![]() |
#2041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Hej...no i po świętach.
Novo, spóźnione, ale szczere życzonka ![]() ![]() Madlen, widziałam ten film. Faktycznie jest fajny..poruszający, ale powiem szczerze, że nie przepadam za tak smutnymi filmami. Moje podejście jest takie, że tyle smutnych i przykrych spraw dzieje się wokół mnie, że nie chcę się dodatkowo dołować filmami...wolę coś wesołego, poprawiającego humor... |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cześć ![]() Ciężko mi wrócić do rzeczywistości po świętach jakoś ![]() No i czuję się napompowana po obżarstwiei opiciu świątecznym ![]() Dzisiaj ścisła dieta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Przecież jak się karmi to je sie duszone mięsko, warzywka na parze i to wszysko. Wszystkie moje koleżanki pochudły karmiąc jak nie wiem co ![]() I tylko czekały aż dziecko na butlę przejdzie i w końcu ciacha posmakują ![]() A jedzenie czekolady trochę mi sie nie mieści w głowie ![]() ----------- Ja z napompowaniem mam dokładnie jak Ty. Ale kurde nie mam powera do dietowania bo chora jestem. W niedzielę rozłożyło mnie na maksa..tak wiec cały wczorajszy dzień przespałam. A dziś MUSZĘ iśc na fitness...tylko jak ![]() ![]()
![]() |
#2044 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Łykam kwas foliowy. Planuję iść do dentysty, ale to po prostu powinnam zrobić ![]() Wszystkiego najlepszego! Cytat:
![]() Nie posiedzę z Wami. Mam sporo pracy. Z T. nadal kryzys, ale przynajmniej zaczęliśmy rozmawiać. Myślimy nad majowym weekendem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry po świętach.
Rozleniwiłam sie i cięzko mi wrócić do pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam mega lenia
![]() Butter - ad filmu to sumie bohaterka wychodzi na prostą, więc nie jest to film negatywny. smutny fakt, pokazuje trochę inny świat, ale także i to, ze bardzo wiele możemy zrobić być tego wyjśc. Wiele w naszych rękach. Bo to taki bezpieczny kokon, z którego cięzko się wychodzi (szpital), wraca do normalnego życia. To też znam z autopsji więc dla mnie film jest bardzo prawdziwy przede wszystkim.. Kurde...głodna jestem mimo że jednocześnie się czułam przejedzona. Dziwne ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Życzę szybkiego zażegnania kryzysu. Mam nadzieje ze to nic poważnego
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
cześć!
novo - spóźnione lecz najlepsze zycznenia urodzinowe ![]() jakoś nie mogę się zmobilizować do pracy dziś ![]() ![]() wiem że miałam się nie przejmować ale mój eks miał wypadek ![]() ![]()
![]() |
#2049 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokładnie zdrowa dieta plus karmienie - to jest pełen sukces, dla mnie to niezaprzeczalny plus i motywacja do karmienia właśnie ![]() CHyba, że są nowe teorie odnośnie karmienia i nie trzeba trzymać diety ..... ![]() Grypa ? Lepiej daj sobie spokój z fitnesem dzisiaj, organizm osłabiony to wiesz lepiej odpuścić ![]() Cytat:
Jaki kryzys z T ![]() Tragedia normalnie, byle dzisiejszy dzień przeżyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wręcz przeciwnie. Teraz to nagonka jest, wszystko ma być- bezglutenowe, nieprzetworzone, niesmażone, bez laktozowe (znaczy mleka krowiego niet) itd itp. Jestem z tym na bierząco bo mam 4 koleżanki które karmią bądź dopiero co przestały. Dzieciaki sa na wszystko uczulone...a jedząc co popadnie i przetworzone narażemy dziecko na jeszcze więcej alegii i a co za tym idzie astmę. Nie mówiąc już o tym co taki mały brzuszek przeżywa musząc przetrwaić taki syf ![]() Cytat:
Jak się dowiedziałaś??
![]() |
#2051 |
Zakorzenienie
|
cześć poświątecznie
Nie wiem jak u Was ale u mnie ciemno i deszczowo ![]() Dobrze że w święta było ładnie. U nas nie było większego obżarstwa. Oczywiście nie było zbyt dietetycznie, ale też bez przesady. Odwiedziliśmy rodziców (jednych i drugich) i tu bardzo jestem dumna mama bo synek dobrze to zniósł. Było sporo ludzi, ale obyło się bez płaczu (ostatnio zdarza mu się płakać jak ktoś obcy się pojawia). Pierwszy raz miał też bliską styczność z psem i zwierz nie zrobił na nim wrażenia ![]() Diano przeraziłam się jak przeczytałam co jesz ![]() Dziewczyny znacie jakieś fajne miejsce na Podkarpaciu albo województwach ościennych na spędzenie wakacji z małym dzieckiem? Myślimy o wyrwaniu się gdzieś na tydzień ![]()
![]() |
#2052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak myslałam ![]() U mnie mimo trzymania ścisłej diety mały miał kolki, więc tym bardziej byłam wyczulona na to co jem. No właśnie Jodie, co z exem ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, mi też tak ciężko do pracy wrócić...okropność... kompletnie nie umiem się zmobilizować...
Może jutro będzie lepiej... Asiuk, co z Wami? Chodzi dalej o ten kryzys Twojego TŻ? Że ciężko Ci się z nim dogadać? |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sporo dzieci ma teraz ten problem to chyba choroba cywilizacyjna. Jodie skąd się dowiedziałaś? coś poważnego?
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() za 4 dni weekend ![]() a dzis na 15 do pracy Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
napisałam do niego co słychać i czy żyje bo się nie odzywa. odpisał że miał powazny wypadek samochodowy , jemu nic nie jest ale ma dosć wszystkiego. dwie osoby w poważnym stanie, za tydzień się okaże czy będzie to wypadek czy kolizja.
a ja byla przeknana że na motorze sie rozbił , nie wiem skąd , poporstu wiedziałam ze coś się wydarzyło złego.
![]() |
#2057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() ![]()
![]() |
#2059 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
nie , wina tego drugiego, nie zatrzymał się na znaku stop bo nie chciało mu się
![]()
![]() |
#2061 |
Zakorzenienie
|
budzę się kawą..też śpicie???
Możecie polecić jakieś dobre farby do włosów? ładne jasne brązy?? (sprawa z domowym farbowaniem odłożona, bo kolezanka ma nogę w gipsie, na nartach się załatwiła biedna) jeszcze pytanie do dziewczyn które mają zwierzaki ; macie jakiś patent na usuwanie sierści np z ubrań?? lubię czarne rzeczy a mam dwa biało czarne koty. Jak to ich futerko tragicznie się wczepia...czyste rzeczy z szafy mam obrane...rzeczy, które się suszą na suszarce po praniu - też. Nie mówiąc juz o ikeowskiej sofie koloru ciemny granat, całej w białych włoskach... ![]() Może jakaś fajna narzuta z czegoś śliskiego? Patenty / pomysły? kocham moje małe sierściuchy strasznie, ale myslę czy da się coś zrobić, żeby nam się lepiej żyło razem ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2010-04-06 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lepiej wziąć ciemniejsze blondy, albo beże, karmel czy coś takiego ![]() Wypiłam jedną kawę ale nic, teraz budzę się sokiem pomidorowym, ale chyba jeszcze jedną kawę sobie zrobię.... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-04-06 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam to samo, nie mogę dojść do siebie. W dodatku mamy taką porąbaną sprzątaczkę, która jak przychodzi sprzątać, to kaloryfery zakręca. nie pomogło zwrócenie jej uwagi, żeby tak nie robiła. No i zawsze po wolnym czy po weekendzie jest zimno. Nie możemy sobie biura nagrzać, więc tym chętniej bym wskoczyła do ciepłego łóżka i poszła spać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Zakorzenienie
|
Wiem,żeby blondy brać, nigdy nie wezmę brązu ze sklepowych.
Ale was się pytałam o linię fryzjerską, czy któras może farbuje się czymś sama w domu i ma sprawdzona farbę?? Nie mam czasu na fryzjera ostatnio, albo praca albo uczelnia. Chociaż nie wyglądam źle, mam praktycznie naturalny kolor włosów teraz już ![]() Ale tak trochę mi pazura brakuje jakiegoś ![]() Jaśniejszy Casting mi nie złapie na ciemniejszych włosach. Edit: wczoraj mieliśmy 2 rocznice ślubu. I przy tej okazji się zastanawiałam ile ja już wami na wątku jestem..ze 3 lata myślę już ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2010-04-06 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jaki masze teraz kolor ? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Zakorzenienie
|
http://www.lorealparis.pl/minisites/casting/
645 bursztyn tylko na opakowaniu kolor był ciemniejszy niz ten w necie Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-04-06 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Zakorzenienie
|
Jakbyś sobie weszła na n-k tam gdzie mam ciemne włosy ale nie rude. To takie mam teraz, tylko od połowy minimalnie jaśniejsze i na grzywce, wygląda troszkę jakbym miała jaśniejsze refleksy (parę osób się pytało czy refleksy robiłam) dośc naturalnie wygląda bo włosy się stapiają w całość. Od skóry ciemniejsze są, wiadomo, ale tak jak mówię, równo w miarę.
Ciemny popielaty kolor, taki trochę mysi blond. Ten kolor na końcach za to jest cieplejszy.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
No chyba tak. Chcę jaśniejszy, żywszy odcień. Teraz mam za ciemne włosy, jakoś mnie "zasmucają".
Jestem otwarta ![]() żeby się właśnie ożywić. Muszę sprawdzić popielate odcienie, czy to faktycznie "moja tonacja" i warto zrezygnować z ciepłych.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.