![]() |
#391 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Odrobiłam cały grafik, jeżeli chodzi o spotkania familijne i, oczywiście, umieram z przejedzenia
![]() Wczoraj zostaliśmy na noc u Rodziców TŻ (jaki stres!dobrze, że TŻ 'zapomniał' mnie o tym uprzedzić, bo bym umierała przez kilka dni ze strach u a tak bach! szybko i bezboleśnie ![]() ![]() Mój Synek podbił ich serca, mnie chyba lubią, więc jest ok ![]() Ale nie wiem, co wstąpiło w tego mojego Najlepszego Na Świecie TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam, bo padam ![]() ![]() Śpijcie słodko Kochane ![]() ![]() ![]() Od jutra proszę się tu kolejno meldować ![]()
#392 |
Zakorzenienie
|
mag Kochanie, Ty to zawsze służysz jakąś dobrą radą...Na razie postaram się troszkę mamę wybadać, a kiedy będzie ten moment (czyli dla mnie to będzie dzień, kiedy On się wyprowadzi od byłej żony, poznam Jego syna) to powiem, że spotykamy się od pewnego czasu i że jednak przerwa nie osłabiła Naszego uczucia. I zaproponuję spotkanie na neutralnym gruncie. Chcę, żeby tż jest się włączył w to, żeby powiedział Mamie o swoich uczuciach, bo tak to to Ona może sobie myśleć, że mnie wykorzystuje idt. zresztą spotkać się trzeba kiedyś.
A ja dzisiaj zrobiłam sobie Dzień Lenia w domu. Zero makijażu i nawet moje Kochanie nie było w stanie mnie wyciągnąć z domu. Tym bardziej, że mój ojciec wrócił tak nawalony, że jak mówi to nie wiem o co chodzi i ledwo stoi na nogach. Zastanawiam się nawet czy wiem, gdzie On jest. I jak ja mam szanować zdanie i takiego człowieka? Nie jestem w stanie i pewnie nigdy nie będę się liczyła z Jego zdaniem...zresztą przykro mi o tym pisać i mówić, ale nie wiem czy jest nawet godny, żeby nazwać Go moim ojcem... ![]() ![]() Ja chyba od jutra albo na rower wsiądę albo zacznę biegać wieczorami...bo cholera...tak się objadłam przez te święta, siedziałam i a to czekoladka, a to ciasto i siedzenie i pisanie licencjatu...a pewnie poszło w bioderka ![]() Edytowane przez morenica Czas edycji: 2010-04-05 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |||
Zakorzenienie
|
A co jest najlepsze w tym wszystkim...widzieliśmy się raptem 4 razy (łącznie z dniem, w którym się poznaliśmy i wczorajszym wieczorem),a ja bym chciała się z nim codziennie widywać
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() morenica - W sumie masz rację. Najpierw niech on się wyprowadzi od tej żony, mam nadzieję że nie będziesz czekać w nieskończoność ![]()
![]() |
#394 |
Rozeznanie
|
mag_a Jestem z Wami myślami
![]() Twój maluch pewnie i moje serce bym podbił ,a to wspaniale , że masz dobry kontakt z przyszłymi teściami ![]() Oj chyba nie oszalał po prostu kocha Cię nieziemsko i okazuje to , ahh buziaki kochana ![]() Dobranocc wszystkim ![]()
#395 |
Wtajemniczenie
|
czesc kochane! Witam się, jeszcze nic nie przeczytałam i nawet nie wiem, czy w ogóle to nadrobie, ale wróciłam do was z mojej wsi
![]() ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
tak czytam te Wasze miłe opowiastki i aż mi się miło wspomina
![]() jak się poznaliśmy i on pare dni po tym dialog a pubie: ja: wiem wiem, dużo gadam, no ale wybacz. on: hm to jednak masz jakieś wady, bo już myślałem , że spotkałem kobiete bez wad ![]() ja wiem,że on sobie pewnie jaja robi ale miło tak ![]() a w lipcu tego roku odprowadzał mnie do domu w Irlandi, o 3 w nocy , nad oceanem 4 km szliśmy, przytuleni ![]() miło się o nim myśli ![]()
#397 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale się rozpisałyście przez ten długi weekend
![]() Miłego dnia ![]()
#398 |
Wtajemniczenie
|
Mag_a- Kochana tak się cieszę, że wizyta u teściów się udała. Co do kolegi to tutaj sytuacja jest inna on jest w moim wieku, jego dziewczyna 4 lata młodsza. Strasznie dziecinna, nawet mnie nie zna a już nie lubi itd. A on stwierdza, że spotkanie ze mną postawiłoby na szali jego związek itp, więc wyszło na to, że mieliśmy tylko kontakt telefoniczny przez całe 4 miesiące. :/ Ja już tak dłużej po prostu nie potrafiłam.
Behind- to świetnie, że tak znajomość się rozwija. Czekamy na dalsze opowieści ![]() Aivilo- też tęskiniłyśmy ![]() Ja biegnę teraz dziewczyny na spotkanie z tym kolesiem od auta. Wpadnę potem, miłego dnia wszystkim ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() heh! Też cieszę się, że nie trafiłam na mamusię bezwzględnie zakochaną w synusiu (bo i tak bywało). Mama TŻ kocha Go, ale ma przy tym głowę na karku i Go nie rozpuszcza - dobrze Go wychowała ![]() A słysząc ich rozmowę przed świętami, myślałam, że umrę: TŻ: dzwonię zapytać, co mam uszykować na święta. No, na pewno przywiozę 'połówkę'... M TŻ: no to się za dużo nie narobisz ![]() Tak, zakochana jestem po uszy ![]() behind ma rację - poczekaj z poważnymi rozmowami, aż wyklaruje się sytuacja mieszkaniowa Twojego TŻ. Bo gdyby moja córka przedstawiła taką sytuację, w jakiej Ty jesteś, trudno byłoby mi uwierzyć w dobre intencje faceta (pamietaj, że Rodzice bardzo, bardzo martwią się o swoje Dzieci. a Matki, to juz w ogóle ![]() Cytat:
![]() ![]() Uwierzycie, że nie lubię dzieci? ![]() Cytat:
![]() Domyslam się, że w tym przypadku nie ma takiej skrajności, w jaką ja wpadłam (ale ja ogólnie miałam talent do wyszukiwania najgorszych facetów na świecie ![]() Szkoda, że Twój przyjaciel, nie próbował 'wygładzić' sytuacji, ale z miłości robi się różne głupie rzeczy - w tym, stawia się wybranka/kę ponad przyjaciół. Przykre, ale prawdziwe. Cierpliwości. Na pewno mocno odczuje brak kontaktu z Tobą i z czasem zacznie szukać możliwości porozmawiania z Tobą. Mam nadzieję, że cała ta sytuacja skończy się tak, że nadal będziecie przyjaciółmi ![]() Powodzenia na spotkaniu ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-04-06 o 08:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
Widzę, że wróciłyście po świętach. Całe i zdrowe
![]() morenica - ja myślę, że to dobry pomysł poczekać, aż On poukłada swoje sprawy z mieszkaniem i finansowe i będziesz wiedziałana czym stoisz - wtedy powiesz mamie co i jak ![]() besio- może powiedz przyjacielowi, że jeśli Jego dziewczyna nie chce Cie poznać to nie będziesz się narzucać, ale zawsze może na Ciebie liczyć - niech wie, że nie chcesz zakończyć tej przyjaźni i nie robisz tego z przyjemnością i łatwością tylko dla Niego, z szacunku dla Jego związku, decyzji. Trzymaj się Kochana! ![]() behind - cieszę się, że tak się układa! ![]() ![]() mag - zazdroszczę Ci tej Wielkiej Miłośći ![]() ![]() foremka - bardzo się cieszę, że pomiędzy Tobą a Ukochanym już jest ok ![]() morire jak u Ciebie? jakoś ostatnio tak mało piszesz, brakuje mi tu Twojego humorku ![]() ja wczoraj umierałam, nie wiem co się dzieje z moim zdrowiem, ciągle coś nie tak ![]() Mam łapy całe w siniakach po kroplówkach i igłach ze szpitala, wyglądam jak maltretowana. I nauka przez to nie ruszona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Małgosia
![]() Ja po nieprzespanej nocy dosłownie nie wiedziałam za co się zabrać. Jestem śpiąca, zasypiam na stojąco...a pogoda jest taka ładna i muszę się wybrać do biblioteki. Może zaraz słoneczko mnie obudzi... ![]() I w czwartek mam rozmowę o pracę ![]() ![]() No i Kochanie moje zabierze mnie do biblioteki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() malgoskagc nieciekawie... zdrówka! Na pewno w końcu się ułoży... Behind Szalejesz kochana ![]() ![]() Matko i córko ja zaraz znowu mam jazdy... coraz cześciej wątpie że kiedy kolwiek zdam...
![]() |
#403 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Siniaki po igłach też przeszłam - wyglądałam, jakby mnie bili spędzeniu półtora miesiąca w szpitalu (fatalnie znosiłam ciążę i miałam kłopoty z donoszeniem) ![]() ![]() Nauką też się nie przejmuj, na pewno niedługo nabierzesz sił i zobaczysz jak Ci szybko do główki będzie wszystko wskakiwać ![]() Cytat:
![]() A gdzie reszta Gwiazdek? ![]() ![]()
![]() |
#404 |
Wtajemniczenie
|
hej, tylko bez bicia, człowiek sobie pozwolił na kilka dni nieobecności i teraz nie wie, w co ręce włożyć
![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#406 |
Rozeznanie
|
mag_a Ja nie wierzę
![]() ![]() Behind co tam , co tam ![]() malgoska Słonce kochane mam nadzieje , że bedzie lepiej ze zdrówkiem ![]() aa ja pierwszy dzień w agencji ![]() ![]() ![]() Okazało się , że ona ma faceta o 13 lat starszego ![]() ![]() wróciłam i walnęłam się spać teraz w nocy będę jak to Nasza Aivilo pisze "tryb wampiryczny" ![]()
#407 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() malgoskagc - bidulko Ty nasza..zdróweczka życzę ![]() morenica - powodzenia na rozmowie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aivilo- jak tam wypad w góry? ![]() Suger, co słychać u Ciebie? ![]() Cytat:
![]() besio - jak tam sprawa z autem? Ja dziś odwiedziłam chrzesniaczkę, a potem spotkanie z K. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest miło i w ogóle. Tematy do rozmów się nie kończą. Czas pokaże co będzie dalej ![]() ![]()
![]() |
#408 |
Rozeznanie
|
Malgosia zycze powrotu zdrowka
![]() Morenica praca musi byc Twoja ![]() Morire leniuchu ![]() ![]() Behind ciesze sie, ze tak rozwija sie Twoja znajomosc z K. ![]() A ja jestem wlasnie u TZ. Bylismy wieczorem za miastem, pogadalismy i jest super ![]() ![]() ![]() Dobrej nocki ![]()
#409 |
Wtajemniczenie
|
Nie no, ja generalnie jestem wyjazdem zachwycona, uchlałam sie jak dzika świnia, objadłam, odpoczęłam... jak się ma góralskie korzenie to nie ma to tamto, krew jest czterdziestoprocentowa
![]() A poza tym kochane, z mojego kuzyna to wyrosło takie ciacho, że gdyby nie był moim kuzynem i gdyby Miś nie istniał, to bym zaszalała ;D No trudno, może w innym życiu ;D Pewnie znów przytylam ze sto kilo, ale bardzo sprytnie przyjęłam nową taktykę - po prostu się nie wazę ;D i jestem szczęśliwsza. Już w piątek Włochy, co prawda tam pogoda nie jest w tej chwili jakaś niesamowita, ale może troszkę chociaż słoneczko mnie złapie... fajnie by było ![]() Ach i mam swoje zdjęcie w blond wersji! Ciocia miała perukę, załozyłam i tak mi się spodobało, ze chyba się przerobię na jasnowłosą... ![]() Wybaczcie, ze nic sie nie odnosze do waszych wypowiedzi, jeszcze nie skonczyłam czytac wszystkiego ;*
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A na przytulanie czas jeszcze przyjdzie ![]() Aivilo zazdroszczę tych Włoch ![]() Miłego dnia!
![]() |
#411 | |||
Zakorzenienie
|
On tak nagle pojawił się w moim życiu,że aż mi się nie chce wierzyć w to wszystko
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aivilo - ale bosko z tymi Włochami, czekamy na jakieś foto ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#412 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Behind- samochód jutro będzie oglądany. R. < koleś od stłuczki> zaproponował, że może ze mną przy tym być i że czuje się strasznie winny, bo przez niego nie mam tak długo auta. A mój M. znowu jedzie do byłej z mała w odwiedziny na weekend. Cóż ciężko mi do tego przywyknąć......... Aivilo- koniecznie pochwal się sobą w wersji blond.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
hej ja tez jestem w zwiazku z starszym facetem. jestesmy pół roku razem. znamy sie dłużej. on powtarza jak to bardzo mnie kocha i zyc bezemnie nie może, a wlasnie dzis sie dowiedziałam ze calowal sie z inna. tylko on jeszcze nie wie ze ja wiem. moze dla kogos to nic takiego ale kurde jak pomysle ze to przeciez nie 16 latek tylko dojrzały facet to.... i jak na poczatku juz tak sie zachowuje to co bedzie potem... ? a Wy co myslicie?
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór Kochane
![]() Rozmowa o pracę jutro....jakoś nie bardzo się stresuję. w sumie to taka moja 1 prawdziwa rozmowa, nie bardzo wiem o co mogą mnie zapytać, no ale ważne to pewność siebie i spokój i będzie dobrze... ![]() Behind to może może się coś rozwinie z tego ![]() ![]() ![]() Besio oj jak ja Cię rozumiem z tą byłą...ja nie mogę się wcale a wcale przyzwyczaić, że On wraca do Niej codziennie, ale po prostu o tym staram się nie myśleć i jest jakoś... Dobrej nocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
No jestem kochane, melduje sie
![]() Powiem Wam,ze zylam w stresie zastanawiajac sie ile to spisalyscie,ale widze,ze nie jest tak zle... ![]() Ja dzis wrocilam ze wsi, moje ksztalty przez te kilka dni zrobily sie oooooookraglutkie ![]() Jestem taaaka zmeczona, 5 h za kolkiem jednak nie jest relaksujace... Dodatkowo sie dzis nie wyspalam, bo widzialam sie z bylym. Wogole to historia.... na dyskotece, 100 km od miejscowosci w ktorej sie spotykalismy, ja ide do wyjscia i mysle o Nim... tknelo mnie cos po prostu i wyobrazam sobie scene z filmow: chlopak idzie kilka metrow od dziewczyny, cos ich laczy, ale sie jednak nie spotykaja, widz jest zawiedziony. Widzac ta scene oczami wyobrazni mysle o A(bylym).. Wyobrazcie sobie,ze 5 sekund pozniej spotykam Go w wejsciu... na nastepny dzien sie widzismy. Nie mielismy kontaktu przez rok, ani telefonicznego ani jakiekokowiek innego. Powiedzial,ze nie moze o mnie zapomniec, ze jest zalamany i dlatego nie chce utrzmywac kontaktu. Tak strasznie bym mu chciala pomoc... tak mi go zal. Jednak, nie znalazlam zadnego sposobu zeby mu ulzyc. Jedyne co moge, to dac mu druga szanse.. ale to prowadzi do nikad. Nie moge sie zmusic. Az taka aluruistka nie jestem ![]() Behind, strasznie sie ciesze ze z K tak wyszstko pieknie sie uklada.. ![]() ![]() Morenica, mam nadzieje,ze te wszystkie sprawy techniczne sie uloza-mam na mysli mieszkanie etc. A mama chce dla Ciebie najlepiej.. ja bym swojej powiedziala,ze spotykalam sie z facetem od roku, dlatego ze nie umiem jej oszukiwac. Wiem,ze by mnie zrozumiala. Mag, alez Ty jestes zakochana! ![]() ![]() ![]() Morire, to teraz bedziesz hot kocicą-blodnyneczka? ![]() Malgoskagc, jak zdrowko i jak z Tz? Zadecydowalas cos kochana? Aivilo, zazdroszcze Wloch i koniecznie musisz ujawnic swoje nowe oblicze w nowym kolorze ![]() Biala lila, witam ![]() Agnjeska, ile godzin wyjezdzilas? ![]() foremka, ciesze sie ze w koncu sie pogodziliscie! ![]() ![]() Besio, przykro mi z powodu Twojego przyjaciela. Kazdy jest kowalem swojego losu.. jego zycie, jego wybory. Na Twoim miejscu zrobbilabym jak Mag radzi- powiedz mu,ze mimo tej calej sytuacji moze na Ciebie liczyc. Serpentine, jak z M kochana? Motylki sa? ![]() elskede, a Ty spedzilas swieta bez Tz? ![]() A jeszcze sie dzis z m widzialam.. uroczo i slodko. Nie w ten weekend,a w nastepny bedziemy we Wroclawiu i chce z nim powaznie porozmawiac.
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-04-07 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do M.. dla Małej to jest cały czas mamcia,więc nie ma co się dziwic. Ale domyślam się,że takie wizyty nie są takie do zaakceptowania ![]() zmxncbv - jest z Tobą a całuje się z innymi babkami? Conajmniej dziwaczne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny co u Was? ![]() ![]() aaaa w ogóle Aivilo - muszę Cię zmartwić..niestety nie będzie mnie w Pzn w tym czasie kiedy wpadasz,bo wyjeżdzam ![]() Cytat:
![]() A odnośnie Twojego eksia..no rozumiem,że może nie jest mu łatwo..ale prędzej czy później musi się z tym pogodzić. A scena faktycznie jak z jakiegoś romansidła.. ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-07 o 21:24 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
![]() jestem w związku z facetem starszym ode mnie o 12 lat, różnica ogromna( mam 21 lat), ale kochamy się bardzo, jesteśmy razem prawie rok, dobrze nam się układa, chociaż czasem słyszę że tego czy tamtego nie wiem bo jestem za młoda bla bla...jednak prawie zawsze okazuje się że ta różnica wcale nie jest taka wielka i naprawdę mamy wspólne zainteresowania, np muzyka, historia..TŻ bardzo romantyczny, opiekuńczy, kochający...dużo by wymieniac no i oczywiście rodzice...na początku zaakceptowali mego TŻta jednak kiedy dowiedzieli się że ma tyle lat ile ma..no cóż przekonują mnie abym się z nim rozstała ![]()
![]() |
#418 |
Wtajemniczenie
|
Misie moje, w związku z tym wyjazdem ja za bardzo nie mam czasu w ogóle na Wizaż i na was, jest tyle do załatwiania, dodatkowo kwestie spadku po ojcu, jakieś urzędowe sprawy, jeszcze ja mam na uczelni rózne załatwienia, no cały dzień latam jak głupia i dosłownie tylko na kilka słów mogę wpadać, więc kochane - Behind ma moje blond zdjęcie i upoważniam ją do okazywania dziewczętom z tego wątku
a ja wracam z Włoch w poniedziałek wieczorem, więc we wtorek przysięgam, że wszystko nadrobię, promise! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#419 | ||||
Rozeznanie
|
Aivilo zabierz mnie do Wloch
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do ex...przez rok nie mieliscie kontaktu, druga szansa prowadzi do nikad wiec chyba nie masz nad czym sie zastanawiac. Na pewno wspomnienia wrocily, "ale to juz bylo" i nie uszczesliwisz nikogo decydujac sie na cos czego sama nie pragniesz. Pozwol mu zapomniec. Cytat:
![]() ![]() Rodzice jak rodzice, martwia sie. Jestescie razem prawie rok i przez ten czas nie przekonali sie do TZ?? Behind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aivilo baw się dobrze i wypocznij ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.