|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ty tez odchodzisz z Opisowego? :D - to wątek dla Ciebie.
Cytat:
a dziekuję, bo wszysyc mi odradzali zawsze a teraz są w szoku jak mówie że jesteśmy razem ![]() myśle,że ma większe ![]() zgasło ale śmierdzi jak cholercia ![]() wszyscy będą plakac i będa nam na pw , profilach pisac komcie: "prosze Cię wróć jesteś cudowna", "bez Ciebie to forum nie istnieje" ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
prowadzi to do popelnienia błędu, ale ja zawsze wychodziłam z założenia.. że lepiej żałowac czegoś, co się zrobiło, niż tego, czego sie nie zrobiło, bo to bardziej męczy ![]() poza tym.. głowy mamy od myślenia, a nir od potakiwania cudzym słowom ![]() choc wiadomo, że sa tacy ludzie.. których słucha sie w ciemno ![]() ach, zawiły temat.. można by klepac godzinami.. a jak napisze za dużo, to sie zmęczę i.. będę musiała odejśc śmierdzi mówisz, to otwórz okno i dmuchaj mocno.. smród wyleci ![]() ![]() ![]() hehe i niech piszą.. poźniej zrobimy triumfujacy powrót ![]() i będą nam stopy lizac ![]()
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha no tak bo ludzie Ci zawsze "chętnie"doradzą szkoda,że czasem źle. ![]() ja nie posłuchala i teraz jesteś szczęśliwa az sobie majtki z wrażenia pomoczyłam ![]() ![]() dmucham dmucham! juz nie śmierdzi odleciał smród na wioche ![]() a penwei stópki tak nam poliżą że nie będzimey musialy ich przez tydzien myć ![]() |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Czy ja dobrze widzę? Ten wredny, przebrzydły babsztyl ma sie czelnosć tutaj udzielać?! Jak dorwę to słowo daje, ze mój kopniak bedzie sto razy bardziej przekonywujący niż stos zapewnień, ze wszyscy za tobą na opisowym tęsknią! Jesteś jednym ze stu powodów, dla któych zdecydowałam sie odejsć właśnie teraz, ty, ty, ty... no!
wracaj, małpo
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
odchodzę. Kamisha nazwała mnie s r a c z k ą.
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- jednak zostaje, wlasnie ktos napisal, ze jestem perełka tego forum to glupi by bylo taki skarb im zabierac
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#67 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i oby było 5 lat i jeszcze pięć i jeszczeee... ![]() Cytat:
![]() póki co jestem z siebie dumna - kupiłam ostatnio ubranie na egzaminy, a to było moim największym zmartwieniem ![]() z życia korzystam, ale ... sama rozumiesz xda ja się modlę żeby mi się jutro chciało jeść .. bo będzie taaaaaaaka wyżerka! ![]() Cytat:
![]() ja już chyba na prawdę odejdę. obrażasz mnie, przezywasz , i w ogóle, no! ![]() wracam... może bocznymi drogami ( czyt. wątkami) ale wracam
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2010-04-04 o 22:41 |
|||
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przepraszam, musiałam ![]() ![]()
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#71 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zazdroszcze tego szczęścia i zarazem szczerze ciesze sie z nim z Tobą ![]() bo to takie piękne, kochac i byc kochanym ![]() a co do stópek.. to pewno tak i prawidłowo, tak czule międzu paluszkami Cytat:
lubie ten zapoznawczy, ale przyznam się szczerze, nie mam aż tyle wolnego, żeby byc na bierząco i sie udzielac ludzko regularnie, a szkoda ![]() Cytat:
![]() na luzie, tak znaczni lepiej i łatwiej, jak sie człowiek spina to sie myli ![]() nie zapomnij o czerwonych gatkach na szczęście ![]() korzystaj, reszta tez sie nadaży, a warto życ chwilą i nie tracic szans ![]() moją wyżerkę stanowic bedzie jutro w większości wino.. jestem na takim etapie przeżarcia, że w większości przyjmuję płyny
|
|
|
|
#72 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() czym będziesz pachnieć ? ;> ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- a ja czuję, że jutro się najem.. ![]() ja kiedyś uwielbiałam zapoznawczy... kiedy to wszytsko się zaczęło ( poprzednia zima?). kiedy zablokowali Eccentric i parę innych wizażanek. <3 Pamiętam naszą walkę o BYT ![]() a ostatnio jak tam weszłam ( taaaaak, dawno to było, ale było! ;D) to zobaczyłam wiele nieznanych sobie nicków, iii jakaś atomsfera nie ta... Ale... ten wątek podoba mi się. Bardzo mi się podoba! ![]() ![]() Bo tu SWOJSKO jest! ![]() a teraz słonka moje idę spać jutro te chrzciny... jak dożyję do wieczora to sie odezwę buziaki dobranoc;pp
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2010-04-04 o 23:03 |
|
|
|
|
|
#73 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oj nie no ja myśle ze wczesniej bede pachniec hhaha tzn ja już pachne ![]() ahh bede pachnieć yy.. no nie wiem a czym się pachnie jak się " lezy i pachnie" ![]() na zapoznawyczym jeszcze nie dawno było kilka osob a teraz się rozrosło... a połowa poznikała. ej ale ja jestem i tam waruje i dzieci do złego namawiam dobranoc <3 kosmatych snów. Cytat:
a dizękuję bardzo mama nadzieje ze to będzie trwac i trwać ![]() o tak między paluszkami też tam gdzie brudek jest po skarpetkach ![]() widzisz nie wpadasz na zapoznawczy i się dziewuchy mi butnują! i to Oleńka z Dorotka a ja im siebie oddaje kocham się z Nimi co ona i co??? gówieneczko...
|
|||
|
|
|
|
#74 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żebym wszystkich nie lubiła, czy coś takiego, ale trudno już ogarnąc rozmowe.. czasem po prostu nie ogarniam a tym bardziej, że ze względu na studia zaglądałam wieczorem, to najpierw lektura, odp już po zapisaniu nieaktualna i w ogóle jakoś tak właśnie SWOJSKO i dobrze mi tu ![]() ![]() ![]() seksiasty dobranocny buziak ![]() Cytat:
musi ![]() hehe, ojjjj takie lizanko stóp.. aż warto odejśc ![]() ojjjj, buntują, to lańsko spraw i po krzyku bacik pożyczyc ?brakuje mi klimatu nie powiem, ale ja czasowo tego nie ogarniałam ![]() pokochaj się ze mną, ja taka wstrętna nie jestem ![]() ja tam Cie kurcze Kamilko zawsze lubiłam hehe takie wyznanie
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Tis przykro mi , ale Twoje prośby nic tu nie zmienią .. chcę odejść , bo atmosfera jaka tu panuje mnie przytłacza i odbija się na moich uczuciach.
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wytrimam :liżedupe: tęskniłaam leniuchu ej, ej, i tak w ogóle to ja też piszę to cudo ![]()
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwielbiaj - hm, okey okey. mam tylko jedno 'ale'.
Cos mi tutaj nie pasuje w Tobie :| Uzywasz zbyt złozonych zdań jak na osobę, która postanawia odejsc bo (...) :| czy mozesz mi to wytłumaczyc? :| Frizz - o boże :O NARESZCIE stworzono wątek w którym się udzielasz tak czesto ![]() a co najlepsze? JA go stworzyłam ! ![]() boze, jestem z siebie taka dumna, ze znów jestesmy prawie wszystkie razem moje moje, nanana ;** |
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
kamisha przecież ja uwielbiam jak piszesz o seksie
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
własnie wchodze SE na opisowy, a tam co?!
![]() * ' powiększyłam, BO NIE WIERZE! Bogini słońca odchodzi?! nie odchodź nawet na chwile! ' ![]() ![]() oł maj gad. ' Bogini słońca' ? ![]() * Teraz chciałabym wam wszystkim podziękować, za ten miło spędzony czas. Opisy macie świetne,okradać nadal będę jednak odchodzę. ' * ' ale.. chcesz się bić?! panienka się nigdzie nie wybiera, co to, to nie. masz tu siedzieć i koniec, jesteś jedną z sił napędowych tego wątku, paskudo ty. '*'po pierwsze, uszczypnij mnie bo nie wierzę. ;o po drugie, po tyłku zaraz oberwiesz! ' hm czemu one nie pisza tego tutaj, jak prosiłam? ![]() |
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry dziewuchy!
![]() przyszłam się pochwalić, że zaraz się będę obżerać wszystkim co mam w lodówce i nie tylko xD no, miłego dnia
|
|
|
#81 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() fajnie tu tak w swoim sosie, nie żebym była jakaś nie jakaś coś tam, ale no jak już napisałam, fajnie tu moje stare krowy Cytat:
i gratuluje podejścia ![]() Cytat:
bo to jest wątek dla...ironicznie stanowczo odchodzących ![]() ![]() ![]() Cytat:
i zalewam się winem na dodatek
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
ja już dawno odeszłam bo mnie nikt nie kochał
![]() łeeee ile dziewuch znajomych tu się nazbierało same 'wyjadaczki' jak miło |
|
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
To bYł mÓj wY$!łeK $peCjaLn!e dLa $TarYch krÓw xd xd xd - lUb - xDeeee xDeee
Mu$!ałAm jaKo$ wyRaz!ć mÓj Szaal ( szal. pl ) i bÓl z p0w0du m0jEg0 0dEj$c!a i pRzeLałam g0 w tĄ aRty$tyCzną wYp0wiEdź x3 x3 Fr!zZ, n!e mÓw, żE n!e 0dch0dzi$z, b0 $!ę p0chwAły $k0ńCzą! xd xd Blondii69 - i Ty $!ę łAdn!e p0MęCzyŁa$ x] x] Ae jA t0 r0b!ę w !m!ę wySZszeg0 d0bRa i p0chWał dLa mn!e x] r0zunia - cZujĘ s!ę n!e lofffc!aNa, b0 n!e JesTem sł!t StaRą KroWą x[ x[ jA n!e $zuKaM, gDySZ p0n!eWaSZ mAm sł!t naJs loff BoYa <755295 a Ty, Fr!zZ, zdYcHaJ tAm z pSZeSZaRc!a ajĆ ajĆ ajĆ xp xp CzUję, SZe ksi00ndZ w k0$c!eLe kSZyW0 patSZy na MY BIG L0FF T00mU$ NaWeT tU l00f $TarE kRowY n!e l00fC!ajĄ x[ x[ x[ AlE s00sNa x[ Tego naprawdę nie da się czytać.
![]()
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
TiS jesteś boginią
![]() Więc ja odchodzę, bo,bo, bo NIKT MNIE NIE KOCHA :CRY: I ogólnie to przez to, że Agnieszka pseudonim Panna Migotka (piszę bez tych kresek, bo wiesz kreski to za duży wysiłek i nie wiem jak się je robi ) no więc przez to, że Agnieszka pisze takim pismem co ja go nie znam ![]() I nie wiem co ona tam napisała ![]() ![]() Ale ja też nie jestem stara krowa i wam się tu wepchnęłam w szeregi, nie wiem czy mi wolno
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Frizz a dziękuję
TiS i ja nie wiem, czemu one tu nie przyjdą boją się. ![]() Migotka Moja Cudowna ja niestety zbyt się męczę takim pisaniem ale Tobie pochwały i allahy robię! fajnie, że przychodzą tu fajne osoby
|
|
|
#86 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no musi bo jak nie to mu jajka urwe ![]() no dla lizanka warto odejść a co ![]() moge Ci jeszcze język do ucha włoży ![]() ![]() a masz bacika? a taki strój lateksowy ![]() bo ja nie a bardzo poragnęęęę okej pokocham ah i oh! będziemy krzyczec do rana ![]() oj dziekuję Misiaczku za te cudowne wyznianie bardzo sie cieszę moja Martuszko aż mi pociekło po nóżce ahh z tego powodu będe miec dobry dzień dzisiaj ![]() ![]() Cytat:
przepraszam ale nie mogłam dostalam oczopląsu przy tym czytaniu
|
||
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
AnG!e nAp!$aŁa m0jE !m!ę i Ja $!ę w$tyDzę i TeŻ 0dCh0dzĘ dEf!n!tYwn!e
A tE kRe$Uńc!e t0 $!ę r0b! bArDz0 pr0$t0: naC!$kaŻ jEdeN pSZyC!sk i dRuG!, $zyBk0 mRuGa$z i JEST !! xDeee xDeee i jE$zcZe RaZ xDeee SyLw!a, a r0b!$z m! p0d$k0k! i wYg!ba$y w m!eJ$cU? xp xp 0dcH0dZę, bo $eRn!k $!ę k0ńCzY x[ x[
Sł!t KaM!$ $!ę zE mN!e $m!eeejE buuu x[ x[ x[ ajĆ, ajĆ, ajĆ, pRz3sTanĘ jĄ l00ffffC!aĆ f0ReVer aNd EveR x56
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2010-04-05 o 13:53 |
|
|
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
I w ten sposób to ja odwołuję moje odejście, bo przeglądałam opisowy i me9so3horny wymieniła mnie w swoim poście no i jeszcze Panna Migotka mi napisała wiadomość na profilku i to jest takie krejzi
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
jak to !? wszystkie se poszłyście w opisowego !?
o nie! wracać mi tam i już, ten wątek bez Was nie ma sensuuuuu :łezka:, panienki się wracają raz, dwa xD przyszłam Wam powiedzieć, że od dziś nie mogę patrzeć na jedzenie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

ale to bardziej zalezy mam wrazenie

*

ale Tobie pochwały i allahy robię!