|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Tlij się głupia nadziejo. Pustka pomiędzy palcami. ‘Wkładam ciebie do pudełka pięknych wspomnień i odkładam na półkę zakurzonych pamiątek z przeszłości.’ Kobiety bywają zazdrosne o nieobecność. Żyję na sto procent.
Na granicy szczęścia. Nie wiem gdzie mam iść. Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-04-07 o 09:12 |
|
|
|
#212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
____________ - i po co mi to wszystko było ?
- żebyś zrozumiała, że kocham cię jak nikogo na świecie. pragnę utopić się w łyżce szczęścia. - no odpowiedz w końcu ! - nie można mówić z pełnym sercem bo się źle poukłada ! |
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Cześć skarbeńki ; ***
Veny życzę! ![]() ![]() ...Ktoś pukał, więc stanęła w drzwiach w wypłowiałych dresach, przepoconym podkoszulku, trzymając w ręku wielkiego misia z mokrym od śliny uchem, rozczochranych włosach, worami pod oczami, spowodowanymi łzami, które rozmazały tusz i kredkę... - Dalej mnie chcesz ? - zapytała - Zawsze ! - odpowiedział . ... Kupiłam koszulkę, z napisem ,, Od jutra Cię nie kocham'' ... Coś mi się zdaje, że często będę ją nosić..! Myślisz, że cwaniakujesz przed kolegami mając trzy panny na boku, i pryskając się drogimi perfumami, które z resztą sama Ci kupiłam ? Zawsze będę Cię kochać, bez względu na to, czy będziesz sam, czy będziesz miał 4 inne panny... Zapytał czy pożyczy jej długopis, o ona była w siódmym niebie ! A teraz chodź... - Gdzie ? - Na przeciw uczuciom ! Puk, Puk - Ktooo tam ? - To ja.. - Po co znowu chcesz wejść do mojego serca ? - Mam szczotkę, miotłę, i domestos. Wymiotę te wywłokę z twojego serca, a potem wyczyszczę domestosem wszystkie ślady po niej, W twoim sercu znów zapanuje ład, a już tam zostanę/./ Nie zrozumiesz mnie ! Po co dałeś mi klucz do swojego serca, skoro teraz zmieniłeś zamek ? Zajarana rzeczywistością, Spita marzeniami ! Edytowane przez jogobella_musli Czas edycji: 2010-04-07 o 10:10 |
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
And I’d give up forever to touch you ’cause I know that you feel me somehow `poświęcę wszystko by Cię dotknąć Bo wiem, że w jakiś sposób mnie czujesz And I don’t want the world to see me ’cause I don’t think that they’d Understand When everything’s made to be broken I just want you to know who I am `I nie chcę by świat mnie ujrzał Bo myślę, że nie zrozumie że jeśli wszystko jest po to, by dobiec końca to chcę tylko byś wiedziała kim jestem. Yeah you bleed just to know you’re alive `Krwawisz tylko po to by wiedzieć, że żyjesz Goo Goo Dolls - Iris
A teraz serca mam dwa, smutki dwa I miłość po kres, i radość do łez Wieczory długie i złe, krótki dnie Więc całuj mnie częściej, bo nie wiem jak będzie Gdy odejdziesz <3 5.02.2011 ![]() Paweł Edytowane przez xxxposhxxx Czas edycji: 2010-04-07 o 10:35 |
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Inny wymiar jego oczu.
W ochronie przed zapomnieniem. Okruszki szczęścia? Blady księżyc z nocnych zachwytów uformowany. Z szacunkiem ukłonię się przeszłości i bez zastanowienia, z torbą ambicji i marzeń ruszę tworzyć swoją legendę. Bez względu na echo czasu przeszłego.. Dni są krótkie, a noce długie. Godziny mijają nieubłaganie Sekundy niepostrzeżenie Czas nie zwolni swego biegu. A pojutrze wrócę, będę już inną osobą. Mam dwa i pół dnia na kategoryczną zmianę. Czy to potrafię? 'Bo rzeczy które Cię przerażają, zazwyczaj są najbardziej warte zachodu.' 'Usłyszysz słowa zatopione w ciszy, myśli oczyszczone z grzechu. I poznasz nowy zapach pożądania zaklęty w cieple jej oddechu.' 'zapadam się w czas coraz dotkliwiej odczuwam pustkę wkradam się do cudzych snów' Cisza zamiera.
|
#216 |
|
Rozeznanie
|
![]() 'Where did you get those cuts on your hand?' Skąd masz te cięcia na ręce? 'There's always questions no one won't ask.' Tak, jak jest i pytanie, na które nikt nie odpowie. 'Any heart not tough or strong enough To take a lot of pain.' Żadne serce nie jest dość wytrzymałe ani wystarczająco silne Aby przyjąć tak wiele bólu.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#217 |
|
Rozeznanie
|
Gdy masz w ręku nóż, to możesz nim ukrajać chleb.
Ale pamiętaj, że może się też nim skaleczyć. |
|
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
Fooling me like the sun in the winter
Warm for a while, fade away Taking me in like summer is calling A promise of love turned a cold suprise And true love is what we make You’re everything to me I’m everything you want True love is what we make When we’re together Life never shined so bright You could have it all If you would just let me You could take it all If you just believed me -So stay away from me! In the dark & in the night & in my dreams ... Take my hands I’ve been searching Found you here On your own Can you hear all my yearning? Reach my soul Only want to… feel you
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
'Mózg: -Jest OK. Wpadasz w obojętność. Tylko nie myśl o Nim!
Serce: -Co raz bardziej Go pragniesz-dlatego tęsknisz.. Mózg: -Byłaś wtedy pijana! Serce: -Ale rano obudziłaś się obok Niego w pełni świadoma i chciałaś jeszcze..' 'Jak szary świat zamknięty w różowym pudełku. Jak Ból owinięty papierem w serduszka. Jak gorzki strach rozcieńczony w soku malinowym. Tak daję Ci teraz Najgorsze rzeczy, zapakowane w najpiękniejszy sposób. Byś zapamiętał mnie jak najgorzej...' 'I choć rozum mówi mi, że miłość to synonim kłamstwa i bólu, serce wciąż przeczy.' 'Jeszcze wczoraj mówiłam, że nie pokocham nikogo innego. Dziś zmieniłam zdanie.' 'Bębny serca zagłuszają dzwoneczki umysłu.' ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- *jogobella_musli Zajarana rzeczywistością, Spita marzeniami ! Genialne
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
O już kolejna część
![]() Witam=] Zapatrzona w jakiś punkt myślała o tym co zabrał jej czas. Kochała go chociaż zadawał jej tyle bólu. Uwierz w szczęście a miłość sama do Ciebie przyjdzie. A teraz coś z życia wzięte Rozmowa mojej 9-letniej siostry z mamą ![]() -Mamo, a ja kiedy mam imieniny? -Takie małe dzieci nie obchodzą imienin. -Ale przecież kiedyś będę je mieć. To kiedy mam? -Nie wiem. trzeba sprawdzić w kalendarzu. -A nie możesz po prostu zadzwonić do szpitala. Rozwaliło mnie to normalnie Myślałam że się popłaczę ze śmiechu
Chciałabym być szczęśliwa, chciałabym czuć się Tobie potrzebna... ![]() Karolek;* Razem od 27.06.2009r. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200906273438.html Edytowane przez ForMyAngel Czas edycji: 2010-04-07 o 12:19 |
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
To dzięki poczuciu winy możemy stać się lepsi. "Może to wszystko polega na tym, by żyć dla kogoś..."
|
#222 |
|
Gość
|
Słyszałam, że masz już inną mnie...
|
|
|
|
#223 |
|
Rozeznanie
|
dwukropek gwiazdka, gwiazdka, gwiazdka ! ;***
by przeżyć z Tobą następne 100 lat. ![]() Gdy całujesz świat się zatrzymuje wiesz , że Twój wzrok przyciąga mnie do Ciebie tak samo jak za pierwszym razem dziękuję. najbardziej za to , że jesteś i ta nadzieja , która daje mi szansę na lepsze jutro . .. tak, mówię o Tobie <3 -ostatnio mówiłaś, że mnie kochasz. -ostatnio byłeś dla mnie kimś.! Przy nim moje miejsce... chcę budząc się widzieć Twój uśmiech Jego spojrzenie warte grzechu
|
|
#224 |
|
Rozeznanie
|
Kaaate90 - dziękować!
gdyby mnie pokochał, serce biłoby spokojniej. nie pozwoliła sobie na łzy, czy na myślenie o tej pustce, która była w środku. mogłabym być dywanem, po którym chodzisz, chlebem, który kroisz. i jestem workiem bez dna - wlewam w siebie hektolitry wody, wsypuje kilogramy czekolady, a pustki po tobie nie umiem zapełnić. chodzi o to, aby pozwolić sobie zapomnieć, dać komuś odejść i mruczeć tylko: żałuj, jestem taka zaje.bista. Wiecie jak to jest czekać i nie czekać, tęsknić i odprawiać z kwitkiem, kochać i nie znosić, prowokować i uciekać, pragnąć i nie chcieć. Zresztą. O czym ja mówię. Nie możecie wiedzieć - tylko ja mogę być tak popier.dolona. ona cię pragnie, ślepy! uczucia, zmielone jak mięso, wrzucone do worka na śmieci. będę twarda, nie będę już chciała. chciałabym zniknąć, schować się i ukryć swój sens, jak zdania napisane białą czcionką na białym papierze.
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje za wszelakie uznanie
<3________ Myśli szczelnie zamknięte w słoiku flustracji. Żaden jego gest,słowo ani nawet dotyk,nie potrafił wynagrodzić tej krzywdy. Każda jej myśl nawiązywała do jego osoby. Lubiła być sama. Lubiła być sama ze sobą. ot właśnie taka sobie sama była. Myśli brzęczą w pudełku. Popiół z jego papierosa wypalił jej wielką dziurę w sercu. Jego zęby niby białe,niby czyste,a jednak pokruszyły się na asfalcie ![]() |
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
18
![]() kochałam go za to, za co inni go nienawidzili. to ja tolerowałam jego widzi mi się, akceptowałam kretyńskie pomysły. niestety, nie potrafił tego docenić.
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
unlovedx3 Ejvon - OOOł! :O Ja? Dziękuje kochana ;* ` Siedze i myślę o Tobie.. Co robisz, z kim jesteś , o czym myślisz, na co patrzysz, z kim rozmawiasz .< 3 ` Siedzę pod kocem, oglądam Twoje zdjęcia.. za oknem deszcz.; ( ` Lubię kiedy pada deszcz. Wychodzę wtedy z domu i płaczę. ` Czy Ty naprawde nie widzisz jak ja Cię kocham ?! ; (
|
|
|
|
#228 |
|
Konto usunięte
|
pragnę Cię. jak herbaty w zimowy wieczór i kawy w jesienny poranek. pragnę Cię, ale to chyba za wiele.
próbowałam o Tobie zapomnieć. na noc wyłączałam telefon by rano z przyzwyczajenia nie przywitać Cię słodkim 'dzień dobry', przestałam słuchać naszej piosenki, która sprawiała, że zalewałam się potokiem łez, przestałam pijać herbatę z miodem, którą przecież tak uwielbiałeś, zrezygnowałam nawet ze spacerów, by nie przypomnieć sobie Twoich rąk i pocałunków, które tak kochałam. z tego wszystkiego przestałam patrzeć w Twoje oczy, które przez cały ten czas wołały 'kocham Cię, wróć'. czasem lepiej jest pamiętać.. za mało Cię mam, za dużo pragnę mieć. nie jestem Twoim ideałem, ale mogę być aniołem. za krótkie są dni, by znaleźć Cię w tym tłumie, za krótkie noce, by znaleźć Cię w snach, za krótko tu byłeś, nie mogłam Cię złapać, za szybko odszedłeś- mój ukochany. |
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
akwem - ślicznie ; **
_____________________ * ^^ . ona marzyła o kimś naprawdę szczególnym . o kimś obdarzonym błyskotliwym poczuciem humoru . i sprawnie działającym mózgiem . I W TYM BYŁ PROBLEM . ; ( ;**
Edytowane przez NieMowNic Czas edycji: 2010-04-07 o 14:14 |
|
|
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
Powinni mnie aresztować za obsesję na punkcie takiego kogoś jak Ty.
Ejvon - kradnę ten wyżej słońce, wspaniala. <3 i czy mówiłam już że Cię kocham ? dziękuję śliczniee . ;** kradnij co chcesz i ile chceesz ;] i ofc życzę duużo duuuuużo weny . <3 __________ przecież nie chciałam tak wiele , chciałam tylko żebyś był. oddaj mi się w 100% . ! <3 kocham Cię . ;* [ polsko ;p ] Bo 'tęsknić' i 'czekać' to prawie to samo. Pod warunkiem, że czekając się tęskni, a tęskniąc czeka. j,e,b,a,n,a słodka idiotka. powiedz to jeszcze raz. albo nie , nie mów, bo boję się że umrę z radości. wplótł w jej włosy swoje palce, ona położyła dłonie na jego ramionach. było tak idealnie , wiedziałam , że to nie mogło przetrwac . u mnie szczęscie nie trwa więcej niż miesiąc. - a co byś zrobiła gdybym zerwał? - dzień w dzień siedziałabym na łóżku i płakała . - ale przecież w końcu by Ci przeszło.. - nic bardziej mylnego.
|
#231 |
|
Przyczajenie
|
heej ;-) jestem tu nowa więc narazie mało i brak weny ale postaram się obiecuję
![]() _________ -hej, wierzysz w miłość od 1 wejrzenia? -nie. -a w przeznaczenie? -nie. -to w co Ty wierzysz? -w CIEBIE idioto ! ♥ ;-**. ` bo marzę o zaczarowanym ołówku. <3 soryy jeśli coś się powtarza ;* .
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
_zagubiOna_ , Rilen , TajemniczaPanna , NieidealnaJa ,, Kama2704 , ciiri , CaMa , Tis , Mrs Unafabulous , Abstrakcyjnaa , myCh , Pani_Czekoladowa , grise , _mandarynka , snide1 , guziki xD , xxxgroszeko7xx , toogether97 . caroline060 , blondii69 , Kofeina w RedBullach , IIHHAATT , Plotkaraa , m4dzia4 , Magari91 , Niereformowana . without_demur , marikab , 12stonka, papergirl , JednaNaMilion , z innej bajki , lall , Extremalna , Sharmila ,Siatkarka18 , cherry pie , limitowana , sanderson93 , _Panna_Migotka_ 3martyna3 . inquiring , agatka 994 . on for all . agrr , MamCieGdzies , Kaaate90 , hoe , be_kissable , beMine , MalinowaGirl , _Panna_Migotka_ , Cholerycznaaa , CookieCrisp , dontgivemynames , libri , Drift , midnight , modlisque , Issuee , chocapic , Kinderka13 , chocolaateee , nienaruszona , dreams_x33 , nieliczylamwcalesie, BananowaDelma , Margaretta_1 , boundlessly,Ejvon, akwem , CukrowaPanna, happyend
remament uczuć . a ty przestań gapić się w to swoje cholerne lusterko i zobacz ilu ludzi już zraniłaś ! mówisz, że nie ma ludzi idealnych ? Przecież od każdej reguły są wyjątki. Widzisz tego chłopaka z blond czuprynką, niebieskimi jak niebo oczkami i z tym najśliczniejszym pod słońcem uśmiechem ? To własnie jest ideał ... tylko w tobie widze siebie <3
remont w duszy, remont w życiu, remont w sercu. [by patrysiowa zapominam o Tobie,a moją jedyną miłością jest czekolada. formspring Edytowane przez unpredictablegirl Czas edycji: 2010-04-07 o 14:30 |
|
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
Kochanaa - okradam !
Missi_16 - jak zawsze śliczne ![]() -cześć jestem tą dziewczyną, której złamałeś serce i tą, która nie może bez Ciebie normalnie funkcjonować. miło mi. poprosiłeś mnie żebym zniknęła z Twojego serca. zniknęłam, chociaż tego wcale nie chciałam. masz jeszcze 2 życzenia do wykorzystania. -dzień dobry proszę pana czy mógłby pan zniknąć z mojego serca? bo mi to cholernie przeszkadza. chcesz żebym Ci wybaczyła?! najwyżej to możesz to sobie narysować! czytając stare wiadomości od niego zrozumiała, że go straciła. chodź do mnie będziemy błądzili wtedy kiedy księżyc przyświeca. chodź ze mną do wesołego miasteczka. będziemy jeździć na karuzeli i wpatrywać się nawzajem w nasze oczy. powietrze pachnie miętą a ja wpatruje się w twoje błękitne oczy i malinowe usta. mam maniakalne zapotrzebowanie
cukru jak i Ciebie ! </3 |
|
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje za pochwały piździochy moje <3.
* Poza tym jedzenie lodów z sosem czekoladowym w łóżku hotelu Plaza i planowanie zemsty na swoim już wkrótce byłym chłopaku, frajerze i dupku w jednej osobie, było lepsze od seksu. O niebo lepsze.Jak to możliwe, że była szczęśliwa, podekscytowana i zakochana, a jednocześnie czuła wyrzuty sumienia, była przerażona i pogubiona? Takie życie skarbie. Zacznij się przyzwyczajać. Zawsze wiedziałam, że któregoś dnia wiatr przywieje mi ciebie z powrotem. Bierz co się da. Nie dając nic w zamian. |
|
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
Raczej, każdy ma prawo marzyć inaczej.'
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie, czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna, czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą, czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam!
|
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
Zapraszam na spacer po szczęście . Diabli wzięli całe to bezbłędne życie. Rozpierdziel emocjonalny .
Edytowane przez myszka23101 Czas edycji: 2010-04-07 o 15:05 |
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Nie potrafię Ci powiedzieć 'nie'.
Żaden wiatr nie rozwieje starej miłości. Stara miłość zawsze jest nowa. i pierwsza miłość będzie ostatnią. Chciałeś, wybrałeś, w dupę mnie pocałuj. i jedyne co mi po tobie zostało to Twój numer telefonu. |
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
od początku właśnie Ty
wmawiałeś miłość mi... ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- JEDYNA choć niezastąpiona. WYJĄTKOWA choć tak zwyczajna, SŁABA choć bardzo silna. ODWAŻNA choć tak przestraszona, chwilami SZCZĘŚLIWA choć niespełniona. ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- 'szczęście wchłaniam z powietrzem. 'serce, które zwątpiło w istnienie dobra. 'to tysiące absurdów, to setki powodów, to jedna komedia.
Edytowane przez Olilaaa Czas edycji: 2010-04-07 o 15:22 |
|
|
|
#240 |
|
BAN stały
|
Ciii… nie gadaj już tyle, chodź tu i daj się ponieść emocją Jeśli robisz coś dobrze, bądź inny- zrób to lepiej Gdzie się nie obejrzę tam ślady zostawionych przeze mnie łez |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.

<3