![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
![]()
witam was dziewczynki
![]() mimo że jestem tu początkująca i może wpisałam się tu dosłownie tylko kilka razy (na tej części pierwszy raz) chciałam powiedzieć że cieszę się bardzo że powstał ten temat ![]() często podkradam sobie jakieś opisy na swoje gg ![]() Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy... Czasami się zastanawiam czy to ten świat jest taki zły czy ja nie potrafię żyć i udzielać tego życia innym... ![]() -Kochasz mnie?? -Kocham... -To czemu mnie zostawiasz i odchodzisz?!?! -Przepraszam, ale muszę... To tak na początek... Pozdrawiam wszystkie laski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
me9so3horny,joyeuse - dziekuje. ; ***
-------------- Dotknęła Go, i pocałowała. Spojrzała w oczy i spróbowała z przekonaniem, powiedzieć : ' Wiem, że kiedyś Cie przy mnie nie będzie' .. Marzne bez Ciebie. Zamarzam powoli, kulę się. wciąż poszukuję siebie, ale tymczasem, znalazłam chyba także kogoś innego. Wysokiego, ciemnowłosego i przystojnego... ' Nie kocham nikogo i obijam się, nie usiłuję ganiać za rozrywkami, ani ukrywać prawdy, życie to jedno wielkie bagno, a każdy przebłysk świadomości jest katorgą. ' jego puste od ćpania oczy patrzą głęboko w moje, i staram się w nich odnaleźć moje łzy, ale nic nie widzę. ' Zakryłam głowę kołdrą i krzyknęłam, że nie idę do szkoły, bo jest mi niedobrze. Prawdą było, że nie poszłam dlatego, bo to jeden z dni kiedy w drodze do szkoły widywałam Go najczęściej. ' ' Ogar, ogar i jeszcze raz ogar. Szkoda że w uczuciach tak nie potrafię; wytrzeć kurze, powycierać, poodkurzać. popryskać odświeżaczem żeby ładnie pachniało, postawić kwiatki, żeby było pięknie i jarać się tym widokiem. ' ' Szłam przed siebie najdłuższą z możliwych dróg, w milczeniu i z uśmiechem na twarzy. Tego mi trzeba było. Słońca i rozmowy. Świeżego powietrza. Ludzi. Życia, po prostu. ' 'Dobrze, że nie wiesz co u mnie słychać. Że nie wiesz jak teraz wygląda moje życie. Nie, nie wyglądam tak jak wtedy, gdy widzieliśmy się po raz ostatni. Nie wyglądam tak strasznie. Nie mam tak przerażonej miny, smutnych oczu, drżących rąk i płaczącego serca... Nie jest tak źle... Bo Ty nie wiesz, że jest o wiele gorzej... ' |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
;-)
ja was też :d ;*
ty tylko stworzyłaś listę, a ja się na niej szukałam! :d dziękuję bejbe za wyróżnienie w tak zacnym gronie :d ;* w takim razie cieszę się, że ci się spodobałam ;* _________________ zachowasz moje sny? skoro się w nich kryjesz, zachowaj je dla siebie! moja ręka z moim nożem kroi serce od samotnego życia prędzej zniknę niż pozwolę ci się ignorować Zaczynasz od prostego wywaru z wszystkich tych śmieci, mówiąc "kochanie, podałem miłość" masz blaski na twarzy i dłoniach, blaski rozczarowania, bólu i przygnębienia; przepraszam, nie chcę zadawać ci więcej ran Zachowam klasę w szpilkach od Prady, mówiąc "Zasługuję na kogoś lepszego", nie znając nikogo lepszego w istocie. Ot, czyż nie suka?
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2010-04-06 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Ostatni raz
widzisz mnie na kolanach u Twych stop Ostatni raz proszę Cię pomyśl jeszcze o nas Niedobrze jest, niedobrze jest to wszystko niepokoi mnie Słowa tracą swoją moc pięści więcej mają jej W piekło zmienia się nasz dom A ja nie chcę, nie chcę! w piekle budzić się Kobiece serce silne jest nie wszystko jednak może znieść o nie! Wczoraj znów nie mogłam spać i myślałam całą noc jak to będzie za sto lat czy zostanie po nas coś Ostatni raz proszę Cię pomyśl jeszcze Ostatni raz proszę Cię pomyśl jeszcze Wysłuchaj mnie, wysłuchaj mnie albo serce w kamień zmień... Albo serce w kamień zmień... |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
18stka? Łohoho dziewczyny pijemy!
![]() Wracam po krótkiej nieobecności ![]() Pomimo tego, że upłynęły cztery miesiące zapach Jego perfum nadal unosi się w powietrzu. <3 Dam Ci 15 sekund abyś mnie pokochał. ![]() Zła kobieta bez serca, zła kobieta morderca. Przedawkowałeś mnie? Umierasz! ;d Patrząc w Jego oczy zastanawiałam się czy niema w nich gwiazdek bo zawsze tak pięknie błyszczały. <33 ' Brak miłości, uczucia, poczucia własnej wartości. Ty masz, no, bo patologii świat wychował. ' - Czekasz na coś? - Tak, na szczęście. Ktoś jest.. A później Go niema.. </3
#126 |
Raczkowanie
|
Do zakochanych noc wysyła listy
Te listy zawsze są tak bardzo krótkie, bo Zakochani szybko wpadają w sen We śnie mogą jeszcze widzieć się tak jak w dzień Obejmij mnie mocno, nim ta noc nam każe zasnąć Za chwilę znów sen przyniesie cię Na zakochanych deszcz nie pada nigdy, Otula ich jak płaszcz z przejrzystej wełny i Zakochani zawsze mają ciepłe myśli Deszcz pomaga też wypłukać im z oczu łzy Pójdziemy na spacer dziś, chociaż deszcz tak stuka do okien Za chwilę ten deszcz otuli nas |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
mogę sobie życzyć Ciebie.? 'nie tęsknię za tęsknieniem za Tobą. nikt nie wie jak czułam się .. przebywanie z Tobą usuwa potrzebę używania wielu słów. to jest nasza ostatnia szansa, podaj mi swoje dłonie. 'czasem chowam się z twoim zdjęciem, które wiem.. powinnam była wyrzucić. ale jeszcze próbuję zaprzeczać, że nic nie czuję, gdy widzę twoją twarz.
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Zostań proszę Cię
tak długo szłam zmęczyłam się przez siedem gór i siedem mórz byś oddechem swym ogrzał oddech mój Święta chwila ta niechaj święci się święta moja łza na koszuli twej święty taniec chmur i gołębia śpiew święta zwykłość dnia bo znalazłam Cię Popatrz wszystko lśni przed nami tu nie dotarł nikt nietknięta biel i czyste szkło pośpiech warg i drżenie rąk Zostań proszę Cię tak długo szłam zmęczyłam się ułóżmy gwiazdę z naszych ciał niech chroni nas niech świeci nam Święta chwila ta niechaj święci się święta moja łza na koszuli twej święty taniec chmur i gołębia śpiew święta zwykłość dnia bo znalazłam Cię bo znalazłam Cię Święta chwila ta niechaj święci się święta moja łza na koszuli twej święty taniec chmur i gołębia śpiew święta zwykłość dnia bo znalazłam Cię bo znalazłam Cię Święta chwila ta niechaj święci się święta moja łza na koszuli twej Piękną jestem ja a rycerzem ty z tobą długo chcę i szczęśliwie żyć.. Z tobą żyć... |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
podkradam ; ) __________________ Usta Twoje się snują, usta Twe się wodzą,
jak dwa ptaki różowe, po mnie lekko chodzą, Jak dwa światła natchnione, oczu dotykają. Usta Twe mnie zabrały, usta Twe mnie mają. Jak wyznania wstydliwe, jak szepty szalone, powtarzam w ustach Twoje usta niezliczone.. Od uśmiechu w kącikach do smaku języka - usta Twoje całują i świat cały znika.
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Mógłbyś w końcu zobaczyć, ile dla mnie znaczysz.
Kocha się tylko to, od czego się cierpi. a więc jestem na placu zabaw złamanych serc. Kiedyś przestanę myśleć o Tobie. Miłość nie ma końca. Zrozumiesz to, kiedy wzmocni ją rozłąka. |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
zagramy w karty na miłość ? w miłości szczęścia nie mam, spróbuję w kartach blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki, mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu, pozwól mi poczuć aromat tej pieprzonej, a jakże pięknej miłości podaruj mi stertę pozytywnych emocji mogę z Tobą rozmawiać patrząc prosto w oczy dopóki nie zdrętwieją mi nogi, mój głos przestanie być mi posłuszny, a oczy zajdą mgłą to jest nasz czas, teraz nie zmarnuj tego ____
mandaryna ja Cię też 'zryty jeleniu' xD ![]() TiS, papergirl <3
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
18! ![]() Toogether93 - niezawodna to jesteś Ty. <3 wracaj do nas od razu tego 13. ![]() ![]() KaMa2704 - i've been watching cartoons, i suppose. ![]() hoe, Extremalna, Kofeina w RedBullach - dziękuję, lustereczko w Waszą stronę. <3 2 teksty, które mnie urzekły ![]() My school did a thing for Valentine's day where you can come drop off an anonymous note for someone. One boy came up and asked if I could write the note for him so his girlfriend wouldn't recognize his handwriting. When I asked why, he responded, ''I want her to know everyone thinks she's as pretty as I do.''
Moja szkoła na Walentynki zorganizowała rzecz, gdzie można wrzucić anonimową kartkę dla kogoś. Jeden chłopak podszedł do mnie i zapytał, czy mogłabym napisać dla niego kartkę, żeby jego dziewczyna nie rozpoznała jego pisma. Kiedy zapytałam dlaczego, odpowiedział "Chcę, żeby wiedziała, że wszyscy uważają ją za taką śliczną jak ja". (tłumaczenie okropne, ale czasu nie mam na myślenie, wybaczcie ![]() Bow chika bow bow that's what my baby says Mow mow mow and my heart starts pumpin' Chiki chiki chua never gonna stop Gitchee gitchee goo means that i love you oraz polskie tłumaczenie: Bow chika bow bow tak miły mówi mi Mow mow mow moje serce bije Chiki chiki chua nie zatrzyma się Gitchee gichtee goo znaczy kocham cię Fineasz i Ferb, proszę państwa! ![]()
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
witam w nowej części!
![]() witam nowe i te zakorzenione kobitki ![]() w życiu bowiem istnieją osoby, o które warto walczyć do samego końca. |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Widziałam wczoraj Cię w kolorowych mych snach...
To Ty pokazałeś mi Twojej miłości smak.... Tak mocno tulić Ciebie Tak kochać tylko Ciebie Znów natchnęłam się na mur nie było już prawie odwrotu . Teraz jestem coraz bardziej samotna ... Łączy nas przepaść i coraz większa otchłań . |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
kamisha, ruda wiewiora, TiScatteroUnaFoto, trusskaweczkaa - okradłam
![]() Mógłby mi ktoś dać link do zapoznawczego? ______________________
'Każdy na tym świecie potrzebuje kogoś, na kim może polegać: czy to wiernych przyjaciół, czy oddanego adwokata lub kochającą rodzinę, lecz czasami w życiu zdarza się, że ludzie, na których liczymy, opuszczają nas, a jeśli to się stanie, posuniemy się do zdumiewających rzeczy, aby ich odzyskać' 'Choć są do siebie podobne, każdy pocałunek ma swoje własne znaczenie. Może oznaczać wieczne oddanie męża albo ogromny żal żony. Może symbolizować rosnący matczyny niepokój albo dojrzewającą pasję kochanków. Jednak cokolwiek znaczy, każdy pocałunek odzwierciedla podstawową potrzebę ludzką. Potrzebę bycia blisko innej osoby. To pragnienie jest tak silne, że zdumiewający jest fakt, że niektórzy ludzie tego nie rozumieją' 'Świat pełen jest niezwykłych przyjaźni. Jak się zaczynają? Jedna osoba jest desperacko w potrzebie, a druga jest skłonna wyciągnąć pomocną dłoń. Kiedy taka dobroć jest okazywana jesteśmy zdolni zauważyć tych, których poprzednio spisaliśmy na straty i zanim się spostrzeżemy pewne więzi zostają uformowane, bez względu na to, czy inni są w stanie to zrozumieć. Niezwykłe przyjaźnie zaczynają się każdego dnia. Nikt nie rozumie tego bardziej, niż samotni'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-04-06 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Faceci nie mają wstydu. Jeśli akurat nie myślą fiutkiem, działają w jego imieniu.
Kiedyś tamta ławka była nasza. Ty też jakoś milczysz… Gdzie jesteś? Jak długo jeszcze? Może byłeś niedaleko, może minęliśmy się... |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
z miłością jest jak z chorobą; objawy choroby potrafisz sobie wmówić - chwilę później naprawdę nie jesteś zdrowy. tak samo z miłością, jej tak naprawdę n i e m a. |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII :sex: :D
Cytat:
![]() ![]() + dziękuje Cytat:
![]() się tam miejsc ![]() ![]() _______________ Gdybym mogła teraz wstać i przemówić do całego świata, powiedziałabym to wszystko co leży mi na sercu, wygarnęłabym mu każdą porażkę, odliczyłabym każdy nóż w plecach, zrobiłabym listę nieszczęśliwych miłości i rzuciłabym mu prosto w twarz . ale problem nie tkwi w tym że jestem zasłaba żeby to zrobić, boje się konsekwencji związanych z zadarciem ze światem . i tak już nie śpie, bo złe moce opętały moje ciało ! spadam na podłoge , gniote prześcieradło , nieświadomie krzycze , to i tak dla niego mało! nie chce zaczynaś wojny, ale nie chce być tchórzem. - więc trwam w tym bezsensie.
siedzę w piaskownicy i lepie babki ze wspomnień, ale co kilka sekund przechodzi tędy wielki olbrzym i znów wszystko niszczy!
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
xoxo
|
pamiętam czasy gdy pierwsza łyżeczka Twojego jogurtu była zawsze dla mnie.
bo moje serce jest inne, bije swoim rytmem, jest oryginalne w jego oczach zobaczyłam swoje rozszarpane serce Znając Cie pół roku, nie widziałam świata poza Tobą. Teraz widzę świat bez Ciebie. -Jaki jest? -Pierw określ przy kim, a udzielę odpowiedzi. Nie skacz za przyjacielem w ogień, tylko pomyśl, jak ów ogień ugasić.
#140 |
Rozeznanie
|
wracam pełna natchnienia do XVIII już części ![]() i bez kłótni proszę! REGULAMIN to podstawa! dziękuje gwiazdkom za wszystkie pochwały ![]() ![]() Czarna chmura niezdecydowania skompromitowała nasze życie Może pewnego dnia kiedy spojrzysz w moje okno ledwie świadomy powiesz do nikogo czy czegoś nie brakuje Pokaż mi cień gdzie leży prawdziwe znaczenie większej miłości w pustych oczach Pójdziemy drogą do nikąd gdzie miłość jest czymś więcej niż tylko twoim imieniem Patrzę w lustro i widzę twoją twarz jeśli wpatruję się wystarczająco głęboko zobaczę tak wiele rzeczy wewnątrz które są właśnie takie jak ty Mając wszystkiego dosyć na słońcu miał czelność powiedzieć jej jak bardzo ją kocha Kolory jego myśli krwawią do siebie i rano topi się w nocy i gwiazdy świecą dla innych Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-04-06 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Bo wszystko co mam, to serce
moje dzikie serce .. Twoja obojętność mnie zabija .. Chcesz mnie..? - walcz !
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Śmiejesz się,
udajesz że wszystko jest dobrze, wiem, bo oboje żyjemy w tym samym kłamstwie. Kiedyś nadejdzie dzień gdy zbiorę wszystkie resztki swoich sił i dam kopa temu cholernemu życiu. Każdego dnia coraz bardziej zaplątujesz się w to kłamstwo. Kochałam Cię, naprawdę. Kocham nadal. Mówią "przejdzie Ci" Możliwe że przejdzie, lecz gdzieś tam w sercu zawsze będziesz. Witam w nowej części Kochane ;*
#143 |
Zadomowienie
|
_________________________ _____________
Potrzebuje taki Rutinoscorbin na miłość. Ejj panie Amorku ! Tuutaj ! W pełnym blasku. Promocja w pakiecie. I porywam się na każdy dźwięk sms , ale to nie jest ON. Mając wszystko czasem nie masz nic.
#144 |
Przyczajenie
|
powodzenia dziewczyny
![]() ![]() _____________________ Zawsze kiedy Cie potrzebuję słysze takie oschłe , lodowate ' nie mam czasu' i mówisz ze sie przyjaźnimy !! ![]() Będę chronić Twoje Serce ![]() Nielegalne jest kochać tak jak ja kocham Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
chodź. pokażę ci świat z mojej perspektywy.
zakochałam się w tobie - definitywnie i nieodwołalnie. i to nie jest sprawa fenyloetyloaminy i dopaminy. to twoje dzieło. Edytowane przez czekoladowe szczescie Czas edycji: 2010-04-06 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Zamknięta w swoim świecie, wyczaruje Ciebie, królewicza i choć masz te odstające uszy i piegi wiedz, że dla mnie jesteś jedynym królewiczem jakiego chcę...
-Jak długo jeszcze będziesz siedzieć w tej łazience? -Robię się dla ciebie na bóstwo. -Ty nie musisz się robić na bóstwo, ty jesteś bóstwem. -Poczekaj coś zgubiłaś. -...? Co takiego? -Uśmiech... -Nie zgubiłam, zostawiłam w domu, bo nie chcę go marnować, zostawię go dla kogoś kogo pokocham... Zwolnij, bo Cię zgubię, a tego bym nie chciała... -Daję Ci moje serce -Eee tam. Nie chcę go. -Dlaczego? Coś z nim nie tak? -Taki zużyte... ____________________ kocham go nawet kiedy ogląda mecz i zapomina, że istnieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A powyższe kradnę ![]() blondii69 - "Ty żałosna parodio mężczyzny!" - kradnę ![]() Margaretta_1 - "Tańcząc w poplamionych krwią szpilkach, upojona winem" - mogę do podpisu ? Primadonna,marikab,paperg irl,dresowa,Elizabet0909, poprostuAsiss,me9so3horny , Istotka z Bajki,IIHHAATT,trusskawec zkaa,patrysiowa_,_changim e - okradzione ![]() without_demur - ciesz się xD Podwójne wyróżnienie,a nie mi tu wybrzydzać ^^ (okradłam znowu) itstoolate - fajne opisy.Szkoda,że nie Twoje.Nie chcę się wdawać w konflikty,ale z szacunku do prawowitego autora powinnaś je brać w cudzysłów,przy okazji opisy nie powinny się powtarzać. martiska - niezmiernie mi miło i bezczelnie okradłam ;d dreams_x33 - jestem bo stęskniłam się za pełnoprawnym okradaniem was (już Cię okradłam xD) Mrs_Creative - mój obiekt kradzieży wrócił xD ;** Opisy: - Powiedz mi.Powiedz mi coś,co ukrywasz przed całym światem. - Kocham Cię ! - Wreszcie.Już się bałam,że zamiast tego powiesz,że nosisz różowe stringi czy coś w tym stylu,czego bym nie zniosła. - W sensie,że nie zniosłabyś świadomości,że być może moje pośladki wyglądają lepiej od twoich czy,że cię nie kocham ? - Że mnie nie kochasz głuptasie,ale z chęcią zerknę na Twoje pośladki. Z moim charakterkiem nawet Pattinson stanie się chłopcem na posyłki. Moja podświadomość,natrętnie,w brew moim przestrogom szepczę,że Cię kocham.Wybacz jej,ona jeszcze nie jest obyta w tym świecie. Ona na zawsze pozostanie sobą.Nawet jeśli zatrzepoczesz uwodzicielsko swymi długimi rzęsami,nie będzie ona z gatunku 'przynieś,podaj,pozamiata j' Ostatnio dużo się słyszało o raku.Co druga osoba miała raka ! Teraz co druga osoba jest zakochana.Miłość - również śmiertelna choroba.
'- Czy z czasem bycie tak uczciwym się nudzi? - Przestaje być nudne w obecności psychopatów. - Zraniłaś uczucia tego psychopaty.' ![]() Edytowane przez Love_HateYOU Czas edycji: 2010-04-06 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
cobainowa – Po przeczytaniu pierwszego łezka w oku się zakręciła… Zabieram…
_changime , patrysiowa_ , Love_HateYOU - ![]() Opisos: Wychodzę z treningu, zmęczona a Ty czekasz na mnie z wodą o smaku truskawkowym ![]() Pomimo tego całego szajsu i syfu dookoła zasypiam i budzę się z dobrym humorem. Każdą ranę można zaszyĆ. Na ranę w moim sercu nicią są Twoje słowa. Z Tobą. Pełnią życia żyĆ. Inne: 'Cywilizacja jest bezgranicznym mnożeniem niepotrzebnych potrzeb. - Mark Twain 'Rap rozpierdala jak jujitsu Pih
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-04-06 o 19:32 Powód: Skleroza ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII :sex: :D
No Witam czekoladki,
Ponieważ przeczytałam wypowiedź pewnej dziewczyny, na temat odchodzenia, i uważam, że ma rację... Nie odejdę żeby nie dać satysfakcji innym, że mnie pokonali ! Jeśli ktoś ma jakieś wonty, do mnie , moich opisów, itd...proszę na prv, albo profilu ! Opisy : A ile ty masz lat dziewczynko?> wystarczająco zeby Cię kochać, i widocznie wystarczająco żeby być ranioną... ...Idiotka ze mnie... - Ale moja idiotka ! ;* Słodkich snów, o mnie, joke, bo o mnie to by były koszmary hahah pa ! ;* - Co? Sen z Tobą to by była bajka ! ;** - |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.