|
|
#691 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: 90210-serial pełen modowych inspiracji
Cytat:
Kiedy nie były zbyt pokręcone, ani proste. Takie w sam raz fale![]() Cytat:
Na początku mnie wkurzała, później z czasem kiedy pomagała Ade polubiłam ją w końcu.. no a teraz myślę, że serial bez niej byłby nudny. Bo jest zabawna,choć fakt, czasem trochę pusta się wydaje..Annie i Liam powiewa mi nudą, banalne rozwiązanie heh.. bo już coś takiego miało być dawno..
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wreszcie oglądnęłam ;] Popieram Anie i Liam - Interesuje mnie sytuacja Ade i Gia , jestem ciekawa czy to chwilowe zauroczenie spowodowane Navidem czy faktycznie cos sie rozwinie, ale uważam ,że jednak to taki chwilowy epizod na parę odcinków=], Ade chciała zapomnieć o nim, a że najwięcej współczucia i zrozumienia dała jej Gia no to ją polubiła=] Jak uważacie ?? krótszy czy dłuższy epizod miłosny to będzie ??
|
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#694 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze najlepsza scena z 16 odcinka:
Załącznik 3003828
|
|
|
#695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo był jakiś spoiler, że Ade będzie z jakimś piosenkarzem? Dokładnie nie pamiętam Większość związków w tym serialu trwa krótko![]() Aaaa zauważyłyście, że Naomi i Ade dzwony? I ogólnie jakoś panował mi trochę klimat hipi, co mi wcale nie przeszkadza Pasowały też piosenki... Ta pierwsza
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo pumpy ma nawet nie zauważyłam , ładnemu we wszystkim ładnie
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
ładnie spiewala Ade ...
tak inaczej niz zawsze i piosenka byla swietnaciesze sie ze do obsady serialu nie wrocil .... no wlasnie jak on mial na imie? przypomnijcie mi?:P ten co Annie z nim chodzila po tym jak on rozstal sie z Naomi...
|
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ethan koleżanko Ethan? Dlaczego cieszysz się? W sumie może i masz rację bo stare zauroczenie Silver mogłoby odżyć a ja jestem spragniona scen z Silver i Teddym ;] aa i kibicuję im ;]
|
|
|
#699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Silv bardzo wydoroślała, teraz to widać
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co sadzicie o nowej dziewczynie Navida? |
|
|
|
|
|
#701 |
|
Przyczajenie
|
wiecie może czy piosenka, którą Ade śpiewała w szkole 'istnieje naprawdę' czy została wymyślona na potrzeby filmu? ;>
|
|
|
|
|
#702 |
|
Wtajemniczenie
|
Scena w której Liam przyszedł do Naomi i wyznał jej że jego matka zostaje z ojczymem mimo jego zdrady, ta muzyka w tle i zatroskana Naomi.. rozczuliła mnie
![]() wątek Ade&Gia zupełnie mi nie odpowiada, no przekonać się jakoś nie mogę, kurka.. no i to zachowanie Teddy'ego względem Silv, kibicuje im ale widać, że ona się męczy tym wszystkim.
|
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Gosiuch90 Czas edycji: 2013-09-19 o 16:30 |
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
SPOILER DO NASTEPNEGO ODCINKA!
Annie po skoku Jaspera z napisu Hollywood, stara się znaleźć trochę spokoju. Silver i Teddy decydują się na podwójną randkę z Liamem i Naomi przez co Dixon i Ivy czują się pominięci, umawiają się więc na udawaną randkę. Adrianna i jej zespół wystąpi po raz pierwszy w Beach Club. Adrianna, dzięki jej nowo odkrytej pewności siebie, decyduje się na ogłoszenie oficjalnym jej związku z Gią. Liam zachęca Naomi do wyjawienia sprawy molestowania seksualnego, co kontynuuje jej falę kłamstw. zródlo: www.bh90210-forum.pl |
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#706 |
|
Zadomowienie
|
na ten moment wolałabym Ethana&Silver, a nie Teddy'ego -.-
oni razem są fatalni! od kilku odc ich dialogi się nie zmieniają, ciągle to samo... że muszą sobie zaufać, że T to player itp. zamiast ruszyć do przodu oni ciągle stoją w tym samym miejscu. i do tego nie wierzę, że prawdziwa Silv (z 1sez) byłaby zdolna być z kimś takim jak on... i do tego Naomi&Liam. Kocham ich razem, ale... teraz to już nie to samo co w 1sez. gdzie podziała się tamta para? dziś nie łączy ich już prawie nic, jedyne co im wychodzi to całowanie. na dzień dzisiejszy z ciężkim sercem mówię im stanowcze nie, lecz z drugiej str także nie chcę Annie&Liama (widziałyście jak sobie już ząbki ostrzy po podwózce? -.- zero taktu, upierdliwa złodziejka facetów, jak zwykle! a zaczynałam jej żałować przez tą całą sytuację z jasperem). rany, co się dzieje z tym serialem?! i witam po długiej przerwie na forum dodam coś od siebie:
Edytowane przez killerzin Czas edycji: 2010-04-05 o 12:49 |
|
|
|
|
#707 |
|
Zadomowienie
|
tutaj trailer 17 odcinka z Dixonem i Ivy
![]() http://www.watch-90210.com/you-are-w...g-90210-s02e17
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawie się zapowiada gdzieś wyczytałam, że 6 kwietnia ma być emitowany 17 odcinek ;]
|
|
|
#709 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten chłopak zagadka, wagarowicz i entuzjasta wyścigów samochodowych niestety nie wróci![]() Też zauważyłam jak się Annie podjarała, a już ją polubiłam ![]() Po ostatnim odcinku stwierdziłam również, że A wygląda jakby się nie myła. Rozumiem cały ten styl outsidera (sama też taki lubię) ale bez przesady, u niej mi nie pasujeCytat:
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boże taka ze mnie fanka he he ;], że nawet nie wiedziałam o Tym , dziękować
|
|
|
#711 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Brakuje tego starego Liam'a.
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ze ejstem jedyna osoba na watku ktora kibicuje Annie i Liamowi ...
ALE...pamietacie na poczatku gdy Liam dolaczyl do szkoly w Bevery Hills to zdecydowanie bardziej ciagnelo go do Annie niz do Naomi, a Annie nie reagowala bo wiedziala ze Naomi jest nim zainteresowana. Nawet byla taka scena kiedy Naomi zostala u niej na noc to Annie powiedziala jej ze Liam chiał sie z nia umowic, a Naomi (tak pewna siebie ) to zbagatelizowala.
|
|
|
|
|
#713 |
|
Zadomowienie
|
Hmm no nie wiem, bo w takim razie czemu nie latał za nią później tylko tak bardzo chciał być z Naomi?
![]() Jak dla mnie chciał sobie coś wtedy udowodnić, że nie da się złapać w związek, jednak tak czy siak lubił Annie. Ale czy coś więcej? Wątpie.. Dla niego była zbyt miła i grzeczna. Jak widać ten typ go nie kręci
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zaczelo mu zalezec dopiero po historii z jej siostra. Edytowane przez Cappuccino Czas edycji: 2010-04-05 o 17:39 |
|
|
|
|
|
#715 |
|
Zadomowienie
|
Heh lubię dyskusję
Too o ile ja pamiętam to poznali się w hotelu i to on pierwszy zaczął z nią flirtować, później był wkurzony, że przez nią do szkoły musiał iść. A w noc balu sobie wyjaśnili to i owo. Jakby na to tak spojrzeć z przymrużeniem oka to dzięki Naomi pojawił się West Beverly
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze tez kieruje sie tym ze nie lubie Naomi przez to ze byla taka wredna chocby wyslanie nagiego zdjecia Annie, zawsze musi miec to czego chce itp. a Annie lubie od poczatku i nigdy jej nie przestalam, takze ja patrze w tym kontekscie a Ty wlasnie odwrotnie ![]() Ja odebralam zachowanie Liama tak, ze nie chciala mu sie strac o Annie ktora nie byla dla niego mila itp, trudna do zdobycia. A ze Naomi od pierwszych chwil na niego lecia to mial z gorki ![]() Silver stala sie teraz taka nuuudna, w 1 sezonie byla moim "góru" jak dla mnie na niekorzysc, 1 sezon byl dla mnie duzo bardziej eksytujacy (watki, stylizacje)
|
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie. . . Myślę, że Liam od samego początku interesował się Naomi. Wszystkie sceny a Anie mogły być dla zazdrości, doskonale wiedział że Anie i Naomi się przyjaźnią a jak to przyjaciółki mówią sobie większość ;]. Na balu wyjaśnili sobie to i owo. Liam mocno interesował się Naomi, świadczy to o to, że sprawdzał ją np na Facebooku (dał jej kwiatek ten co lubi) oraz tam jakieś sytuacje różne..
|
|
|
#718 |
|
Zadomowienie
|
a ja na początku myślałam, że Naomi "poleci" na tego faceta, z którym się kłóciła w The Blaze
przeważnie tak jest, że ci co się kłócą są potem razem Ale potem sytuacja się zmieniła...Annie i Liam hm.. wydawało mi się, że chcą zacząć znowu się kumplować po incydencie z siostą Naomi, ale potem ten telefon Annie... Dixon i Ivy? jestem na nie Adriana i Gia - Adriana dostała kosza od Teddego i Navida i jest zagubiona. Moim zdaniem to chwilowe zakochanie, które minie.
|
|
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
Liam się pewnie zdecydować nie mógł..Naomi czy Annie, a że Naomi była chętna i napalona
zdecydował się na nią, tak mi się wydaje, tylko dlaczego nagle teraz kiedy związek z Naomi zaczął się stawać normalnym związkiem on ma zbliżyć się do Annie?
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie dlatego, że Naomi skłamała w tak poważnej sprawie i oskarżyła nauczyciela o molestowanie. Liamowi to się pewnie nie spodoba, bo Naomi zaczyna kombinować i kłamać dla własnych celów, tak jak jej siostra. A jak wiadomo przez jej siostrę powstały wszystkie te kłamstwa z bezpodstawnymi osądami Anie i Liama itd.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

Kiedy nie były zbyt pokręcone, ani proste. Takie w sam raz fale

Bo był jakiś spoiler, że Ade będzie z jakimś piosenkarzem? Dokładnie nie pamiętam

Rozumiem cały ten styl outsidera (sama też taki lubię) ale bez przesady, u niej mi nie pasuje