|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II
Maura, a 16 masz już skończone albo skończysz przed wyjazdem do LLoret?
|
|
|
|
#1202 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Przyczajenie
|
no właśnie nie bo 16 kończę 24 grudnia ;/ kurcze szkoda no
|
|
|
|
#1204 |
|
Raczkowanie
|
nie no ja jestem też z 21 grudnia ale 16 to już mam dawno skończone xd w tym roku bedzie już 18 ; o .
Jestem ciekawa ile wezmą za wycieczke do Barcelony ale bez wejścia na stadion .. A był ktoś z was na tych innych wycieczkach? np. Montserrat,park wodny,Marineland,albo na tej La Sieście bądz na tym nurkowaniu? nie wiem co sie najbardziej opłaca. I ile radzilibyście wziąść kieszonkowego? słyszałam że tak z 200euro trzeba miec xd |
|
|
|
#1205 |
|
Przyczajenie
|
Heh no właśnie masz juz skończone 16 a ja?
bez wejścia na stadion ? no coś Ty przecież to najlepsze ; heh. a w jakim terminie jedziesz ? a propo tych wycieczek fakultatywnych to chyba nie na wszystko trzeba isc nie ? mnie tam chyba najbardziej właśnie interesują Barcelona (stadion) :
|
|
|
|
#1206 |
|
Rozeznanie
|
Ja tam wezmę pewnie tylko dwie, Barcelonę i Waterworld, na resztę mi szkoda czasu ;p
|
#1207 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie myślę o Barcelonie, ale bardziej nie, niż tak
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1208 |
|
Rozeznanie
|
Ależ to grzech Barcelony nie zobaczyć!
|
#1209 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Raczkowanie
|
Ja biore Barcelone, Water word i tossa de mar wykupiłem je w biurze
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
ja jadę z funclubu od 10 do 22 sierpnia. właśnie też myślałam żeby to waterworldu napewno pojechać no i do barcelony ale na zobaczeniu stadionu mi tak bardzo nie zależy a tam wejście troche kosztuję.
Jasne że nie trzeba na wszystkie wycieczki jechać ;P Jedziesz na te z które zapłacisz Ta wycieczka Montserrat wydaje sie fajna ale 40 euro ,to już zdecydowanie wole do Barcy jechać xd
|
|
|
|
#1213 |
|
Rozeznanie
|
Patrzcie, patrzcie, w kilka dni nam się ekipa na 10-22 sierpnia uzbierała
![]() Ja + przyjaciółka - Mas/Juan Ramon Izis920 + 2 kumpele - Goya Niki8xD + chłopak - Mas/Juan Ramon maura723 - Mas/Juan Ramon huraa!
"Żaden dzień nie jest podobny do drugiego, każde jutro kryje w sobie cud, magiczną chwilę, która burzy stare światy i tworzy nowe gwiazdy." Edytowane przez greenaurie Czas edycji: 2010-04-06 o 11:56 |
|
|
|
#1214 |
|
Raczkowanie
|
hah no nie ;D ale dolicz jeszcze dwie kumpele ze mną jadą ;D a skąd jesteście??
|
|
|
|
#1215 |
|
Raczkowanie
|
Wszyscy jedziecie z Fan Clubu? Ja również zastanawiam się nad tym biurem(myślę jeszcze nad ofertą z Antavi i OK-Tours), a termin mnie interesuje sierpniowy wlasnie? Do jakich hoteli uderzacie?
|
|
|
|
#1216 |
|
Raczkowanie
|
Do goyi **
)
|
|
|
|
#1217 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Rozeznanie
|
Zeedytowałam wcześniejszego posta, tzn. uzupełniłam o dodatkowe info
![]() Ja wyjeżdżam z Warszawy
"Żaden dzień nie jest podobny do drugiego, każde jutro kryje w sobie cud, magiczną chwilę, która burzy stare światy i tworzy nowe gwiazdy." Edytowane przez greenaurie Czas edycji: 2010-04-06 o 11:58 |
|
|
|
#1219 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja już byłam i durgi raz nie chce mi sie jechac i wydawac kasy ^^ Cytat:
wlasnie nie pamietam ,ale oplaca sie go girony pojechac bo tam jakies muzeum z winami bylo czy cos , ze mozna bylo kazdego konsumowac a ich bylo mnostwo , czyli za darmo mozna sie napic ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- a w water worldzie dlugie kolejki są ;| fajne takie coś z pontonami jest i taka jedna najwyższa ślizgawa niebieska , jak bedziecie zjezdzac to bvedzie tak szybko ze woda do oczu pryska i ledwo da sie oczy otworzyc ^^
|
||
|
|
|
#1220 |
|
Raczkowanie
|
no do londonera mozna wejsc poniezej 18 lat. od 16.
a te wejsciowki darmowe na dyski to wał.. bo trzeba kupic drinka zeby wejsc.. wiec to takie.. a poza tym w tych mniejszych dyskach nikogo nie ma.. my bylysmy pierwszego dnia i byla zmuła na maksa haha;D co do barcelony.. to mowie wam. jedzcie nie bedziecie zalowac;] ja w tym roku juz nie jade na zadna wycieczke..;] a rejs jest nudny.. chociaz co dla kogo. do girony w sumie fajnie by było.. ale ja tam mam paryż i wenecje wiec luuzik;D |
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ceny to za jedną butelke 0,5l dałam jakoś kilkanaście euro. Nie pamiętam dokładnie,ale raczej bliżej 20. Mam pytanie - jedzie ktoś z Was na wczasy albo chce jechać,a nie ma z kim?
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
a ja 30-go ;/ Co do wycieczek to ja chyba też do Barcy o Marinelandzie też myślałam http://www.lloretdemar.yoyo.pl/marineland.htm Co lepiej wybrać po tych zdjęciach wnioskuje, że Barceeeee
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-04-06 o 13:20 |
|
|
|
#1223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
byłyśmy na tym z koleżanką chyba z 10 razy pod rząd![]() w Barcelonie też byłam i teraz trochę żałuję, że nie poszłam na stadion. odwiedziłabym go w tym roku... wszystkie koleżanki z którymi jade chcą jechać do Barcelony... ale z drugiej strony nie chce znowu wydawać 40 euro na Barcelone nie pamiętam teraz dokładnej nazwy tego sklepu spożywczego, ale.. coś na C. pewien Hiszpan, który mieszkał w bloku na przeciw mojego balkonu nam go polecił. jak się wychodzi z hotelu SanMarti to trzeba skręcić w lewo i iść cały czas w dół i po lewej on będzie. mam nadzieję, że się to komuś przyda ![]() aa i orientuje się może ktoś dokładnie co jest w jakich cenach? chodzi mi o % i papierosy, i gdzie dokładnie jest ten tani sklep o którym była mowa na poprzednich stronach? ![]() 118 dni !
![]() 03.08.2010 - 14.08.2010 Orlando Travel nie sugerujcie się nickiem. 5 dni Edytowane przez kiciax15 Czas edycji: 2010-04-06 o 13:49 |
|
|
|
|
#1224 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, żę opiekunowie nie będą nadopiekuńczy
![]() Miałam jechać w zeszłym roku, ale zrezygnowałam, bo niestety również z grudnia jestem ;d (11). Ja jadę 5.07-19.07 - GandalfTravel ![]() edit. A jeśli chodzi o wycieczki, to ja też napewno do Barcelony. A nad resztą jeszcze się zastanawiam
|
|
#1225 |
|
Raczkowanie
|
dzięki kicia ;D Także chyba przystanę na Barcelonie i na Parku Wodnym.
)A kasy ile bierzecie?? Ja gdzieś 2 l wódki zapakuje ze sobą bo jak tutaj kupie to mi taniej wyjdzie xd a mi to dużo nie trzeba także to powinno mi starczyc na jakieś pare dni A opłaca tam się w ogóle brać kase na jakieś fajne ciuchy? Słyszałam że na tych całych targach można coś nakupywac chociaż dokładnie nie wiem jak to tam wygląda xd---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- dupna pogoda w lloret xd http://80.64.35.6:8080/view/index.shtml |
|
|
|
#1226 | |
|
Zadomowienie
|
ja jakieś 150-200 euro
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Raczkowanie
|
sa w lloret tez sklepy firmowe ;D np. z takich polskich to pimkie ;D i bluzka taka letnia tam kosztuje min.20 euro ;p ale widzilam tam dosc sporo sklepów, tylko one sa tam miedzy uliczkami pochowane ;p ale w barcelonie jest mega duzo sklepów ;D
|
|
|
|
#1228 |
|
Raczkowanie
|
taaa ;D ja schowam te wódki xd nikomu nie dam xdd
![]() a wiecie moze ile tam karnet kosztuje do tropicsa i na ile wejsc jest? slyszalam ze na nim mozna wejsc jeszcze do jednego klubu w lloret ,to prawda? |
|
|
|
#1229 |
|
Raczkowanie
|
izis920 - błagam nie mówcie do mnie kicia ani nie sugerujcie się loginem, stare konto
![]() hmm.. ja też biorę tak ze 150-200 euro. co do tych ubrań to są różne, jeśli chodzi o mnie to praktycznie nie zwracałam na nie uwagi, znaczy.. kupiłam sobie tylko taką bluzkę ''I <3 Barcelona'' były jeszcze I <3 Lloret de Mar i masa innychale jeśli masz zamiar kupować jakieś ciuchy (i ogólnie kupować w tych 'budkach') to idź do Hindusów. Oni się lubią targować. Nawet jak będziesz udawała, że wychodzisz ze sklepu bo cena Ci nie odpowiada to nawet za Tobą pobiegną i będą zmniejszać cenę
|
|
#1230 |
|
Przyczajenie
|
Jeju ile ludzi się zebrało na ten turnus 10-22.08 ;D Zapowiada się super zabawa ;D;D
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

wreszcie nie bede miala stresika jak ochroniarz bedzie mnie świdrował wzrokiem xD

2010 funclub Hotel Don Juan Center
Ta wycieczka Montserrat wydaje sie fajna ale 40 euro ,to już zdecydowanie wole do Barcy jechać xd
a ja 30-go ;/
po tych zdjęciach wnioskuje, że Barceeeee
05.06.2015