|
|
#4831 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Dostała w końcu paczkę
Moje wrażenia:Woda perfumowana Daimond - bardzo kwiatowa, z podanych w opisie nut zapchowych zdecydowanie najbardziej wyczuwalny jest hiacynt. Nie przedapadm za zapachami typowo kwiatowymi ale ten nie jest jakiś strasznie nachalny i nawet mi odpowiada Ktoś pisał, że jest podobny do Dreamlife - ja jego zapachu wogóle tam nie wyczułam, bardziej przypomina mi (z tego co pamiętam... a dawno wąchałam te perfumy) Lirycal albo Celebre Ice.Biżuteria Davena - kolczyki są piękne, bardzo mi się podobają co do naszyjnika to już nie jestem tak zachwycona. Czy u was ten duży kamyk, też ma takie malutkie rysy? Lekki podkład "Idealny kolor" Nude - Lekki jest kolor, konsystencja już raczej do lekkich nie należy :/ nałożyłam go przed chwilką na twarz i mam wrażenie, że zaraz zacznę się cała świecić (skóra mieszana). Zamówiłam kolor Nude, z myślą o tym, że jak już troszkę się opalę to ten odcień będzie dla mnie ok, jednak jest on jaśniejszy od tradycyjnego Ivory...
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
* różowe: Ivory, Shell, Medium Beige * żółte: Nude? Który można porównać odcieniem do Almond z rozświetlająco-antystresowego? |
|
|
|
|
#4833 |
|
Raczkowanie
|
Mnie również nowy podkład nie podpasował
, wydaje mi się jaśniejszy niż w innych podkładach (np. w rozświetlająco-antystresowym). Niby powinien być lekki, ale przez tą konsystencję nie nakłada się równomiernie. Błyszczy się, ogólnie twarz wygląda nieestetycznie, podobnie wyglądałam w rozświetlająco-antystresowym . Ogólnie na razie żaden podkład z Avonu mi nie podpasował (oprócz Ivory z Color Trend, który mieszam z innym, za ciemnym podkładem i jest ok). Chyba teraz wezmę sobie ten w musie z netto, raczej Ivory, zobaczymy, może ten będzie lepszy do mojej chyba mieszanej cery .
|
|
#4834 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy któraś z Was ma może podkład w kompakcie "Idealna gładkość" SPF 15? Jeśli tak, to może najjaśniejszy odcień?
Bo się nie mogę połapać, który jest najjaśniejszy :/ I jeśli by któraś z was miała, to mogłaby wrzucić zdjęcie odcienia jaki posiada na katalogowy? Będę bardzo wdzięczna! |
|
|
|
#4835 |
|
Raczkowanie
|
RoOxAnKaA, widzę, że też z łódzkiego
, można wiedzieć, jaki okręg ?
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4838 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4842 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4843 |
|
Wtajemniczenie
|
Odnośnie podkładu w musie, który teraz jest dostępny tylko w ofertach netto, to dzięki wam przypomniałam sobie, że go mam w ogóle :P Nawet 2 słoiczki
Kupiłam jak jeszcze był w katalogu, w tamte wakacje. Mam 2 odcienie, Ivory i Nude. Dzisiaj pomalowałam się Nude i... byłam zachwycona! Matowa buzia do tej pory (malowałam się rano) z innych podkładów kolor Nude na mojej buzi wyglądał pomarańczowo, tutaj idealnie się wtopił i go nie widać, niedoskonałości przykryte. Nie wiem jak to się stało, ale w wakacje nie byłam z niego zadowolona, może dlatego, że jak były upały, to nie dawał rady tak dobrze jak teraz. Ale na pewno go zamówię z tej oferty netto
|
|
|
|
#4844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nude jest z żółtych. Cytat:
![]() A masz możliwość pomaziania na ręce obu odcieni i wstawienia zdjęcia na katalogowy? Zastanawiałam się na Ivory, ale nie wiem czy nie będzie za rózowy dla mnie. |
||
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4846 |
|
Przyczajenie
|
W drugim terminie katalogu 5 mam już zafakturowany pędzelek do cieni z gąbką, który w pierwszym terminie był w brakach
|
|
|
|
#4847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Postaram się to zrobić niedługo Jak tylko dokończę pracę z fizyki |
|
|
|
|
#4848 |
|
Raczkowanie
|
jak tam dziewczyny ? co was zachwyciło w 6 i macie na liście zakupów?
![]() moja wstępna lista wygląda tak : - mus z netto ( bo chwalicie ) tylko nie wiem jaki kolor.. - zestaw z HT za 37zł - zestaw do pedikiuru - peeling do stóp wiśniowy - chłodzący spray do stóp wiśniowy - mydełko w płynie Aloha no i kusi mnie zapach tych maaaalin a miałam nie brać nic mam pytanko, można zamówić lub kupić zestaw wszystkich próbek ? przydałby się taki konsultantce
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Widzialysice ta stronke z produktami mineralnymi?
http://www.avonsmoothminerals.com/ |
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Ja je dostałam na 3 termin z poprzedniego katalogu, ale zamówiłam je teraz znów, bo nie pasują do tych boków i mam nadzieję, że nowe będą, a stare odeślę. Ale zobaczymy.
|
|
|
|
#4851 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj przyszedł mi ten zestaw podróżny. Z zewnątrz wygląda ślicznie w środku też fajny schowek na lakiery lusterko tylko te przybory w środku to mega tandetne są, więc swoje się wsadzi na ich miejsce i super będzie.
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zestaw z HT serum Anew 2szt w promocji- na Dzień Matki będą jak znalazł myślę nad żelową maską do włosów AT i biżuterią Amelia podkład w tym zestawie z HT za 37zł w jakim będzie kolorze?? |
|
|
|
|
#4853 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4857 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co pamiętam to Cream
.
|
|
#4858 |
|
Raczkowanie
|
proszę bardzo i już są na katalogowym
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Niczego sobie ten zestaw musze przyznac
Ale faktycznie zawartosc nie jest chyba zbt dobrej jakosci (choc ile mozna ze zdjecia wywnioskowac ) W kazdym razie za 6.90zl wyglada na wart swojej ceny Ja swoj bede miala w czwartek
|
|
|
|
#4860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z takiego fajnego gładkiego materiału i te zapinanie też ładnie się błyszczy tymi plastikowymi kryształkami![]() Swojej ceny 6,90 wart jest ale tej regularnej czyli 51zł to już raczej nie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

Moje wrażenia:

, wydaje mi się jaśniejszy niż w innych podkładach (np. w rozświetlająco-antystresowym). Niby powinien być lekki, ale przez tą konsystencję nie nakłada się równomiernie. Błyszczy się, ogólnie twarz wygląda nieestetycznie, podobnie wyglądałam w rozświetlająco-antystresowym
. Ogólnie na razie żaden podkład z Avonu mi nie podpasował (oprócz Ivory z Color Trend, który mieszam z innym, za ciemnym podkładem i jest ok). Chyba teraz wezmę sobie ten w musie z netto, raczej Ivory, zobaczymy, może ten będzie lepszy do mojej chyba mieszanej cery
.
Bo się nie mogę połapać, który jest najjaśniejszy :/ I jeśli by któraś z was miała, to mogłaby wrzucić zdjęcie odcienia jaki posiada na katalogowy? Będę bardzo wdzięczna!
a Ty? 

) tylko nie wiem jaki kolor..