|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
ja pieeeer.dooole
zostaly mi 3 je..bane dni szkoly
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
A potem nie wracasz już do szkoły?
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
a potem ten burżuj wylatuje/wyjeżdża na Maltę :p
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
burżuj ?
a potem wracam do szkoly w czerwcuuu ;p Stwierdzilam, ze w moim przypadku odchudzanie jest bez sensu Mowilam, ze pierwsza oodpadne Ja w lodocwne nie mam zadnego dietetycznego zarla Wszystko ze swiat. I uwaga moje odchudzanie bedzie polegalo na: -ograniczeniu slodyczu -ograniczeniu zarcia z patelni ogolnie tego co mega tluste -i przede wszystkim mnie jesc ide do babki po schabowego z pieczarkami ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- moje odchudzanie trwa nromalnie 3h
|
|
|
|
#3785 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja mam C i je uwielbiam ;d są w sam raz;p Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() świruje;d co ma pogoda do tego jak sie ubierzesz? bo nie czaje Yes- ja sie nie nabrałam ;p ale tez bym tak chciała kogoś przetrzymać ale chyba bym rady nie dała a jak juz bym dała rade to tak by to we mnie się kumulowało, ze w pewnym momencie bym wybuchła i nie wiem chyba bym go zgwałciła hyahahaha byłam na zakupach i ni ch. nic nie kupiłam ;// a takie fajne widziałam w deichmannie trampki w panterke. i oczywiscie wszystkie rozmiary były- ale mojego nie ;/ to jeszcze poszłam do babki zeby zobaczyła czy w innym sklepie w moim miescie bedą- to też akurat nie było ;/ ggrrr ;/ w ogole no nic nie kupiłam- znowu przepije tą kase )jaką wczoraj miejscówe odkrylismy to meksyk taki bar;d w ogóle dowiedzielismy sie ze tam imprezy są ze mozesz wbić przynieść własna muzyke i ci to puszczają ;d a taki klimat jest bo to takie male jest, wszyscy mili;d idziemy tamw piatek i bierzemy discopolo haha ![]() w ogóle jak byłam na tych zakupach to zostawiłam torebke w ccc ![]() z tej desperacji, ze nic nie kupiłam musze sie wybrać do kol bo dałam jej ostatnio kase zeby mi kupiła tą torbe eko z adidasa. i do mnie dzwoniła trzy dni pod rząd czy jestem na chacie to by mi podrzuciła i tylko codziennie słyszała odpowiedz "yy nie" a kiedy bedziesz "yyy o 23/ jutro" w ogóle tak sie wczoraj narąbalismyy ;d taki kac mnie dzisaij męczyyy lubicie chade i piha? w ogóle powiem wam, że od trzech dni chodze na bombie
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-04-06 o 15:45 |
|||||||
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaa lubie pihaaa ;pp serio
![]() Ej a ile tak dziennie piw pijecie albo w tyg? Nie obawiacie sie, ze wam brzuszek urosnie ?
|
|
|
|
#3787 |
|
Zadomowienie
|
ja juz mam
w liceum dopiero polubilam piwo w 1 klasie tak to nigdy jakos nie pilam moze 1 na miesiac albo rzadziej bo mi po prostu nie smakowalo, a teraz to tak w tygodniu z 5 conajmniej pewnie wyjdzie, a nic nie cwiczylam przez liceum zaniedbalam sie pod tym wzgledem i jestem juz gruba zaczelam jezdzic na rowerku ale tak samo jak Ty Kredzia mam z tym jedzeniem ze w domu nie mam nic dietetycznego albo 'zdrowego' zeby zaczac normalnie jescogolnie moje odzywianie wyglada tak ze sniadania nie jem bo nie mam czasu przez caly dzien nic nie jem bo po co, wroce do domu to albo sie napcham byle czym albo tez nic nie zjem bomi sie robic nie chce i tak sie super odzywiam :/ |
|
|
|
#3788 | ||
|
Zakorzenienie
|
pozwoli
. innego wyjścia nie będzie miał ![]() Cytat:
. brzuszek po niej nie rośnie, kaca nie ma . idealny napój . Cytat:
. no może tygodniowo max 2, czasem w ogóle . nie chce właśnie mieć bebzolka . wole jakieś driniacze, wódeczkę czy też winko
|
||
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to zalezy ;p bo raz wypije jedno, raz 3 a raz 6-8 ;d(znaczy nie codziennie haha ;d w weekendy) ale teraz jak wypije 5 bro to juz mam ładną faze ;d wczoraj np. 6 wypiłam i odlot, troche przegiełam ;d w sumie teraz troche sie boje ze mi mięsień piwny wyrosnie;p bez kitu ;d wolałabym wódkę pić, ale mam za słaby żołądek, w ogóle musze przystopować z alko, bo jestem odwodniona i w ogóle zero witamin w organizmie, cały czas mnie skurcze łapią itd
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Ejo, u tż jestem, jest spoko, przyjaciolka tez jest, ale ten jej OW poszedl nagle na trening. Ale wioska, tak bez slowa, cos do tz zagadal i poszedl... Ogladamy filmy i obrzeramy sie slodkosciami...
|
|
|
|
#3791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leszcz jesteś i tyle, a jak Ci dupsko urośnie jeszcze bardziej to dopiero będziesz płakać![]() Cytat:
ale nie od alko ![]() Cytat:
Warzywa, ser biały, serek wiejski light, chudą wędline, rybe, ciemne pieczywo Ja na szczęście już nie mam nic ze świat ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Colds ale od wódki tez można przytyć bo jest kaloryczna kieliszek to chyba ok. 135kcal czy coś taiego :p A od piwa ponoć sie nie tyje bardzo jak sie nie łączy go z tłuszczami typu orzeszki, czipsy itd
|
|||
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubię piwooooo
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
wątek o zbiorowym odchudzaniu nam się zrobił
ja tez od dziś nie jem słodyczy, bo w sklepach tyle pięknych bluzeczek, a ja w żadną się nie mieszczę , same rozmiary jak na chodzące wieszaki i tak mi się nie uda, ale spróbuję po raz tysięczny
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba mięsień piwny gorzej zgubić? .małe piwo ma 400kcal.
|
|
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
boo bede miala tam silownie za daaarmo mysle, ze czas znajde no i basen, bicze wodne i te sprawy
|
|||
|
|
|
#3798 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
j Cytat:
![]() piwo jest ohydne !ej no ja wlasnie teraz nie wiem jak mam się zachować jak się spotkamy, czy pocałować go na przywitanie (jak będzie miał różę to to zrobię ), czy wziąć go za rękę (NIE, on powinien mnie wziąć, tak jak wczoraj ) czy mam z nim zacząć rozmawiać o wczoraj i w ogoleeeeee help mi ! ![]() byłam na zakupach, jestem MEGA zadowolona
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Yesko nie hamuj się tak, pocałuj go jak masz ochotę ;d ja bym go na przywitanie cmok w usta, a za reke bym nie lapala
![]() piwo=lech jest wspaniałyyyyy
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Jeees chwal sie co kupilas:PP
|
|
|
|
#3802 |
|
Rozeznanie
|
yes ma tż, yes ma tż, yes ma tż
![]() ajm hepi łid ju
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
lech to chyba moje pierwsze całe piwo
chociaz w sumie to sama nie wiem juz:P
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ciągne diete
nic nie jadałam ale juz wypiłam 2 litry wody musze sie oczyscic w 1 dzien. Nie wypowiem sie nt. alkoholu bo nie pije wiidziałam te trampki w panterke !chyba sobie kupie!. |
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
a ja musze od jutra zacząć odchudzanie, bo przytyłam strasznie eh..
|
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
dópki ile teraz wazycie?
|
|
|
|
#3807 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja czekam właśnie aż upiecze się pizza
mniam mniam ![]() byłam na spacerku i zrobiłam sobie takie za***iste fotto z fajką ![]() normalnie mi się podoba ![]() ![]() w ogóle czajcie bazę przed świętami szukałam bazi w lesie, a one dopiero teraz zaczynają rozkwitać powodzenia w dietach ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- 63
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Noir jak to zrobilas :O??
Zdjecie fajne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

zostaly mi 3 je..bane dni szkoly

Mov, nie uleglam jego oczkom, staralam sie w nie nie patrzec, chociaz calował mnie po ramionach... Ide jutro na ten film, ach, sie odstawie ładnie...
TŻ sie jeszcze bardziej narabał, bo nie był w stanie "jaskółki" zrobić a ja tak... I wogole zrobili mi trzeciego drinka, ale podziekowałam, to tż na do widzenia to wypił... Pozniej ta ciocia przyszła, wziela mnie pod reke i mi dom pokazywała 
ale chyba bym rady nie dała

) i zobaczymy czy będę musiala nosic okulary... O-O