Rocznik `92 ! Najlepszy! <33 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-06, 14:47   #3781
Kredzia_
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33

ja pieeeer.dooole zostaly mi 3 je..bane dni szkoly
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 15:11   #3782
niby nic
Zakorzenienie

A potem nie wracasz już do szkoły?
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 15:14   #3783
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
A potem nie wracasz już do szkoły?
a potem ten burżuj wylatuje/wyjeżdża na Maltę :p

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 15:34   #3784
Kredzia_
Zakorzenienie

burżuj ?

a potem wracam do szkoly w czerwcuuu ;p

Stwierdzilam, ze w moim przypadku odchudzanie jest bez sensu Mowilam, ze pierwsza oodpadne Ja w lodocwne nie mam zadnego dietetycznego zarla Wszystko ze swiat.

I uwaga moje odchudzanie bedzie polegalo na:
-ograniczeniu slodyczu
-ograniczeniu zarcia z patelni ogolnie tego co mega tluste
-i przede wszystkim mnie jesc ide do babki po schabowego z pieczarkami

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

moje odchudzanie trwa nromalnie 3h
Stary 2010-04-06, 15:40   #3785
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
oo kredzia zaje.isty jest xD taka laska z mojej okolicy ma gwiazdki na biuście, masakra to wygląda, a inna ma kod kreskowy na karku
kod kreskowy fajny ;p ale ja bym w zyciu nie zrobiła tatuażu, bo za bardzo mi się gust zmienia ;d
Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Wróciłam... Ubrałam sie bardzo ładnie (no... moge Wam focie zarzucic...), wszystko elegancko, z tż sobie pogadałam Mov, nie uleglam jego oczkom, staralam sie w nie nie patrzec, chociaz calował mnie po ramionach... Ide jutro na ten film, ach, sie odstawie ładnie...
Ogolnie było spoko, chyba pierwszy raz w życiu sie zalałam, bo starzy byli u babci ze staruchami, a mlodzi u ciotki po sasiedzku, wypiłam drinka (albo dwa) z poł szklanki wódki i toche soku... Musialam isc z tz na spacer sie potykalam, bełkotałam, ale juz wytrzezwialam, a pijana bylam bo nigdy nie mialam takiego stanu TŻ sie jeszcze bardziej narabał, bo nie był w stanie "jaskółki" zrobić a ja tak... I wogole zrobili mi trzeciego drinka, ale podziekowałam, to tż na do widzenia to wypił... Pozniej ta ciocia przyszła, wziela mnie pod reke i mi dom pokazywała Wogole to ona z moja mama pracowały, ale sie nie kojarzą wogóle... bo chyba w innych budynkach były!!! LOL Wrocilismy jeszcze na godzinke do tż, zjedlismy cos, pomizialismy sie i ojciec przyjechał... O kurna, wlasnie sobie uswiadomilam, ze zapomnialam zabrac tortu ktory mama tż mi naszykowała
o ja też bym chciała tak ekonomicznie ;d
Cytat:
Napisane przez lily92920
Ja uwazam, ze mam male, ale tż mowi, ze sa ogromne i je uwielbia (nosze D75)...

Ide spac, bo musze wstac wczesniej i w szafie popsrzatac, bo matka sie na mnie dzisiaj wydarła , ze pieprznik mam...

PAPAPA
to faktycznie małe

ja mam C i je uwielbiam ;d są w sam raz;p
Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
ale sue na*******ilam z przyjacielem, maskra ajaks..
hahahaha.
kupilismy sobie wino i rmlanmie mam wixe w chujjjj hahahaha.
uwielbiam takiewypadyyyyyyy.

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

cycki to ja mam C/D i normalnie mam doscy .
jak bed miala pienidaze a;bp meza boagego to sobie pomniejsze ;D.
na rtakie B, w zupelnosci mi starsczy
czuje ze ten bogaty mąż Ci na to nie pozwoli haha;d
Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
Co do bioder. Ja mam np krzywe Podobno mam jedna noge krotsza od drugiej Ogolnie to sie nie rzuca w oczy ani nic ale jak jestem gola tzn w bikini i jakby sie przyjzec to widac

Zaraz Ci cosik wysle
ja kiedys miałam jedną krótszą, ale ja tak minimalnie ;d dostałam jakieś cwiczenia, na zajecia korekcyjne chodziłam;p i chyba mi przeszło;p no ale nie wiem;p

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
haha no bo EMdz bez kitu;d jak jakis nierowny chodnik czy cos to nie trudno o jakies skrecenie czy cos;p
ja tam potrafie na prostej drodze
Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Ej myślicie, ze można w deszczowa i pochmurna pogode ubrać żółtą bluzke, taka mocno żółta... Czy raczej zalozyc cos ciemnego, bo wydaje mi sie, ze bede sie tak w oczy rzucac ...
niee w taką pogode to nie

świruje;d co ma pogoda do tego jak sie ubierzesz? bo nie czaje

Yes- ja sie nie nabrałam ;p ale tez bym tak chciała kogoś przetrzymać ale chyba bym rady nie dała a jak juz bym dała rade to tak by to we mnie się kumulowało, ze w pewnym momencie bym wybuchła i nie wiem chyba bym go zgwałciła hyahahaha

byłam na zakupach i ni ch. nic nie kupiłam ;// a takie fajne widziałam w deichmannie trampki w panterke. i oczywiscie wszystkie rozmiary były- ale mojego nie ;/ to jeszcze poszłam do babki zeby zobaczyła czy w innym sklepie w moim miescie bedą- to też akurat nie było ;/ ggrrr ;/ w ogole no nic nie kupiłam- znowu przepije tą kase ()

jaką wczoraj miejscówe odkrylismy to meksyk taki bar;d w ogóle dowiedzielismy sie ze tam imprezy są ze mozesz wbić przynieść własna muzyke i ci to puszczają ;d a taki klimat jest bo to takie male jest, wszyscy mili;d idziemy tamw piatek i bierzemy discopolo haha

w ogóle jak byłam na tych zakupach to zostawiłam torebke w ccc wychodze chce szluga wyciagnąć a tu torebki nie mam ;d dobrze ze nikt nie zarąbał bo bym popłyneła na 200 zł + torebka i zawartość

z tej desperacji, ze nic nie kupiłam musze sie wybrać do kol bo dałam jej ostatnio kase zeby mi kupiła tą torbe eko z adidasa. i do mnie dzwoniła trzy dni pod rząd czy jestem na chacie to by mi podrzuciła i tylko codziennie słyszała odpowiedz "yy nie" a kiedy bedziesz "yyy o 23/ jutro"

w ogóle tak sie wczoraj narąbalismyy ;d taki kac mnie dzisaij męczyyy

lubicie chade i piha?

w ogóle powiem wam, że od trzech dni chodze na bombie ponad 100 wydałam i stwierdzam, ze od dzisiaj nie pije wiecej niz 3 piwa! (no jak to sie kurde nie da, bo jak się korek odkreci... już nawet skminiłam ze bede jarać zamiast alko, przynajmniej kaca nie bede mieć ale to beznadziejny pomysł bo sie w to wpi.er.dole;dd)

Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI
Czas edycji: 2010-04-06 o 15:45
K0G0 T0 0BCH0DZI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 15:52   #3786
Kredzia_
Zakorzenienie

Jaaa lubie pihaaa ;pp serio

Ej a ile tak dziennie piw pijecie albo w tyg? Nie obawiacie sie, ze wam brzuszek urosnie?
Stary 2010-04-06, 16:09   #3787
tellme
Zadomowienie

ja juz mam !!!

w liceum dopiero polubilam piwo w 1 klasie tak to nigdy jakos nie pilam moze 1 na miesiac albo rzadziej bo mi po prostu nie smakowalo, a teraz to tak w tygodniu z 5 conajmniej pewnie wyjdzie, a nic nie cwiczylam przez liceum zaniedbalam sie pod tym wzgledem i jestem juz gruba zaczelam jezdzic na rowerku ale tak samo jak Ty Kredzia mam z tym jedzeniem ze w domu nie mam nic dietetycznego albo 'zdrowego' zeby zaczac normalnie jesc

ogolnie moje odzywianie wyglada tak ze sniadania nie jem bo nie mam czasu przez caly dzien nic nie jem bo po co, wroce do domu to albo sie napcham byle czym albo tez nic nie zjem bomi sie robic nie chce i tak sie super odzywiam :/
tellme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 16:18   #3788
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
czuje ze ten bogaty mąż Ci na to nie pozwoli haha
pozwoli . innego wyjścia nie będzie miał

Cytat:
w ogóle powiem wam, że od trzech dni chodze na bombie ponad 100 wydałam i stwierdzam, ze od dzisiaj nie pije wiecej niz 3 piwa! (no jak to sie kurde nie da, bo jak się korek odkreci... już nawet skminiłam ze bede jarać zamiast alko, przynajmniej kaca nie bede mieć ale to beznadziejny pomysł bo sie w to wpi.er.dole;dd)
pij AMARENE . brzuszek po niej nie rośnie, kaca nie ma . idealny napój .

Cytat:
Ej a ile tak dziennie piw pijecie albo w tyg? Nie obawiacie sie, ze wam brzuszek urosnie?
nie pijam piwa . no może tygodniowo max 2, czasem w ogóle . nie chce właśnie mieć bebzolka . wole jakieś driniacze, wódeczkę czy też winko
Stary 2010-04-06, 16:22   #3789
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:

ja ich lubie ;p ale w sumie zauważyłam ze głównym tematem jest przeszłość/ to jak jest źle itd. chciałabym zobaczyć ich w innej odsłonie

to zalezy ;p
bo raz wypije jedno, raz 3 a raz 6-8 ;d(znaczy nie codziennie haha ;d w weekendy) ale teraz jak wypije 5 bro to juz mam ładną faze ;d wczoraj np. 6 wypiłam i odlot, troche przegiełam ;d
w sumie teraz troche sie boje ze mi mięsień piwny wyrosnie;p bez kitu ;d
wolałabym wódkę pić, ale mam za słaby żołądek, w ogóle musze przystopować z alko, bo jestem odwodniona i w ogóle zero witamin w organizmie, cały czas mnie skurcze łapią itd
Stary 2010-04-06, 16:23   #3790
lily92920
Zakorzenienie

Ejo, u tż jestem, jest spoko, przyjaciolka tez jest, ale ten jej OW poszedl nagle na trening. Ale wioska, tak bez slowa, cos do tz zagadal i poszedl... Ogladamy filmy i obrzeramy sie slodkosciami...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 16:26   #3791
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
burżuj ?

a potem wracam do szkoly w czerwcuuu ;p

Stwierdzilam, ze w moim przypadku odchudzanie jest bez sensu Mowilam, ze pierwsza oodpadne Ja w lodocwne nie mam zadnego dietetycznego zarla Wszystko ze swiat.

I uwaga moje odchudzanie bedzie polegalo na:
-ograniczeniu slodyczu
-ograniczeniu zarcia z patelni ogolnie tego co mega tluste
-i przede wszystkim mnie jesc ide do babki po schabowego z pieczarkami

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

moje odchudzanie trwa nromalnie 3h
A idz się schowaj Leszcz jesteś i tyle, a jak Ci dupsko urośnie jeszcze bardziej to dopiero będziesz płakać

Cytat:

Ja mało pije a brzuch i tak mam ale nie od alko

Cytat:
Napisane przez tellme Pokaż wiadomość
ja juz mam !!!

w liceum dopiero polubilam piwo w 1 klasie tak to nigdy jakos nie pilam moze 1 na miesiac albo rzadziej bo mi po prostu nie smakowalo, a teraz to tak w tygodniu z 5 conajmniej pewnie wyjdzie, a nic nie cwiczylam przez liceum zaniedbalam sie pod tym wzgledem i jestem juz gruba zaczelam jezdzic na rowerku ale tak samo jak Ty Kredzia mam z tym jedzeniem ze w domu nie mam nic dietetycznego albo 'zdrowego' zeby zaczac normalnie jesc

ogolnie moje odzywianie wyglada tak ze sniadania nie jem bo nie mam czasu przez caly dzien nic nie jem bo po co, wroce do domu to albo sie napcham byle czym albo tez nic nie zjem bomi sie robic nie chce i tak sie super odzywiam :/
To do sklepu i kupić coś normalnego Warzywa, ser biały, serek wiejski light, chudą wędline, rybe, ciemne pieczywo
Ja na szczęście już nie mam nic ze świat

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Colds ale od wódki tez można przytyć bo jest kaloryczna kieliszek to chyba ok. 135kcal czy coś taiego :p
A od piwa ponoć sie nie tyje bardzo jak sie nie łączy go z tłuszczami typu orzeszki, czipsy itd
Stary 2010-04-06, 16:26   #3792
EMdz
Zakorzenienie

ja lubię piwooooo
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 16:29   #3793
Nanusiaaa
Zakorzenienie

wątek o zbiorowym odchudzaniu nam się zrobił
ja tez od dziś nie jem słodyczy, bo w sklepach tyle pięknych bluzeczek, a ja w żadną się nie mieszczę , same rozmiary jak na chodzące wieszaki

i tak mi się nie uda, ale spróbuję po raz tysięczny

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 16:39   #3794
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Colds ale od wódki tez można przytyć bo jest kaloryczna kieliszek to chyba ok. 135kcal czy coś taiego :p
A od piwa ponoć sie nie tyje bardzo jak sie nie łączy go z tłuszczami typu orzeszki, czipsy itd
no tak
ale chyba mięsień piwny gorzej zgubić? .
małe piwo ma 400kcal.
Stary 2010-04-06, 16:47   #3795
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
pozwoli . innego wyjścia nie będzie miał

pij AMARENE . brzuszek po niej nie rośnie, kaca nie ma . idealny napój .

nie pijam piwa . no może tygodniowo max 2, czasem w ogóle . nie chce właśnie mieć bebzolka . wole jakieś driniacze, wódeczkę czy też winko
amareno bylo zaje biste! w wakacje tak sie tym urżnełam że kosmos! to byla najlepsza bania mojego zycia po tym

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 16:49   #3796
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
no tak
ale chyba mięsień piwny gorzej zgubić? .
małe piwo ma 400kcal.
Tyje się ogólnie od dodatniego bilansu kalorycznego a nie od konkretnych produktów wiec bez różnicy raczej

Dieta dietą, ale ja z alkoholu na pewno rezygnować nie będe
Stary 2010-04-06, 16:59   #3797
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tellme Pokaż wiadomość
ja juz mam !!!

No ja mam tak samo. normalnie na obiad jadam zupy. w week mam tylko kotleta jakiegos, ziemniaki i surowke. w tyg przed szkola nic nie jadam. w szkole jem tylko 2 bulki. po szkole zupa. na kolacje przewaznie kanapki badz ryz z warzywami.

Cytat:
ja ich lubie ;p ale w sumie zauważyłam ze głównym tematem jest przeszłość/ to jak jest źle itd. chciałabym zobaczyć ich w innej odsłonie

to zalezy ;p
bo raz wypije jedno, raz 3 a raz 6-8 ;d(znaczy nie codziennie haha ;d w weekendy) ale teraz jak wypije 5 bro to juz mam ładną faze ;d wczoraj np. 6 wypiłam i odlot, troche przegiełam ;d
w sumie teraz troche sie boje ze mi mięsień piwny wyrosnie;p bez kitu ;d
wolałabym wódkę pić, ale mam za słaby żołądek, w ogóle musze przystopować z alko, bo jestem odwodniona i w ogóle zero witamin w organizmie, cały czas mnie skurcze łapią itd
jaa pije ze 4 piwa na 2 tyg ;] tez za bardzo nie lubie ale jak pije to tylko tatre albo krolewskie. Aleee ostatnio polubilam izzy ;pp zajeeeeeb.iiiste sa te driny ... W niebieskim najbardziej wodke czuc, chociaz wzystkie kolorki sa dobre

Cytat:
A idz się schowaj Leszcz jesteś i tyle, a jak Ci dupsko urośnie jeszcze bardziej to dopiero będziesz płakać

Ja mało pije a brzuch i tak mam ale nie od alko

To do sklepu i kupić coś normalnego Warzywa, ser biały, serek wiejski light, chudą wędline, rybe, ciemne pieczywo
Ja na szczęście już nie mam nic ze świat

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

a dóóópa ;pp wroce z malty to taka laska ze mnie bedzie boo bede miala tam silownie za daaarmo mysle, ze czas znajde no i basen, bicze wodne i te sprawy
Stary 2010-04-06, 17:02   #3798
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
haha;d
Yes boooskooo;d;d no znajomymi sie nie przejmuj, to Twoje zycie, Ty masz byc szczesliwa a nie oni..:P jak czujesz, ze dobrze robisz, to tak rob i sie nie patrz na innych jaaa;d;d Yes ma TŻtaa juuuz;d;d; hahahah;dd jupiii;d;d

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość

Nabrałam sie !

Yes ma tż Yes ma tż! Jest Lovka !

Nooo racja jak nic, Ja kiedyś tez za bardzo przejmowałam się opinią innych. Ale to TY masz byc szczesliwa a nie oni.
Cytat:
ah taak?

Yes masz TZ !!!!!!!

Ej powiedzcie mi. Czy jak macie okres to normalnie na noc zakladacie tampon? Nie zalewa Was?
ja na noc tylko podpaski ;p

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość

http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5736292
tam masz wpis od "bejbis"
i tam kliknij

nie zalewa :p

Jes, ja sie nabrałam oleeeej znajomych, wy jestescie teraz najwazniejsi

wrocilam od okulisty. zakropila mi baba oczy i nie widze nic z bliska dlatego teraz mam głowe metr od monitora, bo blizej rozmazują mi się litery za miesiac kontrola ( jakies tabl mi dała ) i zobaczymy czy będę musiala nosic okulary... O-O
jak mogłyscie sie nabrać, głupie!

j

Cytat:

Ja też się nabrałam W końcu to Yes nie, po niej można sie wszystkiego spodziewać :/
goon sie frajerze

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
ja lubię piwooooo
piwo jest ohydne !

ej no ja wlasnie teraz nie wiem jak mam się zachować jak się spotkamy, czy pocałować go na przywitanie (jak będzie miał różę to to zrobię ), czy wziąć go za rękę (NIE, on powinien mnie wziąć, tak jak wczoraj ) czy mam z nim zacząć rozmawiać o wczoraj i w ogoleeeeee help mi !

byłam na zakupach, jestem MEGA zadowolona
Stary 2010-04-06, 17:07   #3799
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Tyje się ogólnie od dodatniego bilansu kalorycznego a nie od konkretnych produktów wiec bez różnicy raczej

Dieta dietą, ale ja z alkoholu na pewno rezygnować nie będe
dieta alkoholowa ?
Stary 2010-04-06, 17:07   #3800
EMdz
Zakorzenienie

Yesko nie hamuj się tak, pocałuj go jak masz ochotę ;d ja bym go na przywitanie cmok w usta, a za reke bym nie lapala

piwo=lech jest wspaniałyyyyy
Stary 2010-04-06, 17:08   #3801
Kredzia_
Zakorzenienie

Jeees chwal sie co kupilas:PP
Stary 2010-04-06, 17:20   #3802
linka2007
Rozeznanie

yes ma tż, yes ma tż, yes ma tż
ajm hepi łid ju
Stary 2010-04-06, 17:25   #3803
oluskaaa922
Zakorzenienie

lech to chyba moje pierwsze całe piwo chociaz w sumie to sama nie wiem juz:P
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 17:44   #3804
Asiek121
Zakorzenienie

a ja ciągne diete nic nie jadałam ale juz wypiłam 2 litry wody musze sie oczyscic w 1 dzien.
Nie wypowiem sie nt. alkoholu bo nie pije

wiidziałam te trampki w panterke !chyba sobie kupie!.
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 17:57   #3805
solange421
Zakorzenienie

GG do solange421 Wyślij wiadomość przez MSN do solange421 Send a message via Skype™ to solange421

a ja musze od jutra zacząć odchudzanie, bo przytyłam strasznie eh..
solange421 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 18:05   #3806
Kredzia_
Zakorzenienie

dópki ile teraz wazycie?
Stary 2010-04-06, 18:08   #3807
noir_angele
Wtajemniczenie

a ja czekam właśnie aż upiecze się pizza mniam mniam

byłam na spacerku i zrobiłam sobie takie za***iste fotto z fajką normalnie mi się podoba

w ogóle czajcie bazę przed świętami szukałam bazi w lesie, a one dopiero teraz zaczynają rozkwitać

powodzenia w dietach

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
dópki ile teraz wazycie?
63 a było w zeszłym roku 69

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 18:09   #3808
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
byłam na spacerku i zrobiłam sobie takie za***iste fotto z fajką normalnie mi się podoba
poka ;d
Stary 2010-04-06, 18:12   #3809
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
poka ;d
galeria

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 18:15   #3810
Kredzia_
Zakorzenienie

Noir jak to zrobilas :O??

Zdjecie fajne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości