|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pamietnik pinkgirl50
W tym moim pamietniku, bede pisala o dazeniu w koncu do zaakceptowania wlasnego ciala. Mam 165 cm wzrostu i waze 60 kg, wiem ze to za duzo, ale wiem tez jaki jest moj cel.Przede wszystkim dojscie do 50 kg, wiem, ze tego dokonam. I postaram sie w koncu. Teraz mam silna motywacje. Przede wszystkim wyobrazam sobie jak bez kompleksow bede mogla dumnie kroczyc w obcislych spodniach i krotkich spodenkach, miniowkach, cos niesamowitego . Wiec do dziela. A to co dzisiaj zjadlam :
- wypilam herbate, czekolade na goraco i zupa gulaszowa z torebki Na tym koniec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: pamietnik pinkgirl50
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie,nie i jeszcze raz nie!
![]() Dlaczego rodzi się coraz więcej takich pomysłów ![]() Proponuję przeczytanie chociaż 1 wątku na Dietetyce,a będziesz wiedziała,że Twoje jedzenie nie jest nawet w 1/3 dobre łagodnie mówiąc...
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że krzywe zwierciadło istnieje po to, aby opisywać tutaj diety proana, ale takie to po prostu trzeba zamykać ;/
Nie ma tutaj NIC o zdrowym odżywianiu. Swoją drogą czekolada być musi ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
No właśnie,ciekawe skąd pomysł z tą czekoladą..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.