|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
Chciałabym mieć chociaż już wszystko przerobione chociaż raz. Jeszcze "tylko" człowiek, ale myślę, że to pójdzie szybko i od nowa Aczkolwiek wena na biologię jakoś mnie opuściła. No coś Ty, zwierzątka urocze są Przynajmniej wiem jak wygląda mniej więcej to o czym się uczę a rośliny to wszystkie takie same:PJa też po studiach tu nie wrócę, na pewno, chociaż może z innego powodu. Zawsze chciałam się wyrwać z małego miasteczka... I take it easy, jesteś ponad toco wkurza Nie bałam się wcale, bardzo zdecydowana byłam Samo przekłucie nic zresztą nie bolało, ale niestety trafiłam na niekompetentną babkę, która założyła mi za krótki kolczyk i cierpiałam jakiś czas nie mając pojęcia, że coś jest nie tak.---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Widziałyście, że to koniec emo-martynki?:C http://emo-martynka.blog.onet.pl/ SoSnA... x// |
|
|
|
|
#1802 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Na poczatku 100 lat Dorota
Przepraszam, że spóźnione ale nie mogłam wcześniej ![]() Cytat:
Cytat:
Ale kupię Postanowione Będę odkładac pieniądze które dają mi na żarełko do skzoły ale się uparłam i już![]() Cytat:
![]() Jejku jak się cieszę że ten bajzel świąteczny się kończy. Tyle mi ten czas dał że zrobiłam ponad 300 zadań z chemii... Jutro czas na biologię. Dokończę te wstrętne rośliny i może ekologię poczytam, już chyba czas najwyższy... No ale przynajmniej mojego planu 30-sto dniowego się trzymam, chociaż dzisiaj była przerwa, no ale dzisijesze zadania zrobiłam wczoraj więc bez wyrzutów sumienia
|
|
|
#1803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co na to rodzice? Wiedzieli, że robisz ten kolczyk? Cytat:
|
|
|
#1804 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a idź z tymi świętami... ciągle mi się zdaje, że zamiast siedzieć i żreć powinnam się uczyć ![]() proto - płazińce obleńce meta - pierścienice cewki Malphiego - stawonogi nerka - kręgowce xD dla mnie to też coś do wkucia ![]() dla mnie i tak bez sensu trochę, bo zapamiętałabym coś, co mi się w ogóle nie przyda ![]() Cytat:
ale przeważnie ma takie tempoooo ![]() chyba ze sam nie ma ochoty nic robić, to wtedy szybko, byle skonczyc ![]() haha, to się ciesz ![]() taaa, geniusze ![]() właśnie siedze i zastanawiam się co w ogóle niektóre lektury mają wspólnego z moim tematem straciłam wątek ![]() Cytat:
![]() a człowiek szybko pójdzie ja muszę genetyke, ewolucjonizm, ochronę środowiska, biogeografię, i znienawidzoną zoologię ![]() a potem na pewno metabolizm. cytologie i histologię - powtórzyć i roślinki powtórzyć, bo one mi wyparowują z głowy w tempie ekspresu japońskiego ![]() cooooo?! ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie.. wszyscy się na mnie dziś śmiesznie patrzyli, jak o 16:00 krzyczałam: tato, no jedziemy już, bo JA MUSZĘ SIĘ UCZYĆ! ![]() (nawet na sen mi czasu szkoda, bo jak sobie pomyślę, ile w tym czasie mogłabym zrobić.. to Ty nie narzekaj, jestem pewna, że nic nie pobije mojego taty, któremu PRZEDWCZORAJ kazałam pozmywać,a on zrobił to dopiero dzisiaj. musiał chyba się z tą myślą oswoić. (a uznałam, że nie zrobię tego za niego, chociaż mnie szlag trafiał, ilekroć przechodziłam obok zlewu, bo by się przyzwyczaił, że wszystko ja robię, że metoda zwlekania jest dobra. )ciesz się? mnie to wkurza, jak tż tak robi. ![]() dobra, TY jesteś geniusz, ja nie. (bo Ty przynajmniej zaczęłaś tą pracę. )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-04 o 23:59 |
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam tak samo z tym spaniem teraz sie wkurzam, że jeszcze nie śpie, bo wiem, że już nie napiszę nic więcej w tej prezentacji, bo straciłam wątek, a to sie wiąże z tym, że później wstanę, więc później zacznę się uczyć.![]() choć oczywiscie ja z moim tempem i brakiem umiejetnosci skupienia sie, to i tak robie mało, moja wydajnosc jest kiepska. wkurza Cie ze Ci gotuje xD ? raczej na odwrót |
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie to, że gotuje, tylko to, że jest przy tym samowystarczalny. ![]() edit: idę spać. kolorowych ;***
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie te 2 dziewczyny musiały mieć niezłą polewkę pisząc tego bloga
|
|
#1810 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weź, bo się zawstydzę ![]() O innej Kamili pewnie też (na farmie to siedzi, a tu nie wpadnie )Ale otworzyło mi się zdjęcie, bardzo ładnie Ci ten kolczyk pasuje i zgadzam się z dziewczynami - kreska miszczowska ![]() Cytat:
![]() Otóż to ![]() Tż mi właśnie tłumaczył załamany, jak on da radę na jednej patelni usmażyć pływającego w tłuszczu schabowego i beztłuszczową pierś z kurczaka ![]() Cytat:
![]() Ja instynktownie garnę się do wszystkiego, do czego wg niektórych nie powinnam się dotykać. Muszę Wam napisać, bo dosłownie mnie coś dzisiaj dziewczyna na jednym wątku się pyta, co może robić dziewczyna na budownictwie, czy będzie pustaki nosić, bo ona nie wie, bo od niej nikt w klasie nie idzie na taki kierunek, a "tym bardziej kobiety". ![]() Chociaż z samochodem, to umiem jeździć, wlać płynu do spryskiwaczy i go ładnie umyć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Beata nie no żartuję, ale np jak Twoi bracia ogólnie na tą sytuację rodzinną reagują?Przy okazji - znowu od Tżta: nie wyobraża sobie, że mógłby nie przyjeżdżać co tydzień do domu.... ja jednak dochodzę do wniosku, że pewnie, miło będzie zajrzeć do rodziców, ale jednak mam się wyprowadzić, a nie
|
|||||
|
|
|
#1811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to dobrze bo nie bedziesz mu zawsze przy tym niezbędna, bedzie umiał sam, bez Ciebie, będziesz wtedy mogła zając się czymś innym.Cytat:
albo na grillowej xD ale w sumie tak już jest, że są zadowy bardziej "damskie" i "męskie" i kobiety/mężczyźni w tych odwrotnych są rzadkością, no. łojeju, może zacznie sobie wyobrażać
|
||
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Już myślałam, że dzisiaj nie będzie nocnego spamu
![]() Chcesz w papę z tymi zawodami? Nie no, tak na serio wkurza mnie, jak ktoś się dziwi, na jakie to ja studia chcę iść, co mi się w głowie poprzewracało (ostatnio pani z biblioteki ), że przecież to tylko chłopaki. Nawet babka z matmy, że to dziewczyny na politechnikę wszystkie, a my razem: " tak!"Takie utarte schematy a kto się nie wpisuje, to coś z nim nie takI sama piszesz o równouprawnieniu, to czemu nie może być z wyborem zawodu?
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-05 o 01:16 |
|
|
|
#1813 | |
|
Zadomowienie
|
Lecę, pędzę, świecę!
A tak serio to podsunęłaś mi pomysł xd Jeśli nie zapomnę do jutra to i tutorial będzie ![]() Cytat:
Ktoś musi mnie odciągać od prezentacji![]() Mi tam dziewczyny w "nietypowych" zawodach bardzo imponują. Zresztą nie wiem o co chodzi z tymi politechnikami, przecież tam jest od huhu zawodów typowo dla babek. Inżynieria biomedyczna, architektura (no bo kto jak nie kobieta tak dba o szczegóły), biotechnologia, mnóstwo tego. |
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie zacznie, no jak to, bez cotygodniowej porcji schabów
![]() I myśli, że ja też będę jeździła, bo przecież autem, gdzie by tam sam busem jechał... ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Cytat:
![]() Czy nawet elektronika, tam też pełno szczegółowej, skrupulatnej dłubaniny. A już do zarządzania to kto się nadaje lepiej niż my? |
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ano, i gdzie na elektronikę facet z wielkimi łapami, brakiem delikatności? No kurde, kobieta jest we wszystkim świetna Chociaż finanse to bym facetom jednak zostawiła..
|
|
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie akurat 2 dziewczyny na pewno i jedna jeszcze się waha, chcą iść na finanse. Tzn na matmę, a później właśnie na rachunkową ![]() Jedno wiem, jakbym miałam pracować na komputerach, cokolwiek ze sprzętem, to jak ja będę swoje piękne pomalowane paznokcie trzymała wszystko się połamie, poodpryskuje i tyle z nich będzie....
|
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Ty na co się wybierasz? Finanse - z całym szacunkiem dla osób, które tam idą, mówię tu wyłącznie o sobie - to najnudniejsza rzecz na świecie :} Tak jak biotechnologia. Uuuu paznokcie poważna sprawa... więc finanse stanowczo odpadają. |
|
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Elektronika i telekomunikacja na kierunek pierwszego wyboru, czy jak to się tam nazywa, potem sobie jakoś uporządkuje z tych: mechanika i budowa maszyn i dwie rodzaje informatyk (jednak z wydziału elektroniki, druga matematyki, fizyki i informatyki, czyli pierwsza bardziej jak elektronika, a druga - popularne IT), i nie wiem, czy nie inżyniera architektoniczna. (chętnych niby dużo mnie niż na zwykłą architekturę na wydziale budownictwa, ale nie wiem, czy iść się ośmieszyć na egzamin z rysunku czy raczej dać sobie spokój, bo arch w łodzi ogólnie nie jest zbyt dobra) Ale to wszystko na wydziale z wykładowym angielskim - International Faculty of Engineering, jestem zdesperowana Jak nie, to najwyżej na zwykłą elektronikę, gdzie prób nie jest 700, tylko 200-300 ale nie chcę...Nie, nie, mi chodzi właśnie, że od dłubania w komputerach się paznokcie niszczą ![]() Bo właśnie nie wiem, jak to pisać. Rodzicom wytłumaczyłam, że ta jedna informatyka to taka, że masz o sprzęcie, a druga pracujesz na zamkniętych skrzynkach to tu o tą pierwszą chodzi.
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-05 o 01:40 |
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Elektronika, to brzmi dumnie Przecież Ty nie potrzebujesz tych kolejnych kierunków, bo się dostaniesz gdzie chcesz, matmę przecież trzaskasz jak chcesz Wczoraj czytałam, że informatyk od otwartych skrzynek to najlepiej płatny zawód w 2009 roku:P Architektura... moje marzenie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a już automatyka i robotyka... a jest aktualnie w czołówce opłacanych zawodów.Za matmę byłoby max 500 Na PŁ jest tylko sam egzamin z rysunku... Sama nie wiem u mnie z klasy jedna dziewczyna i jeden chłopak chcą iść na architekturę i od jesieni co tydzień jeżdżą na kilkugodzinne zajęcia z rysunku a historią sztuki byłam akurat dość mocno zainteresowana w gimnazjum w tych olimpiadach przedmiotowych byłam w drugiej klasie na etapie regionalnym (?), w trzeciej sobie dałam spokój, to babka od plastyki strzeliła fosia do tej pory mi chociaż zostało, że rozróżniam style, najważniejsze obrazy i na polskim czy woku szpanowałam ![]() Ale właśnie pogrubione Mat-fiz jest fajny, zawsze to mówię ![]() Mama na mnie krzyczy, że mam iść spać ![]() To dobranoc ;* (we wtorek muszę wstać co najmniej o 6, bo Częstochowa, la la la )
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-05 o 02:02 |
|
|
|
|
#1821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pisałam kiedyś z koleżanką, która studiuje na PG i mówiła, że to naprawdę nie jest takie hardkorowe jak się wydaje Dobranoc ![]() Ehh i zostałam sam na sam z prezentacją... |
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
i ze mną
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie właśnie jedna dziewczyna przestraszyła tymi opowieściami o kursie, na który rok chodziła.... Ale mówisz, że architektura to Twoje marzenie, przecież nic straconego oprócz medycyny, złóż też na nią, wiem na pewno, że na PŁ i PW liczy się rozszerzona matma + język obcy w małym stopniu. ![]() Martyna - no proszę, jak tam jajeczko? ![]() ---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:19 ---------- Idę, bo najchętniej to bym chodziła spać nad ranem
|
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
jajeczko? smaczne.
nażarłam się jak prosiak u babuszki.(ale skosiłam 1,5 blachy pasztetu )własnie was sobie czytam, bo wcześniej nie miałam czasu wy zamiast z rodziną to na wizażu. No dobra, w sumie Żbiki to też rodzina. Ale bez jajek.
|
#1825 | |
|
Zadomowienie
|
Poszalała... spać! Ja też już uciekam, jutro to dokończę. Może
![]() Żbiku, a co się z Tobą dzieje, że tak mało tu piszesz? Cytat:
Stracone wszystko, bo matmę zdaję na podstawie, język obcy też, także po jabłkach A no i tak k'woli jasności na medycynę już się nie porywam No chyba, że na tą zwierzęcą Idę sobie!:P Dobranoc |
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłaś na wątek i od razu mi się odechciało pisać
![]() nie no żartuję ! ;* no teraz święta to z rodziną siedzę żeby nie gadali, że ich nie kocham.dobranoc ;*
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
Łooo Jeżu.
Idę nadrabiać.
|
#1828 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Też wolę zwierzątka, a nie znoszę za to ewolucjonizmu. Nudzi mnie to okrutnie. Emo-martynka ? Czy jestem dziwna, skoro nie wiem kto to jest? ![]() Cytat:
Ja też Powariowały. Dzisiaj też tak pójdę spać, zobaczycie ! ![]() ---- Powoli szykuję się do dziadka, bo to jednak my do niego jedziemy. Martyna, dodałam zdjęcie w kolorze z myślą o tobie. ( A gdzie twoje zdjęcia ? )Co to ja jeszcze chciałam... aaaa, biologiczki ( ) korzystacie może z testów Omegi ? Mam to, wszystko jest tematycznie poukładane, ale nie wiem czy to dobre?
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-04-05 o 09:09 |
||
|
|
|
#1829 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
<3 Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2010-04-05 o 09:29 |
|||
|
|
|
#1830 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Za cholerę niegdy to nu nie wrócę. Chyba stanie sie to moją mantrą. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.

A potem metabolizm, roślinki, zwierzątka i mam wszystko powtórzone dwukrotnie. 

Aczkolwiek wena na biologię jakoś mnie opuściła. 
Przepraszam, że spóźnione ale nie mogłam wcześniej 

Kobieto, święta są.
Mój brat miał tylko ten zbiór i zdał na 80% ucząc się 3 tygodnie. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dziewczyna na jednym wątku się pyta, co może robić dziewczyna na budownictwie, czy będzie pustaki nosić, bo ona nie wie, bo od niej nikt w klasie nie idzie na taki kierunek, a "tym bardziej kobiety". 

)