![]() |
#31 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ELLIS FAAS, Bourjois, Clarena, Astor
Na tę chwilę podoba mi się:
Revlon Skinlights diffusing <-- mogę prosić datę ważności? gdyż wydaje mi się, że tego podkładu już nie ma w produkcji - podkład Max Factor Lasting Perfomance kolor 100- stan opakowania jak na zdjęciu; odpadło to coś w górnej części, zostało ok 2/3 co do tuszu Loreal - jest czarny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bourjois, Max Factor, Clarena, Astor, L'oreal, Collistar, Revlon, Ravel
Hej, coś u mnie??
- podkład Revlon Skinlights diffusing tint SPF 15 kolor: Ivory, ubytek jak na zdjęciu (1/2) - Henna do rzęs w żelu; Refectocil, kolor czarny, 2 sztuki, jedna tylko otwarta, druga nieużywana, obie świeże - szminka Bell Glam&Shine, kolor 44, tylko wyprobowany kolor, jak na zdjeciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
W takim razie mogłabym wymienić ten tusz za:
- podkład Max Factor Lasting Perfomance kolor 100- stan opakowania jak na zdjęciu; odpadło to coś w górnej części, zostało ok 2/3 - Rimmel podkład mineralny w płynie Lasting Finish nr 103 True Ivory, nie używałam go wiele, ale powiedzmy, że połowa została + ten Revlon na dokładkę (nawet w KWC jest w "Zapomnianych kosmetykach") za Avon DrySkin chciałabym odsypkę pudru bambusowego a za Voluspę nic nie znalazłam, bo zapachy wolę wymieniać za zapachy, gdyż testuje co się da ![]() odpisz, czy mogłoby tak być. Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2010-04-04 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ale obie te rzeczy sa niestety nieaktualne (na szaro) :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
evitanna odpowiedzialam w Twoim watku
dot. ubran ( pytalam o wieksze ubranka dla dzieci i ew. krem avene ) a poniewaz nie dostalam odp to napisalam ze jest w rezerwacji dla Ciebie
[eucerin][/eucerin] Edytowane przez kasiura Czas edycji: 2010-04-05 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA:
- błyszczyk Bobbi Brown - Buff 02, nowy - cień Inglot do powiek - kolor 429 - czerwień, 1 wypróbowany kolor - płyn prostujący do włosów Schwarzkopf Proffesional - ubytek na zdjęciu
[eucerin][/eucerin] Edytowane przez kasiura Czas edycji: 2010-04-06 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
dokładka c.d.
- szampon koloryzujący Palette nr 285 - średni złocisty blond - nowy, nieotwierany
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Dokładka:
-krem karotenowy AWA Laboratorium - nowy ale otwarty, data ważności: 08/2011 -płyn prostujący włosy Marion do stosowania z prostownicą lub suszarką, 2 razy psiknięty, ubytek na zdjęciu, data ważności: 06/2011 -tonik antybakteryjny Siarkowa Moc firmy Barwa, ubytek na zdjęciu, data ważności; 11/2011
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Witaj, bardzo interesują mnie u Ciebie kosmetyki z:
zdjęcia 2 (cielista pomadka) zdjęcia 4 (błyszczyk Bourjois) i zdjęcia 5 i 6 (2 pomadki różowe Bell) post. 16 Mogę Ci za nie oddać wszystko to co znajduje się w moim wątku. Ew. mogę dorzucić na wypróbowanie dwa balsamy Garnier (biały z mocznikiem i czerwony, ok. 50%).Jeśli pasowałaby Ci taka wymiana, uprzejmie proszę - odpisz w moim wątku. Z góry dziękuję.
Lipcowy kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=20647246 #post20647246 Behind blue eyes...... Edytowane przez OlkoLolka Czas edycji: 2010-05-11 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Zgodnie z życzeniem - PW czeka
![]()
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
dokładka:
Bourjois puder w pędzlu, Avon bezbarwny puder matujący przeciw wypryska, Puder Joko Virtual, Błyszczyk Maybelline, tusz L'oreal Telescopic, pędzel Coastal Scents - dokładny opis w poście nr 1
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
Bourjois - Lovely Rouge nr 12 - Fuchsia adore cień Inglot - tylko sprawdzony kolor? Jaki kolor ma róż H&M? ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Jesteś skłonna oddać mi pomadkę Bourjois, cień Inglota i ten ciemniejszy róż H&M za tą maseczkę i kurację parafinową?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.