|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
Olka no fakt
Na plecach to hardkor.A ja nic nie poradzę,że dla mnie tacy owłosieni są bardziej męscy.No lubię to i do tego mnie ciągnie.Oczywiście nie mówię o jakimś mega buszu ![]() Dokładnie-każda ma inny gust ![]() Ech a ja zawsze myślałam,że mam fajnych sąsiadów. Niestety ostatnio kilku nas wnerwia. Obgadują z zazdrości:/ Jeden to ostatnio powiedział innemu sąsiadowi (takiemu bardzo fajnemu,który nas jeszcze nie zawiódł),że jak już chcemy tyle wydawać na dom,to mogliśmy sobie nowy kupić... Chodzi o to,że Rodzice postanowili,że jak będziemy mieć zrobioną drogę to zajmą się wszystkim przed domem... w związku z tym dom będzie calutki odpicowany.I odpicowywanie jest w toku. Ludzi to jak widać strasznie razi w oczy... Już moja Mama żartuje,żeby Tata powiedział wszystkim,że kredyt na to wzięli-może wtedy ludziom nie będzie tak żal...
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
A ja się nie chwaliłam - poszłam w czwartek do fryzjera. Trafiłam do jakiegoś takiego śmiesznego dziadka - mistrza fryzjerstwa. Usiadłam na tym fotelu, on moje włosy pooglądał, pochwalił i powiedział :" oczywiście nie obcinamy tych pięknych włosów z długości". Ja na to, że oczywiście że nie (i byłam mega szczęśliwa, że mnie zrozumiał bez słów). Powiedział, że obetnie, tak z 1,5 cm. A sciął z 6........ I od czwartku się nie mogą pogodzić z nędzną długością swojej czupryny....
|
#4443 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
No jak nie powiem to nie minie. Z drugiej strony jak nie powiem to miedzy nami będzie dobrze a mówiąc zaburzę harmonię. Najgorsze jest to, że nie mam poczucia, że rozmowa pomorze. On albo powie, że mnie kocha i się stara więc mam nie wymyślać nic sobie, albo się wkurzy bo go nie doceniam i nie wierzę w jego uczucia. Wątpię, żeby mógł powiedzieć coś co mnie przekona.
|
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie odpuszczę w tej kwestii i nawet w nerwach powiedziałam mu wczoraj, że w takim razie w ogóle nie bierzmy śklubu skoro nie liczy się z moimi marzeniami i zdaniem.... i jeszcze mi świadka zabrania wybrać.... na to oczywiście odwróciił kota ogonem, że wybieram przyjaciela, a nie ślub z nim cieszę się, że jadę tylko, że tam mam o wiele mnie czasu żeby Was nadrabiać...a strasznie nie lubię zaległości ![]() Cytat:
mnie by było strtasznie szkoda włosów ....
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-04-06 o 11:39 |
|||
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjko, mi się zawsze wydawało że powinna być para. Ale czy świadkowa będzie ze strony młodego czy młodej to już żadna różnica dla mnie. Skoro Ty chcesz swojego kolegę, to może niech Tż weźmie jakąś koleżankę?
![]() Dwóch facetów czy dwie dziewczyny na świadków to wydaje mi się dziwne. A może zrobicie tak że każe ze swojej strony będzie mieć parę świadków? I jedno z każdej pary będzie świadkiem głównym? Spotkałam się już z czymś takim
|
|
|
|
#4448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w "przepisach" chyba jest na ten temat tylko tyle, że mają być świadkowie dorośli ![]() ![]() A nie jest on przypadkiem zazdrosny o przyjaciela ? ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
...wyszłam z nędznymi kłakami przyciętymi na wysokości karku z tyłu, z przodu trochę dłuższymi. Na moje pretensje fryzjerka powiedziała tylko "ale pani tak chciała przecież" ![]() Nie wiem do dziś czy ona to zrobiła złośliwie, czy jakoś w zamyśleniu, czy kompletnie nie posłuchała co ja jej mówiłam ![]() Fakt faktem nie mogłam na siebie patrzeć później dłuuuugo
|
||
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
No i mi kurczę też jest...
A co do świadka, hmmm.... nie daj się
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście aż tak mnie nie zmasakrował, bo bym mu chyba krzywdę zrobiła, ale zadowolona nie jestem.... tyle zapuszczania.... Nic - łykam skrzyp, żeby przyspieszyć porost teraz.... ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- też to sobie powtarzam
|
|
#4452 |
|
Zadomowienie
|
zdarza się nawet dosyć często, że świadkami są 2 kobiety lub 2 facetów... no ale ja tego dużo widzę, więc wiecie
![]() ostatnio nawet TŻ się pyta czy nie jest mi żal jak widzę tyle par zareczonych, zaślubionych... odpaliłam mu, żeby sobie nie myślał, że ja tylko marzę o ślubie z nim, a on taki zdziwiony, "jak to ?? powinno to być Twoje największe marzenie"ja go już nie rozumiem, ale co tam
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeeeeeeeeeeeeeesc
![]() ale jestem szczesliwa ![]() wczoraj mielismy te zmówiny i było super!!! Rodzice znali sie wczesniej, ale nigdy nie odwiedzali sie, ani nie gadali tak jakos wiecej niż normalne pogadanki. A wczoraj było tak, jakbysmy sie wszyscy znali od wielu lat Przyjechali o 14 , był obiad, ciasto, kolacja wyjechali o 22 Obgadalismy wszystko o weselu i mieszkaniu. Mama Tz ma sie zorientowac co do jakiejs kucharki i ajk to wyjdzie cenowo, bo byc moze bedziemy robic na tej remizie, jesli wyjdzie taniej. i dzisiaj albo jutro kupujemy pierscionek
|
#4454 | |
|
Zadomowienie
|
Gwizdak, cieszę się, że w końcu coś u Ciebie rusza
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#4455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to stygmaty?Cytat:
![]() Crozee, no to supcio
MY Zaręczeni! Nasz ślubik Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2010-04-06 o 12:06 |
||
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4457 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to jest kolejna reakcja z serii.... wyjdę naprzeciw Twojego zdania "BO TAK"!nie jest zazdrosny o mojego przyjaciela na 100%, a ten przyjaciel jest dla mnie jak brat.... znamy się prawie 18 lat....bardzo mi zależy żeby uczestniczył w tak ważnym momencie mojego życia.... ale do TŻta to nie dociera.... na ojca chrzestnego też go nie weźmiemy "bo się bierze kogoś z rodziny, a przyjaźnie się rozchodzą i dziecko zostnie bez chrzestnego".... no ok tu odpuściłam i powiedziałam w takim razie, że chociaż na ślubie chcę żeby pełnił ważną rolę... no i co? %$&%^*$* a on dziewczyny żadnej nie chce bo "facet faceta, kobieta kobietę i kropka!" nie wiem jak go przekonać ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to ja Tobie z tego wszystkiego chyba nie pogratulowałam, także... ![]() na pięcie ?? ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Wiecie co? Z nudów i pewnie w ramach samoudręczenia ( ) oglądam na yt teledyski z przygotowań do ślubu i poważnie momentami to już nie mogę Znalazłam teledysk z: nieśmiertelną "Windą do Nieba" --> panna młoda ze szczęściem w oczach zakłada welon a w tle "...mój piękny panie, ja go nie kocham - taka jest prawda" "Don't Speak" No Doubt - no rzeczywiście - zaczynanie nowej drogi życia od słów "I can't believe this could be the end" ![]() "Apologize" Timbalanda - "I loved you with a fire red, now it's turning blue" - ślub z rozsądku ![]() "Always" Bon Jovi - czepiam się może, ale to jest piosenka o nieszczęśliwej miłości jak dla mnie
|
|
|
|
|
#4459 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ty Ty Ty
harcore mi się z jednym kojarzy ![]() Cytat:
może to los was pchnął ku sobie?![]() szkoda ,że nie masz aparatu ![]() Cytat:
jajkami![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pokażesz zdjęcie?![]() Cytat:
Cytat:
i to działa![]() Cytat:
![]() ![]() Później pochwal się pierścionkiem![]()
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Na razie to się chyba zaczęła dwugodzinna przerwa na papierosa
![]() Moja mama kiedyś rozpędzała drące się po nocy towarzystwo rzucając z okna burakami Cytat:
|
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjko, to daj mu wybór - albo Twój przyjaciel będzie świadkiem, albo chrzestnym - chcesz, aby był ważną osobą i przyjacielem rodziny, bo dla Ciebie jest ważny. I niech Tż zdecyduje, daj mu poczucie, że ma tu coś do powiedzenia, to może inaczej to przyjmie...Tak mi się wydaje.
Rain, no na piętach to słabo rzeczywiście ![]() Co do teledysków - no żenujące...raz widziałam taki teledysk z pleneru ślubnego i podkład był jakiś taki mroczny bardzo ![]() wiecie co, tutaj u Tż od razu z ogrodu jest furtka do lasu i...od paru minut słyszę jakieś dziwne krzyki, aż strach...mam nadzieję, że to dzieci się bawią, a nie jakiś gwałciciel grasuje czy coś bo chciałam iś cpotem na spacer do lasu z pieskiem i zaczynam się cykać![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Taaak? ;> A z czym, zboczuszku? ![]() Cytat:
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjko, niech Tż weźmie twojego przyjaciela jako świadka
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Noooo w końcu nadrobiłam
![]() Dzień dobry Wróciliśmy, co prawda w niezbyt sprzyjających warunkach atmosferycznych, bo od rana deszcz i śnieg (Pagka ) na szczęście w Krk tylko deszcz, a teraz się już przejaśniaNo nie, ale widziałam że byłaś zalogowana, a nie pisałaś Mi się to wydaje takie "chłodne", z wyrachowaną osobą mi się kojarzy Cytat:
![]() yogu beatrishka malgorzatek85 witam nowe zazdrośnice Dziewczyny, jestem na kompie brata, a chciałam nadrobić też klub, na lapku mam zapisanego linku, a tu jak go znaleźć?
|
|
#4465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie też się drą dzieciaki a mieszkam blisko rzeki i też mam czasem wrażenie,że kogoś gwałcą ubierz cichobiegi w razie jakbyś musiała uciekać psa na barana i już ![]() dobrze wiesz, z czym mi się kojarzy drugi zboczuszku nie ma tu tej emotki to jak Ci pokaże ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
u góry też wchodzisz na forum i tam masz kluby i tam wciskasz![]() Uciekam na uczelnię a potem z Tż ![]() może gdzieś pojedziemy później na spacer MIŁEGO DNIA BIMBAŁKI MOJE ![]() ![]()
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już widzę jak go dźwigam na barana, w międzyczasie uciekając przed gwałcicielem w cichobiegachciekawe, jakiej emotki
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Dzi
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Hej... Dopiero się ogarnęłam z pracą po piątkowym urlopie :/
Idę nadrabiać. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

Na plecach to hardkor.

daaajj jeden promyk
?
nie odpuszczę w tej kwestii i nawet w nerwach powiedziałam mu wczoraj, że w takim razie w ogóle nie bierzmy śklubu skoro nie liczy się z moimi marzeniami i zdaniem.... i jeszcze mi świadka zabrania wybrać.... na to oczywiście odwróciił kota ogonem, że wybieram przyjaciela, a nie ślub z nim 
mnie by było strtasznie szkoda włosów ....

?? powinno to być Twoje największe marzenie"