![]() |
#2071 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
Tutaj popatrz, to moja ukochana farba- z tych masz wybór spory z beżowych- 9.21, 9.13, 8.13 ![]() ![]() Ja ociepliłam i teraz jak pójdę, za jakieś 3 tygodnie to będę ochładzać jednak, właśnie na beże- lepiej się w nich czuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
No widzisz, taka ze mnie wariatka, wiecznie was męcze i kombinuję
![]() Kiedyś nigdy nie chodziłam do fryzjera, podcinałam jedynie włosy, miałam długie w naturalnym kolorze z prostą grzywką do ok. 18 roku życia. Nie wiedziałam co to fryzjer. Aż obcięłam na boba pierwszy raz. Pamiętam jak przyszłam do domu. Wycięłam w gazecie dziurki na oczy i poczekałam jak mama z pracy wróci. Siedzę zasłonięta gazetą, nagle odsłaniam się a ona szok. Natychmiast postawiła siatę z zakupami ![]() Długie włosy długo były moją chluba, nie wyobrażałam sobie siebie w krótszych. Zamierzałam też mieć wiecznie naturalny kolor ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że przynajmniej nie mam dylematu z fryzurą, chcę mieć długie ile się da ![]() Ale efekt podobał się mamie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
Jak wyszła z szoku to tak
![]() Sam Tż sie przyzwyczajał tydzień do mnie. Za to ja od razu byłam zachwycona, w ogóle nie przeżyłam szoku. To dziwne ![]() U mnie w domu zawsze był "kult długich włosów", mimo, że mama ma króciutkie. Zawsze było, żebyśmy tylko nie obcinały z siostrą. Nie wiem dalczego. W ogóle to było zabawne, poszłam na spontanie. Dzień wcześniej zadzwoniłam, umówiłam się, a na drugi dzień rano poszłam . Z Tż i moją siostrą. Siadam zupełnie na luziku na fotelu. Słyszę zgrzyt nożyczek a w lustrze na przeciwko siebie widzę bladego Tż i moją siostrę jak wymieniają spojrzenia (przerażone), kiedy połowa moich włosów spadła na podłogę ![]() Panie z salonu się potem wszystkie zleciały i żałowały, że nie mają tego dnia aparatu bo się idealnie nadaję do ich katalogu na stronie internetowej pt " Metamorfozy" ![]() Więc chyba różnica dużaaa ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2010-04-06 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Poświąteczny dół. Dołuję się bo TŻ się dołuje... I tak się nakręcamy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Zakorzenienie
|
A z jakiego powodu, Poemi??
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
TŻ się dołuje pogodą, tym, że malowanie mu nie idzie (bo jak ma mu iść skoro ma doła z powodu pogody), szkołą i w sumie tak ogólnie. Rozmyśla czy się sprzedadzą jego obrazy. Bo kasa z ostatniego już się rozeszła... I z tego wychodzi mega dół. A mnie martwi to, że on ma doła (bo to częste) i przy okazji dołuję się dyplomem i szkołą w Krk. To tak w skrócie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
A ja zaczęłam obdzwanianie pensjonatów na wakacje
![]() ![]() Znalazłam miejsce tam gdzie byłam w zeszłym roku, i chyba się tak skończy, chciałam zmienić ale widać nie jest mi pisane ![]() ![]() ![]() Chciałam zmienić tylko kwaterę, bo miejscowości nie, oczywiście Jastarnia ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-04-06 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na wakacje w tym roku kompletnie pomysłu nie mam jeszcze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja muszę dziecku zorganizować wakacje, więc wiesz inaczej niz sama sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
Kolega wyrzucił mnie do domu bo stwierdził że tylko zarazki rozsiewam-
tak wiec lenię się do czwartku ![]() Maż teraz skoczył na siłkę a ja oczywiście zasiadłam do kompa. A tak w ogóle to chciałam się pochwalić że zostałam smakmistrzem marca i wygrałam parowar ![]()
#2083 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mi w pracy się strasznie dłużyło ![]() Cytat:
![]() Jodie, Asiuk ![]() Dziewczyny mam pytanie. Za niecałe 2 m-ce wybieramy się na wesele. Mam brązową sukienkę do kolan i nie mam ciekawych butów.Czy czerwone szpilki (+ dodatki)będą pasować do brązu? Bo czerwone mam dość ładne, ale nie wiem czy pasują ![]()
![]() |
#2084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano super..tym bardziej że niby wygrac nie powinnam bo punktowo byłam na 3 miejscu..ale szanowna redakcja mi przyznała nagrodę ![]() Zależy jaki braz i jaka czerwień ![]() ..ale generalnie to sa kolory bardzo pasujace do siebie moim zdaniem. Do tego fajne niesztampowe połaczenie..bo czarne szpile to zawsze łatwo założyć. Najlepiej to wklej zdjecie sukienki i butów ![]()
![]() |
#2085 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja zrobiłam dziś wieczór prasowania....ale już mam dość, więcej nie prasuję!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buty krój i kolor chyba identyczny, moje mają mały dodatek, ale to nieistotne ![]() Z biżu noszę złoto, ale mam bardzo dużo innych pierdółek ze srebra i sztucznych ![]()
![]() |
#2087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
Dzisiaj pierwsze nauki przedmałżeńskie...w poradni życia rodzinnego...ciekawe czego się dowiemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przespałam się z problemem, bierzemy dwa tygodnie w Jastarni-wpłacam zaliczkę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Kuruj się lepiej, odpocznij i dojdź do siebie. Kolega miał rację, że cię wysłał do domu. Cytat:
Wkurzyłam się wczoraj, bo przyszły jakieś 3 mandaty za parkowanie. O jednym tylko wiedziałam. Reszta to nie wiem kiedy nawet. Gdybym miała o nich pojęcie, zapłaciłabym od razu, bo to wtedy po 20zł jest a tak mam po 50zł plus 8zł koszty upomnienia za każdy. Więc muszę teraz wywalić 174zł na nic. uwielbiam takie niespodziewane dodatkowe wydatki, które mogłabym lepiej spożytkować ![]() Co do brązu i czerwieni, wydawało mi się, że te kolory nie pasują do siebie, ale jak popatrzyłam na te odcienie ze zdjęć, to wydaje mi się, że pasują. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam się przywitać
![]() Cześć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja dalej się lenię..mamy święto bo maż ma 32 urodzinki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zmieniło sie to bodajże od lutego. Także mimo iż byłam punktowo na 3 miejscu - wygrałam. Dlaczego nie wiem..ale podejrzewam ![]() Czekam co Złoś na forum napisze w tym temacie ![]()
![]() |
#2093 | |
Zakorzenienie
|
Hej
Haniu, gratuluję wygranej ![]() Cytat:
![]() Przeszedł nam wczorajszy dół i teraz jesteśmy szczęśliwi jak banda blondynów. Wolę nas w takiej wersji ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gratuluję Haniu ![]() Mogę was dziewczyny wykorzystać? jest taka toplista motoryzacyjna, zlicza głosy za kliknięcie, a my pozycjonujemy forum... Chciałoby wam się kliknąć??
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Zakorzenienie
|
Podejrzewam, że część wizażanek sztucznie sobie głosy napędza, albo zaniża komuś innemu, to samo IP, tylko inny nick na przykład. A to i tak widać przecież. Może dlatego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Novo spóźnione ale szczere życzenia ![]() Goosiu brąz i czerwień fajnie współgrają do tego złote dodatki i będzie git. Co do wakacji to ja o tym nie myślę, będę wtedy zapewne wielkim wielorybem więc pewnie na plaży będę mogła wpasować się w klimat ![]() Haniu gratuluję wygranej, należy Ci się ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() jak się dowiesz konkretnie jak to teraz działa daj znać mój też dziś świętuje 32 ![]() Madlen daj linka klikniem ![]() ![]() Niunia a jak Ty się czujesz?
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Zakorzenienie
|
Raz dziennie.
Jest jeszcze drugi link, ten ci podrzucę. Dzięki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.