|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
ciekawe... u nas sie tego nie praktykuje raczej
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
U nas się to praktykuje. Wszystkich nie możesz zaprosić na wesele, a na ślub to jak najbardziej A dajecie zawiadomienie o ślubie na n-k? Z jednej strony to trochę obciach, a z drugiej to przynajmniej każdy jest szybko powiadomiony o miejscu i czasie uroczystości oraz zna dokładne nazwisko przyszłego małżonka/ki i nie musi się nikogo pytać
|
|
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
oj znowu dawno mnie u tutaj nie było ale chociaz zyczenia swiateczne napisze
![]() Tak wiec pogodnych i rodzinnych swiąt jeszcze Panienki
|
|
|
|
#4294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
my zapraszamy ich na ślub, a nie zawiadamiamy, że on się odbędzie Zawiadomienie to można wręczyć osobom na których obecności nam zbytnio nie zalezy, ale nie wypada ich także nie powiadomić. ![]() Nie daję niczego na n-k, dla mnie to paranoja, tak jak wstawianie zdjęć z usg z ledwo co poczętym dzieckiem
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-04-04 o 13:40 |
||
|
|
|
#4295 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4296 |
|
Zadomowienie
|
hej laseczki!
kukam do Was tylko na chwilkę, aby złożyć Wam życzenia miłych, spokojnych ale i radosnych chwil spędzonych świątecznie w rodzinnym gronie, samych pyszności i mokrego dyngusa oczywiście!
Oraz spełnienia wszystkich marzeń!!![]()
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() ooo...sama jestem no ale nic to![]() trochę za późno z życzeniami ale nie miałam wczesnej czasu: Pogodnych, rodzinnych i mądrze przeżytych Świąt Wielkiej Nocy do sklikania we wtorek
|
|
|
|
#4298 |
|
BAN stały
|
Jakie tu pustki,aż echo słychać.
Nie,no żartuje.Nie dziwie się,przecież są święta.Ja mam zajefajne święta pisze do Was z łóżka,bo nadal jestem chora. O Aaś,chociaż Ty jesteś. Napisałam posta minute po Tobie. ![]() Aaś,co tak wisisz i cicho siedzisz
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-04 o 21:14 |
|
|
|
#4299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mad współczuję choroby |
|
|
|
|
#4300 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zjadłam dziś rosół na obiad,a ponoć jest to dobry sposób na przeziębienie,no medykamenty to swoją drogą. ![]() Jestem zaopatrzona w Fervexy i cholinex.Te drugie już mi w sumie nie potrzebne,bo w gardle mnie nie drapie,choć chyba mam węzły chłonne powiększone-jak zwykle gdy choruje. A rzadko choruje,a teraz prosze jestem chora. Eh,musialam się wygadać. ![]() A jak Ci certi święta mijają.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-04 o 21:58 |
|
|
|
|
#4301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jeśli chodzi o katar to ostatnio odkryłam, że takie maści chłodząco- rozgrzewające są dobre na katar, ja smarowałam sobie cały nos od zewnątrz ( też dobre na zatoki ) i trochę było lepiej, możesz też spróbować jak masz tego rodzaju maści w domu.U mnie ciężko, już od wczoraj siedzę przy stole ( brat dzisiaj pojechał do dziewczyny więc wczoraj już byliśmy świętaować u dziadków ) i niestety jakoś nie mam zachamowań w jedzeniu
|
|
|
|
|
#4302 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No,to skoro mam stan podgorączkowy to faktycznie mogłam siedziec w domu Tż mi właśnie zrobił ( i taką zazwyczaj pijam na codzien ) herbatke z sokiem malinowym,alee miód w domu jest,tylko cytryne trzeba kupić.Najwyżej jutro tz-ta wyśle. ![]() Takiej maści nie posiadam w domu,używam areazolu do nosa Otrivin i mam jeszcze Acatar. Cytat:
,ja tez to zrobiłam. To fakt,ponoć krótko przed spaniem jak się coś człowiek naje zbytnio za duzo to snia się głupoty.
|
||
|
|
|
#4303 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale lubię tak pieszczotliwie mówić na kotkii![]() i nic się nie martw, wszystko będzie ok Cytat:
p.s. ale jestem przeżarta.......... a tu tak pustooooo......... :roll eyes:
|
|
|
#4304 | |
|
BAN stały
|
To fajno.Tż wie,że Wam o tym napisałam i się zapytał czy coś pisałyście na ten temat.
Teraz moge mu przekazać drugą wiadomośc,że jesteś pod wrażeniem. ![]() Cytat:
No pustawo,ale jakby co to ja jestem,szlajam się po wizażu ale zawsze tu wracam.
|
|
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem i po raz któryś oglądam Kilera Mad, wracaj do zdrowia Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-04-04 o 23:54 |
|
|
|
|
#4306 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4307 |
|
Konto usunięte
|
to ja też dołączę do przeżartych .... cieżko, ciężko....
u nas poszły zawiadomienia do rodziny która z daleka i na ślub by się nie opłacało przyjechać,i zaproszenia na ślub dla tych co przyjdą na ślub tylko.... |
|
|
|
#4308 |
|
BAN stały
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18357357]to ja też dołączę do przeżartych .... cieżko, ciężko....
u nas poszły zawiadomienia do rodziny która z daleka i na ślub by się nie opłacało przyjechać,i zaproszenia na ślub dla tych co przyjdą na ślub tylko....[/QUOTE] No to za zawiadomienie rodziny i za zaproszenia na ślub.
|
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,
ja padam na mordkę ![]() Mokrego dyngusa życzę |
|
|
|
#4310 |
|
BAN stały
|
Ago,więc życze dobrej nocy i mokrego dyngusa.
Ja chyba tu sama zostałam na placu boju. Jeszcze mnie czeka wzięcie lekarstwa,więc jem dość późną kolacje.
|
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
wstawac spiochy!!!
ale jestem objedzona ![]() tzn nie zamawiamy dekoratorki, kwiaty przed ołtarzem zawsze sa, nic wiecej nie potrzebujemy
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
cześć metkaaa
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
rozdawanie zaproszen w swieta to byl strzal w dziesiatke jeszcze dzis w planach rodzina TZa i kwestia zapraszania rodziny bedzie praktycznie zalatwiona (a moja rodzinka z innego wojewodztwa przyjezdza za miesiac na komunie, wiec nie musimy do nich osobiscie jechac )jak tam smigus dyngus? ja juz dzis zaliczylam oblanie prze ojca TZ przyjezdza niedlugo do nas na swiateczny obiad - ciekawe czy ubzrojony ja sie ubzroje i go zaskocze w drzwiach ![]() wczoraj gadalam z siostra TZa i juz ma brzuszek widoczny, ale jeszcze plci nie znaja choc tez sa ciekawi bardzo, wiec nie beda nas trzymac w niepewnosci do porodu oni mowia, ze czuja, ze to bedzie dziewczynka... ciekawe czy dobrze czuja
|
|
|
|
#4315 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Madmuazelle jak samopoczucie? dziewczyny gratuluję rozdania zaproszeń ![]() ja po wczorajszym dzisiaj nie zamierzam siedzieć przy stole, w sumie to też okoliczności temu nie sprzyjają, bo jestem w domu sama z Babcią więc nie widzę sensu rozkładania całego stołu świątecznego, a o 12 umówiłam się z Tatą i gdzieś mamy sobie pojechać na spacerek Pewnie do Nałęczowa albo Kazimierza Dolnego no i takim oto sposobem mam nadzieję nie wpaść po powrocie w wir jedzenia a wieczorkiem TŻcik przyjdzie i jutro zaraz po weterynarzu ( musze pojechać z moim Uszatkiem podciąć ząbki i obejrzeć odgniotki na skokach ) jedziemy sobie sami na wycieczkę do Sandomierza ![]() Miłego Drugiego Dnia Świąt PMki |
|
|
|
#4316 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie wszystkie przyszle Panny Młode
![]() Od pewnego czasu kukam na wasze wypowiedzi aż do dzisiaj gdzie zdecydowałam zacząć się udzielać Jeśli oczywiście pozwolicie dolączyc do Waszego grona![]() W tym roku planuje wziasc slub niestety tylko cywilny gdyz narzeczony nie jest z Pl,nie ma chrztu itp i koscielny bedziemy miec za rok. Szkoda,ze musze czekac tyle czas na wielkie wesele,ale czego sie nie robi z milosci Wazne,ze juz od czerwca bede zona,hehSukienke mam,buty rowniez..brak mi jedynie torebki,ale nigdzie znalesc nie moge w takim kolorze jakbym chciala;/Do tego musze zrobic dokladna rezerwacje w urzedzie stanu cywilnego i w hotelu. Pozdrawiam was wszystkie i troszke spoznione,ale jednak zyczenia Wesolych Swiat dla Was i waszych TZ. |
|
|
|
#4317 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć kobietki
jak tam brzuszki, bo mój się brzydal powiększył ale trudno się mówi, żyję się dalej właśnie byłam na dworku, ale jest pięknie Metka jak tam stresik troszkę już jest??? Jak dziadek ????
|
#4318 |
|
Konto usunięte
|
A u nas zimno i pada... I z rana jacyś chłopacy stroili auto, które stoi pod blokiem. A że TŻ mieszka na pierwszym piętrze, to możemy to coś podziwiać. Prawdopodobnie jest to auto ślubne (wydaje mi się, że to na tablicach widziałam), ale jest okropnie przystrojone
|
|
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
karinaaa87 witaj
Cytat:
![]() bardzo milo ze pytasz o dziadka, nie jest najlepiej ale jakos sie trzyma, w srode przed weselem ma chemie i powiedzial ze jesli sie bedzie slabo czul to niestety nie przyjdzie na wesele, ale mam nadzieje ze bedzie dobrze i chociaz na chwile zawitaja, a stresik jest chociaz bardziej stresuje mnie remont mieszkania, tzn to ze jeszcze nie jest gotowe a w planach bylo ze 2 tygodnie przed slubem panowie skoncza,
|
|
#4320 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a brzuszek ogrooooomnyyyyy ... od wtorku dietka bo w piątek przymiarka. Karinaaaa witaj, pokaż sukienkę koniecznie
Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2010-04-05 o 11:20 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

U nas się to praktykuje. Wszystkich nie możesz zaprosić na wesele, a na ślub to jak najbardziej 
my zapraszamy ich na ślub, a nie zawiadamiamy, że on się odbędzie
Zawiadomienie to można wręczyć osobom na których obecności nam zbytnio nie zalezy, ale nie wypada ich także nie powiadomić. 

Eh,musialam się wygadać. 

ale lubię tak pieszczotliwie mówić na kotkii
za zawiadomienie rodziny i za zaproszenia na ślub.