|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
|
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cbr osiągnęła moje wymarzone perfumeryjne ZEN
|
|
|
#1293 |
|
Konto usunięte
|
Olu (cbr) bardzo się cieszę, że tobie się udało
Ech a moja lista to: Bois d'Encens Armani Prive - kupię za granicą (odkładam na czas po studiach) Cardinal Heeley Avignon CdG (potrzebne testy) Givenchy Eau Demoiselle NASOMATTO Black Afgano Juliette has a Gun, Lady Vengeance - trzeba mi jeszcze testu na nadgarstku Gaiac Micallef Ambre Soie Armani Prive - zostanie w moich marzeniach - podróż za granicę i wtedy go zdobędę) Musc Maori UBV czyli Un Bois Vanille Chergui Lutens Olivier Durbano Black Tourmaline Lalique Encre Noire Serge Lutens Rousse Demeter Holy Smoke (i inne demeterki z ambrą, piżmem, wanilią, oudem, kadzidłem) Micallef Night Aoud Parfums d'Empire Ambre Russe L'Artisan Parfumeur Safran Troublant Penhaligon's Elixir Hermes Elixir des Merveilles Satellite, Padparadscha dużo próbek usuwam dodaję Ważne info - to wszystko rozbieram na jesieni - mam nadzieję, że się uda I wtedy będzie wielka nirwana perfumeryjna - istny stan Zen. I postaram się nie zostać bankrutem (choć będzie to trudne )Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-04-13 o 20:05 |
|
|
|
|
#1294 |
|
Rozeznanie
|
moja letnia wishlista
1. Gucci, Gucci II 2. Dior Addict II 3. Ysl Parisienne
|
|
#1295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Życzę (?) Ci w takim razie aby twoja lista muszmieciowa szybko się znów zapełniła. A żeby nie offtopować zbytnio: to Pro Fumum Antico Caruso |
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Imo z tego co sie juz ma- a nie z tego za czym sie goni
,(nie zeby gonitwa byla dla mnie czyms nagannym- ale przeciez kiedys trzeba miec czas na pouzywanie tych wszystkich skarbow, ktore sie w koncu zlapalo )Cbr- winszuje, znam ten błogi stan
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Rozeznanie
|
W chwili obecnej upraszam najmocniej drogi wątek o:
- Dzing! ![]() - Poison Jakiś okazyjny flakonik, zgrabną używkę, czy w ostateczności większą odlewkę |
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Moja minimalistyczna lista:
Kashmina Touch Stella EdP Tadam!
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Ciem przebijem ![]() Porzondam jedynie Eaudemoiselle, Givenchy ![]() Tadam!
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poproszę :
Midnight Poison Viktor & Rolf - Eau Mega i tanio
|
|
#1301 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja lista marzeń:
- Nowa OI - bardzo pragnę ![]() - Kashmina Touch - flakonik na zapas - Micallef - Gaiac - bardzo bym prosiła - S. Lutens - Fille en Aiguilles edit. Zapomniałam o Wenge DK ![]() Narazie tylko tyle (albo aż tyle). Jeśli zrealizuję moje marzenia, kilka flakoników oddam i się ograniczę, to osiągnę perfumeryjny spokój Edytowane przez CatchyKathy Czas edycji: 2010-06-28 o 22:44 |
|
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nadal czekam aż na białym koniu przyjedzie do mnie jak z bajki nowa OI, najlepiej wraz ze starą, tyle że w postaci olejku
Poza tym prosiłabym o kolejne piękne róże )... i o trochę więcej czasu, by móc znowu poznawać nowe zapachy, wymieniać się próbkami i latać po perfumeriach
|
|
#1303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Lutensową herbatkę i panią na szpilkach (a ani na all, ani na baju nici z tego
)jakąś niewielką używkę Theoremy Kyoto szukam i szukam..może wątek mi pomoże?
|
|
#1305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem cała gotowa na przyjęcie Francuskiego Kochanka i niech się dzieje co chce ![]() chyba trza wziąć się w garść i ruszyć na łowy wciąż marzę o poznaniu Black Afgano choć może to stać się początkiem kolejnego romansu ![]() Kyoto już u mnie, rodzinka w komplecie Bois d'Ombrie i L'eau Trois pragnę nadal a na Ambrę Extremalną mogę se poczekać do przyszłej zimy Edytowane przez selya Czas edycji: 2010-04-06 o 09:39 |
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Rzabbocop
|
Moja lista:
- LL Midnight - kupilam 80ml - Nina Ricci Nina - tutaj zaczynam sie zastanawiac czy aby na pewno chce ![]() - Chopard Casmir - zdobylam miniaturke, wiec chwilowo wystarczy - Nina Ricci Belle de Minuit - Cacharel Noa - rowniez mam miniaturke - L'or Torrente - mam 30 ml |
|
|
|
|
#1307 |
|
Guerlain Lover
|
Kolejny raz przyda się mała aktualizacja:
1.Musc Maori (za miesiąc będzie już w moich łapkach )2. Cinamon bun ( jak wyżej) 3. Flowerbomb edt 4. Euphoria blossom CK 5. Un jardin sur le Nil Hermes 6. J'aime La Perla Precious edition (w ciemno, no ale trudno )7. Eternity CK 8. So Elixir YR 9. Każdy zapach Stelli McCarntey - mam zamiar chociaż jeden zrealizować w tym roku (jak będzie dobrze, to w czerwcu lub lipcu zamierzam zrealizować rozbiórkę 10. Young sexy lovely YSL 11. Flowerbomb extreme 12. Jungle Elephant Kenzo 13. Belle de Minuit 14. Happy Spirit Magical Nights (również kusi mnie zakup w ciemno )15. Magnetic beat Escada Wprawdzie nie było jednej pozycji na liście marzeń, ale muszę ją też dopisać, bo bardzo pragnę ją poznać: Cinema Festival d'ete - ale w sumie mogę ją wyszarzyć, bo wnet do mnie dotrze odlewka
|
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna
Ja marzę o :
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Aktualna
Cacharel, Amor Amor
Chanel, Allure Chanel, Coco Gucci, Eau de Parfum II Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2010-04-07 o 10:22 |
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Poprawka!
Kashminę upolowawszy, na liście jest jedna pozycja: Stella EdP
|
|
#1311 |
|
Zadomowienie
|
Marzy mi się:
jakaś misska diorowa , Blooming albo edtMasaki Art Midnight Poison. I tyle .
|
|
#1312 |
|
spin doctor
|
Moje marzenia:
Be Delicious-jakaś mała 30stka ![]() Chance Tendre-duża setka Zapas Light Blue
|
|
#1313 |
|
Rozeznanie
|
Armani Privee Bois d'Encens - tylko tego pragnę. Z resztą sobie jakoś chyba poradzę.
|
|
#1314 |
|
Zadomowienie
|
ja już nic nie napiszę w tym wątku - bo jakoś na rozmnożenie idzie ...i żeby było jeszcze tragiczniej ---> minimalne dawki mi już nie wystarczają...żadne odlewki. Flaszki całe ( no najwyżej rozpoczęte) mnie interesują...
|
|
#1315 |
|
Zadomowienie
|
następna setka baby doll, proszę jak najprędzej
![]() i może Fresh Blossom DKNY, albo light blue dg tylko 50 ml chcęę.i coś małego (30 ml), słodkiego Escady a i proszę bez YR i kilka próbek, kilka miniaturek. (60 ml i po 10 ml) Edytowane przez Reavela Czas edycji: 2010-04-08 o 17:05 |
|
|
|
|
#1316 |
|
Konto usunięte
|
W bliżej nieokreślonym czasie:
Euphoria CK Dolce Vita Dior Chance Chanel Allure Chanel Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2011-08-03 o 15:41 |
|
|
|
|
#1317 |
|
Konto usunięte
|
moja lista to:
Bois d'Encens Armani Prive - kupię za granicą (odkładam na czas po studiach) Cardinal Heeley Avignon CdG (potrzebne testy) Givenchy Eau Demoiselle - za łagodny Juliette has a Gun, Lady Vengeance - trzeba mi jeszcze testu na nadgarstku Gaiac Micallef Ambre Soie Armani Prive - zostanie w moich marzeniach - podróż za granicę i wtedy go zdobędę) Musc Maori UBV czyli Un Bois Vanille Chergui Lutens Olivier Durbano Black Tourmaline Lalique Encre Noire Serge Lutens Rousse Demeter Holy Smoke (i inne demeterki z ambrą, piżmem, wanilią, oudem, kadzidłem) Micallef Night Aoud Parfums d'Empire Ambre Russe L'Artisan Parfumeur Safran Troublant Penhaligon's Elixir Hermes Elixir des Merveilles Satellite, Padparadscha dużo próbek usuwam dodaję znaki zapytania w marzeniach Ważne info - to wszystko rozbieram na jesieni - mam nadzieję, że się uda I wtedy będzie wielka nirwana perfumeryjna - istny stan Zen. I postaram się nie zostać bankrutem (choć będzie to trudne )
Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-04-14 o 16:40 |
|
|
|
|
#1318 |
|
never say no to panda
|
ponieważ za długo moja lista była pusta, więc wpisuję, ale pod duuuużym znakiem zapytania:
Calé Fragranze d'Autore - Mistero ale muszę jeszcze trochę potestować, bo mam bardzo mieszane uczucia (z pocztąku pachnie mi zielskiem i waflem )
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Lolita Lempicka - L. L _ _ mam (50ml)
Angel - T. M (100ml) Sensuous - E. L _ _ mam (50ml) Hypnotic Poison - Doir Miss Dior Cherie Edp Wish Chopard L'Or de Torrente,- Torrente Belle de Minuit - N. R Flowerbomr Extreme - V&R Code - G. Armani_ _ mam (75ml)
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-07-27 o 13:57 |
|
|
|
|
#1320 |
|
Raczkowanie
|
Escada - Marine Groove
Dior - Miss Dior Cherie Tylko tyle i aż tyle....Czyli jakieś 500 PLN... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

ile ja dałabym za taki wpis
.

,(nie zeby gonitwa byla dla mnie czyms nagannym- ale przeciez kiedys trzeba miec czas na pouzywanie tych wszystkich skarbow, ktore sie w koncu zlapalo 

)