Natura - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-01, 21:41   #4591
frezja18
Zadomowienie

Dot.: Natura

Cytat:
Napisane przez Rayka Pokaż wiadomość
Frezjo a mogłabys mi powiedzieć co to za szampony Timotei za 7,99 zł??
1 )Intensywna odbudowa,2) wymarzona objętość 3) wyrazisty kolor
zawierają ekstrakty z różnych stron świata ,każdy rodzaj z innych

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
frezja, możesz napisać za co dają płytę DVD? i szczotkę Syoss?
Płyta za 2,99 przy zakupach za 25zł
Szczotkę jak kupisz 2 dowolne produkty syoss
Stary 2010-04-01, 21:48   #4592
2016070150903
Konto usunięte

dzięki.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 23:04   #4593
Ceith
korzonek

Nie lubię chodzić do Natury. Za każdym razem gdy tam jestem łażą za mną "dyskretnie" panie ekspedientki jakby tylko czekały czy czegoś nie ukradnę/popsuję :|
Kiedyś byłam z ukochanym niuchać jakieś perfumy, jedna z pań stanęła 3m od nas i cały czas patrzyła się na mnie. Cały czas. Czułam się tak nieswojo, że chłopak to zauważył, po czym zwrócił się do pani "Chce pani z nami powąchać?" Pani spąsowiała i odeszła kawałek dalej po czym obserwowała nas zza regału Miałam tego tak dość, że po prostu stamtąd wymaszerowałam.
Ja rozumiem dyskretne spoglądanie na klientów, pilnowanie sklepu, ale bez przesady.
Druga niefajna sytuacja jaka mi się zdarzyła w Naturze: kupiłam co miałam kupić (naprędce oczywiście - z w/w powodów), podeszłam do kasy, nikogo nie było. Chciałam poczekać na kasjerkę oglądając regał obok. Usłyszałam kilka metrów dalej jak jedna z pań teatralnym szeptem powiedziała do drugiej "Weź idź do kasy, bo tam się jakaś czai"
To była moja ostatnia wizyta w Naturze.
Dodam, że te sytuacje nie wydarzały się w jednym sklepie, tylko w różnych.
Stary 2010-04-01, 23:11   #4594
blebleble22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ceith Pokaż wiadomość
Nie lubię chodzić do Natury. Za każdym razem gdy tam jestem łażą za mną "dyskretnie" panie ekspedientki jakby tylko czekały czy czegoś nie ukradnę/popsuję :|
Kiedyś byłam z ukochanym niuchać jakieś perfumy, jedna z pań stanęła 3m od nas i cały czas patrzyła się na mnie. Cały czas. Czułam się tak nieswojo, że chłopak to zauważył, po czym zwrócił się do pani "Chce pani z nami powąchać?" Pani spąsowiała i odeszła kawałek dalej po czym obserwowała nas zza regału Miałam tego tak dość, że po prostu stamtąd wymaszerowałam.
Ja rozumiem dyskretne spoglądanie na klientów, pilnowanie sklepu, ale bez przesady.
Druga niefajna sytuacja jaka mi się zdarzyła w Naturze: kupiłam co miałam kupić (naprędce oczywiście - z w/w powodów), podeszłam do kasy, nikogo nie było. Chciałam poczekać na kasjerkę oglądając regał obok. Usłyszałam kilka metrów dalej jak jedna z pań teatralnym szeptem powiedziała do drugiej "Weź idź do kasy, bo tam się jakaś czai"
Zgadzam się, mam podobne doświadczenia. W Rossmannie tak nie ma, a przecież podobna drogeria. Nie wiem o co im chodzi w tej Naturze?
blebleble22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 23:13   #4595
2016070150903
Konto usunięte

Ceith, rzeczywiście obydwie sytuacje niefajne. ja raz miałam dziwną sytuację w Naturze, ale i tak tam chodzę, jeśli mają interesującą promocję/produkt, którego nie dostanę nigdzie indziej.
Stary 2010-04-02, 00:03   #4596
Vegusia
Rozeznanie

GG do Vegusia

Cytat:
Napisane przez blebleble22 Pokaż wiadomość
Zgadzam się, mam podobne doświadczenia. W Rossmannie tak nie ma, a przecież podobna drogeria. Nie wiem o co im chodzi w tej Naturze?
W Rossmanie jest za to Pan Ochroniarz z krwi i kości
A tak poważnie, to nawet w Rossmanie, przynajmniej u mnie, ochroniarze przestali wreszcie chodzić tak za klientami i koncetrują się raczej na półce z perfumami. Dziś nawet widziałam, jak Pan Ochroniarz był bardzo zorientowany i wskazał pewnej Pani połkę z kremami - mile mnie to zaskoczyło, bo zazwyczaj nigdzie nie wiedzieli nawet gdzie co jest..

Jeśli chodzi o Naturę, to jak kiedyś mówiłam - mam szczęście do miłych Pań, które raczej obserwują z daleka i dzięki Bogu, że mają ten takt...
Vegusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 07:37   #4597
justaa
Rozeznanie

U mnie odwrotnie - nikt sie Tobą nie interesuje przynajmiej w 2 Naturach które mam okazje odwiedzać. Bardziej mi to pasuje bo moge niuchać i testować do woli a jak coś chce to wolę się zapytać sama na spokojnie Może Natury mają jakąś czarną liste klientów? i akurat jesteście podejrzane

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 09:05   #4598
kasia9513
Zakorzenienie

Cytat:
w Ross też łażą i patrzą na ręce, jednak od dawna wiadomo że z ta obsługa w Naturze w ogóle tam nie pasuje, ja za to mam wielki uraz do Ross a do Natury nawet lubię chodzić

Świeżynka
kasia9513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 11:17   #4599
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Uu to za mna tak łazi ochroniarz w Rossmannie..Co najśmieszniejsze tylko w jednym i tylko jeden... Nie wiem albo mam schiz, albo on czuje misję, albo mu się podobam

Za to w Naturze co 5 minut podchodzą i się pytają czy w czymś pomóc a w 90% NIE POTRAFIĄ! :/

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 11:51   #4600
Naaataaaleczkaaa
Zakorzenienie

wróciłam z krótkiej wizyty w N.
kupiłam tylko sól do stóp miód i mleko i dezodorant playboy dla brata

http://pajacyk.pl/
http://pustamiska.pl/
Naaataaaleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 10:14   #4601
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Zgadzam sie z moimi przedmowniczkami!
To jest jakas paranoja co sie wyprawia w tych sklepach!
Rossman jeszcze daje rade jakos, nie sa tam na tyle beszczelni ale to co sie wyprawia w Naturze to jest juz przegiecie!
Tym sposobem oni naprawde odstraszaja tylko klientow!

Ja mam cos takiego(i mysle ze nie odbiegam w tym zbytnio od normy) ze jak ide do drogerii to musze byc naprawde zdecydowana zeby cos kupic, a niestety przekonac sie sama musze ze to co trzymam w reku to jest to czego szukam, a wiec musze poczytac etykietke z dwoch stron, w glebic sie w sklad kosmetyku, czasami nawet odkrecic powachac porowanc cenowo z innymi produktami,stad czasami w moich rekach znajduje sie wiecej niz jeden produkt! No i co ja poradze tak juz mam jestem dokladna i lubie wszytsko sobie sprawdzic i jak tak wejde do takiej natury i czuje CZYJS WZROK ktory dokladnie sledzi kazdy moj ruch to sama sie zastanawiam czy to ze mna jest cos nie tak czy z ta pania czy panem.. To chyba normalne ze ktos kto chce cos kupic musi sie zdecydowac i wybrac w jego przekonaniu to co jest najlepsze.
Nie raz poprostu wychodze wsciekła!
Robia z ludzi idiotow a kazdego klienta traktuja jako potencjalengo zlodzieja. Co sie zaczyna dziec w tym kraju to juz naprawde schodzi na psy...
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 18:03   #4602
frezja18
Zadomowienie

Cytat:
To dokladnie tak samo jak u mnie , mojej kuzynce zdarzyło sie kiedyś sytuacja że panie ekspedientki wysyłały jedna drugą "idż za nią bo co ukradnie " i wystarczająco głośno to robiły że usłyszała ,choć jej nie znały i nie zdarzyło się żeby w jakimś sklepie coś ukradła .
Wiem od znajomej która pracuje w drogerii , nie w Naturze co prawda , że kradzieże są plagą i konieczne jest patrzenie klientom na ręce ale panie w Naturze robią to wyjatkowo bezczelnie , nieudolnie i każdy klient czuje się juz w drzwiach jak złodzie , przynajmniej ja tak mam .
Stary 2010-04-05, 18:10   #4603
Gofrzyca
Zakorzenienie

Dziewczyny orientujecie się albo któras przy okazji sprawdziłaby dla mnie cene Oxygene Lanvin??
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 18:22   #4604
Maqua
Zakorzenienie

w 'mojej' naturze to samo... jest tam jeden ochroniarz, który strasznie mnie denerwuje. drogeria jest wąska, ale długa, zwykle nie spaceruję po niej, tylko szybko zmierzam tam gdzie potrzebuję, i wtedy ten ochroniarz prawie, że biegnie za mną a panie są niemiłe, często stoję przy kasie i muszę czekać aż skończą plotkować obok (!) zanim któraś mnie obsłuży. lub kasują mnie dalej rozmawiając. prawie, że dają mi do zrozumienia, że zawracam im d**ę. bardzo nie lubię zakupów w naturze, chodzę tam tylko, jak kiedy naprawdę muszę (tylko tam dostanę świetne kosmetyki essence i my secret )
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 19:05   #4605
Antilia
Uzależnienie

Ja tam na obsługę w Naturze nie narzekam, na Starowiślnej kolorówka jest tak na uboczu i raz tam z kumpelą chyba pół godziny buszowałyśmy całkiem same

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
Dziewczyny orientujecie się albo któras przy okazji sprawdziłaby dla mnie cene Oxygene Lanvin??

Nie wiem jak z regularną ceną ale nie raz widziałam tą wodę w promocji za 89 zł 75 ml

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 19:15   #4606
asqa8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez frezja18 Pokaż wiadomość
To dokladnie tak samo jak u mnie , mojej kuzynce zdarzyło sie kiedyś sytuacja że panie ekspedientki wysyłały jedna drugą "idż za nią bo co ukradnie " i wystarczająco głośno to robiły że usłyszała ,choć jej nie znały i nie zdarzyło się żeby w jakimś sklepie coś ukradła .
Wiem od znajomej która pracuje w drogerii , nie w Naturze co prawda , że kradzieże są plagą i konieczne jest patrzenie klientom na ręce ale panie w Naturze robią to wyjatkowo bezczelnie , nieudolnie i każdy klient czuje się juz w drzwiach jak złodzie , przynajmniej ja tak mam .
Dokładnie strasznie mnie to denerwuje
kiedys miałam taka akcje że dwie babeczki patrzyły się na mnie a 3 wyrostków ukradło im sprzed nosów dezodorant adidas
jakie były wściekle wtedy chciały ich gonić ale i tak nie było już szans
moim zdaniem źle patrzą,dobierają złe punkty obserwacji
asqa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 19:24   #4607
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez frezja18 Pokaż wiadomość
To dokladnie tak samo jak u mnie , mojej kuzynce zdarzyło sie kiedyś sytuacja że panie ekspedientki wysyłały jedna drugą "idż za nią bo co ukradnie "

O matko gdybym to ja o sobie coś takiego usłyszała to, o ile nie byłaby to kierowniczka, już by w tym sklepie nie pracowała, a przynajmniej popamiętałaby mnie na całe życie.

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 20:16   #4608
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość

Nie wiem jak z regularną ceną ale nie raz widziałam tą wodę w promocji za 89 zł 75 ml
dzięki wielkie
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 21:40   #4609
Elfia4
DOMator

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z moimi przedmowniczkami!
To jest jakas paranoja co sie wyprawia w tych sklepach!
Rossman jeszcze daje rade jakos, nie sa tam na tyle beszczelni ale to co sie wyprawia w Naturze to jest juz przegiecie!
Tym sposobem oni naprawde odstraszaja tylko klientow!

Ja mam cos takiego(i mysle ze nie odbiegam w tym zbytnio od normy) ze jak ide do drogerii to musze byc naprawde zdecydowana zeby cos kupic, a niestety przekonac sie sama musze ze to co trzymam w reku to jest to czego szukam, a wiec musze poczytac etykietke z dwoch stron, w glebic sie w sklad kosmetyku, czasami nawet odkrecic powachac porowanc cenowo z innymi produktami,stad czasami w moich rekach znajduje sie wiecej niz jeden produkt! No i co ja poradze tak juz mam jestem dokladna i lubie wszytsko sobie sprawdzic i jak tak wejde do takiej natury i czuje CZYJS WZROK ktory dokladnie sledzi kazdy moj ruch to sama sie zastanawiam czy to ze mna jest cos nie tak czy z ta pania czy panem.. To chyba normalne ze ktos kto chce cos kupic musi sie zdecydowac i wybrac w jego przekonaniu to co jest najlepsze.
Nie raz poprostu wychodze wsciekła!
Robia z ludzi idiotow a kazdego klienta traktuja jako potencjalengo zlodzieja. Co sie zaczyna dziec w tym kraju to juz naprawde schodzi na psy...
Kiedyś już o tym pisałam, ale u mnie w Naturze nie ma tego problemu. Pracuje tam bardzo miły ochroniarz, taki starszy pan, który co prawda chodzi po sklepie, ale mówi dzień dobry, pomaga kiedy trzeba. Kiedyś pytałam go o tester bright cristal, otworzył szufladę z testerami, pozwolił psikać i wąchać to co wpadło mi w oko. Jeszcze porozmawialiśmy o zapachach i promocjach
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 22:07   #4610
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asqa8 Pokaż wiadomość
Dokładnie strasznie mnie to denerwuje
kiedys miałam taka akcje że dwie babeczki patrzyły się na mnie a 3 wyrostków ukradło im sprzed nosów dezodorant adidas
jakie były wściekle wtedy chciały ich gonić ale i tak nie było już szans
moim zdaniem źle patrzą,dobierają złe punkty obserwacji
no i bardzo dobrze, że coś takiego się przytrafiło (chociaż oczywiście rozumiem, że Ty się w tej sytuacji źle czułaś), może babki pójdą po rozum do głowy. ja tak kiedyś miałam w Rossmannie. wiadomo, niegrzecznie oceniać po wyglądzie, no ale kurczę, czasem to się naprawdę rzuca w oczy.
Stary 2010-04-06, 10:05   #4611
2016070150903
Konto usunięte

ma ktoś nową gazetkę?
Stary 2010-04-06, 10:10   #4612
Isilindil
Jestem groszek... ;)

Od 8.04? jest w #4568

Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne

Isilindil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 10:14   #4613
2016070150903
Konto usunięte

faktycznie, dzięki za przypomnienie. nawet ją wtedy przecież obejrzałam. skleroza nie boli.
Stary 2010-04-06, 12:48   #4614
Aldona12034
Rozeznanie

Jakie są błyszczyki w Naturze i w jakich cenach?

Witam w nowym wątku.

A ta płyta z ćwiczeniami DVD, to za ile trzeba zrobić zakupy, żeby ją dostać?

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Jaką pojemność na dezodorant z gazetki ten gratisowy z Rexony?

Edytowane przez Aldona12034
Czas edycji: 2010-04-06 o 11:31
Aldona12034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 14:50   #4615
daktylek1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Ja tam na obsługę w Naturze nie narzekam, na Starowiślnej kolorówka jest tak na uboczu i raz tam z kumpelą chyba pół godziny buszowałyśmy całkiem same
Może same, ale zapewne bacznie obserwowane... Tam są wszędzie kamery i pani przy kasie ma dokładny podgląd na wszystko, dlatego tam tak nie chodzą za człowiekiem.

Ja jak chodzę do Natury w Solvay Park to panie mnie tam już rozpoznają. Witają się tylko i dają mi spokój.

Za to pamiętam jak byłam w Naturze na ul. Długiej... brrr, tam to dopiero ochroniarz siedział człowiekowi na plecach, więcej już tam nie poszłam.
Stary 2010-04-06, 15:57   #4616
zetafon
Zakorzenienie

w naturze na długiej widziałam jak przy mnie, pani ekspedientka sobie wzieła z półki sklepowej krem do rąk,nakremowała swoje ręce,zamkneła go i odstawiła na miejsce.dodam ze to nie był tester.wiecej tam nie poszłam.zresztą na długiej jest jedno wielkie dziadostwo i nie ma essence z tego co pamietam.ale jak mozna sobie kremowac rece a potem niech to ktos kupuje.?

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 16:29   #4617
lir391
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
w naturze na długiej widziałam jak przy mnie, pani ekspedientka sobie wzieła z półki sklepowej krem do rąk,nakremowała swoje ręce,zamkneła go i odstawiła na miejsce.dodam ze to nie był tester.wiecej tam nie poszłam.zresztą na długiej jest jedno wielkie dziadostwo i nie ma essence z tego co pamietam.ale jak mozna sobie kremowac rece a potem niech to ktos kupuje.?
żartujesz porażka

'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.'
/Terry Pratchett/

lir391 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 16:34   #4618
zetafon
Zakorzenienie

no niestety nie żartuje.według mnie powinno być tak że produkty powinny byc zafoliowane,a juz przedewszystkim kolorówka bo często mozna trafic na stary błyszczyk,tusz albo podkład.założe sie ze ten krem do rak to nie był jedyny kosmetyk w tej drogerii użyty przez tą panią.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 17:10   #4619
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
jak bylam mala to zawsze tak chcialam robic tzn miec swoj sklep i brac wszystko co chce
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 13:54   #4620
Akusia1983
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia9513 Pokaż wiadomość
dzięki
słabe te gazetki coś ostatnio
sypkie cienie My Secret chyba tylko kupię
Racja, ostatnio w gazetkach nic co by w oko wpadło :/
Akusia1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości