![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie od 06.04.2010!
badzmy dzielne laseczki!
![]() milego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Motylku, ale naprawdę... To, że jakaś dziewczyna napisała, że super działa, nie znaczy że jest zdrowa... Poza tym potem może być Ci pod górkę z normalną dietą. Lepiej zrobić sobie np to :
http://www.poradnikzdrowie.pl/odchud...dni_35901.html i poczytaj sobie tutaj http://www.test-diet.pl/diety-oczysz...zyli-diety-cud Tamtą dietą możesz sobie roznormować cały organizm do tego źle się czuć i być głodną... A gdzie siły na ćwiczenia? Cukier może Ci znacznie spaść, możesz mieć coś na wzór stanów hipoglikemicznych, bóle głowy, stawów, złe samopoczucie... Nie warto dla jakiejś bajki , nie ma diet cud ![]() Lepiej zrobić sobie taką 2dniową oczyszczającą (czy. oczyszczającą a nie głodzącą i atakującą żołądek jajkami na czczo i potem parę godzin nic) i zacząć ćwiczyć do tego... Dziewczynki, ja nie wiem gdzie mam cm teraz więc się nie zmierzę, ale mi wystarczy jak będę efekty samodzielnie widzieć ![]() Więc jeszcze raz... - dieta south beach - ćwiczenia (stepper, hula hop, twister, rozciąganie, motylek i niekiedy skakanka ) - plan biegowy (puma 6 tyg) - preparat eveline slim extreme 3d na pupę, uda i brzuszek mój plan, mam nadzieję że wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja jestem po niskokalorycznym, acz sycącym śniadaniu ![]() ![]() Ze względu na to, że mam problemy z żołądkiem i jestem wegetarianką moja nowa dieta będzie opierała się na odstawieniu słodyczy i tłustych potraw, ograniczeniu pieczywa i piciu dużej ilości wody. Chce ćwiczyć codziennie z tym mam zawsze problem ![]() ![]() Życzę wszystkim powodzenia w dążeniu do idealnej sylwetki. Ja daje sobie czas do czerwca. Mam nadzieje ze się uda ![]() P.S. Stosujecie jakieś balsamy wyszczuplające np. ten slim cośtam z Eveline? To naprawdę działa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Miałam zacząć wczoraj ale z tymi wszystkimi słodyczami to nie miało sensu
![]() No to zaczynamy ![]() ![]() biust: 92 talia: 65 pępek: 76 miednica: 82 (nie wiem czy dobrze mierze) tylek: 94 udo: 54 po świętach prawie +2 ![]() ale już lece na rower ![]()
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Ja stosuję, ale dopiero od 3 dni niecałych, więc póki co się nie wypowiadam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Motylek mamy podobny wymiary.
Ja jestem po porannej kawie i śniadanku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
to ja się przyznam przy wzroście 1,80cm. 88kg. po świętach... także jestem wielkim babśtylem pod kazdym względem... dopiero co wstałam tak więc zaraz idę na śniadanko. mój plan to dieta odchudzanie na zawołanie wersja bezmięsna i jakiś mix mój ćw, których nienawidzę, ale tak jak Sweet Sue przy muzyczce indie, żeby to jakoś znieść
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
3,2,1 start
![]() ![]() 3majcie się dziewczyny!
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Damy Raaade:))))))
Hej
![]() ![]() Marzenie to z 78 kg ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia, powodzenia życze i duużo silnej woli,przyda się już na początku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Ja już jestem po oczyszczającej wodzie z cytrynką i porannych ćwiczeniach rozciągających + 100 brzuszków ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Hejka laseczki
![]() tak więc miałam stosować tą dietę "odchudzanie na zawołanie" ale stwierdzam ,że zacznę ją dopiero po maturce a jak narazie po prostu będę się ograniczała i ćwiczyła jak tylko znajdę na to czas.Ostatni posiłek będę jadła maksymalnie o 18. Teraz jestem po śniadanku na które zjadłam grzankę i wypiłam kawę ciemną i gorzką oczywiście. Jak znajdę chwilę czasu to się pomierzę i podzielę się z Wami moimi wynikami ![]() Miłego dnia ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Widzę, że Wszystkie dzielnie trwamy w naszym postanowieniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
grzanka i kawa to żadne śniadanie
![]() ![]() i jedzenie "nie później niż o 18/19" to też mit przyczyniający się do opóźniania efektów. Powinno się jeść najpóźniej do 2-3h przed snem. Czyli jak któraś idzie spać o 23 np to ostatni posiłek (naturalnie lekki) powinna zjeść ok 20-21. wtedy nie zwalnia się metabolizmu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
a nie wiadomo kogo tu słuchać, jedni piszą tak a drudzy inaczej.
Teraz mykam do nauki :/ Wieczorem napiszę swoje wymiarki i co jadłam przez cały dzień ![]() 3majcie sie ![]()
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() dietkowo dziś w miarę. Na śniadanko poszły 2 kanapeczki wieloziarnistego z szynką (co prawda wieprzową, ale w lodówce po świętach tylko taka), sałatą, pomidorkiem i rzodkiewką. Do tego zielona herbatka. Drugie śniadanie już w pracy- jogurt truskawkowy z owsianką, garścią różnych orzechów i bakalii i 1 kiwi. O 14 mała przekąska w postaci dietetycznego sernika mojej mamy (a co tam ![]() Planów na obiad na razie nie mam, ale postaram się, żeby było zdrowo! Za to dziś rano waga pokazała 54 z przodu.. co prawda koma 8, ale odkąd stosuję się do zasady MŻ to czwóreczka po raz 1 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Jannet, sprawdź sobie skład w tym jogurciku
![]() Ja właśnie gotuję obiadek, póki co zupka cebulowa wrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
O kurcze heh właśnie zeszłam z wagi no i mam 62kg.A tak z miesiąc temu miałam 65. Tak więc zmieniam cel nie do 60 tak jak mówiłam wcześniej tylko do 55
![]() Kurcze co te nerwy robią z człowiekiem.Ostatnio szczerze mówiąc to mam same problemy a to szkoła a to rozstanie z chłopakiem... Dzisiaj oprócz śniadanka jeszcze nic w ustach nie miałam,a to tylko dlatego że tak jakoś dziwnie się czuję i na jedzenie wręcz nie mogę patrzeć. Podaję wymiary: piersi:90cm talia:74cm linia pępka:76cm miednica:93cm udo:62cm
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
No cześć dziewczyny
![]() Zaczęłam, motywację mam i będę wytrwale dążyć do celu. Póki co nie zainteresowała mnie żadna konkretna dieta, mam zamiar po prostu jeść z głową i orientować się ile co ma kalorii (nigdy wcześniej na to nie zwracałam uwagi a teraz chciałabym pochłaniać nie więcej niż 1500 kcal dziennie no i żeby były to wartościowe kalorie!) Dziś zjadłam: śniadanie: płatki kukurydziane z mlekiem 150 kcal pół jajka na twardo z odrobiną majonezu light ok. 50 kcal kiwi 40 kcal zielona herbata razem: 240 kcal drugie śniadanie: sałatka owocowa (kiwi, gruszka, pomarańcza) 140 kcal sok przecierowy (banan, brzoskwinia, gruszka, jabłko, dynia) 170 kcal razem: 310 kcal obiad: pyzy z mięsem 3 szt. 270kcal bukiet warzyw (brokuły, kalafior, marchewka) 50kcal barszcz czerwony 50kcal razem: 370kcal na kolację zamierzam zjeść: 2 kanapki z ciemnego pieczywa z białym serkiem light i pomidorem ok. 300kcal herbata jeszcze chyba przegryzę kokosa kawałeczek, powiedzmy, że to dodatkowe 50 kcal ![]() Razem to ok. 1300 kcal, tak trzymać ![]() Muszę się też więcej ruszać, dziś był godzinny spacer, jutro jak będzie ładna pogoda to pójdę na rolki. Pozdrawiam serdecznie i podzielcie się swoimi dzisiejszymi jadłospisami! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
I ja bym sie chetnie przylaczyla
![]() ![]() Postanowilam sie odchudzic bo moja otylosc trwa za dlugo...a to juz najwyzsza pora... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Ja wypiłam dzisiaj 2 kawy bez cukru
![]() ![]() Dziewczyny macie może jakies sposoby na energetycznego kopa w ciągu dnia poza kawą i zieloną herbatą(nie cierpię), ale tak żebym mogłą pić codziennie nie tylko w danym okresie czasu czyt. sesyjnym? Może jakaś herbata z żeń-szeniem?, bo wiosna juz idzie a ja zamulam niemiłosiernie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie orientuje sie;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
a ja sobie kupiłam taką oto dzisiaj herbatkę : http://www.☠☠☠☠☠☠.pl/product/5900956...iguera_1.xhtml
hehe ciekawe czy coś da ![]()
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Skądże znowu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, chyba się powtórzę
![]() ![]() A jak tam z Waszymi jadłospisami dzisiaj u innych? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie no nie wiedzialam jakjest...znam niektore dziewvzyny , ktore sie tak katuja , ze nic nie jedza... ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- O wlasnie...a co do weglowodanow...wiecie , ze gotowane warzywa maja duzo wiecej weglowodanow niz swieze? dziwne troche,ale to prawda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Mnie dziś się udało. Pierwszy dzień zaliczam do udanych.
Zjedzone (kcal liczę po swojemu trochę na oko czasem, tylko dla ogólnej kontroli) ziarnista bułka 200 kcal pleśniowy ser 100 kcal szynka drobiowa 20 kcal jabłko 50 kcal jogurt mały tesco 110 kcal budyń 400 kcal Na kolację zjem coś w granicach 200 kcal i będzie dobrze. Słodyczy dziś nie było, troszkę nawet ruchu miałam, także jest dobrze ![]() Moje wymiary /cele: waga 67.1 / ok 57 (w zależności jak się będę czuła, nie upieram się przy jakiejkolwiek cyferce) Biust 99 / 94 Talia 78 / 65 Oponka 94 / ?? Udo 59 / 52 Pupa 101 / ?? Łydka 39 / 36? Te cele pisze tylko mniej więcej bo głównie chodzi mi o akceptację siebie i dobre samopoczucie ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Dziewczyny co do tych węglowodanów itd to nie dajmy się zwariować, dieta ma być przyjemnością a nie katorgą. Grunt żeby odżywiać się z głową. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
itrusta, nieładnie. a gdzie warzywa, owoce? jabłko to ta 1/5 dziennej dawki. Minimalna 1/5.
Do tego ok 1000 kcal... Nie za wiele. Szczególnie, że mogłaś te 400 z budyniu wygospodarować na ciepły, pożywny i zdrowy obiad. Sama sobie osłabiasz metabolizm i szkodzisz zdrowiu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
to i ja sie dolaczam do Was
![]() do zrzucenia mam 2kg do wagi sprzed ciazy(3msc temu urodzilam synka) teraz waze 54kg przy 167cm moja wymazona waga 50kg... moje postanowienia: -miej slodyczy -miej slodkiej kawy -miej podjadania!!! -wiecej ruchu!!! aerobic i silownia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki, ja zaczynam dietke z 63 kg oraz 173 cm
Chcem wytrwać do 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mowie wam areobic bardzo duzo daje, czuje juz efekty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.