|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg ZAPRASZAM!
Cytat:
Hej Moja bratowa pije ten specyfik i jak narazie nie ma widocznych rezultatów (nie regularnie to pije i dlatego) ale mówi, że już widzi jakieś tam rezultaty. Kup sobie clenburexin w sklepie sportowym. To kapsułki spalające tłuszcz od środka bo podnosi ciepłotę ciała.
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, od jutra już tak porządnie się zabieramy!
Chociaż dzisiaj poza szklanką coli dieta ok, a nawet byłam 2h na basenie . Więc można powiedzieć, że dzisiaj się porządnie zabrałam . Mam nadzieję jeszcze zrobić jakieś ćwiczenia w domu .
|
|
#843 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
postawie na diete i ruch bez wspomagaczy jednak ale ciekawi mnie działanie tej Aqua Slim....Cytat:
ja mam od 2 dni obżarstwo aż wstyd
Edytowane przez olcik_07 Czas edycji: 2010-04-05 o 19:44 |
||
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Przez ostatni miesiąc tak się zapuściłam, że szok. Czymś muszę zadośćuczynić
. Ćwiczeń narazie brak. Wkurza mnie to, że po tym basenie nadal śmierdzę chlorem -.-
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam taki katar że nie czuje co jem- efekt mało dziś zjadłam choć trochę słodkiego]
cóż wszystko ma swoje dobre strony
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Co do AquaSlim to... beznadziejne... to wcale nie działa, taki sam efekt uzyskasz pijąc 1,5 l wody dziennie, czyli uczucie pełności w brzuchu. Miałam to przez 2 tygodnie i jedynie co to wyrobiłam sobie nawyk picia wody codziennie po 1,5l. A poza tym rezultatów BRAK! ![]() Ja z kolei zastanawiałam się nad BIO-CLA z zieloną herbatą. Podobno b.dobrze działa i zmniejsza cellulit. Co o tym sądzicie? I jeszcze Therm Line II? Które wybrać? Ja brałam TH2 i fajnie schudłam przez miesiąc 6kg, bo to zwiększyło ciepłotę ciała i tłuszcz się szybciej spalał... oczywiście przy ćwiczeniach I miałam takieeeeego powera No czad z tym był. Nie było efektu jojo, bo zaczęłam tyć dopiero po prawie roku od odstawienia tego No nie wiem co wybrać?? Ja jestem tak przejedzona, że aż mi się rzygać chce Fajnie było... szkoda, że dalej trzeba walczyć Ale damy radę. Trzeba tylko dobre nawyki w sobie wyrobić.Witamy nowe dziewczyny! Mam nadzieję, że będziecie tu często!
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy a po tym Th2 to cieplota ciala sie zwiększala przez caly dzien czy tylko po wzięciu tego ?
![]() Ja też trochę zjadłam, tego co nie powinnam, no ale od jutra juz spoko będzie
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
No to bierzesz 2 czy 3 razy dziennie (nie pamiętam) i cały dzień to trzyma
|
|
#849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zamiast TH2 lub bio cle radziłabym wziąść Clenburexin, naprawdę działa. Ja tego nie sprawdziłam ale z tego co sie dowiedziałam od kolegi, który nie ma grama tłuszczu to ten Clenburexin jest the best Ja go będę brać od jutra albo od środy
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh, a ja nie wierzę w żadne dopalacze.
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
no to jak się będzie brało takie coś co podgrzewa temp. ciała to się przegrzejesz i będzie się cały czas pocic zapewne skoro zrobi się gorąco
i ile takie coś kosztuje?
|
|
|
#852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja niestety dzisiaj musiałam sobie jeszcze odchudzanie darować, nie dość że w domu z rodzinką się najadłam, to jeszcze na wieczór byłam u TŻ a tam też przecież musiałam jeść czuję się teraz jak gruba nażarta pękająca świnia jak dobrze że już po świętach.Co do tych rożnych wspomagaczy, to ja uważam że wszystko działa jeśli człowiek sobie wkręci że to działa
|
|
|
|
#853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana takie rzeczy, które działają jak sobie człowiek wkreci nazywaja sie PLACEBO A tylko garstka lekarstw (wspomagaczy) to placebo. Clenburexin to akurat nie jest placebo
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
TL2 to też nie jest placebo, bo sama na sobie przetestowałam. Nie no nie pocisz się cały czas... To inaczej działa. Pocisz się więcej tylko jak ćwiczysz.
|
|
#855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jestem zwolenniczką odchudzania bez żadnych wspomagaczy więc zawsze myślałam że wszystkie, no większość to placebo. wybacz mi![]() No kobitki widzę że dzisiaj wszystkie ostro zabieramy się za dietę po świętach? ![]() ![]() Ja wpałaszowałam niedawno jagodowe danio i już czuję że pękam, żołądek chyba mówi dość obżarstwa idę zaparzyć sobie zaraz czerwoną herbatkę, dawno jej nie piłam a chcę ją pić chociaż raz na dzień.Miłego dnia i dietkowania nie dajcie się resztkom ze świąt![]()
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2010-04-06 o 09:55 Powód: literowka:) |
|
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zjadłam śniadanie i piję zieloną herbatkę
|
|
#858 |
|
Wtajemniczenie
|
Cindy, a czy słodzisz? bo ja 1 łyżeczkę a właściwie nie wiem czy sie powinno...
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie słodzę. Podobno jak się słodzi zieloną i czerwoną to jej właściwości nie działają. Tak słyszałam
|
|
#861 |
|
Raczkowanie
|
a ja nic nie słodze
a za to dzisaj przesadzaiłam
|
|
|
#863 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Ja też bym się chciała dołączyć, potrzebuje właśnie takiego forum, na którym widzę, że nie tylko ja nie jestem super chuda. ![]() Jeśli pozwolicie to Wam opowiem moją historię w skrócie: Jeszcze pół roku temu byłam super szczupła, miałam powodzenie, dużo znajomych. Potem była taka niemiła sytuacja w całym mieście i wraz ze zmianą szkoły zmieniłam towarzystwo, mam małą grupę kolażanek, niestety jestem z nich najgrubsza, jedna z nich jest tak chuda, że masakra, a one zamiast mi pomóc to wmawiają mi, że ja to jestem okay, ale jakie one są grube itd., a to wcale nieprawda. Mam też ogromny problem ze słodyczami, kiedyś jadłam je dla przyjemności od czsu do czasu, a teraz? Teraz nimi zajadam każdy stres, każdą kłótnię, każdą złą ocenę lub po prostu zły humor. Chyba to już uzależnienie, dzisiaj np. na śniadanie zjadłam tą nową czekoladę z dwoma smakami i 2 batony dove. Moi rodzice też zauważyli, że przytyłam i mówią mi o tym. Mnie to nie przeszkadza, ale dlaczego najpierw mówią "Karolina nie chcesz być przecież gruba" a potem sami bez pytanie słodycze dla mnie przynoszą.? .Sama niewiem jak to się stało, teraz mam dużą oponę na brzuchu, i tyłek też mi przytył. Nie mogę jeździć na rowerze, ani biegać z powodu choroby stawów, zostaje więc basen, ale za bardzo się wstydze bo moje koleżanki mają szczupłe brzuchy, a ja niestety nie. Sorki, że się tak rozpisałam, bo to miało być w skrócie... Poradźcie coś, pozdrawiam. ![]() Leah_Hope |
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Leah_Hope- no nie ma na to innej rady jak po prostu ZMNIEJSZYĆ ILOŚĆ ZJADANYCH SŁODYCZY a po pewnym czasie zrezygnowanie z nich całkowicie. Wtedy uwolnisz się od nałogu. Ja też tak miałam. Zajadałam stres słodyczami... ale to tak na prawdę nic mi nie dawało. Podjadałam, kupowałam sobie po kryjomu słodycze i sama wcinałam. To jest ZŁE! Teraz mam za dużo kg z którymi walczę już od 2 lat i poradzić sobie nie mogę. Zamiast zajadać stres odreaguj go poprzez sport jaki tylko możesz. Pomyśl nad tym poważnie, bo inaczej za jakiś czas pojawią się problemy zdrowotne związane z tuszą...
Dobrze, że już się za siebie wzięłam
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny powiedzcie mi jak to jest bo już zgłupiałam
mam gruby brzuch:/ no i chcąc go zrzucić robiłam brzuszki ale właśnie wyczytałam w internecie że takie typowe brzuszki (i różne ich kombinacje) wyrabiają jedynie mięśnie a tłuszcz zostaje! i co z tego ze będę miała ładną rzeźbę brzucha skoro będzie ukryta pod tłuszczykiem? to co jak nie brzuszki???? no i na ramiona, bo mam grube, mięśnie na biceps ponoć nie spalą tłuszczu:/
|
|
#866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana gdzieś ty to wyczytała?? To głupota!!! Przecież jak ćwiczysz mięśnie brzucha to nie ćwiczysz jedynie całym ciałem tylko również mięśniami a nic innego nie spala tłuszczu jak mięśnie. To tak jak z wałkowaniem ciasta. Jeśli lekko będziesz wałkować ciasto to ono powoli będzie się robić cieńsze a jeśli mocno je zaczniesz wałkować to szybciej będzie cieńsze. Wałek to mięśnie a ciasto to tłuszcz. Nie da się ćwiczyć mięśni brzucha żeby po miesiacu ich nie było widać!!! To jest nie realne!!! To mięśnie rolują tłuszcz i to one najbardziej przyczyniają się do jego spalania!!! Na ramiona polecam tzw. agrafke, motylek (wpisz na allegro) Pozdrawiam
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
A jak ćwiczyć agrafką? Ile czasu, w jaki sposób i kiedy będą efekty?
|
|
#868 |
|
Raczkowanie
|
To zależy od czasu, intensywności i długości ćwiczeń. Nie mozna się też przetrenować. Trzeba ćwiczyć regularnie, systematycznie i poprawnie. Zajrzyj na google i youtube (wpisz ćwiczenia z agrafką, motylkiem-wideo) i wszystko się okaże. Agrafka jest też super na nogi
|
|
#869 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
np. bieganie, pływanie, rower, ale chudnie się równomiernie a nie jakaś konkretna część ciała, ją można jedynie ładnie wyrzeźbić właśnie ![]() ja się nie chwalę co ja dzisiaj jeszcze zjadłam bo mnie zjedziecie nie jadłam praktycznie nic...po pierwsze nie było kiedy a po drugie boli mnie brzuch;/
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko się jutro popraw! A właściwie to dzisiaj
.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

no to od jutra się bierzemy. Ja się w święta tak obżarłam, że aż mi było niedobrze xD ale od jutra dietka 

postawie na diete i ruch bez wspomagaczy jednak 

i ile takie coś kosztuje?

jak dobrze że już po świętach.

.
nie jadłam praktycznie nic...po pierwsze nie było kiedy a po drugie boli mnie brzuch;/