![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Witam w kolejnej części
![]() Poprzednie wątki: I http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163148 II https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=277096
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-04-05 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
Nio to mamy co oblewać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Wróciłam do Opola w końcu ![]() ![]() ![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
Witam, melduję się
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jak tam samopoczucie po świętach? Powiem szczerze, że jakoś za nimi nie przepadam...
#7 |
Zadomowienie
|
Widzę, że się kobiety wreszcie ruszyły
![]() Edytowane przez libelle Czas edycji: 2011-09-03 o 08:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Faktycznie ciężko po tych świętach ...
![]()
#9 |
Zakorzenienie
|
U mnie w porządku,ale jak zwykle o Świętach dużo gadania a potem te dni przelecą jak... ogólnie to unikałam siedzenia za stołem, może dzięki temu na wadze się to tak nie odbije
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas też od wczoraj pogoda nie za ciekawa, zimno się zrobiło i cały czas pada deszcz
![]() A święta zdecydowanie trwają za krótko!!!! Nie powinnam narzekać, bo ja też Aniu siedzę sobie w domku, ale szkoda, że już TŻ musiał uciekać do pracy... Edytowane przez libelle Czas edycji: 2011-09-03 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Witajcie "mundurówki"
![]() pozwólcie, że i ja się przyłączę do wątku. Od 10 miesięcy jestem szczęśliwą "posiadaczką" żołnierza. Chętnie porozmawiam na tematy związane z naszymi mężczyznami... Dodam, że mój służy w lotnictwie i nienawidzę, kiedy jeździ do Dęblina na szkolenia. Wcześniej jedna z Wizażanek była jego dziewczyną, co jest dla mnie przekleństwem ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witamy nową mundurową
![]() ![]() Mój Tż też w siłach powietrznych i nie tylko mój ![]() Napisz nam coś więcej o sobie/was |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Hurrra
![]() ![]() ![]() Witajcie wszyscy po świętach ![]() ![]() ![]() Libellka super jajeczka zrobiłaś na święta, już wtedy myślałam dlaczego Ci tak ładnie wychodzi jak ja zawsze jak skrobałam igłą to mi kulfony wychodziły ![]() ![]() Friese... ciekawe co tam u Ciebie po świętach i z tż? Nową mundurówkę witam oczywiście ![]()
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Cóż ja mogę o nas powiedzieć??
Jesteśmy ze sobą 10 miesięcy, w przyszłym roku planujemy ślub, choć zaręczyn jeszcze nie było. Bardzo Go kocham, chociaż jest wstrętnie uparty. Dzisiaj się dowiedziałam, że ma służbę na akumulatorowni, więc nasze dzisiejsze plany legły w gruzach. No cóż, w wojsku tak jest, że zainteresowany dowiaduje sie ostatni ![]() A o mnie... jestem nauczycielką j. angielskiego w dwóch podstawówkach, nie mam większych zainteresowań, no... uwielbiam spać ![]() A moim przekleństwem jest, że moja poprzedniczka tutaj sie udzielała bardzo (udziela??) i wygrywała jakieś konkursy kosmetyczne. Ja z makijażami jestem trochę na bakier, no i co rusz jestem poprawiana przez mego żołnierzyka. Ostatnio to mi nawet rzęsy zakładał ![]() P.S. od czego jest skrót TŻ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
marcelka1105 TŻ = Towarzysz Życia, Twój Żuczek, Twoja Żaba, etc....
![]() Jak się poznaliście? Szybciutko ślub planujecie ![]() A co do poprzednich dziewczyn, to ja mam taką zasadę, ze nie pytam i się nie interesuję, bo co mnie przeszłość obchodzi i to z kim kto był, itd... Każdy jakąś przeszłość ma, nie ma co się zagłębiać ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-04-06 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | ||
Raczkowanie
|
no jak się cieszę, że to już III część
![]() ![]() ![]() oby tak dłużej ![]() i któraś Kobieta napisała wcześniej, już nie pamiętam która, że niebardzo ludzi Wielkanoc, no ja muszę powiedzieć, że nie wiem dlaczego ale też tak mam... Poza tym coraz mniej lubię jakiekolwiek święta bo oznacza to spotkanie z rodziną, a u mnie niewesoło ostatnio na tym gruncie więc święta niebardzo mi się udały. poza tym tż widziałam chyba ze 4 godziny łącznie... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() po drugie, studiuję filologię romańską i zapewne będę uczyć j.francuskiego ![]() i skrót tż = toważysz życia ![]() ![]() a poprzedniczką się nie przejmuj ![]() ![]() co do Twojego tż to i mój jest cholernie uparty, a MON- jak każdy wie lubi dużo planów popsuć :/
Edytowane przez pidzi Czas edycji: 2010-04-06 o 13:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za takie miłe powitanie
![]() jak się poznaliśmy.... hmmmmm.... długa historia. Byłam jakieś pół roku po rozstaniu z narzeczonym i razem z moją przyjaciółką szalałyśmy po klubach w celu wyhaczenia "jednorazówek" ![]() ![]() PS. Staram się nie myśleć o ex, ale jakoś tak ciężko to wymazać z główki, tymbardziej, że ona sie gdzieś tu czai ![]() Edytowane przez marcelka1105 Czas edycji: 2010-04-06 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
no to radzę nie wspominać o Ex, a na pewno się nie przeczepi
![]()
#20 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Karola wykorzystuje swój sprzęt protetyczny więc jest mi łatwiej i na pewno idzie szybciej niż igłą ![]() Chętnie przyjmę was na przeszkolenie przed przyszłymi świętami ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nawet jak się udzielała to ja jakoś nie pamiętam tu żadnej mistrzyni makijażu ![]() Cytat:
Pidzi ja też nie przepadam za świętami bo zawsze jest strasznie dużo szumu - sprzątania, gotowania itd. itp a potem zaledwie 1 dzień wolny od pracy więc tak na prawdę to nie ma nawet czasu odpocząć po tym szaleństwie przygotowań...
Mogli, by jeszcze dołożyć chociaż wolny wtorek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja nie lubie, bo mnie wkurza to sprzątanie (jakby człowiek na co dzień w brudzie żył), latanie, kupowanie (jakby na co dzień nie jadł, nie pił), potem gotowanie, szykowanie (zostają tegos tosy, bo się np matce wytłumaczyć nie da, zeby zrobiła po 2 sztuki wszystkiego, a nie po 22szt
![]()
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ha Chilanes normalnie jakbym czytała o mojej mamie
![]() Też nie da się wytłumaczyć, że nikt aż taki głodny nie jest. Co prawda w tym roku naprawdę było mniej niż w zeszłym choć stół i tak się uginał. Dobrze że TŻ jest to mu sporo tego napakowałam na tydzień do pracy, przynajmniej on był zadowolony ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Grrrrr... jak mnie wkurza mój TŻ-et. Jadę na weekend na studia, a on już umawia sie z kumplami. Wolałam zanim sie przeprowadził do miasta. Teraz jak tylko wyjade do szkoły to hulaj dusza piekła nie ma. Chce mi sie ryczeć z bezsilności. Wkurza mnie to!! I nie umiem sobie poradzić z zazdrością... Maaaaaasaaaaakraaaaaaa!!: mur:
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Witam poświątecznie w nowej części wątku
![]() wpadłam tylko na chwilę, bo jakaś taka zmęczona po podróży jestem i najchętniej już bym się do łóżka położyła. a ja tam święta lubię ![]() ![]() no i u mnie jest ten plus, że Tż mieszka tam gdzie moja cała rodzina, więc jadąc do niego na święta miałam 2w1 ![]() ![]() Cytat:
![]() ale za to moja przyszła teściowa robi wszystkiego stosy, a po świętach 1/2 tego ląduje w koszu. i nie da sobie przetłumaczyć, że robi tego za dużo. jednym słowem "zastaw się a postaw się" i nie ważne, że po świętach pieniądze lądują w koszu ![]() libelle cudeńka robisz tym swoim sprzętem ![]() marcelka1105 witam na wątku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do sprzątania, to pamiętam od dziecka jak mama mnie zaganiała do sprzątania, strasznie tego nie lubiałam, wszyscy pucowali mieszkanko.... dla mnie to teraz trochę przesadne. Mieszkam z tż, na święta owszem, sprzątałam, ale w miare sił a wcale nie uważam że muszę okna umyć akurat na święta, jak mogę to zrobić jak będzie cieplej za miesiąc i wtedy kiedy mam czas. Wprawdzie umyłam w tym roku ale za to nie zmieniłam zasłon ani firanek bo musiałabym w nocy chyba nie spać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Witam! Ja dziś zrobiłam strajk generalny i dopiero co wstałam ![]() Tak mi się dobrze spało, że nie zamierzałam się zrywać skoro świt tym bardziej jak mogę sobie pospać ![]() Cytat:
Karola powiedziałabym że dłużej z nami jesteś
![]() ![]() Jeśli chodzi o tę drugą część świąt tą spokojniejszą to ja też ją lubię ![]() Najbardziej wkurza mnie to szaleństwo z miotłą w roli głównej ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jaką macie pogodę ? Bo u mnie jakoś tak szaro-buro się zrobiło i nijak nie może się słonko przez te chmury przedrzeć ![]() ![]() Edytowane przez libelle Czas edycji: 2010-04-07 o 09:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
No to ja najbardziej opóźniona
![]() ![]() ale się rozpisałyście ![]() ![]() A u mnie święta minęły zupełnie inaczej niż zwykle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Libelle piękne pisaneczki, ja takiego talentu nie mam więc tylko farbuję cebulą ![]() Witam nową mundurówkę ![]() Karola my chyba jakoś w podobnym czasie dołączyłyśmy do wątku??
![]() ![]() Edytowane przez ~ania_87 Czas edycji: 2010-04-07 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() libelle u mnie od wczoraj przepiękne słońce, i cieplutko, a święta oczywiście w zimnie i chmurach i na weekend zapewne znów wróci paskudna pogoda, bo takie od dawna mamy "szczęście". I powiem Wam, że jestem szczęśliwa, bo koledzy Tż obiecali zrobić nam ten szpaler ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-04-07 o 10:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ania najważniejsze, że dobrze się wybawiliście a panowie w mundurach na pewno mieli nie lada "wzięcie" ![]() ![]() ![]() Cytat:
Chilanes u mnie na odwrót, bo do niedzieli mieliśmy ładniutką pogodę, popsuła się dopiero w lany poniedziałek i co gorsza cały czas się utrzymuje
![]() Super, że będziesz miała szpaler ![]() ![]() Też chciałabym taki mieć... może kiedyś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |||
Raczkowanie
|
ale napisałyście!!!
![]() ![]() Cytat:
no dokładnie, tyle przygotowań i święta mijają tak szybko że nawet nie poczuję, poza tym jakoś nie lubie spotkań z rodziną bo wiecznie u mnie są kłótnie gdzie mamy iść... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez pidzi Czas edycji: 2010-04-07 o 18:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.