siebie espresso ze smietanka i curkem lub 3 w 1. |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gorąca czekolada ![]() A Ty Gwiazdeczko odchudzasz się?Czy nie musisz? ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, jakaś chandra mnie znowu dopada, miała być wiosna i zaczęło być lepiej a tu klops. Jedyne co mnie martwi, to to, że z TŻtem nie mamy tematów do rozmów... Jak dzwonimy do siebie to tak jakoś sztywno jest. Powiedziałam mu o tym, że mnie to martwi, to on potem dzwonił i mówił, że ma wrażenie, iż ja szukam powodu by zerwać ![]() Ja chcę z nim być, kocham go, ale czegoś mi brakuje... Może chciałabym się z nim częściej widzieć? Może mniej rozmawiać przez telefon (bo rozmawiamy kilka razy dziennie, choćby na chwilkę)... Sama już nie wiem co się dzieje... Brakuje mi go, może dobija mnie też to, że siedzę w domu jak taki muł bagienny i się nudzę, swoje zrobię, a potem mogę patrzeć w sufit... ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() Czekoladka ![]() Odchudzam się, tzn. różnie mi to idzie ![]() Troszkę biegam, kręcę hula hop ![]() Kuzynka mi powiedziała, że schudłam, tylko, że ja tego na wadze nie widzę... Albo mam beznadziejną, albo nie wiem, mięśnie mi się tworzą i też swoje ważą? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zadomowienie
|
Gwiazdeczko a nie ma możliwości częstszych spotkań?
Może wyjdźcie gdzieś razem, poróbcie coś fajnego a telefon ograniczcie do jednego wieczorkiem żeby przykładowo opowiedzieć sobie dzień ![]() To jest tak, jesteście ze sobą kawałek czasu, znacie się, wiele o sobie wiecie i tylko może się wydawać, że to oznacza "mniej tematów do rozmów". Z jednej błahej rzeczy takiej jak coś co Cię zainteresowało w necie można się rozgadać ![]() Myślę, że to nie jest tak, że teraz się stało coś z Wami i nie gadacie tyle jak dawniej, tylko sporo już sobie powiedzieliście, opowiadaliście i być może dlatego tak. Co nie oznacza że trzeba to tak zostawić... : ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też mam taką dziwną chandrę. Nie czuję się dla mojego ważna, ciągle tylko mecze i mecze, ewentualnie treningi. On mówi że to nie prawda, ale tylko mówi a nic nie robi. Smutno mi bo w święta się nie widzimy, tylko prawdopodobnie aż w czwartek. Edit: Ja już chce do pracy... Nie mogę siedziec tak bezczynnie w domu chociaż jeszcze wczoraj mi to pasowało... ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... Edytowane przez m a d e i r a Czas edycji: 2010-04-03 o 16:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.