|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
Cytat:
tak mi sie milo zrobilo, ze zwrocił uwage na to:Pa teraz nie mam co ze sobą zrobić w sumie;p niby jakies tam ciuchy mam kobiece, ale przeciez raptem nie zaczne latac w spodniczkach, obcasach i wgl..;d bo sory ale wiekszosc zycia spedzam w szkole, a na ognisko czy cos sie tak nie wystroje..:p
|
|
|
#3692 |
|
Wtajemniczenie
|
na nadgarstku strasznie boli
|
#3693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mmmmm <3 ![]() ja tez, w wakacje ;D ale jeszcze nie mam 100% pewnosci jaki, wiec poki jej nie bd miala to nie zrobie ![]() Cytat:
ale jak juz bd miala auto to bd wszedzie na obcasach smigac, no chyba ze impry
|
||
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
ja w sumie dlugo nie moge chodzic..;d juz i tak jest lepiej, pewniej sie czuje, nie to co kiedys, wiatr zawiał i mną chwiało hahah;d;d nie noo bez przesady..;p ale ogolnie teraz juz elegancko.. ale strasznie mnie srodstopie boli jak chodze, wiec nie moge dlugo..;p na imprezach zawsze robie wejscie w szpileczkach, a potem juz zmieniam.. .;p raz zapomnialam to myslalam, ze nogi mi odpadną;]
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam halluxy wiec mnie szybko stopy zaczynaja bolec w 1 mscu, ale czasem trza przecierpiec ;d tak to w aucie bd zmieniac i jakies zakupy czy kino zawsze bda w obcasach
|
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo jeszcze jak bedziecie mieli dzieci ja osobiście ślub wezmę na pewno,to jedna z najważniejszych uroczystości w życiu, nie mogę jej tak o pominąć. na pewno będę chciała, żeby wiele osób było świadkami wejścia na moją nową drogę życia. ale ogólnie - ślub po studiach ;> ale mieszkaniem z TŻ nie pogardzę... ;d ojciec dziś, pijany już gadał o samochodzie dla mnie ]:-> kij z tym, że nie mam prawka..;d ale się zapisuje!;p
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2010-04-05 o 18:42 |
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
jak to mowi moja przyaciółka... : żolnierze hardcore'u walczą do oporu
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciala miec jakis taki malutki.. ;d podobaja mi sie na brzuchu, nad biodrem nisko, albo z tylu nad lopatka.. ale troche glupio chodzic z takim majac 50 lat;d
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie chce miec nad podbrzuszu tak nisko zeby bikini nawet zaslanialo jak da rade ;d
|
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bede zyla na kocia lape nie dlatego, ze to jest modne. Tylko szkoda mi kasy to raz. Dwa tyle zachodu. Trzy nie uwazam siebie za osobe wiezaca. Co do dzieci. Nie wezme slubu tylko ze wzgledu na to, ze jestem w ciazy i spodziewam sie dziecka, bo to uwazam za totalna glupote;] Za kilka lat moze, jak sie nawroce albo tz bedzie naciskal (jest os wierzaca) to zrobie to dla niego Mi do szczescia slub nie jest potrzebny ![]() W ogole to dostalam od tz bukieet roooz i torebke (tylko troche nie w moim stylu;]) bez okazji:P Niestety moje prezenty zostaly u niego ;( bo nie pojade z kwiatuchami na pizze ![]() Moja kumpela sobie zrobila przy kosci biodrowej roze ktorej lodyga kieruje sie w strone wzgorka lonowego ;] ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Moja ciotka majac 20 lat zrobila sobie smoka na lopatce. Teraz ma 30 lat i az wstydzi sie go pokazac ;] |
|
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
haaa no ja to pomysle i moze sobie kiedys zrobie;p
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
wlasnie o to chodzi, ze to w sumie decyzja na cale zycie, bo nawet jak sie usunie to to widac takze..;p
|
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Smoka? no nie ma ciotki to CI nie pokaze ;pp ALe seryjnie zaluje, ze go ma. Wstydzi pokazac sie w bluzce na ramiaczka. Raz jak miala bluzke wiazana na szyi, poszla na plac zabaw z dzieckiem to matki, ktore tam byly tak na nia nie halo patrzyly, ze ojej ... I ogolnie z mojej ciotki zrobila sie jakas taka "elegancka kobieta". Juz nie adidasy, bluzy. A sweterki, szpilki no i nie pasuje za bardzo ten tatuaz ;p |
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego ja bym chciala w takim mscu jak pisalam wyzej i 2 chce cos znaczacy napis, zeby po latach nie tracil wartosci a nie gwiazdki, serduszka czy motylki
|
|
|
|
#3705 |
|
Rozeznanie
|
http://3.bp.blogspot.com/_dQ20KeST9V...30-11-2009.jpg
w tym miejscu chce, i chce skorpiona ![]() Tylko ze nie mam jeszcze 18stki skonczonej a sie pytalam w zakladzie juz no to pwoiedizli ze pisemna zgoda od rodzicow i xero dowodu rodzica (matka o niczym iwedziec nie bedzie, wiec sama musze napisac zgode i skopiowac dowod ) jeszcze tylko kase zorganizowac, bo nie wiem ile moze kosztowac. Podobno tatuaz okolo 5cm koszttuje 100zlA ja wlasnie chcialam mały i w takim nie bardzo widocznym miejscu no a ten jest super
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
mam małe cycki
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kumpela ma np taki tatuaz
Natomiast druga kumpela ma identyczny tylko krotszy Obie razem robily;pPatrzcie bo chce linki usunac;] ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Jeszcze jedna panna ma dwie wisienki pod nadgarstkiem kolorowe jak znajde foto to pokaze ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- zdjecie czarno biale ale w rzeczywistosci te konturowki sa kolorowe ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Ja tez ;p Kocham swoje mirabelki nie wisza
Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-04-05 o 20:56 |
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
oo kredzia zaje.isty jest xD taka laska z mojej okolicy ma gwiazdki na biuście, masakra to wygląda, a inna ma kod kreskowy na karku
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
chlopak mojej koleżanki ma kod kreskowy na karku, ale jakis taki niewymiarowy i dennie to wygląda.
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam... Ubrałam sie bardzo ładnie (no... moge Wam focie zarzucic...), wszystko elegancko, z tż sobie pogadałam
Mov, nie uleglam jego oczkom, staralam sie w nie nie patrzec, chociaz calował mnie po ramionach... Ide jutro na ten film, ach, sie odstawie ładnie... Ogolnie było spoko, chyba pierwszy raz w życiu sie zalałam, bo starzy byli u babci ze staruchami, a mlodzi u ciotki po sasiedzku, wypiłam drinka (albo dwa) z poł szklanki wódki i toche soku... Musialam isc z tz na spacer sie potykalam, bełkotałam, ale juz wytrzezwialam, a pijana bylam bo nigdy nie mialam takiego stanu TŻ sie jeszcze bardziej narabał, bo nie był w stanie "jaskółki" zrobić a ja tak... I wogole zrobili mi trzeciego drinka, ale podziekowałam, to tż na do widzenia to wypił... Pozniej ta ciocia przyszła, wziela mnie pod reke i mi dom pokazywała Wrocilismy jeszcze na godzinke do tż, zjedlismy cos, pomizialismy sie i ojciec przyjechał... O kurna, wlasnie sobie uswiadomilam, ze zapomnialam zabrac tortu ktory mama tż mi naszykowała |
|
|
|
#3711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaaaasne, mi też sie marzy biała sukienka, fryzura (mam swoja wymarzona ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
Fizykoterapeuci sa spox, umieja rozne sztuki i erotyczne masaze w łóżku zafundowac |
||
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Dóóópki powiedzcie mi jak mam wstawic zdjecie aby bylo widoczne w poscie nie w linku ...
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
mój tz wymyslił że on zrobi sobie klucz na nadgarstku, a ja kłódkę na podbrzuszu
|
#3718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
i mówiła mi, że coraz wiecej dziewczyn chce bolerka albo zabudowane sukienki, zeby pozakrywac jakies tatuaze...---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Tak, ale chcialam byc fajna i specjalnie zminiłam, sie wie, w koncu filolog ze mnie, nieee... |
|||
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, ze dzisiaj sie mega nawpieprzalyscie booooooo
Od jutra poscimy
|
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee... od srody, bo ja jutro na ten dzien filowy ide
Co polecacie: 1. jeansy i jakas bluzka, np. z dekoltem 2. leginsy, ogrodniczka i jakas bluzka 3. czarne rurki (lekko przybrudzone sa chyba, ale moge jeszcze zaprac...) i jakas bluzke |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

ale ogólnie - ślub po studiach ;> 

Mov, nie uleglam jego oczkom, staralam sie w nie nie patrzec, chociaz calował mnie po ramionach... Ide jutro na ten film, ach, sie odstawie ładnie...
TŻ sie jeszcze bardziej narabał, bo nie był w stanie "jaskółki" zrobić a ja tak... I wogole zrobili mi trzeciego drinka, ale podziekowałam, to tż na do widzenia to wypił... Pozniej ta ciocia przyszła, wziela mnie pod reke i mi dom pokazywała ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)