|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najwspanialsze lejdis pod słońcem, czyli rocznik `94. Część VII- opuszczamy gim
Magda też kiedyś byłam w oazie, 2 lata nawet i byłam na zimowych rekolekcjach - z nich mam miłe wspomnienia
przestałam, bo animatorkę miałam głupią, a potem, bo nie pojechałam na rekol letnie, musiałam być z inną grupą więc odeszłam.co do sukienek - obie ładne Kashte ej, ale o co cho? bo ja już nie wiem Mari pisz tutaj słonko, a jak nie to na moje gg, jak nie masz to mów, wyślę na pw. ![]() Blanka no tak, może za dużo jest o tym mówione. pozmieniało się, bo inne osoby i charaktery, co nie znaczy, że jesteś ''piątym kołem u wozu''. Yellow ja np. nie znam niektórych ''starych'' tak bardzo, bo pisałam z nimi niewiele czasu, potem odeszły. mimo to mi także ich brakuje, bo były częścią tego wątku. każdej, nawet nowej, będzie brakować jeżeli odejdzie. myślę, że nie ma co opowiadać o każdej historii, bo może sobie tego nie życzą. po prostu były, są w naszych serduszkach i czekamy na ich powrót![]() Klau Ty sex bombo ;* Mari a Tib i Loe w zaginionych masz?;*
|
#4592 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najwspanialsze lejdis pod słońcem, czyli rocznik `94. Część VII- opuszczamy gim
Arbuzowa, 145 km to wcale nie tak dużo. My mamy 300
![]() Wob <3 Magda hej, Margareta jestem Ja nie spałam Obudzili mnie o 7 i na 8.30 do kościoła O.o Założyłam moje wysokie buty i szłam na pieszo, nogi mi odpadają po prostu. I jak wracaliśmy to zaczęłam biec za Dominikiem i bym się wywaliła tylko, że Kaśka mnie złapała (siostra) ![]() Ja już miałam bal gimnazjalny Założyłam taką czarną, za kolano (no tak do ) chyba jako jedna z niewielu, bo wszyscy wyznają zasadę 'im krócej tym lepiej' Fajnie masz, że to jeszcze przed Tobą Masz wesele? ![]() Mari właśnie się miałam Ciebie zapytać czy masz jakiś pomysł już I obiecuję pisać w następnym wątku na bieżąco, a nie 'od weekendu do weekendu' jak teraz ![]() Cali Blanka rozumiem Cię...yellow tak jesteśmy razem mimo że czasami mam odpały i zamęczam Was postami w stylu "czy mu zależy?!" to strasznie bardzo go kocham i z tego co wiem on mnie też ołł yeah^^ obgaduje mnie właśnie rodzinka. Że kiedyś to byłam taka malutka itp. A teraz co? Nadal jestem tylko, że mniej, ale to i tak za mało ![]() Bound przeczytałam Twojego posta i się zastanawiam "ale Tobie o co chodzi?" Wróciłam się stronę wcześniej i chyba załapałam Pisałam, że chcesz żeby ktoś mu powiedział, że Ci zależy Jakbyś myślała o tym serio to ja mogę napisać poemat o Twojej miłości do Niego i go wysłać Uwzględniłabym w nim jego zarośnięte nogi o których kiedyś pisałaś mi tłumacząc, że nie każdy jest idealny, ale i tak uważamy go za ideała, w każdym razie ja wiem o co chodzi, nie wiem jak Ty, bo trochę chaotycznie to napisałam
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Mari ; *
ja mam prośbe. ![]() bo wolałabym być rozpoznawana jako Klau. ![]() więc tak jak Kindze zrobiłaś. ![]() `Klau. ( retrospect ) ` z góry dziękuje.;* Ayeen, ale ja nie.. no coś Ty. ![]() jak na Twoje fotki patrze to sie napalam. i dziewczyny ! żadna nie ma czuć się tu niepotrzebna ! wkońcu to jest forum.. Jedni przychodzą, drudzy odchodzą.. wiadomo.. jeśli dużo się z kimś pisało etc. i ta osoba odejdzie to czuje się tą pustke.. ale każda jest tu tak samo ważna i potrzebna. stara jak i nowa.. forum to forum.. nie jest to tylko własność ` tych starych ` ![]() Amen.
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
Kashte wiesz jak mi się miło zrobiło, że pamiętasz o tym jak to pisałam?
![]() Klau i mówisz prawdę co do forum ![]() Mari oo właśnie, przy mnie mogłabyś napisać w nawiasie (ayeen) ze starego nicku ![]()
|
#4595 |
|
Zadomowienie
|
Boundlessly
chyba mnie nie zrozumiałaś ja mówie o opowiadaniu swoich historii, a nie osób które odeszły. Kashte już wszyystko rozumiem no najważniejsza jest miłość, o. a jak się nazywa?
|
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Ayeen, o jacie.
![]() to widze obie tak na siebie działamy ! ja jakoś przyzwyczaiłam się do tego Ayeen i nie pisze wgl Bound. ale to pewnie dlatego , że zawsze tak na Ciebie mówiłam. ![]() <3333.
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow aa o to chodzi
ja o sobie nie lubię pisać wyślę Ci na pw![]() Klau Boże, kocham Ciję ![]()
|
#4598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mimo to ze nie pojade chodze na spotkania bo jest milo ![]() Cytat:
tyle ze wpol do 6 obudzilam mame zeby mnie zawiozla a potem piechotka na obcasach.. ale ja to juz tak biegam na obcasach od 4 dni wiec juz powoli sie przyzwyczajam No ja na komers nie chce zakladac takiej krotkiej znowu bo chlopaki czasem po alko maja no rozne pomysly A wesele ma kuzyn mojego TZ bedziemy bawic... z jego rodzinka
|
||
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
`Płonę jak stos ,jeszcze raz, jestem w 7 niebie
czuję się tak, jakbym nigdy dotąd nie miał Ciebie!` jak ta Ira na mnie wpływa dancuję ![]() co tu tak cicho?
|
#4600 |
|
Zadomowienie
|
w sumie to się nie dziwię, że niektóre odchodzą ;]
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Inf...wysztkie te co podałaś dziewczyny...są jako te które ostatnio się nie udzielają...ale bedą uwzględnione...nie pominęłam ich ...
Blanka...Dziewczyny z temperamentem z 94 roku w VIII części - zdobywamy to czego pragniemy bo do odważnych świat należy! " ciekawe .... dzięki za pomysł...ma ktoś jeszcze jakąś myśl ? złożyłabym w "kupę " i bym może coś wymyślila... ![]() Bound...wyślij gg na pw....tak obie dziewczyny mam w zaginionych...a i oczywiście dopiszę Ayeen w nawiasie przy Twoim teraźniejszym nicku...w sumie to się przydaje bo ja gdy odeszłam i potem powróciłam to myślałam że nie ma nikogo starego.... ![]() Kasthe...trzymam Cię za słowo Klau...oczywiście że tak zrobię... a i dziewczyny gdyby któraś chciała żeby podać jej stary nick z nawiasie czy coś to piszcie.... ![]() Wob...dokładniej ? czy robię coś nie tak ? staram się każdej odpisywać...pomimo że czasem czuję się nie swojo...
Edytowane przez MaRaKuIa Czas edycji: 2010-04-04 o 13:32 |
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Wob co masz na uwadze?
Mari podałam;*
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
muszę Wam coś dziewczyny powiedzieć....jeśli wszystkie nie będziemy się starać ...nie będziemy zgrane...to macie racje nie będzie klimatu...jeśli coraz to któraś będzie narzekać że brakuje klimatu <w tym także ja...proszę mnie wtedy opieprzyć> to nic z tego nie będzie...bo pomyślmy ..postawmy się z drugiej strony..czemu dziewczyny które są nowe i też chcą się udzielać..czego one mają za to płacić...czemu mają myśleć że to ich wina..czy my też nie byłyśmy nigdy nowe ? byłyśmy...pamiętam jeszcze jak doszłam do 94.. i wtedy Olasia i reszta <nie wiem czy ktoś wgl pamięta> stwierdziły że brakuje klimatu..i co...założyły nowy wątek...czy my też tego chcemy żeby powstało jeszcze z pięć kolejnych watków...i będziemy pisać że jesteśmy zgrane i otwarte skoro tak nie jest ? ja też nie jestem ok..czasem jestem wiekszą egoistką niż mi się wydaje...ale postarajmy się...przestańmy narzekać że ciągle jest coś nie tak...podnieśmy tyłki i zacznijmy działać..żeby wkońcu zrobiła się z nas taka mocna zgrana paczka dziewczyn...
dziekuję jeśli ktokolwiek to przeczytał...
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
może tak..
brakuje mi Was cholernie.. ale.
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Mari skomentuje to tak: zgadzam się.
Inf jeżeli brakuje, to nie ma ''ale''. spróbuj wrócić...
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-04-04 o 13:51 |
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
jest jedno wielkie ale..
po prostu to mnie powstrzymuje.
|
|
#4607 |
|
Rozeznanie
|
Najważniejsze żeby nie robić tego na siłę ja myślę , że w końcu w jakiś sposób się zgramy i na pewno wszystkie nie bedziemy idealnie dopasowane bo każda z nas jest inna, ale po prostu próbujmy sie wzajemnie rozumieć
![]() naturalność i pozytywne wibracje mamy w sobie ! ; )) ( btw. MARI to też możesz wykorzystać w tytule )
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Bound...Blanka...
Inf...jesli chcesz do Nas wrocic! to.. to robisz...nie mow ale...zrozum ze jak sama zechcesz...to bedzie ok..i dogadamy sie wszystkie...
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slicznie napisane |
|
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Magda..dziekuje
![]() dziewczyny tyle Nas jest a nagle żadna nie ma śmiałości cokolwiek napisać ?...<wybaczcie ale ja też potrafię być wyszczekana..i jeśli coś już naprawdę mnie wkurza, irytuje lub martwi ...to chcę to poprostu rozwiązać jak dorosły człowiek..bo nie jesteśmy już dziećmi...>
|
|
#4611 |
|
Rozeznanie
|
I za uwzględnienie mnie też dziękuję...
![]() Niestety sie muszę zgodzić z Blanką, że tak trochę to wygląda jakbyśmy przeszkadzał.... A to chyba normalne, że nie wiemy o Was wszystkiego bo reszta się dłużej zna... Ale to może by nas tak wprowadzić w wasze sprawy...![]() Czy można poświęcić 1,5roczny związek dla nowej może nie pewnej miłość?? Eh bo ja już nie wiem co robić ![]()
Dziękuję Wam Kochane za te chwile mile spędzone z Wami... Za Wasze rady, za Wasze wsparcie, za to, że zawsze umiałyście mnie rozbawić... Nie zapomnijcie tu o mnie... I pamiętajcie, że Was kocham... Obiecuję, że wrócę! |
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
dobra. ok.
spróbuje.
|
|
#4613 |
|
Rozeznanie
|
ja już powiedziałam co myślę i w sumie mam nadzieję , że wszystkie dojdziemy do jakiegoś porozumienia żeby już nie wypisywać tego jaki był tu kiedyś klimat , a jakiego nie ma. Tylko się cieszyć , że możemy być zarąbiste. Chciałabym również żebyśmy miały więcej tematów do rozmów i żeby nasze rozmowy nie kończyły się tylko na tym co robimy i że nadrobiłyśmy wszystko. Tylko żeby pozostawiać jakąś część siebie.
Zróbmy to!
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Fioluss...nie wiem ...to trudna sprawa...ale jesli z nim zerwiesz..a tamta "milosc" okaze sie jedynie zauroczeniem...i bedziesz chciala wrocic...myslisz ze on wtedy bedzie chcial z Toba byc jesli bedzie mial swiadomosc ze zostawilas go dla innego ? ...
Inf...wierzę w Ciebie!
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalezy czy tamta milosc to nie tylko zauroczenie, ktore czasem wydaje sie piekne i w ogole milosc po grob a wcale tak nie jest. moim zdaniem wszystko mozna. a znasz tamta osobe wystarczajaco dobrze by powiedziec 'tak z toba chce byc, takim jakim jestes'? ja popelnilam blad w zyciu. i zaplacilam slono. Dlatego ze wydawalo mi sie ze kocham i to mocno a bylo to zauroczenie w osobie ktorej kompletnie nie znalam.. albo znalam jedynie zalety a wad nie |
|
|
|
|
#4616 |
|
Rozeznanie
|
Z M. jestem już półtora roku to musi coś znaczyć... Ale jak patrze na Ł. to jakoś o wszystkim zapominam...;/
Dziękuję Wam Kochane za te chwile mile spędzone z Wami... Za Wasze rady, za Wasze wsparcie, za to, że zawsze umiałyście mnie rozbawić... Nie zapomnijcie tu o mnie... I pamiętajcie, że Was kocham... Obiecuję, że wrócę! |
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
to nie musi nic znaczyć.
równie dobrze może to być przyzwyczajenie , a nie miłość.
|
|
#4618 |
|
Rozeznanie
|
Czasem sama się zastanawiam czy to nie jest przyzwyczajenie...
![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Magda w sumie to znam i nie... Bo chodze z nim do klasy...:/ Ale nigdy nie myśleliśmy o "nas" bardziej jak kumple i kumpela.... Znam go jak kolege.... dobrego kolege... ale nie jak chlopaka z ktorym bym miala byc...
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
to my już Ci nie pomożemy sama musisz zdecydować czego chcesz.
|
|
#4620 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie wiem....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

przestałam, bo animatorkę miałam głupią, a potem, bo nie pojechałam na rekol letnie, musiałam być z inną grupą więc odeszłam.
myślę, że nie ma co opowiadać o każdej historii, bo może sobie tego nie życzą. po prostu były, są w naszych serduszkach i czekamy na ich powrót
;*