|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Cytat:
![]() a moj maz sie mnie co chwile pyta: "leci ci siara?" "ciekawe kiedy ci ta siara poplynie..." "a to jest dobrze czy zle jak to leci?" ![]() niezwsze i jak ze swietami i tesciowa?
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-04-04 o 22:35 |
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Piesol zostal w domu rano wyszedl zrobilismy ok 300km 2,5h zjedlismy u nich sniadanie , pojechalismy do jednej i drugiej babci tz-ta i wrocilismy do psa
Ona zdziwiona tylko to co nie zostaniecie na dluzej? No sory pytanie z pupy... a co pies sie sam wyprowadzi???? I oczywiscie na wejsciu mi musiala powiedziec jaka ja gruba jestem... to jej mowie, ze nie gruba tylko w ciazy!!!!
|
|
|
|
#153 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co wieczór jak się szykuję do kompieli pyta się mnie "masz już siarę?" "leci Ci już siara?" hehe Nie mam pojęcia co to za frajda dla nich z tą siarą![]() a co do takich wieczorów kawalerskich to też jestem anty.. no ale to już kwestia gustu ![]() Cytat:
![]() My jesteśmy po nuuuuudnym dniu u moich teściów...a jutro do moich rodziców ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- acha... Aniu wyglądasz bosko ciąża Ci służy
|
|
#154 |
|
Rozeznanie
|
aniu slicznie wygladasz
a jak tam nogi? zeszla opuchlizna?? my dzisiaj bylismy na spacerku wiec zamieszcze jeszcze jedno zdjecie niestety jutro w stanach wszyscy ida do pracy wiec zazdroszcze wam dlugiego weekendu
|
|
|
|
#155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() basia84 swietne zdjecie ![]() A my bylismy na spacerku nad pobliskim jeziorkiem. Pogoda idealna - nie za goraco, nie za zimno. I tak - jutro juz normalny dzien u nas, ale i tak poleje meza w lozku czyms z rana |
|
|
|
|
#157 |
|
Rozeznanie
|
alguien no to czekamy na zdjecia ze spacerku
dobrze ze my juz w domku bo nagle przyszly chmury i zaczelo grzmiec. tutaj pogoda zmienia sie jak w gorach...
|
|
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
Ufff ale sie zmeczylam, wlasnie wrocilismy z 3 godzinnego spacerku do Liberty State Parku, super bylo, po drodze kupilismy lody i patrzylismy na biegajace dzieci i tak sie cieszylismy ze juz niedlugo i my bedziemy miec takiego szkraba
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#160 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie mam konta na nk Cytat:
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Co do tych wieczorów mnie się to też nie podoba...ja i TŻ mieliśmy nasze wieczory ale bez dodatkowych "atrakcji" Wrócił wcześnie bo o 2:00 i tylko lekko cyknięty.Wypił tam jedno piwo, ale nie pił dlatego bo miał dość z popołudnia gdy wypił pare kieliszków i piwo z moim tatą na urodzinach mojej siostry ale za to kawaler się mocno schlał i gdy pojawiła się"pani" to już nie kontaktował no i ogólnie impreza się szybko skończyła ....Ja już po śniadanku bo mnie ssało...w lodówce jeszcze troche rzeczy zostało ![]() ---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ---------- basia bardzo ładnie niezawsze co za złośliwiec ale ważne że z TŻ poszliście na kompromis
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja własnie wstalam, zaraz moze jakies sniadanko, wczoraj czulam jak mala sie cala przekreca...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#163 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie dosc ze wyszlo na jej bo zostawiliscie psa to i tak musiala cos dowalic. co za kobieta Cytat:
Cytat:
a no to nie wiem bo dostalam zaproszenie od jakiejs dziewczyny z Gdyni ale skoro nie ty to nie znam jej. Cytat:
od trzech dni urwis mi strasznie daje popalic. wczoraj ledwo w kosciele wysiedzialam bo po zebrach mnie kopal a teraz tez mnie obudzil moj maly kopek
|
|||||
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
witam
Basia, Ania slicznie wygladacie po sniadanku, pije kawke i wcinam ciasto za chwile jedziey do tesciow gdzie beda wszyscy bracia tz z dziecmi, bedzie wesolo
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki! Wczoraj był super rodzinny dzień u moich rodziców. Posiedzieliśmy aż do 22.30. Dziś do teściów, ale na pewno nie na tak długo
O 17 przychodzą znajomi na imprezkę.Pogoda paskudna, leje i zimno. Dzieciaczki sobie nie pogonią z wiadrami. Życzę miłego dnia |
|
|
|
#166 | |
|
Zadomowienie
|
Ja na krótko..
Przeziebiona, a mąż dziś już jedzie ![]() WESOŁYCH póki jeszcze są. ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny. Ja właśnie czekam na TŻa i Łucję, pojechali na chwilę do teściów, ja w tym czasie się wyszykowałam... i będziemy jechać do moich rodziców. Ogólnie pogoda dzisiaj do bani... ale trudno się mówi, wczoraj było przepięknie.
Basiu ślicznie wyglądasz! I piękne widoczki w tle... Ogólnie mokrego dyngusa baby moje kochane! |
|
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie mamusie
!!!przede wszystkim WESOŁYCH SWIAT I MOKREGO DYNGUSA ![]() Nie mialam za bardzo czasu i bardzo dawno tu nie pisałam ![]() Ale melduję się na następnym wątku. Powiem wam że od paru dni popołudniu boli mnie dół brzucha nie raz tak mocno że nie mogę kroka zrobić , i mam dziwne upławy nie wiem nie pamietam żebym m iała w tamtej ciąży takich, są takie białe i wodniste nie raz normalnie jak bym wodę miała w środku cały czas szczególnie to sie nasila po seksie tak całt dzień później. Wizyte mam 15 więc już nie długo, ale po za tym ok Świąteczne obżarstwo itp heh ![]() Trzymajcie się
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
My do dziadkow moich na obiadek dzisiaj, ale sami bo mama chora w lozku lezy
![]() Ania nie wyszlo po jej mysli raczej, wyszlo tak, ze my jestesmy w porzadku bo chociaz na chwile wpadlismy do kazdego mimo takiego dystansu. Najlepsze bylo jak sie pytala czemu do babc jedziemy Tz-ta skoro tak na krotko jestesmy? To maz jej powiedzial, ze niech odwiedzaja bo nie wiadomo ile babcie jeszcze pozyja, i ze to nasza sprawa! Eleonoremio te uplawy biale i przezroczyste to normalne, gorzej z innym kolorem. A po sexie no coz...tez tak mam jak jest udany ;p |
|
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
|
hej mamuśki, piękna dzisiaj pogoda haha taka akurat na dyngusa
![]() ania,basia śliczne brzuszki. Jeżeli chodzi o wieczory kawalerskie z atrakcjami to mi to też za bardzo się nie podoba, bo bywają tacy faceci, którzy później ulegają i jest niesmaczne. Wczoraj się zważyłam rano przed jedzeniem, a później wieczorem i było 1,5 kg na plusie, tyle wyniosło moje obżarstwo hehe. |
|
|
|
#171 |
|
Rozeznanie
|
Serdeczne pozdrowienia mamuśki..........eh świętujemy,świętujemy.... .....a jutro do normalności wracamy i znów nasze chlopy opuszczą nas
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
a my niedługo jedziemy z bratem TŻta i dwumiesieczym Filipem do siostry TŻta i tygodniowego Michasia
![]() Przed chwilą zjadłam brzoskwinki w puszce i zaraz chyba przygrzeje kurczaczka i krokiety co by glodnym nie jechać ![]() Pogoda fatalna
|
|
|
|
#173 | |
|
Zadomowienie
|
Ale tu cisza znow dzisiaj, az niewiarygodne
Ale pewnie jutro wystrzelicie z postami jak z procy ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- basia84 i kasandra dzisiaj jest 20% off w BabiesRUs, jednodniowa promocja na wybrane artykuly, zajrzyjcie, moze akurat jest cos, co chcialyscie kupic http://www.toysrus.com/category/inde...goryId=4071443 |
|
|
|
|
#174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musze dzisiaj pozbierac papiery do rozliczenia podatkowego i jutro pojade to zalatwic, a juz mi sie nie chce bo bede musiala jechac dwa razy, raz po dokumenty z ktorymi wroce do domu i maz je podpisze i drugi raz zeby te podpisane dokumenty zawiezc a to ponad godzina jazdy w jedna strone
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynyyy przyszłam się pochwalic!
najpierw 2 pod rząd po minucie znowu 2 i po 3 minutach 1 wiem, że dla Was to już żadna nowość ale ja jestem dalej podniecona ![]() no to się pochwaliłam i mogę spadać do gości
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
carmena to super wiesci
fajny prezent na swieta To ciesz sie kopniakami, pierwsze tygodnie z nimi sa najlepsze
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny z USA wy to macie fajnie z tymi przecenami. zerknelam na ta stronke i np torby do wozkow sa po 30-50$ a u nas te same po ponad 300 zl
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-04-05 o 17:20 |
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
juz sie balam ze bede miala mase nadrabianai od soboty ale nie jest az tak zle ogolnie swieta troche do bani poklucilismy sie z tz'tem wczoraj bo sie napil i mnie draznil pozniej sie oczywiscie podlizywal ![]() odnosnie opuchlizny na nogach to dzwonilam do ginki i kazala mi jechac na pogotowie bylam na pogotowiu i zmierzyli mi cisnienie i nie bylo wysokie i powiedzial mi lekarz ze nie chce mnie na swieta w szpitalu zostawiac i odrazu po siwetach mam sie zglosic do swojej ginki opuchlizne nadal mam choc ciut mniejsza
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama wlasnie dzwonila ze przywiozla 2 worki ciuszkow dla Anastazji, koldre do lozeczka jaks antyalergiczna, posciel, ubranka do chrztu, jutro wszystko obejze
juz sie ciesze![]() TZ obiera mi jabuszko na kolacyjke zaraz jakis film obejzymy
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
niezawsze nie przejmuj sie moja babcia ostatnio jak do niej przyjechalam a byla u niej corka czyli moja ciocia wyskoczyla z tekstem "kaska juz gruba nie?" normalnie mnie to dobilo
dziewczyny cos co podejrzalam na innym watku odnosnie plci w mojej sytuacji sie sprawdza http://jolmys.webpark.pl/
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

ja cały dzień na nogach, niedawno urwałam się z panieńskiego i już w piżamce wykąpana leże, Tż na kawalerskim pewno do rana będzie i mają mieć striptizerkę
...niech se popatrzy
w domu tego nie ma 

każdego dnia wyczekuje na te konięcie, że będę pewna że to TO

ale za to kawaler się mocno schlał i gdy pojawiła się"pani" to już nie kontaktował
no i ogólnie impreza się szybko skończyła ....