|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7
w aptece, w zwyklych sklepach spozywczych tez widzialam
nie wiem czy przy dukanie mozna pic ocet jablkowy, tez bardzo pomoga activie odradzam,cukier, chemia i nic zdrowego kefir tez dziala przeczyszczajaco morele suszone i sliwki kapusta kiszona, tez jak najbardziej ok |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moreli i śliwek na dukanie nie można ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Raczkowanie
|
Witam Was bardzo swiatecznie .Nie odzywałam sie bo wiadomo przed swietami duzo pracy w sklepie i jeszcze dodatkowo w domu ale juz nadrobiłam zaległosci w czytaniu wiec moge cos napisac.Gratuluje dziewczynkom ktore wstawiły zdjecia .Bardzo motywujace dla poczatkujacych i watpiacych. Ja wczoraj tez zrobiłam wiec napewno na dniach wstawie zebyscie mogły mnie poogladac po 25 kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Raczkowanie
|
dzieki za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja activie jem codziennie z otrebami i sklad sprawdzalam i ma podobny do innych jogurtow naturalnych ![]()
![]() |
#3636 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale wiem jedno z każdym dniem jest bliżej, niż dalej ![]() ![]() P.S czekamy na foteczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Raczkowanie
|
Berlinka ty jestes cuuudo w tych spodniach Wygladasz PRZESLICZNIE !!!
Dziewczyny ja przyznaje sie bez bicia nie dala rady wytrzymac na diecie na I fazie :-( Od dziś zaczyna wszystko od poczatku. Berlinka ale mnie mobilizujesz. Dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Raczkowanie
|
mara30Ja tylko się cieszę, że we wrześniu będę już na bank na 4 i będę mogła do oporu się opychać śliwkami
![]() ![]() oj oj oj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajna jest ta dietka dukana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uciekam na spacer! ![]() P.S. Korlat, zapomniałam napisać, że fajnie iż się ujawniłaś ![]() ![]()
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg ![]() 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 Edytowane przez Berlinianka Czas edycji: 2010-04-05 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie martw sie nie dlugo sie wszystko ladnie unormuje, ze czasem nawet do kibelka nie dolecisz ![]() nie zaczynaj niczego od nawa - kontynuluj dalej diete - i troche zle ze uderzeniowke na swieta zrobilas bo wiadomo ze ciezko sie powstrzymac zwlaszcza na samym poczatku, bo pozniej to juz nam zwisa co jest na stole
![]() |
#3642 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Rodzice ciągle mi to powtarzają. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3643 |
Raczkowanie
|
Nie zaczynaj od początku
![]() Dziekuje za odpowiedz ale moja pierwsza faza miała trwac 7 dni ,a minelo zaledwie 3 a wczoraj był 4 |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Emila3000;18363384]ja pije kawe na czczo, ale problemow nie mam, tylko szybciej mi wszystko rusza i nie musze czekac do poludnia
i nie martw sie nie dlugo sie wszystko ladnie unormuje, ze czasem nawet do kibelka nie dolecisz ![]() hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty grzesząc na 1 fazie osłabiłaś ten rozpęd. Ale nie ma co rozpaczać, stało się, a teraz dietuj dalej i zgodnie z zasadami 2 fazy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 |
Przyczajenie
|
Witam,
U mnie dopiero 5 dzień na drugiej fazie. Waga stoi w miejscu ale po moim wczorajszym "napadzie" na pewno pójdzie w górę... Uwielbiam ciasto czekoladowe... I wczoraj się na nie rzuciłam... Nie mogę powiedzieć, że je skosztowałam, ja je ZŻARŁAM ![]() Postanowiłam, że już żadne ciasto, żadna słodycz nie wywoła u mnie takiego ataku, ponieważ chcę być szczupła. Chcę czuć się wspaniale w moim ciele. ![]() Gratuluję wszystkim, którym udało się osiągnąć "ideał", tym, którzy się nie złamali i trzymam kciuki za całą resztę ![]()
#3647 |
Raczkowanie
|
Witajcie,
W sobotę przeszłam na fazę III. Niestety mnie to nie cieszy (choć wczorajsza uczta była przyjemna ![]() ![]() ![]() Korlat - wyglądasz super! Taka apetyczna z Ciebie kobitka ![]() jak zwykle mam pytania ![]() Po jakim czasie znikł Wam cellulitis? Co z witaminami rozpuszczalnymi w tłuszczach? Pewnie ich nie przyswajamy, więc jak długo pociągniemy bez nich? ![]() Mam też dla Was dobre wieści: Uczta królewska nie tuczy! ![]() Chleb jest przereklamowany. Jabłka są przereklamowane. Ja chcę na II ![]()
30 lat, 166 cm, było 71,5kg ![]() faza uderzeniowa 18-21 lutego... 68,7kg 1/1 25. lutego.... 67,8 kg 18. marca.... 66,2 kg 31. marca.... 65,2 kg cel - 64 kg, a jak się uda to 62,5 (wg. Dukana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a witaminy masz w rybach i w jajkach wiec sie o nie nie martw ( to sa tluste produkty)
![]() |
#3649 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do cellulitu - to ja zauważyłam różnicę już po kilku dniach, ale do końca nie znikł ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Raczkowanie
|
Emilia3000, Mara30 - dzięki za odpowiedzi
![]() Pytałam, bo mój cellulit na tyłku i nogach jest nadal mocno widoczny i ogólnie jakaś taka "galaretowata" jestem ![]() ![]() Wczoraj się przemogłam i próbowałam wykonać kilka prostych ćwiczeń z Mariolą Bojarską-Frerenc, bo mi siostra podesłała filmiki z Wirtualnej Polski. Ćwiczenia są łatwe, krótkie i przyjemne, a przy tym dobre na zbolały kręgosłup - trwają dosłownie kilka minut. Cięzko się jednak ćwiczy bo są reklamy i między filmikami powstaje za długa przerwa. Przydałby się jeden z lekką, 10 minutową gimnastyką na co dzień. Nie trafiłyście na coś takiego? Jak kiedyś byłam w stanie wykonać wszystkie te ćwiczonka z przyjemnością i poczuciem niedosytu, tak teraz ledwo je przerobiłam i to byle jak. ![]()
30 lat, 166 cm, było 71,5kg ![]() faza uderzeniowa 18-21 lutego... 68,7kg 1/1 25. lutego.... 67,8 kg 18. marca.... 66,2 kg 31. marca.... 65,2 kg cel - 64 kg, a jak się uda to 62,5 (wg. Dukana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Raczkowanie
|
oł jee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymowki: antybiotyk + plus alkohol - nie wolno, mozesz powiedziec ze nie dawno bylas chora i jeszcze musisz dokonczyc kuracje antybiotykami hehe bo antybiotyki tez sie bierze na inne choroby i nie koniecznie zwiazane z ukladem oddechowym, wiec mozesz chlopaka wystraszyc na amen ![]() do zarelka - boli Cie brzuch, zatrulas sie czyms itp
![]() |
#3653 |
Raczkowanie
|
oho, dzieki za podpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Raczkowanie
|
Witam Świątecznie
![]() U mnie po swiętach lekki skok w góre niestety ![]() Dzisiaj do południa była u mnie taka piekna pogoda ze takze byłam na spacerku. poszliśmy z meżem i córcia do miasta na piechotkę pochodziliśmy po deptaku nad Wisła,kazimierskim rynku, do kościółka i spowrotem do domku, a że od domku do samego miasta mam jakieś 3km to mysle nie najgorzej ![]() powiem Wam nie czuje sie dziś najlepiej cos mnie dopadło. od tygodnia mecza mnie moje zatoki, a od wczoraj to juz wogóle zatkane uszy i głowa mnie boli. U nas to w ogóle szpital prawie. Moje dziewczyny dopiero sie wykurowały, u tesciów w domu wszyscy prawie chorzy, tesciowa zapalenie krtani, babcia zapalenie płuc szwagier przeziebiony jego synek tez zapalenie gardła. tylko tesc i szwagierka jakos sie trzymają.satrsza córcia pojechała dziś na troche do dziadków więc może troszkę sobie odpocznę. Powiem wam jeszcze ,że spodnie rozm 40 które kupiłam sobie tydzień temu na święta sa juz na mnie lekko za szerokie i całą niedziele je musiałam podciągać, a mama przywiozła mi nowy żakiet taki fajny czarny i wiecie co miał na metce rozm 38 i jest na mnie dobry hehe super ![]() aha zapomniałabym Berlinianko, Korlat wyglądacie super
#3655 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A taka wymówka że nie mam czasu na ćwiczenia ... hmmm .. może skrócić czas przebywania np. na forum i wykorzystać czas na ćwiczonka? Efekty lepsze ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- bzdura kompletna, co ma wiek wspólnego z tą chorobą??
![]() |
#3656 |
Zakorzenienie
|
pisalam dalej jaki zwiazek ma wiek do raka
chociaz wiadomo w dzisiejszych czasach kazdego moze to spotkac, przy tym zatruciu srodowiska i chemizacji w przemysle spozywczym
zapraszam na moj blog ![]() Moje kąciki na forum ![]() Moje decoupage Moje haftowanie Zakątek Kreatywnych Kobiet "Turkusowy Hamak" Edytowane przez Emila3000 Czas edycji: 2010-04-05 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
heloł ponownie
![]() powiem wam, że dzielnie się trzymałam cały dzień... no ale dziadkowie wiedzą o dietce i babcia się ze mnie nabija jak przyjeżdżam ze swoją wałówką ![]() a teraz najlepsze... pomimo skoku wagi w górę weszłam w spodnie, w które już nie wchodziłam ![]() idę ogarnąć chałupkę bo wygląda jak po przejściu wojska ![]()
![]() |
#3658 |
Raczkowanie
|
Cześć, można się dołączyć do Waszego zmagania z tymi wstrętnymi kilogramami?
Moja krótka historia z Dukanem trwa dwa tygodnie z kawałkiem, było całkiem fajnie dopóki nie nadeszły święta.. Zrobiłam dukanowskiego murzynka i tiramisu, warzywną z jogurtem.. a tu w drugi dzień świąt, może i pod wpływem złego humoru, baaaaach... wszystkie ciasta, ciasteczka poszły w ruch.. Jestem zła na siebie.. Sądzicie, że teraz najlepiej przejść trochę przedwcześnie na P, bo jestem teraz na PW? Edytowane przez maadzia49 Czas edycji: 2010-04-05 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Raczkowanie
|
ehh dziewczyny, jak się was tak czyta i podziwia te ubywające kilogramy to jest motywacja! niestety nie bardzo rozumiem te fazy Dukana.
Emila 3000, kiedyś wspominałaś mi o takim skrypcie z książki, czy któraś mogłaby mi na prv napisać że posiada takie coś? podam maila! ![]() Moje chęci na pozbycie się kg rosną z kazdą kartką książki, już wymyśliłam sobie że 20kg mniej jest też do osiągnięcia! :p jeszcze raz, bardzo proszę o skrypt bo moje ciałko pragnie żeby było go mniej, a ja mam wciąż wiele pytań i wątpliwości! ![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.