|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Ta znajoma ktora urodzila teraz 1 kwietnia to o malo nie stracili tej malej! Trafila do szpitala w poniedzialek 8 dni po terminie i te durnie zamiast od razu jej wywolywac porod albo zrobic cesarke to czekali do czwartku!! W czwartek na szybko robili jej cesarke i co sie okazalo ze wody byly juz zielone a dziecko w ostatniej chwili wyciagneli! Na szczescie mala jest calkowicie zdrowa i wczoraj wyszli ze szpitala
Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-04-06 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- buziak - dobrze, że nic im się nie stało...ale to, że czekali to akurat nie jest też jakieś dziwne.Bo generalnie do 14 dni po terminie można czekać... ![]() ![]() mati - ale Ty miałaś zaraz po świętach chyba test robić ?? zanka - to gdzieś się tak doprawiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zakorzenienie
|
Alina nie wiem, jakoś w święta mi przewiało gardło, a wczoraj się doprawiłam bo było mokro i zimno
ale próbuję się leczyć mnie od wczoraj brzuch delikatnie pobolewa jak na @ no i tak czekam jak na szpilkach
#1625 |
Zakorzenienie
|
Kaja po dwóch dniach z dziadkami nie może załapać, że noszenie się skończyło i odstawia "próbę sił"
ale ja się nie dam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- przeciez weekend jest po swietach, a "zaraz" to pojecie wzgledne. u mojego meza to na przyklad jakas blizej nieokreslona przyszlosc ![]()
![]() |
#1627 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Raczkowanie
|
Ale ze mnie gapa.
OLCIA 100lat ![]() A tak na marginesie to wiecie że przy przeprowadzce zbiło się wszystko co dostaliśmy od męża mamy, wszystkie kieliszki do wódki szampana wina i nawet jeden kieliszek które do wódki dodają jak się kupuje. Spadła witryna, zdążyłam złapać kryształowy wazon po babci a reszta wypadła na podłogę i ........... Wiecie co mnie tylko dziwi, że w witrynie były jeszcze szklanki do whisky od mojej siostry, i takie do drinków od moich rodziców i to się w ogóle nie zbiło ![]()
#1629 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Zakorzenienie
|
kupiłam Kubie spodenki bo okazało się, że te co dostał są za małe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dalas rade z dieta przez swieta? Ja sie na stosowanie diety nie nadaje ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1632 |
Raczkowanie
|
Alinka super spodenki
![]()
#1633 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Szkoda że te święta już się skończyły... były cudowne! alkamor to jest reakcja każego normlanego faceta, wiem że wkurzająca ale nie znam faceta który za taką dupencją by sięnie obrócił. mati a Ty nadal testu nie zrobiłaś??? Ojjjjjjjj strach ma wielkie oczy ![]() zanka dużo zdrówka! buziak gratuluję bo to ciąża murowana ![]() anya polecam się na przyszłość ![]() Gratuluję kolejnych ząbków, kroczków dla chrowitek dużo zdrówka! Uciekam zrobić obiadek, w czwartek mamy roczek więc roboty hoho i jeszcze trochę ![]() Co do wózków to ja przy wyborze drugiego sugerowałam się jego wagą, kołami i mozliwością obrotu siedziska w stronę mamy i odwrtoenie, nie wpadłabym na pomysł sprawdzać barierkę... mamy ABC Rodeo i barierka obszyta jest materiałem. Prawdę mówiąc nie używam jej bo wolemłodego zapiąć pasami ![]() Odnośnie producentów a co powiecie na rączkę czy jak to się nazywa za które mama trzyma irpowadzi wózek? W Quinny miałam taką któa się pociła i farbowała :/ mimo żę była z gąbki... nigdy więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |
Zakorzenienie
|
a moja corka wreszcie chodzi wzdluz sciany czy lozka bo do tej pory po podlodze nie chciala chodzic tylko po lozeczku.
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1635 |
Rozeznanie
|
100 lat dla Oleńki, dużo zdrówka !!! ![]() Dzień dobry! U nas dziś piękna pogoda, byliśmy już na spacerku a teraz Filip śpi. Co do wózka to ja mam taki ale on nie spełnia żadnych warunków które wypisała mati. Muszę jednak stwierdzić że wózek jest świetny jedyny mankament to wielkość jest dosć duży po złożeniu i ledwo mieści sie w samochodzie i to jak dal mnie jedyna wada. Co do waszej dyskusji na temat rączki w wózku ja mam opinie pośrednią, ponieważ wybierając wózek moje dziecko miał jakieś 6 miesięcy i wtedy jeszcze nie gryzło wszystkiego a poza tym dziecko jest nieprzewidywalne. No a co do tego że producent powinien to uwzględnić w produkcji to chyba tez nie bardzo, bo myślę ze jest niewielki procent dzieci które się bierze za gryzienie takich rzeczy a poza tym na rynku muszą być rożne modele wózków abyśmy miały w czym wybierać i na co narzekać.
Filip 10 kwiecień 2009r godz. 4:44 ![]() "Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie." Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
ciekawe co tam u Buziaka
![]()
#1637 |
Zakorzenienie
|
No też o niej myślę i od kompa nie odchodzę
Anya co to za nowa wyspa ![]()
If you're out on the road Feeling lonely and so cold All you have to do is call my name And I'll be there on the next train Edytowane przez jo@n@ Czas edycji: 2010-04-06 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
na razie ją obczajam. Szuka się skrabów, tyle ze mi energii braklo i czekam az sie zregeneruję
![]()
#1639 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jaka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wysłałam zaproszenia do wszystkich wyspowych dziewcząt ![]()
![]() |
#1641 |
Zakorzenienie
|
czekam na @
![]()
#1642 |
Zakorzenienie
|
hej Zanka, widze ze grasz dodaj mnie do sąsiadów plizzzz
![]() ![]()
#1643 |
Zakorzenienie
|
Juz wrocilam....
![]() Dowiedzialam sie tylko tyle ze jest to 6 t.c. ![]() I teraz mam problem....co zrobic z moja praca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 | |||
Zadomowienie
|
Witam po swietach!
Widze, ze wam minely w miare spokojnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mati ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() takie są najgorsze ![]()
![]() |
#1647 |
Zakorzenienie
|
Ty się Kochana nie śmiej
apatyt mam jakiś duży, choć chora jestem, do tego jak jem coś to za chwilę mnie mdli i jestem rozkojarzona, jak dłużej poleżę to jak wstanę mam zawroty głowy... brzuch mnie już nie boli i w ogóle dziwnie się czuję, doły łapię może to świńska grypa... ![]()
#1648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Zadomowienie
|
buziak GRATULACJE!!!
zanka czasami od choroby @ się spoźnia ![]() ![]() spice skąd ja znam te nieplanowane wydatki... współczuję anya ja podziękuję za zaproszenie, jedna wyspa mi wystarczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.