|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXXVI - Niebo pełne gwiazd
A w ogóle to wypiłam dużo chivasa z colą
![]()
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
z lewej jest Jackie
![]()
#3483 | ||
Zakorzenienie
|
Obudzila sie jakas nerwowa, spojrzala na zegarek, o cholera to juz ta godzina, przeklnela pod nosem i szybko pobiegla do lazienki, jak na kobiete, poranna toaleta razem z ubraniem i umalowaniem zajela jej rekordowo krotki czas, wziela torebke i zahaczyla po drodze o kuchnie, wziela lyk kawy, zostawila kartke : dzieki, ze mnie obudziles, buziaki, do zobaczenia poźniej. M. Wpadla do biura jak burza, cale szczescie jej spoźnienie nie odbijalo sie na pracy ich firmy, bo ich sekretarka zawsze byla punktualna, a i jej zdarzylo sie to moze dopiero 3 raz. Zajrzala do Anny: - o jestes - tamta mruknela znad sterty jakis papierzysk, zaspalo sie ? - kontynouwala - a no tak - zasmiala sie Marta, nawet MJ rano nie widzialam, tylko mu kartke zostawilam, tak mi sie dobrze spalo, przeciagnela sie. A. spojrzala na przyjaciolke i sie usmiechnela, bo w koncu i jej tak bliska osoba znalazla to co ona juz miala od tylu lat. - mam zaraz masaze lecznice, wiec z naszego lunchu dzis nici - powiedziala do Marty. - ok, ok, M wycofala sie z pokoju i poszla do siebie, wziela terminarz i spojrzala co ma zaplanowane, bo odkad zamieszkala u MJ mogla wiecej czasu poswiecic firmie, hmmm 25.06, nic dzis takiego, wiec luzik - pomyslala i rozsiadla sie wygodnie na fotelu. Za chwile uslyszala, ze dostala smsa, wiec zaczela szuka, w torebce komorki : - o jestes - powiedziala do telefonu i odczytala smsa : spalas tak slodko. Kocham Cie. usmiechnela sie, - ale masz dobrze dzis, niedosc, ze do Ciebie mowie, to jeszcze sie usmiecham - zasmiala sie gadajac do komorki , szybko odpisala MJ i zajela sie praca, kiedys trzeba pomyslala. Dzien byl dosyc pracowity, bo nadrabiala zaleglosci papierowe, byla juz zmeczona, podeszla do okna i spojrzala sie na pobliski park, slonce jeszcze bylo wysoko, ludzie spacerowali. Rozmarzyla sie, gdy nagle uslyszlala pukanie do drzwi , dziwne, pomyslala, jej sekretarka wchodzila po puknieciu od razu - prosze - zawolala najpierw zobaczyla jedna czarna roze, a zaraz za nia swego przystojniaka, z takim usmiechcem na twarzy, ze poczula uklucie w sercu, na sama mysl, ze te usmiechy teraz naleza do niej. - mam cos dla pani - przystojniak podszedl do niej szybkimi susami i zamknal ja w ramionach, a ich usta spotkaly sie w namietnym pocalunku. - ale zrobiles mi niespodzianke - powiedziala gdy juz zlapala oddech, wziela przepiekny kwiat i pocalowala jego platki, bylo w tej pieszczocie tyle milosci, ze MJ patrzac na to przelknal glosno sline, spojrzala na niego i wyszeptala: - dziekuje, dziekuje, ze jestes kochany...... - porywam Cie juz, dosyc pracy- powiedzial zaraz MJ, wziela torebke i wybiegli szybko z biura, krzyczac tylko na odchodnym do widzenia. wsiedli do jego bryki, a jej dzis zostala pod biurem - no to jutro ciekawe czym tu przyjade - spojrzala zadziornie na niego - przylecisz ptakiem - zasmial sie, a ona mu zawtorowala wyobrazajac sobie nie wiadomo co. Majkel dzis sam prowadzil, patrzyla na niego siedzac z boku, a on sobie podspiewywal, w koncu podlapala z nim slowa piosenki i tak sobie razem "wyjac" jechali, nie wiedziala gdzie, ale niewazne to bylo, czula sie szczesliwa i bezpieczna z nim, to bylo najwazniejsze. Zajechali przed jakis nieznany budynek, w mrocznej czesci miasta, wzial ja za reke i zaciagnal na 1 pietro, otworzyl przed nia szerokie drzwi i jej oczom ukazal sie....... bokserski ring. spojrzala na niego, rozejrzala sie - co to jest ? - zapytala zdziwiona - to - zaczal MJ - tu bedziesz jakby to powiedziec, no tak jakby cwiczyc, trenowac boks, ale pod okiem specjalisty, bez walk, bo noska nie dam ruszyc - pocalowal ja w czubek nosa - Majkel - otworzyla usta ze zdziwienia - naprawde, zrobiles to dla mnie, pobiegla prosto na srodek ringu i usiadla tam , smiejac sie, jestes niemozliwy. podniosl sznur i wszedl za nia , pociagnal ja z kleczek - teraz schodzimy, bo zaraz ktos tu bedzie. Za okolo kwadrans pojawil sie trener i 2 jego podopiecznych, ktorzy poakazali wypasiona walke,a Marta wlepiala w nich oczy, zerkajac nieraz na MJ i prawie dusila sie ze smiechu, w koncu, nachylila sie do niego i szepnela : - idź na spacer, ja zaraz do Ciebie dolacze - zobaczyla w jego spojrzeniu ulge, pocalowala go w policzek, MJ wyszedl a ona w spokoju mogla sie skupic na tym co tak lubila. Potem porozmawiala z trenerem, ustalili co trzeba, kiedy i jak beda sie spotykali, by mogla sobie troche poszalec z workiem treningowym. Wyszla zaraz po rozmowie i zeszla na dol, a MJ stal w drzwiach - tylko sie ze mnie smiej - zaczal - nie mam zamiaru - podeszla blizej i wtulila twarz w jego tors - tak tak, ale juz tam jakis pisk tlumiony slysze, wzial jej glowe w dlonie i spojrzal gleboko w oczy, nie powiedziala juz ani slowa, tylko pchnela go na sciane i zaczela namietnie calowac, blodzac pod jego koszula swomi delikatnymi dlonmi - mam nadzieje, ze to Ci zrekompensowalo te meczarnie patrzenia na bijacych sie - przerwala po chwili - no jeszcze nie, tym razem on ja piescil, calujac szyje, dotykajac goracym i wilgotnym jezykiem ucha i szepczac : odbiore zaplate w domu, nie wywiniesz sie - nie ma zamiaru, przerwala milosna gre, poprawila sie tu i owdzie i trzymajac sie za rece poszli do samochodu. Do domu wrocili tacy rozbawieni, ze przy kolacji dzieciakom tez sie udzielil taki humor i potem na calego cala piatka ryla z byle czego. Po kolacji poszla z Reksiem pochodzic po ogrodzie, oczywiscie nie zabraklo tez Blanketa, ktory o dziwo jakis dzis byl cichszy niz zawsze.Przystanela i kucnela przed nim, spojrzala w smutne oczy dziecka - hej kochanie co sie stalo? - lapiac go pod brode nakierowala jego spojrzenie na siebie, a biedaczek znow spuscil wzrok i widzac ze drza mu male usteczka, obawiala sie ze jego serduszko juz łka. Wziela go w ramiona i przytulila, czekajac az sam powie, co sie stalo. Chlopiec objal ja za szyje i szepnal w jej wlosy, ledwo go slyszala : - nie zostawisz nas nigdy ? Nie znikniesz jak zjawa? i wtedy zrozumiala, ze w dziecku obudzila sie tesknota, strach.... - Nigdy - szepnela, chocby nie wiem co sie stalo kochanie, nigdy was nie zostawie, bo wiesz gdzie jestescie, tutaj w mym sercu, a jezeli juz tam zagrzaliscie miejsce, to juz na zawsze i nawet jakby mnie kiedys nie bylo dluzej, to nie znaczy ze was zostawilam, kocham Cie sloneczko, pocalowala chlopca w czolko. - ja tez ciebie kocham Marto, prawie jak tate - i w koncu sie usmiechnal, ale dalej trwali tak przytuleni do siebie. A Marta tulac ten skarbek spojrzala w niebo : - dziekuje - szepnela i otarla szybko turlajaca sie po jej policzku lze. cdn. I tak jak Blanket jest w sercu Marty na zawsze, tak Ty Moni w sercach naszych, wiec nawet jak tu Cie nie bedzie na watku, to bedziesz z nami , w serduszkach i to ilu ![]() Wracaj szybko i coraz bardziej zdrowa , bo masz do kogo, pamietaj ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-04-06 o 13:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
pwoeim Ci szczerze Daria... ja jestem z moim TŻem jakieś 9 lat i mieliśmy kilka przerw dłuższych i krótszych i powiem Ci szczerze, ze takie praerwy są potrzebne dla oczyszczenia się, dla spojrzenia z perspektywy i na chłodno na związk i partnera. Gdy się jest długo razem (nie mam na myśli małżeństw
![]() ![]() ![]() Ja wczoraj się pożarłam z TŻem (nie wiem o co ![]() ![]()
Edytowane przez crystal glove Czas edycji: 2010-04-06 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
Kriszna może zazdrosny??
#3486 |
Zakorzenienie
|
Grosiu
![]() ![]() a Majkol się obija z póbmi widzę ![]() ![]()
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
Anisia mam coś for U (wena na kiśla
![]() Załącznik 3009509
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny możecie mi pomóc?
![]() potrzebuję znaleść miejscówę gdzie 3 rodziny mogą wyjechać na łikend, nie będą się tam nudzić ... tzn chodzi mi o to jakie miejsce, miasto, wieś polecacie? ![]() bo ja nie wiem gdzie mam szukać, co i jak ![]()
#3489 |
Zakorzenienie
|
no chyba o to poszło Lufinku
![]() ![]() no cóż, jak się ogarnie i weźmie w garść, to wtedy z nim pogadam ![]()
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
ide w koncu to siku, bo pewnie niedlugo sie zwine
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Jestem nazad...te, które nie dostały mejla aktywizuającego to moze sprawdcie jeszcze w spamie, bo niekiedy tam idą te śmieci wszystkie
![]() To nadrobię, bo widze, ze Gronia cos wkleiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bierzcie na mnie poprawkę, bo czuję, że ma krew jest jeszcze skażona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
mysle i mysle, z czym sie majkel obija
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
Kriszna no to najpewniej o to chodzi, będzie dobrze
![]() Bloo a jakie atrakcje masz na myśli: spacery, kąpiele, zwiedzanie?
#3495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
wkleila, bo mialam kopa w tylek ze musze i jakos dalam rade
![]() i sms od P. ze zaraz na parking mam zejsc, a te siku dalej we mnie siedzi, ciekawe to nie ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- kamusia, to jeszcze Ty sie postaraj i nas rozbaw, bo ja piszac swoje, przyznam sie lzawilam ....
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Konto usunięte
|
Hejoza lachony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
#3499 |
Zakorzenienie
|
![]() z PRÓBAMI ![]() pseplasam ![]() ![]() lezę w łóżku i wykorzystuje stolik, który kupiła mi mama w zeszłym tygodniu, żebym mogła w łóżku pić kawke i siedzieć przy kompie ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
Hejoza Asiek
![]() musiałam mamie oddać miśki został mi jeden ![]()
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3502 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I widze poimprezowałaś ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc najlepiej było by gdzieś pomiędzy ![]() ![]() nawet nie wiem w jakich rejonach mam szukać ![]()
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;18386693]Hejoza lachony
![]() Asiek! ![]()
#3505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
obyś miała rację.. my mieliśmy 3 letnią przerwę i w sumie pewne sprawy się zmieniły, inne nie... ![]() TŻ się nie odzywa, bo wydaje mu się, że w ten sposób mi przejdzie... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
P siedzi w sam. ale zeby mi odmachal, to nie,
![]() ide wiec, bywajcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
Grosia, widzę ze Marta jak i ja, w ekspresowym tempie make up robi
![]() a odcinek cudny ![]() ![]()
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mazury? za zimno na razie chyba... ja się zarąbiście bawiłam w ciechanowcu z moją siostrą ale malo osób lubi takie za**dupia...
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
tak w ogóle poczytałam info o Dangerous World Tour i mi się smutno zrobiło...
Faken 1993 ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
Asia
![]() Grosiu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.