![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jakich szamponów, odżywek używacie ??
Ja stosuję maskę , szampon i serum z serii lumino contrast loreal z serii profesjonalnej. Do moich włosów z pasemkami są rewelacyjne. Włosy są nabłszczone a same kosmetyki pięknie pachną
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Uzywam Szamponu Timotei z Henna do brazowych wlosow i Timotei Z Czeresnia do wlosow farbowanych.NA zmiane tak
![]() A odzywki jak mi sie przypomni to uzywam Ziaji z kielkami pszennicy.
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Polecam Crema al latte Sericala. 1000 ml za ok 25 zł. Jest bardzo wydajna i do tego skuteczna. Włosy mają piękny blask i są gładkie. Swoją używam od roku i końca nie widać
![]()
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Hey dziewczyny.
![]() Mam dla was takie pytanie - mam kręcone włosy, ale niektóre marki nie mają nic dla loków. :| np. "Syoss", czy "Schwarzkopf - Gliss kur". W takiej sytuacji dla loków odpowiedni jest szampon dla włosów "suchych i zniszczonych" ? Pozdro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ostatnio używam Lifetex Welli (resist shampoo) i jestem b. zadowolona. Szampon naprawdę dobry, który wzmacnia włosy i dodaje im blasku. Zwłaszcza idealny dla osób, które mieszkają/studiują w mieście, w którym skazane są na mycie włosów w chlorowanej wodzie.
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
w domu:
Gliss Kur - szampon z olejkiem różanym, odżywka do włosów Member's Mark Gliss Kur - dwufazowa odżywka ułatwiająca rozczesywanie na stancji: Herbal Essences - szampon Grawitacji Nie maseczka Kallos Al Latte dwufazowy Wax w sprayu
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Ponieważ miałam problemy ze skórą głowy, fryzjerka poleciła mi szampon firmy Framesi odpowiedni do mojego problemu. Nie dosyć, że problem znikł to jeszcze włosy stały się lśniące i jedwabiste w dotyku. Framesi ma w ofercie nie duży wybór szamponów więc z pewnością wybierzecie sobie coś odpowiedniego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Beznadziejna reklama. Przynajmniej jakiś kamuflażu byś użył/a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj przyszedl do mnie juz ten komplet - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...on-odzywka.htm
zapuszczam wlosy i mam nadzieje, ze mi pomoze. Dopiero jutro pierwsze mycie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Mikki jakie są ceny tych włoskich wynalazków ?
![]() Rena zdaj nam relację koniecznie czy zestaw jest faktycznie skuteczny ![]()
Carpe diem NIE dla dyktatury PiS. Nie jestem Polakiem drugiego sortu. Żaden Polak nie jest. Nie dla ustaw w nocy, nie dla polityki autorytarnej. Edytowane przez besciara Czas edycji: 2010-04-07 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Napisze recenzje, ale to najwczesniej po miesiacu - poltora uzywania. Ja sporo rozjasniam wlosy, wiec widze dokladnie ile urosly po odroscie. Teraz rosna jakies 1-1,5 cm na miesiac. Zobacze jaka roznica bedzie na poczatku maja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Besciara kupiłam w salonie fryzjerskim, który pracuje na tych kosmetykach. Ceny nie były zbyt niskie ale kosmetyki na prawdę dobre. Nie wiem czy gdzieś można kupić je taniej. Może będą na allegro. Nie sprawdzałam.
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Jeśli uważasz ze to reklama to twoja sprawa. Dla mnie te kosmetyki są na prawdę dobre, dlatego je polecam ze szczerego serca. Edytowane przez miikki Czas edycji: 2010-04-28 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Ja używam szamponu i odżywki DOVE THERAPY pomarańczowa seria do włosów narażonych na wysoko temperaturę. Raz na tydzień maska z tej samej serii. Włosy są po nich idealne, błyszczące i mocne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
ja ciągle odżywki Syossa, wcześniej Ziaja.
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
-Kallos Creme al latte
-Schauma-balsam z olejkiem z orzechów makadamia -Syoss Color -Pantene Lśniący kolor -Isana [do blasku] -Yung Połysk jedwabiu -Joanna [maska wygladzająca z jedwabiem] -Nivea Repair -Dove regeneracyjna i do łamiących się |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Od trzech m-cy uzywam Kadus maska i szampon Energy Repair i udalo mi sie uratowac moje naprawde zniszczone przez uzywanie brytyjskich farb tlenione wlosy. Mam bardzo dlugie, a polowa polamala sie niemal na wysokosci uszu. Teraz odrastaja nienaruszone.
a teraz zakupilam choc jeszcze nie uzywalamTresemme Luxurious Moisture szampon i odzywka - moze ktos ma z nim doswiadczenia? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.