Rocznik `92 ! Najlepszy! <33 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-05, 17:16   #3691
oluskaaa922
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
wiecie co... chcialabymm jakas metamorfoze przejsc, jakies zmianyy ;d chociaz dlugie blond musza zostac
haha ja tez bym chciala.. wtedy co sie pomalowalam na bialo, to akurat tyzien przed 18, na ktorej mial byc dres i zauwazył haha tak mi sie milo zrobilo, ze zwrocił uwage na to:P

a teraz nie mam co ze sobą zrobić w sumie;p niby jakies tam ciuchy mam kobiece, ale przeciez raptem nie zaczne latac w spodniczkach, obcasach i wgl..;d bo sory ale wiekszosc zycia spedzam w szkole, a na ognisko czy cos sie tak nie wystroje..:p
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 17:19   #3692
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
gdzie i jaki? ja chcialam na nadgarstku zawsze
na nadgarstku strasznie boli

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 17:30   #3693
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
E
Ciebie i tak by nie wypuscili z kraju, bo byś nam tylko wstydu narobiła za granicą :/

nie jestes zabawna :/

Cytat:
a ja zrobilam sobie sałatkę grecką w wydaniu dla 1 osoby ]:-> hah
mmmmm <3
Cytat:
Napisane przez emii ii Pokaż wiadomość
ej laski, chyba robie sobie tatuaż
ja tez, w wakacje ;D ale jeszcze nie mam 100% pewnosci jaki, wiec poki jej nie bd miala to nie zrobie
Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
haha ja tez bym chciala.. wtedy co sie pomalowalam na bialo, to akurat tyzien przed 18, na ktorej mial byc dres i zauwazył haha tak mi sie milo zrobilo, ze zwrocił uwage na to:P

a teraz nie mam co ze sobą zrobić w sumie;p niby jakies tam ciuchy mam kobiece, ale przeciez raptem nie zaczne latac w spodniczkach, obcasach i wgl..;d bo sory ale wiekszosc zycia spedzam w szkole, a na ognisko czy cos sie tak nie wystroje..:p
a no... ale jak juz bd miala auto to bd wszedzie na obcasach smigac, no chyba ze impry
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 17:33   #3694
oluskaaa922
Zakorzenienie

ja w sumie dlugo nie moge chodzic..;d juz i tak jest lepiej, pewniej sie czuje, nie to co kiedys, wiatr zawiał i mną chwiało hahah;d;d nie noo bez przesady..;p ale ogolnie teraz juz elegancko.. ale strasznie mnie srodstopie boli jak chodze, wiec nie moge dlugo..;p na imprezach zawsze robie wejscie w szpileczkach, a potem juz zmieniam.. .;p raz zapomnialam to myslalam, ze nogi mi odpadną;]
Stary 2010-04-05, 17:43   #3695
EMdz
Zakorzenienie

ja mam halluxy wiec mnie szybko stopy zaczynaja bolec w 1 mscu, ale czasem trza przecierpiec ;d tak to w aucie bd zmieniac i jakies zakupy czy kino zawsze bda w obcasach
Stary 2010-04-05, 18:40   #3696
Toriaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
racja :P Chociaz ostatnio zauwazylam, ze popularne staje sie zycie na kocia lape ;pp

i w sumie doszlam do wniosku, ze sluby to tylko na pokaz etc ... szkoda kasy i cierpliwosci ;p

oswiadczyny i na tym konieeec ;pp
no prosze cie... zbulwersowała mnie ttwoja wypowiedz. sluby na pokaz? mozez sobie zrobic skromny slub w skromnej sukience, przyjecie dla najblizszych a nie 250osób. bedziesz zyla na kocią łape, tylko dlatego, że TO JEST MODNE? troche dziwne. jestem ciekawa, co powiesz za kilka lat. czy nie będziesz chciała wyjsc za niego. albo jeszcze jak bedziecie mieli dzieci chcialabys, zeby Twoi rodzice nie zawarli zwiazku malzenskiego?

ja osobiście ślub wezmę na pewno,to jedna z najważniejszych uroczystości w życiu, nie mogę jej tak o pominąć. na pewno będę chciała, żeby wiele osób było świadkami wejścia na moją nową drogę życia. ale ogólnie - ślub po studiach ;>
ale mieszkaniem z TŻ nie pogardzę... ;d

ojciec dziś, pijany już gadał o samochodzie dla mnie ]:-> kij z tym, że nie mam prawka..;d ale się zapisuje!;p

Edytowane przez Toriaa
Czas edycji: 2010-04-05 o 18:42
Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 18:48   #3697
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
na nadgarstku strasznie boli
jak to mowi moja przyaciółka... : żolnierze hardcore'u walczą do oporu

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 18:50   #3698
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
jak to mowi moja przyaciółka... : żolnierze hardcore'u walczą do oporu
hahah ja sie nie boje bolu przy tatuazu
Stary 2010-04-05, 19:18   #3699
oluskaaa922
Zakorzenienie

ja bym chciala miec jakis taki malutki.. ;d podobaja mi sie na brzuchu, nad biodrem nisko, albo z tylu nad lopatka.. ale troche glupio chodzic z takim majac 50 lat;d
Stary 2010-04-05, 19:21   #3700
EMdz
Zakorzenienie

ja wlasnie chce miec nad podbrzuszu tak nisko zeby bikini nawet zaslanialo jak da rade ;d
Stary 2010-04-05, 19:24   #3701
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Toriaa Pokaż wiadomość
no prosze cie... zbulwersowała mnie ttwoja wypowiedz. sluby na pokaz? mozez sobie zrobic skromny slub w skromnej sukience, przyjecie dla najblizszych a nie 250osób. bedziesz zyla na kocią łape, tylko dlatego, że TO JEST MODNE? troche dziwne. jestem ciekawa, co powiesz za kilka lat. czy nie będziesz chciała wyjsc za niego. albo jeszcze jak bedziecie mieli dzieci chcialabys, zeby Twoi rodzice nie zawarli zwiazku malzenskiego?

ja osobiście ślub wezmę na pewno,to jedna z najważniejszych uroczystości w życiu, nie mogę jej tak o pominąć. na pewno będę chciała, żeby wiele osób było świadkami wejścia na moją nową drogę życia. ale ogólnie - ślub po studiach ;>
ale mieszkaniem z TŻ nie pogardzę... ;d

ojciec dziś, pijany już gadał o samochodzie dla mnie ]:-> kij z tym, że nie mam prawka..;d ale się zapisuje!;p
Piszac na pokaz nie mialam na mysli tylko tego na ile os slub jest organizowany, tylko "Kochanie tyle lat jestesmy razem, planujemy wspolne mieszkanie. A co ze slubem? Co sobie ludzie pomysla?". mniej wiecej o to mi chodzilo.

Bede zyla na kocia lape nie dlatego, ze to jest modne. Tylko szkoda mi kasy to raz. Dwa tyle zachodu. Trzy nie uwazam siebie za osobe wiezaca.

Co do dzieci. Nie wezme slubu tylko ze wzgledu na to, ze jestem w ciazy i spodziewam sie dziecka, bo to uwazam za totalna glupote;]

Za kilka lat moze, jak sie nawroce albo tz bedzie naciskal (jest os wierzaca) to zrobie to dla niego Mi do szczescia slub nie jest potrzebny

W ogole to dostalam od tz bukieet roooz i torebke (tylko troche nie w moim stylu;]) bez okazji:P Niestety moje prezenty zostaly u niego ;( bo nie pojade z kwiatuchami na pizze

Moja kumpela sobie zrobila przy kosci biodrowej roze ktorej lodyga kieruje sie w strone wzgorka lonowego ;]

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
ja bym chciala miec jakis taki malutki.. ;d podobaja mi sie na brzuchu, nad biodrem nisko, albo z tylu nad lopatka.. ale troche glupio chodzic z takim majac 50 lat;d
Moja ciotka majac 20 lat zrobila sobie smoka na lopatce. Teraz ma 30 lat i az wstydzi sie go pokazac ;]
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 19:27   #3702
oluskaaa922
Zakorzenienie

haaa no ja to pomysle i moze sobie kiedys zrobie;p

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
W ogole to dostalam od tz bukieet roooz i torebke (tylko troche nie w moim stylu;]) bez okazji:P Niestety moje prezenty zostaly u niego ;( bo nie pojade z kwiatuchami na pizze

Moja ciotka majac 20 lat zrobila sobie smoka na lopatce. Teraz ma 30 lat i az wstydzi sie go pokazac ;]
łaaa pokaz goo;d

wlasnie o to chodzi, ze to w sumie decyzja na cale zycie, bo nawet jak sie usunie to to widac takze..;p
Stary 2010-04-05, 19:32   #3703
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
haaa no ja to pomysle i moze sobie kiedys zrobie;p

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

łaaa pokaz goo;d

wlasnie o to chodzi, ze to w sumie decyzja na cale zycie, bo nawet jak sie usunie to to widac takze..;p
Ale co pokazac? Smoka? no nie ma ciotki to CI nie pokaze ;pp

ALe seryjnie zaluje, ze go ma. Wstydzi pokazac sie w bluzce na ramiaczka. Raz jak miala bluzke wiazana na szyi, poszla na plac zabaw z dzieckiem to matki, ktore tam byly tak na nia nie halo patrzyly, ze ojej ...
I ogolnie z mojej ciotki zrobila sie jakas taka "elegancka kobieta". Juz nie adidasy, bluzy. A sweterki, szpilki no i nie pasuje za bardzo ten tatuaz ;p
Stary 2010-04-05, 19:47   #3704
EMdz
Zakorzenienie

dlatego ja bym chciala w takim mscu jak pisalam wyzej i 2 chce cos znaczacy napis, zeby po latach nie tracil wartosci a nie gwiazdki, serduszka czy motylki
Stary 2010-04-05, 19:51   #3705
emii ii
Rozeznanie

http://3.bp.blogspot.com/_dQ20KeST9V...30-11-2009.jpg
w tym miejscu chce, i chce skorpiona
Tylko ze nie mam jeszcze 18stki skonczonej a sie pytalam w zakladzie juz no to pwoiedizli ze pisemna zgoda od rodzicow i xero dowodu rodzica (matka o niczym iwedziec nie bedzie, wiec sama musze napisac zgode i skopiowac dowod ) jeszcze tylko kase zorganizowac, bo nie wiem ile moze kosztowac. Podobno tatuaz okolo 5cm koszttuje 100zl
A ja wlasnie chcialam mały i w takim nie bardzo widocznym miejscu no a ten jest super
Stary 2010-04-05, 20:03   #3706
Movement
Zakorzenienie

mam małe cycki

Stary 2010-04-05, 20:08   #3707
Kredzia_
Zakorzenienie

Moja kumpela ma np taki tatuaz

Natomiast druga kumpela ma identyczny tylko krotszy Obie razem robily;p

Patrzcie bo chce linki usunac;]

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Jeszcze jedna panna ma dwie wisienki pod nadgarstkiem kolorowe jak znajde foto to pokaze

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

zdjecie czarno biale ale w rzeczywistosci te konturowki sa kolorowe

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
mam małe cycki
Ja tez ;p Kocham swoje mirabelki sa sliczne, jedrne nie wisza

Edytowane przez Kredzia_
Czas edycji: 2010-04-05 o 20:56
Stary 2010-04-05, 20:40   #3708
Nanusiaaa
Zakorzenienie

oo kredzia zaje.isty jest xD taka laska z mojej okolicy ma gwiazdki na biuście, masakra to wygląda, a inna ma kod kreskowy na karku

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 20:52   #3709
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
oo kredzia zaje.isty jest xD taka laska z mojej okolicy ma gwiazdki na biuście, masakra to wygląda, a inna ma kod kreskowy na karku
chlopak mojej koleżanki ma kod kreskowy na karku, ale jakis taki niewymiarowy i dennie to wygląda.

Stary 2010-04-05, 20:53   #3710
lily92920
Zakorzenienie

Wróciłam... Ubrałam sie bardzo ładnie (no... moge Wam focie zarzucic...), wszystko elegancko, z tż sobie pogadałam Mov, nie uleglam jego oczkom, staralam sie w nie nie patrzec, chociaz calował mnie po ramionach... Ide jutro na ten film, ach, sie odstawie ładnie...
Ogolnie było spoko, chyba pierwszy raz w życiu sie zalałam, bo starzy byli u babci ze staruchami, a mlodzi u ciotki po sasiedzku, wypiłam drinka (albo dwa) z poł szklanki wódki i toche soku... Musialam isc z tz na spacer sie potykalam, bełkotałam, ale juz wytrzezwialam, a pijana bylam bo nigdy nie mialam takiego stanu TŻ sie jeszcze bardziej narabał, bo nie był w stanie "jaskółki" zrobić a ja tak... I wogole zrobili mi trzeciego drinka, ale podziekowałam, to tż na do widzenia to wypił... Pozniej ta ciocia przyszła, wziela mnie pod reke i mi dom pokazywała Wogole to ona z moja mama pracowały, ale sie nie kojarzą wogóle... bo chyba w innych budynkach były!!! LOL Wrocilismy jeszcze na godzinke do tż, zjedlismy cos, pomizialismy sie i ojciec przyjechał... O kurna, wlasnie sobie uswiadomilam, ze zapomnialam zabrac tortu ktory mama tż mi naszykowała
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 20:57   #3711
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
a ja chce wziasc slub, nawet jezeli pozniej mialabym rozwod brac. no bo w koncu od malej mi sie marzy taka chwila.. fajna suknia, kosciol udekorowany, ksiadz.. achhh
Ja nie wiem, jak jestem w zgodzie z tż to chce, a jak kłótnia- to nie chce

Jaaaasne, mi też sie marzy biała sukienka, fryzura (mam swoja wymarzona ) i te bajery... No ale zobaczymy...

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:

jesli chodzi o studia to moje i tza drogi sie rozchodzą
ja koncze liceum w 2011 i ide na studia do Bielska Białej studiować fizjoterapię, a on jeszcze rok technikum ma, do tego ja będe sie z miasta wyprowadzac, bo rodzice dom kupili, ale zobaczymy jak będzie ;D jak jestesmy sobie pisani to damy rade

Fizykoterapeuci sa spox, umieja rozne sztuki i erotyczne masaze w łóżku zafundowac
Stary 2010-04-05, 20:58   #3712
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
Gwiazdki nie powiem ladnie sie prezentuja
A takie wisienki w sumie moglabym miec, bo sa slodkie
Stary 2010-04-05, 21:03   #3713
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
ee bierzmowanie jak do slubu chcesz to dajesz ksiedzu kase i masz papierek a kasa w sumie sie powinna zwrocic wydana
Czaicie, dostalam zaproszenia na 2 sluby. Jeden w sierpniu do kuzyna tż (na 99% nie pojdziemy, bo wyjezdzamy wtedy) i w pazdzierniku do kuzynki tż, ale 2 godz. jazdy od miasta... No, ale malo istotne. I ta kuzynka wychodzi za jakiegos angola, ktory mial dziadka polaka... No i ten dziadek byl jakims pilotem na wojnie i zabili go, jak ojciec tego Stiva był malutki. Ten gosc byl wychowywany bez wiary i dla tej dziewczyny mial wczoraj chrzest, bierzmowanie, I Komunie itp. I po tym wsiadł do samolotu i przyleciał do niej, a sie w Krk okazalo, ze juz pociagu nie ma i w hotelu spał I dopiero dzisiaj na obiad zajechał, bo cos po drodze sobie zwiedzał... Widzicie, co sie dzieje w Anglii... Jakby ktoś u nas chciał tak zrobic, to by ksiadz huczał na niego, z reszta pewnie musiałby odwalic 9 pierwszych piatków miesiaca, jak przed prawdziwa komunia, hihi!
Stary 2010-04-05, 21:06   #3714
Kredzia_
Zakorzenienie

Dóóópki powiedzcie mi jak mam wstawic zdjecie aby bylo widoczne w poscie nie w linku ...

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Czaicie, dostalam zaproszenia na 2 sluby. Jeden w sierpniu do kuzyna tż (na 99% nie pojdziemy, bo wyjezdzamy wtedy) i w pazdzierniku do kuzynki tż, ale 2 godz. jazdy od miasta... No, ale malo istotne. I ta kuzynka wychodzi za jakiegos angola, ktory mial dziadka polaka... No i ten dziadek byl jakims pilotem na wojnie i zabili go, jak ojciec tego Stiva był malutki. Ten gosc byl wychowywany bez wiary i dla tej dziewczyny mial wczoraj chrzest, bierzmowanie, I Komunie itp. I po tym wsiadł do samolotu i przyleciał do niej, a sie w Krk okazalo, ze juz pociagu nie ma i w hotelu spał I dopiero dzisiaj na obiad zajechał, bo cos po drodze sobie zwiedzał... Widzicie, co sie dzieje w Anglii... Jakby ktoś u nas chciał tak zrobic, to by ksiadz huczał na niego, z reszta pewnie musiałby odwalic 9 pierwszych piatków miesiaca, jak przed prawdziwa komunia, hihi!
u mnie na placu trzech krzyzy bierzmowania sie robi. dajesz 50 zl i musisz miec 3 spowiedzi kilka niedziel i to wszystko. Moj dad tam robil dzien przed slubem
Stary 2010-04-05, 21:08   #3715
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem, jak jestem w zgodzie z tż to chce, a jak kłótnia- to nie chce

Jaaaasne, mi też sie marzy biała sukienka, fryzura (mam swoja wymarzona ) i te bajery... No ale zobaczymy...

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Fizykoterapeuci sa spox, umieja rozne sztuki i erotyczne masaze w łóżku zafundowac
sie wie
Cytat:
anglika chyba

Stary 2010-04-05, 21:10   #3716
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
gdzie i jaki? ja chcialam na nadgarstku zawsze
Piona
Mi sie marzy takie mini serduszko na nadgarstku, ale mysle, ze pani nauczycielka w klasach 1-3 nie bedzie sie dobrze z dziara prezentowała... Choć moge ukrywac pod bransoletkami
Stary 2010-04-05, 21:12   #3717
Movement
Zakorzenienie

mój tz wymyslił że on zrobi sobie klucz na nadgarstku, a ja kłódkę na podbrzuszu

Stary 2010-04-05, 21:25   #3718
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
ja w sumie dlugo nie moge chodzic..;d juz i tak jest lepiej, pewniej sie czuje, nie to co kiedys, wiatr zawiał i mną chwiało hahah;d;d nie noo bez przesady..;p ale ogolnie teraz juz elegancko.. ale strasznie mnie srodstopie boli jak chodze, wiec nie moge dlugo..;p na imprezach zawsze robie wejscie w szpileczkach, a potem juz zmieniam.. .;p raz zapomnialam to myslalam, ze nogi mi odpadną;]
Zelowe poduszeczki marki Kiwi i po problemie... Ja nie wiem czemu, ale mi wysiadaja pięty, też mysle o tych wkładkach... I mam tak samo jak Ty, tez sie juz lepiej czuje, ale ostatnio ide w tych fioletowych i taka pewna siebie, smigam sobie po chodniku i... noge sobie wykreciłam, a bolało mnie pare dni...

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
mój tz wymyslił że on zrobi sobie klucz na nadgarstku, a ja kłódkę na podbrzuszu
Mysmy sie zastanawiali czy sobie np. na slub nie zrobic takich samych, haha

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Ale co pokazac? Smoka? no nie ma ciotki to CI nie pokaze ;pp

ALe seryjnie zaluje, ze go ma. Wstydzi pokazac sie w bluzce na ramiaczka. Raz jak miala bluzke wiazana na szyi, poszla na plac zabaw z dzieckiem to matki, ktore tam byly tak na nia nie halo patrzyly, ze ojej ...
I ogolnie z mojej ciotki zrobila sie jakas taka "elegancka kobieta". Juz nie adidasy, bluzy. A sweterki, szpilki no i nie pasuje za bardzo ten tatuaz ;p
Moja ciocia ma sklep z sukniami slubnymi i mówiła mi, że coraz wiecej dziewczyn chce bolerka albo zabudowane sukienki, zeby pozakrywac jakies tatuaze...

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
sie wie

anglika chyba
Tak, ale chcialam byc fajna i specjalnie zminiłam, sie wie, w koncu filolog ze mnie, nieee...
Stary 2010-04-05, 21:29   #3719
Kredzia_
Zakorzenienie

Mam nadzieje, ze dzisiaj sie mega nawpieprzalyscie booooooo
Od jutra poscimy
Stary 2010-04-05, 21:37   #3720
lily92920
Zakorzenienie

Nieee... od srody, bo ja jutro na ten dzien filowy ide

Co polecacie:
1. jeansy i jakas bluzka, np. z dekoltem
2. leginsy, ogrodniczka i jakas bluzka
3. czarne rurki (lekko przybrudzone sa chyba, ale moge jeszcze zaprac...) i jakas bluzke
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości