![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VII - niekończąca się historia.
Ja dziś się troszke poobijam, nie mam nic szczególnego do zrobienia, a popoludniu widze sie z TŻ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przypominam sobie żebym zwierzała Ci się z jakichkolwiek moich fochów i ich przyczyn, więc bądź łaskawa nie podawać jako ich powodu pytań Sweet, bo nie jest to zgodne z prawdą, a takie zachowanie prowadzi do zaburzania wzajemnych kontaktów i ,,krzywych spojrzeń". Jeżeli nie wiesz na co i o co, to zamiast wysuwać błędne tezy związane z moimi zachowaniami ,proszę o przemilczenie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
![]() ![]()
#64 |
Zakorzenienie
|
Rebel moj tez sie nic nie uczyl
![]() ![]() ![]() ech te chlopy... Madame a jak tam u Ciebie z chlopem? nic nie piszesz o nim to wnioskuje ze wszystko ok ![]() edit: Koka jak dla mnie przesadzasz. E.J. tak jak i ja napisalysmy tylko przypuszczenia - a w watku chyba panuje wolnosc slowa. A to ze sie nie lubicie zostawcie miedzy sobą i mowilam, piszcie sobie PW a nie tu wątek pretensjami rozbijać. Pieknie sie ta nowa czesc nam zaczyna :|
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-04-06 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Ja juz nie mam sił tego komentować
![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Dobra EJ weź już skończ
![]() ![]() Ja osobiście również jestem za tym, żebyście skończyły tą wymianę zdań. Nie chce mi się czytać tego, a chyba nie po to ten wątek powstał ![]()
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- A coś ciekawego do napisania to to, że u mnie też pada od rana i jest chłodno ![]()
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-04-06 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
męczące są takie ostentacyjne pretensje. dziewczyny się nie lubią i są przewrażliwione na swoim punkcie, wiadomo to nie od dziś. ale każdy spór da się załagodzić, jak się chce przymknąć oko na pewne rzeczy, wierzcie mi
![]() ja bardzo wiele pisanych tutaj opinii traktuję z przymrużeniem oka, bo tak to mogłabym się kłócić z każdą zazdrośnicą, która w trochę bardziej stanowczy i zdecydowany sposób wyraziła swoje zdanie (chociażby krytykę!) na mój temat. |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
U mnie też pada, jest tak ponuro, przesiedzę cały dzień w domu i będę się uczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Rebe , sama wiesz, że nie raz każda z nas siebie krytykowała nawzajem, w normalnej, przyjacielskiej atmosferze i nikt się nie obrażał.
![]() Ale to nie o to chodzi, jak dla mnie to zaczeła się robić jakaś zmowa milczenia, byle by był spokój. Zachowywanie się tak żeby było słodko na wątku z pomijaniem niewłaściwych zachowań. Ktoś musiał ustąpić właśnie po to , żeby był spokój, żeby wątek sobie żył dalej.
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odejście to nie jest dobry pomysł, bo bez was ten wątek to TEŻ już nie będzie to samo! nie zapominajcie o tym ![]() ostateczna decyzja oczywiście należy do was, ja ją uszanuję, ale bojkotu nie będę urządzać. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-04-06 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() OD TERAZ proszę załatwiajcie swoje prywatne sprawy na priv ![]() ![]() ![]() U mnie dziś też deszczowo i zimno.... Nawet nie wychodze z domu.... Szkoda gadac... |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#76 |
BAN stały
|
Twój post, który wyedytowałaś przelał czarę goryczy...
Wiedziałam, że tak będzie... Znowu biedna EJ zle potraktowana przez wszystko, cale zlo swiata sie sprzeciwia przeciwko niej, o Boze jakie to straszne... Jaka ona jest biedna istotka, jest taka dobra, nic zlego nie robi, a wszyscy na nia najezdzaja... Wiesz co? Jestes mistrzynia w odwracaniu kota ogonem i przeinaczaniu faktow. Ciagle zrzucasz wine na kogos inengo,a siebie robisz niewinna... Naprawde mam tego dosc. Jesli nadal nie wiesz jakie pojazdy na mnie robilas to przeczytaj sobie koncowke ostatniego watku, moze to Ci rozjasni... ZRESZTA COCA W POPRZEDNIM WATKU CI WYRAZNIE ZACYTOWALA CO PISALAS.... No ale, lepiej udawac, ze sie nie widzi swoich bledow i zrzucic wine na kogos innego nie? Mam Cie dosc dziewczyno naprawde i tego jaka dwulicowa jestes. Zalecam wizyte u specjalisty, to co robisz nie jest zdrowe... Niezmiernie sie ciesze, ze nie bede musiala juz czytac Twoich jakze mizernych i falszywych wypocin. I nie sciemniaj juz, ze "przez przypadel" przeczytalas moj zacytowany przez kogos post, bo nie raz odnosilas sie do moich wypowiedzi kiedy nikt ich nie cytowal, a Ty twardo twierdzilas, ze mnie ignorujesz... Jestes falszywa. Milo bylo Cie poznac. ![]() Przepraszam dziewczyny, ale ja tak dluzej nie moge... Nie umiem milczec, kiedy ktos ma taki tupet i tak sie zachowuje... Po prostu nie umiem... Dziekuje ze bylyscie ze mna w tych zlych chwilach i w tych dobrych tez ![]() A i Rebe przepraszam Cie jesli kiedykolwiek Cie urazilam swoim postem. Robilam to nieswiadomie, taka juz jestem, mam niewyparzony jezyk, ale zawsze mozesz miec pewnosc, ze to co pisze jest szczere. Dziekuje Ci za wszystko ![]() Dzieki Wam choc troche zmienilam podejscie i mam motywacje do walki z zazdroscia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzieki, ze wszystkie ze mna to wszystko przechodzilyscie. Gorace buziaki dla paprif, KochajMnie, Kiki, Koszki, Madeiry, Magdy, Red Lipstick, Wilczycy i Wanilii. Trzymajcie sie i dbajcie o TZtow ![]() ![]() ![]() ![]() Jedyne gdzie moge pisac, to w klubie, tam jeszcze nieodpowiednich ludzi nie wpuszczaja. |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Nie chodzi o to, by przemilczeć pewne rzeczy.... ale nie robmy tez z tego wielkiego halo, jakby sie swiat zawalił. Od wszystkiego są moderatorzy, niech oni robią porzadek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
a ja nie bede sie uczyc ;D nie mam sily
![]() o 20 mialam isc z tz na mecz. zobaczymy czy pogoda nie popsuje planow ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-04-06 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i dziekuje za wyróżnienie ![]() ![]() ![]() WIEM, WIEM.WYBRAŁAŚ TYLKO TE, KTORE LUBISZ.MASZ PRAWO ![]()
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-04-06 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyjaciółka już dzisiaj wraca do stolicy, niedługo ma autobus więc nie zdążymy się zobaczyć. naprawdę brakuje mi jakiejś bratniej duszy tutaj. smutno jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
a kiedy Rebel ty masz to wesele? bylo juz? hmm.. cos kojarze ze mialas miec. teraz w sobote?!
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gadki o pogodzie są mniej nie na temat niż to co napisała Madame? Bo tylko na takie posty każda zwraca uwagę jako te , z którymi mamy się zabierać na PRIV.
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba Koszka miała w tą sobotę... albo cos mi sie pomyliło.
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że wiele się tu działo podczas mojej nieobecności..Nie będzie mnie jeszcze długi czas, więc nie chce się wtrącać w to wszystko..mam tylko nadzieje, że dziewczyny zostaną
![]() Ja też witam w nowym wątku ![]() W sobotę na wesele, w niedziele na poprawiny ![]() ![]() ![]() ![]() Koszkaa, jak u Ciebie ? ![]() Buziaki dla wszystkich !! |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaka masz sukienke? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
idz w piatek jeszcze (tzn ja bym poszla) zawsze na dzien po solarze najladniej sie wyglada :p ech zazdroszcze weselicha. tez bym sie gdzies pobawila ;p beda tance hulance
![]()
#89 |
Zakorzenienie
|
Hmmmm....ciężko jest widzę zrozumieć co poniektórym to co pisze przy opcji ignorowania
![]() Ale dobrze,że ten wątek będzie w końcu normalny i każdy będzie mógł się wypowiedzieć spokojnie wiedząc, że nikt na niego niesłusznie naskoczy, oskarży i oczerni. Reb śliczne buty pokazywałaś ![]()
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.